Weraziel Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 Hattori reče pred 25 minutami: Vdzušje v tej igri je res nekaj neverjetnega. Jaz sem po prvih začetnih urah navdušen. To da je špil lep in pa tudi kar se sounda tiče verjetno nekaj najboljšega, SP ali MP 2 Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 Razen HDR support manjka. Res bi dvignil (sploh night raid) na drug nivo. Upam, da Embark pripravlja še to :). Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 fric reče Dne, 4. 11. 2025 at 14:53: A je kdo igral South of Midnight? A je writing zanič? Ne super je. Edino kar je malo "zanič" je gameplay ker je res basic in postane malo repetivno. Ima zelo unikaten lore ki ga nisem poznal in dobre karakterje. Pa res lep artstyle 3 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 Foolish Mortals Zaenkrat odlično (ca. 45 minut igranja). Možno je, da imamo res dobrega kandidata za p&c avanturco leta. Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 @Gogy kok so ti šli pri Nine Sols na kurac ful choppy premikanje od lika pa kislo platformanje pa zelo "flat", minimalističen art? Jebomater da me prov mine špilat, S-tier Sekiro combat in carski dark technopunk lore gor ali dol. pičkarija ej, zdej pa res ne vem, a sta me Silksong pa Hades 2 tok svinjsko razvadla, sam men so zadnje 3/3 indi cindi 2D igrice ful slabše od pričakovanj?? Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 (urejano) Galko reče pred 3 urami: sta me Silksong pa Hades 2 tok svinjsko razvadla Bingo. Sem igral Nine Sols kmalu po izidu in mi je bilo premikanje čisto kul. Verjetno bi imel podoben občutek, če bi sedaj pognal nov save file v Silksongu, ko bi oboleval ob Hornetini nezmožnosti teka. Btw, kateri pa sta drugi dve indi cindi 2D igrici, ki jih omenjaš? Absolum in? 7. november 2025 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Hollow Knight pa Hades sta outlierja, ki ti uničujeta experience ostalih. Nine Sols je tudi top špil samo samo sem ga jaz dropal ker ni isti "feel" kot pri teh dveh. Edino Dead Cells je še na istem nivoju (od tega kar sem igral). Pa Binding of Isaac spremeni dovolj formulo da je zabaven čeprav je mega floaty 2 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Ne vem, men je še hollow knight bil gnil za igrat, po Silksongu. 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Vučko3 reče pred 15 minutami: Ne vem, men je še hollow knight bil gnil za igrat, po Silksongu. jaz sem hades 1 probal ko sem koncal hades 2 pa sem samo ugasno Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 (urejano) Mater, mene ni toliko motilo. Je pa res, da sem igral na Steamdecku, pa nevezano na vse topšit špile te zvrsti in mi je bilo cool. Bi moral probat zdaj, ko se še jebem s Silksong in je res sveža izkušnja. EDIT: je pa res, kar vedno rečem - kinez je kinez. Al za tehniku al za igrice.. 7. november 2025 uredilo bitje Gogy Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Jaz pa nabijam Super Mario Galaxy 2 dokler v roke ne dobim Hades 2. Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 Sem tudi jaz začel igrat South of Midnight, ker par forumašev igra. Ej, ful lepa špilika, jaz uživam. Fina protagonistka, dobro okolje, chill gameplay, huda zgodba in lore/mitologija, nice estetika, dober woke, ni da ni. Tnx vsem, ki ste vztrajali, da je dobra špila, res je! 2 Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 obolevam, thanks to @Kastor Egging no vsaj mn3čarke mi delajo družbo 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 Konec igre reče pred 3 urami: Sem tudi jaz začel igrat South of Midnight, ker par forumašev igra. Ej, ful lepa špilika, jaz uživam. Fina protagonistka, dobro okolje, chill gameplay, huda zgodba in lore/mitologija, nice estetika, dober woke, ni da ni. Tnx vsem, ki ste vztrajali, da je dobra špila, res je! Iste filinge sem imel prvih 6 ur igranja. Pol pa mi je vse skupaj padlo dol. Premalo engaging zgodba, da bi se prisilil v duhamoren combat in ostele mid igralne mehanike. Je pa celotna prezentacija res dobra. Čista desetka iz tega vidika. Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 9. november 2025 Share Objavljeno 9. november 2025 Heidi reče pred 13 urami: obolevam, thanks to @Kastor Egging no vsaj mn3čarke mi delajo družbo a ni ta igrica ze stara, pa vidm release nov 2025 Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 9. november 2025 Share Objavljeno 9. november 2025 (urejano) Arco na NSW2. Pa da vidimo. Enim je noro všeč, drugi pa pravijo da je pretežka. Evo konec ACT II. Zaenkrat je igra fantastična, občasno težka ampak mi je zaenkrat ratalo priti mimo vsega kar sem želel. 9. november 2025 uredilo bitje elrado Dopolnitev. 1 Povezava do prispevka
catal Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 (urejano) Še zmer baldur 3. 100+h Ponavljal boss fight z vampirji 6x preden sem ugotovil, da s tako ekipo ne bo šlo. Vsakih xy ur se mi zdi, da je vse skupaj prelahko potem pa te doleti neka skupina, ki te zmelje v pepel, večkrat. 10. november 2025 uredilo bitje catal 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 da se ga cheesat, drugače pa moraš malo vnaprej razmišljat, mislm da Wall of Fire + Turn Undead zna pomagat za pobiče poleg Povezava do prispevka
catal Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 Ma ja ene 3x se jim je usralo, ene 3x sem pa jaz napačno štartal. Danes je nov dan! 1 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 Blood Dragon test je bil v soboto. LOL Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 Obrnil ballxpit, govorim zgolj o newgame, vse naprej ne bom metal svojega časa v ta špil. Je zanimiv timesink, sam me ni potegnil kot vampire survivors. Kar hitro rata chore vse skupaj in sem se kar malo mučil, da sem predrkal do konca. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Kastor reče pred 6 urami: Obrnil ballxpit, govorim zgolj o newgame, vse naprej ne bom metal svojega časa v ta špil. Je zanimiv timesink, sam me ni potegnil kot vampire survivors. Kar hitro rata chore vse skupaj in sem se kar malo mučil, da sem predrkal do konca. A to je uno k je brick breaking pa grajenje baze? Povezava do prispevka
fric Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Wtf je ta špil. 100h imam pa še vedno pridejo momenti, ki so mi nori. A se to sploh kdaj konča? 3 Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Weraziel reče pred 4 urami: A to je uno k je brick breaking pa grajenje baze? Jp, base building je bolj lame, čeprav ne vem zakaj toliko jamram, itak je te vrste špil in me čist random triggera grindanje. Verjetno zato, ker nisem tolk užival v gameplayu kot sem pričakoval. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Kastor reče pred 17 minutami: Jp, base building je bolj lame, čeprav ne vem zakaj toliko jamram, itak je te vrste špil in me čist random triggera grindanje. Verjetno zato, ker nisem tolk užival v gameplayu kot sem pričakoval. Sej tko nekak kot rata Binding of Isaac nezanimiv po tistem ko prvič zaženeš Hades Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Funny enough ga nisem še zalaufal odkar sem igral hades Moram prav probat to izjavo Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Meni je BoI neskoncno bolj zabaven in boljsi spil kot hades. 1 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 UnKn0wn reče pred 44 minutami: Meni je BoI neskoncno bolj zabaven in boljsi spil kot hades. Stvar okusa, izgleda. Pa da ne bo pomote, swm ga kar dost preigral Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 meni hitta drug dopamin receptor BoI kot hades sem pa velik ventilator obojega Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki