ke_kit Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 (urejano) Binding of Isaac mi je enostavno preveč lesena igra. Po preigranih Hades I & II, Dead Cells, Silksong, pa še kaki drugi moderni igri z vrhunskim gameplayem, enostavno ne zdržim več tiste počasnosti. Je pa vsekakor nadpovprečna igra. Top roba, ko je izšla. Sem pa danes končno pognal Alabaster Dawn DEMO in mi je fuknilo po tleh čeljust. Akcijski top down RPG v stilu starih JRPGjev, z naravnost božansko piksel grafiko, ki ima premikanje in bojevanje izpiljeno v nulo (Silksong level zadeva imo). Fight je real time in je pure chef's kiss roba. Neki tako fluidnega v takih igrah še nisem doživel. Pa glasba je čista old school JRPG nostalgija. Neke sorte Sea of Stars z bolj modernimi gameplay mehanikami in real time bojem. Ful ful priporočam. Žal je zaenkrat demo na voljo samo za PC, bo pa igra izšla tudi na Switch in PS5. https://store.steampowered.com/app/3900710/Alabaster_Dawn_Demo/ Definitivno moja najbolj pričakovana igra trenutno. 11. november 2025 uredilo bitje ke_kit 4 1 Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Weraziel reče pred 52 minutami: Stvar okusa, izgleda. Pa da ne bo pomote, swm ga kar dost preigral ja itak, saj meni je prav bad, da mi filing pri igranju recimo hadesa ne sede. BoI pa mi je bil res top za igra, "feel" mi je popoln (pa obvezno na tipkovnico). Zaradi tega špila sem mislil, da sem fan rogulike špilov, pa vedno znova ugotavljam, da sem v resnici fan Isaaca 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 si kupil tud repentance? ce si, kako so novi stricki? sploh jacob&esau? Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 ke_kit reče pred 10 minutami: Binding of Isaac je enostavno preveč lesena igra. Po preigranih Hades I & II, Dead Cells, Silksong, pa še kaki drugi moderni igri z vrhunskim gameplayem, enostavno ne morem več preklopiti na tisto počasnost. Sem pa danes končno pognal Alabaster Dawn DEMO in mi je fuknilo po tleh čeljust. Akcijski top down RPG v stilu starih JRPGjev, z naravnost božansko piksel grafiko, ki ima premikanje in bojevanje izpiljeno v nulo (Silksong level roba imo). Fight je real time in je pure chef's kiss zadeva. Neki tako fluidnega v takih igrah še nisem doživel. Ful ful priporočam. Žal je zaenkrat demo na voljo samo za PC, bo pa igra izšla tudi na Switch in PS5. https://store.steampowered.com/app/3900710/Alabaster_Dawn_Demo/ Jep totalno se strinjam s teboj, igra bo definitivno za nabaviti ob izidu. 1 Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Kaj pa za nekoga, ki Binding of Izak še sploh ni igral, katero verzijo sploh vzet? Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Armando reče pred 1 minuto: Jep totalno se strinjam s teboj, igra bo definitivno za nabaviti ob izidu. Sej to sem downloadal demo po tvojem priporočilu. Res hvala za ta bonbonček. 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Konec igre reče pred 1 minuto: Kaj pa za nekoga, ki Binding of Izak še sploh ni igral, katero verzijo sploh vzet? Rebirth imo. Sam mogoče kej falivam. Naj ti raje ltc in unknown svetujeta. Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Konec igre reče Pravkar: Kaj pa za nekoga, ki Binding of Izak še sploh ni igral, katero verzijo sploh vzet? og definitivno ne, ker je shit v primerjavi z rebirth pomoje je prepoceni da se ti splaca odlocat med verzijami rebirth je osnoven (remake) afterbirth je prvi dlc (hud) repentance je drugi dlc (ne poznam) Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Meni je bil demo res fenomenalen igram in preizkušam le in samo igre, ki me povlečejo noter, teh je pa s starostjo vedno manj . 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 samo ce si achievement fiend zna bit problem cajt unlockanih mam 230 achievementov kar je malo vec kot tretjina Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 (urejano) Armando reče pred 4 minutami: Meni je bil demo res fenomenalen igram in preizkušam le in samo igre, ki me povlečejo noter, teh je pa s starostjo vedno manj . Edini minus, ki ga vidim je, da je boj malenkost prelahek. Sumim, da gre za tipično demo sceno, ko ti ponudijo mal več robe, da lahko sprobaš bolj advanced zadeve in je pol sfukan balance. Upam, da bo končna igra imela počasnejši pacing kar se tega tiče. Tu v demu se počutim, kot da mam že neke end game skille (predvsem ranged opcije so preveč OP). Pikolovstvo sicer. Kljub temu je igranje za znoret zabavno. 11. november 2025 uredilo bitje ke_kit 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 aja ma pa OG isaac eno prednost pred rebirth rebirth je removal ta absolute banger achievement 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Konec igre reče pred 11 urami: Kaj pa za nekoga, ki Binding of Izak še sploh ni igral, katero verzijo sploh vzet? z Rebirth nimaš nič za falit 1 Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Mass Effect Andromed trenutno, presenetljivo pozitivno, sicer je nekaj neumno izvedenih stvari, ki mi gredo na mehko tkivo ma vseeno glede na negativen hype okoli igre prijetno presenečenje. Lahko bi sicer izboljšali obrazne mimike, ki so nonexistent. Pa neprestane nalagalne čase na Nexusu, sam gameplay sicer ni slab ampak mu tudi manjka. V glavnem 75 zaenkrat. