Skoči na vsebino

Trenutno igram [11/2025]

Priporočeni prispevki

mal sem cvikal, da ne bom padel nazaj v Death Stranding 2, ker DLCja mi ni ratal odigrat kljub platini enke. kako sem bil wrong. najboljsa odlocitev, da dam poleti tole na stran in nadaljujem, ko je tema ob treh popoldne. sem uletu v Avstralijo in ze orgazmiram. pisda, pr 40ih je umrl za pljucnico, RIP Ryan, pa ne da je zvocna kulisa kaj slabsa, sam Low Roar bi to igro z novo glasbo zihr dvignil se za notch. 

pocasi, z gustom, nikamor se ne mudi

GtGR9Og.jpeg

LRy7M0z.jpeg

E6aJnr6.jpeg

uredilo bitje g. Profesor
  • Račka +1 5
Povezava do prispevka

Arc Raiders - zaenkrat bomba, modelčki v UE5 nardijo MP špil z boljšim performancom kukr FromSoft z Nightreign

Hades 2 - včeraj prvič padel drugi main boss, dobro napredujem, igram tko za pol urce vsak dan

Alan Wake 2 - če ne igraš več kot eno uro na dan, je čist okay. Zadeva deluje kot neka slow tv serija. Je pa to špil k ga preigraš in je težko it še enkrat

• Račka +1 2
Povezava do prispevka

+111 okrog Alan Wake 2 ja. Če ga igraš z istim tempom kokr bi gledal tv serijo, tam 1-2 uro na teden, je špil verjetno +90 roba. Ker se drgač lohk relativno hitr naveličaš. Mogoče je pa to The way it was ment to be played, glede na to kok vzporednic vleče špil s serijami :D

Jst sem tud v Hades 2, sam ga mal več špilam. Tam cca 35 runov imam, kar dosti robe unlockane, Underworld obrnjen, v Nebesih se pa lomim z OP monsterji v 4. biomu - res so moške pošasti, nisem bil pripravljen na tako brutalizacijo.

Mi je pa mega zakon upgradana vanilla lobanja. S tistim hammerjem ki ti pohitri in avtomatično vrne izstrelke je verjetno najbolk safe weapon v špilu, pa še vedno dela ful proper dps. Prov razvadil sem se z nekim kislim šicanjem od daleč, bi moral še kak bolj melee build usekat ma me res ne vleče :D

• Račka +1 2
Povezava do prispevka

Simon The Sorcerer Origins. (trenutno tretje poglavje)
Ja in ne. Voiceacting je res zelo dober,  uganke so še kar ok, grafični stil pa mi ni preveč všeč (na trenutke deluje zelo OK (Willy Beamish style) , na trenuke pa kot igrica v flashu). Zgodba sama po sebi je zaenkrat solidna, čeprav me spominja na že videno. Humor točke: 50:50 (moram še malo več preigrat, da bom znal zares ocenit).
Hja, mogoče sem pričakoval več, glede na to, da je govora o predzgodbi ene najbolj popularnih avanturc in je bil hype temu tudi ustrezno nahajpan.  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Še vedno igram Baby Steps. Ravno par dni nazaj sem nekam na forum napisal, da igre ponavadi neham igrat, ko pridejo creditsi. Evo, BS je primer igre, ki mi je dovolj carska, da se še mal sprehajam po svetu in delam random izzive. @Heidi, tole me na polno mika, da bi zakoračil not, sam saj iz tega ni možno prit ven? To je nek troll fix, kako bi prišel iz tega z mehanikami, ki so na voljo :D 

image.thumb.png.f94e6a2ff2c7692cdff091fcb4144ce9.png

Si odkrila kakšno posebej carsko opcijsko cono? :D Zdaj sem prehodil un labirint iz škatel, brcal žogo na nogometnem igrišču in se probal zepeljat z unim rdečim vozičkom na začetku puščave, ampak sem failal valda, razfukal se zraven vozička in ga z glavo potisnil v dolino :D 

Povezava do prispevka

js sm se takoj fuknila notr :ododava:

ti kr pejt, bo good 

sm se zapeljala z unim vozom, ampak odskočila tudi iz njega, ker me je skrbelo, da me bo dal nekam nazaj :D 

joj unih škatel pa raj niti ne komentiram, ker sm zgubljala živce

a pol nisi nadaljeval naprej po creditsih? morš pridt do vrha gore! 

dosti časa mi je vzelo, k sm probavala dobit una sadja, realno mi jih je uspeło ne vem manj k polovico

Povezava do prispevka
Galko reče pred 2 urama:

+111 okrog Alan Wake 2 ja. Če ga igraš z istim tempom kokr bi gledal tv serijo, tam 1-2 uro na teden, je špil verjetno +90 roba. Ker se drgač lohk relativno hitr naveličaš. Mogoče je pa to The way it was ment to be played, glede na to kok vzporednic vleče špil s serijami :D

Jst sem tud v Hades 2, sam ga mal več špilam. Tam cca 35 runov imam, kar dosti robe unlockane, Underworld obrnjen, v Nebesih se pa lomim z OP monsterji v 4. biomu - res so moške pošasti, nisem bil pripravljen na tako brutalizacijo.

Mi je pa mega zakon upgradana vanilla lobanja. S tistim hammerjem ki ti pohitri in avtomatično vrne izstrelke je verjetno najbolk safe weapon v špilu, pa še vedno dela ful proper dps. Prov razvadil sem se z nekim kislim šicanjem od daleč, bi moral še kak bolj melee build usekat ma me res ne vleče :D

probleme s temi nerdi v biome 4 mas ker uporabljas gun ki ga vzamejo male deklice in moski ki pijejo sojin mokacino

Povezava do prispevka
Bessie reče pred 54 minutami:

Nevednost je problem. 

Eno je igra s top tier movement systemom in vrhunsko zasnovo open worlda, iz katere se bodo ljudje učili dizajna videoiger in bo analizirana na prafaktorje (Baby Steps)

Drugo pa nek komediantski frog game, ki je že 11 let v early accessu, ker niti avtorji ne vejo, kaj bi z njim

image.png.13f4b69dbc79929fba2168b0fcfb5ba8.png

Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 21 minutami:

Eno je igra s top tier movement systemom in vrhunsko zasnovo open worlda, iz katere se bodo ljudje učili dizajna videoiger in bo analizirana na prafaktorje (Baby Steps)

Drugo pa nek komediantski frog game, ki je že 11 let v early accessu, ker niti avtorji ne vejo, kaj bi z njim

image.png.13f4b69dbc79929fba2168b0fcfb5ba8.png

https://www.instagram.com/reel/DO76SU-CH6z/

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 1 minuto:

Razloži zakaj, nimam pojma o igrci.

Lite spoilerji I guess, sam nobena "protagonistka posvoji otroka s svojo punco" bomba :D 

No irony involved mi ima elemente najboljših open world iger tipa Zelda in Elden Ring. Torej: že od začetka je načeloma cel svet odprt, pomoje lahko igrico končaš v pol ure, če obvladaš mehanike. Ker jih ne, rabiš ure in ure, s tem da je tak res clean progress, pač organsko nabiješ svoje skillse. Na začetku mape je en hribček s sadežem (ena vrsta side questov) in pomoje sem ene 50x fejlal vzpon. Zadnjič sem eni kolegici kazal špilo, ko sem bil sicer že nekje midgame, pa sem za demonstracijo šel new game in na ta hribček, kao "ful je smešno, ker zgleda tako na easy in ga sploh ne morem naredit". Twist: naredil sem ga v prvo, ufuraval neke advanced move, za katere se mi sanjalo ni, da jih sploh znam. Samo s sandboxanjem po open worldu sem organsko naštudiral neke napredne poteze, prav dobil sem fleshback na neko drugo življenje, kjer me je sensei silil polirat oldtimerja in lovit muhe s chopsticki. Pol naslednji element so gotovo stranske zadolžitve. Igra te za absolutno nobenega ne nagradi, enkrat sem eno uro blodil, da bi dobil eno sadje, in nagrada je bila, da je lik rekel "yay". Ampak vseeno mi je bilo top, ker so mehanike tako zakon. Ful je teh špotov, ko z vzpetine opazuješ svet in vidiš kulske zadeve, ki bi jih rad preveril in se napotiš tja, čeprav veš, da je cilj igrice v drugi smeri — skos obolevam, ko mi open world igre težijo, da delam side queste, da dobim XP in lahko vložim v neko nadgradnjo lika, zato mi je toliko bolj awesome, da si stranske stvari dejansko želim naredit. Plus igra se itak skos norčuje iz open worldov. Ful je smeh tako uletiš do enega NPC-ja in ga neki povprašuješ in ti da zemljevid. Ingame se ti odpre minimap spodaj v kotu in gor vsi POI v igrici, kje so kakšne stranske zadolžitve, optimalna pot, collectiabli, pač vse kaže gor, pol pa ti NPC pove, da si je premislil in če mu v bistvu prosim vrneš zemljevid. In ga vrneš, mini map izgine in tega tipa nikoli več ni v špilu in tudi minimapa ne :D

• Račka +1 2
Povezava do prispevka

LOL, navadne smeti, frog je boljši, pa še kavč igranje imaš. 

Navedek

Key Features:
A 20Km Landscape
A whole bunch of vehicles
4 player split screen
Pigging backs… and pigs
Ridiculous ragdolls, trampolines, cannons and explosions
Weapons like crossbows lasers and machine-guns
Vicious Sharks
Swimmming ish and Boats in the ocean
Fully fitted Fart Gym
Underground Zombie Frogs in the Sewers
A Giant chessboard
A bunch of test rooms
And a whole lot of mystery...

Da ne omenjam Trump oblekice :P

• Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Preigral sem prve 4 epizode Dispatch. Luštna zadeva, igranja je sicer bolj malo, pa nasploh so epizode kratke, ampak presentation je pa ful na nivoju. Zadevo so menda najprej razvijali kot serijo in šele potem pivotali v špil, kar se imo kar pozna. Glavni del igranja je gledanje v mapo, kjer se prožijo neki eventi, igralec pa mora potem tja poslati heroje, katerih statsi najbolj ustrezajo eventu (ti so opisani s par ključnimi besedami po katerih sklepaš kaj so relevantni statsi). Heroji so potem na cooldownu, lahko se poškodujejo ipd. tako da kaj tudi failaš. Razen tega pa gledaš risanko in vsake tolko izbereš kak odgovor oz. sprejmeš odločitev, pa vmes so še neke qte sekvence, ampak jaz igram na cinematic, tako da se te scene odvijejo same. Kljub temu da je špil epizodnica izdajo vsak teden dve epizodi (skupaj jih bo 8), kar je čist primern tempo in ni nategovanja kot v preteklosti s telltale špili. Se veselim nadaljevanja

• Račka +1 2
Povezava do prispevka

Včeraj končal Wandering Sword, res fenomenalna igra za bakšiš keša.

V glavnem igraš igro turn based/real based rpgjko, ki je bila spaca s strani kitajskega studia kateremu samo kapo dol, glavni junak je sprva šlempast ampak kot v vsaki rpgjki počasi v svetu wushuja pridobiva na veljavi in počasi pleza po lestvi v svetu kitajskih borilnih veščin, tekom igre lahko rekrutiraš raznorazne like od takšnih ki se tepežkajo do tistih s sabljami,meči,palicami ali pa malce bolj dirty na daljavo z noži in podobnim.

V glavnem tekom igre sem pogruntal, da sem ga nekje fejst pobiksal in se vrnil z že narejenimi 40 urami na 10 :cry: ampak nič ne de ker je bil konec neprimerno boljši pa tudi rekrutiral sem dva mamojebačka fajterja tako da je bilo vredno si uničevat prste še dodatnih 30 ur.

V glavnem grafika je 2.5d ampak je precej lepa in sem naredil tudi par fotk, glasba sicer ni slaba ampak bi lahko bila še boljša, zgodba sama je kul ampak sem se mestoma izgubil zaradi imen likov, ki jih je ogromno, sama zgodba presenetljivo spodobna za igro, ki brez akcij stane 25 evrov, gameplay je tudi precej globok raznorazna znanja, ki se jih priučiš bodisi s pomočjo bojev s kompanjoni bodisi potom papirnih kartuš, katere dobiš pri nekaterih bojih nekatere lahko pa celo kupiš, no v glavnem brezštevilne opcije od gibanja kjer pridobiš dodatna mesta za premik do izmikanja, strupov, raznoraznih učinkov tako, da ja ogromno ogromno opcij.

Sam bi igri dal lepo 8/10 ker prostora je še nekaj za napredek upam pa da se bodo avtorji zmigali in naredili nekakšno nadaljevanje v svetu wushuja.

Bomba v glavnem.

