Skoči na vsebino

Trenutno igram [11/2025]

Priporočeni prispevki

fric reče Dne, 4. 11. 2025 at 14:53:

A je kdo igral South of Midnight? A je writing zanič?

Ne super je. Edino kar je malo "zanič" je gameplay ker je res basic in postane malo repetivno. Ima zelo unikaten lore ki ga nisem poznal in dobre karakterje. Pa res lep artstyle

• Račka +1 3
Povezava do prispevka

@Gogy kok so ti šli pri Nine Sols na kurac ful choppy premikanje od lika pa kislo platformanje pa zelo "flat", minimalističen art? Jebomater da me prov mine špilat, S-tier Sekiro combat in carski dark technopunk lore gor ali dol.

pičkarija ej, zdej pa res ne vem, a sta me Silksong pa Hades 2 tok svinjsko razvadla, sam men so zadnje 3/3 indi cindi 2D igrice ful slabše od pričakovanj?? 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 3 urami:

sta me Silksong pa Hades 2 tok svinjsko razvadla

Bingo.

Sem igral Nine Sols kmalu po izidu in mi je bilo premikanje čisto kul.

Verjetno bi imel podoben občutek, če bi sedaj pognal nov save file v Silksongu, ko bi oboleval ob Hornetini nezmožnosti teka.

Btw, kateri pa sta drugi dve indi cindi 2D igrici, ki jih omenjaš? Absolum in?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Mater, mene ni toliko motilo. Je pa res, da sem igral na Steamdecku, pa nevezano na vse topšit špile te zvrsti in mi je bilo cool. Bi moral probat zdaj, ko se še jebem s Silksong in je res sveža izkušnja.

EDIT: je pa res, kar vedno rečem - kinez je kinez. Al za tehniku al za igrice..:D

uredilo bitje Gogy
Povezava do prispevka

Sem tudi jaz začel igrat South of Midnight, ker par forumašev igra. Ej, ful lepa špilika, jaz uživam. Fina protagonistka, dobro okolje, chill gameplay, huda zgodba in lore/mitologija, nice estetika, dober woke, ni da ni. Tnx vsem, ki ste vztrajali, da je dobra špila, res je! 

• Račka +1 2
Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 3 urami:

Sem tudi jaz začel igrat South of Midnight, ker par forumašev igra. Ej, ful lepa špilika, jaz uživam. Fina protagonistka, dobro okolje, chill gameplay, huda zgodba in lore/mitologija, nice estetika, dober woke, ni da ni. Tnx vsem, ki ste vztrajali, da je dobra špila, res je! 

Iste filinge sem imel prvih 6 ur igranja. Pol pa mi je vse skupaj padlo dol. Premalo engaging zgodba, da bi se prisilil v duhamoren combat in ostele mid igralne mehanike.

Je pa celotna prezentacija res dobra. Čista desetka iz tega vidika.

Povezava do prispevka

Arco na NSW2. Pa da vidimo. Enim je noro všeč, drugi pa pravijo da je pretežka.
Evo konec ACT II. Zaenkrat je igra fantastična, občasno težka ampak mi je zaenkrat ratalo priti mimo vsega kar sem želel.

uredilo bitje elrado
Dopolnitev.
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Še zmer baldur 3. 100+h 

Ponavljal boss fight z vampirji 6x preden sem ugotovil, da s tako ekipo ne bo šlo. 

Vsakih xy ur se mi zdi, da je vse skupaj prelahko potem pa te doleti neka skupina, ki te zmelje v pepel, večkrat. 

uredilo bitje catal
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Kastor reče pred 6 urami:

Obrnil ballxpit, govorim zgolj o newgame, vse naprej ne bom metal svojega časa v ta špil. Je zanimiv timesink, sam me ni potegnil kot vampire survivors. Kar hitro rata chore vse skupaj in sem se kar malo mučil, da sem predrkal do konca.

A to je uno k je brick breaking pa grajenje baze? 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 4 urami:

A to je uno k je brick breaking pa grajenje baze? 

Jp, base building je bolj lame, čeprav ne vem zakaj toliko jamram, itak je te vrste špil in me čist random triggera grindanje. Verjetno zato, ker nisem tolk užival v gameplayu kot sem pričakoval.

Povezava do prispevka
Kastor reče pred 17 minutami:

Jp, base building je bolj lame, čeprav ne vem zakaj toliko jamram, itak je te vrste špil in me čist random triggera grindanje. Verjetno zato, ker nisem tolk užival v gameplayu kot sem pričakoval.

Sej tko nekak kot rata Binding of Isaac nezanimiv po tistem ko prvič zaženeš Hades

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...