• Račka +1 3
Povezava do prispevka

Arc Raiders, igral v trojki

imeli smo fight z eno drugo, boljše opremljeno ekipco, samo je zaradi hrušča streljanja to pripeljalo kup enih robotkov k bljuvajo ogenj in tisti leteči ki streljajo elektriko

mi smo bli stisnjeni v kot, komaj preživeli, robotki pa druga ekipca so se pojebali med sabo, po bitki je pri njih ostal samo še eden in smo ga headshottali kljub temu da se je drl DON'T SHOOT, DON'T SHOOT

malo morgen pizda

pobral vso opremo, zdej imam neko uber modded out puško :D 

• Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Ne sem zajebal in bi se moral DLCja lotiti prej tako pa sem ga štartal tik pred koncem ampak ker nisem imel enega karakterja za tisti trenutek za zgodbo pomembnega nisem upal nadaljevati, bom pa verjetno igro preigral še enkrat kot se spodobi tako da takrat pa bom :).

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Battlefield 6: 

grindal assault rifle kille za KORD rusa, ki pa trga. Strelja hitro kot smg, recoil nikakav, damage soliden. Moram še nalevelat zadevo za boljše attachmente, ampak to mi je trenutno najbolj kulerski gun, ker valjda igrica nima mape daljše od 150m. Drgač uživam, lepo na easy igram breakthrough in conquest, battle royale nisem probal niti ne mislim. Gauntlet bom eventualno valjda kako palil.

ARC Raiders: 

Nisem fan extraction shooterjev, sploh pa ne nekih ultra hardcore variant. ARC Raiders je pa nekaj čist drugega, v srži je extraction shooter, ima pa en kup PVEja in predvsem igra je jankless in dodelana v nulo. Leti, netkoda je dobra, feel je dober, totalna uživancija. Tle se vidim vrčt ur in ur v naslednjih mesecih. Totalna bombica od igrice, edino ni mi za chainat igro za igro, ker je preveč stresno in rage inducing.  

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 3 urami:

Battlefield 6: 

grindal assault rifle kille za KORD rusa, ki pa trga. Strelja hitro kot smg, recoil nikakav, damage soliden. Moram še nalevelat zadevo za boljše attachmente, ampak to mi je trenutno najbolj kulerski gun, ker valjda igrica nima mape daljše od 150m. Drgač uživam, lepo na easy igram breakthrough in conquest, battle royale nisem probal niti ne mislim. Gauntlet bom eventualno valjda kako palil.

ARC Raiders: 

Nisem fan extraction shooterjev, sploh pa ne nekih ultra hardcore variant. ARC Raiders je pa nekaj čist drugega, v srži je extraction shooter, ima pa en kup PVEja in predvsem igra je jankless in dodelana v nulo. Leti, netkoda je dobra, feel je dober, totalna uživancija. Tle se vidim vrčt ur in ur v naslednjih mesecih. Totalna bombica od igrice, edino ni mi za chainat igro za igro, ker je preveč stresno in rage inducing.  

Tole bi lahko kar copy pastal. Ravno grindam za KORD, takrat ko ne igram ARC Raiders, ki je totalna droga. Oljašanje ko se varno spustiš v speranzo, a si prej švical ko norc in se zdaj treseš če ti uspe vse železne prinest domov, je res vrhunec gaminga.

Občasno igram še kak run na Hades 2 (samo še enega na dan)a se mal počasi že naveličal. Kljub vsej raznolikosti in milijon kombinacij,, se mi začelo malo ponavljati. Opustil sem tudi Hollow Knight Silksong, ker mi kar preveč zajeban. Te dve igri bolj šparam za kako potovanje (switch2). 

Začel pa počasi še Ghost of Yotei, a trenutno mi zmanjka časa zaradi BF6 in Arc R…Ampak ko bom rabil manj strestno igranje, vsekakor. Mal se še veselim Anno 117, ker že dolgo se nisem lotil kakega citybuilderja. 

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

BF6 in ARC sta super igrici za igrat v kombu za pucanje frustracij hehe.

V ARC delaš 25 minutni run kjer se počasi šuljaš po grmičevju in po stavbah pred roboti in bedaki, ter pažljivo zbiraš žarnice da boš lahk naredil boljšo puško kero boš pol stresno spušil ker si zaupal nekemu Rusi k bega "ME FRIEND DONT SHOOT". 

Pol greš pa v BF6 se vsest v MOTHERFUCKING ABRAMSA in čistit mapo k IDF Vrtec Sonček v Gazi. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...