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 sej combat se mi zdi da je bil kar hvaljen, je pa nažalost zgodba dost za lase privlečena in ima slabe payoffe Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Ja ni na nivoju original trilogije ne :(. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 (urejano) Nikoli nisem obrnil zgodbe, pa sem si rekel, da se bom lotil ponovno z izboljšano grafiko in 100FPS. Noro je kako dobro se igra tudi po sedmih letih in še vedno najboljše jahanje ever made. 13. november 2025 uredilo bitje ke_kit 1 3 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 pripravi robčke in imej terapavte nastavljenega na hitri klic yee haw Povezava do prispevka
catal Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 catal reče Dne, 10. 11. 2025 at 13:26: Še zmer baldur 3. 100+h Ponavljal boss fight z vampirji 6x preden sem ugotovil, da s tako ekipo ne bo šlo. Vsakih xy ur se mi zdi, da je vse skupaj prelahko potem pa te doleti neka skupina, ki te zmelje v pepel, večkrat. Its done. Its over. Zadnja dva fighta sem celo v prvem poskusu naredil. Vampirje pozabil dokoncat. There is always next year. 1 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 catal reče pred 2 urama: Its done. Its over. Zadnja dva fighta sem celo v prvem poskusu naredil. Vampirje pozabil dokoncat. There is always next year. Vtisi na koncu? Vredno hajpa? Povezava do prispevka
catal Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 Weraziel reče pred 22 urami: Vtisi na koncu? Vredno hajpa? Baldurs gate 1 je prva špila, ki sem jo kupil v življenju. Bilo nekih 6 cdjev. Its not hype its baldurs fkn gate. 1 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 catal reče pred 3 urami: Baldurs gate 1 je prva špila, ki sem jo kupil v življenju. Bilo nekih 6 cdjev. Its not hype its baldurs fkn gate. Pravilen odgovor 1 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 Where winds meet. Najprej, tole je zastonj. Kar mi je absolutno divje, glede na vse kar lahko pocnem v igri. Combat je Nioh/Black myth wukong, skilli direkt iz starih kungfu filmov. Kvesti vsepovsod, orozja so fenomenalna. Equipas dva, isces sinergijo in skupne mystic arte. Bossi zajebani. Igram na Legends difficulty, kar je na nivoju souls iger. Exploration je carski, sploh traversal. Skaces, letis, hodis po vodi. V prvih 3 minutah sem koncal v zaporu ker sem hotu konja spizdit. V zaporu sem mogu 15 minut delat, da ne fašem kazen (mini igre obdelovanja lesa) 😂 Npcji imajo nek AI in se s tabo pogovarjajo tko o vsem😂 Svet je ogromen in res specificen, ta setting je direkt zame. Igra ima par graficnih hickupov. Vcasih ko zoomas so teksture tralala na objektih, kak pop up tu in tam. Kakorkoli, jaz ful uzivam. 2 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 16. november 2025 Share Objavljeno 16. november 2025 Albion Prelude. Kam vse vlačim za sabo jebenega rušilca po te lasertowerje za Jonferco to ni res. Samo še en lasertower rabim. Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 16. november 2025 Share Objavljeno 16. november 2025 Preigral Dispatch. Solidno. Imo bi bilo za špil sicer boljše, da bi se bolj fokusiral na odnose in fuk, bi izpadel bolj fresh, tako pa je pač relativno standardna superhero roba. Ampak fun, nice animacija, kul voice actorji. Tudi ta dispatching game je ok, v vsaki epizodi ma nek mini twist. Ne vem sicer koliko zares vpliva na razplet dogodkov pa če bi zahteval več pozornosti bi zjebal flow špila. Definitivno za sprobat, če so vam všeč te sorte špili. Edino beware, v špilu je več penisov kot jošk. Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 16. november 2025 Share Objavljeno 16. november 2025 (urejano) Večino cajta drkam Hades 2. Pač fenomenalen roguelike, izpiljeno vse u nulo, ene stvari ne bi mogli nardit bolje, razen da bi nardil par orožij bolj zanimivih in bolj inovativnih kar se tiče mehanik (sploh palica in nožki so noro vanila, wtf kaka jajca). Sem že prakrat spucal oba glavna bossa, ma me še vedno kr vleče igrat, pa RES nikdar ne igram istega špila po večkrat, razen če mu je ime bloodborne / dark / demos souls. Ekipica ki je tole delala bi se morala preizkusiti v kaki igrici na srečo, fenomenalen filing za hook imajo Vmes sem pa že odnehal z igranjem Nine Sols. Ne potegne mi igrica kot bi mi morala, jebi ga. Neki je da me je Silksong razvadil v 3 pm. Drugo so pa dost prazni in nezanimivi biomi, minimalistična / flat 2D grafika, hecno gibanje lika... Mi je res kisla, ker je igrica praktično povsod v top 10 metroidvaniah, combat je bolan pa zgodba/ lore je cool as fuck, plus zadeva ima faking retail release. Bom probal še kdaj, če ne najdem vmes nič bolj pametnega, al neki IGRANO V 2025 - Path of Exile 2 - Kingdom Come: Deliverance 2 (Polica) - Monster Hunter: Wilds - Split / Fiction (Polica) - Khazan: The First Berserker - Clair Obscür: Expedition 33 (Polica) - THPS 3 + 4 R (Polica) - Death Stranding 2 - Silksong (Polica) - Shinobi: Art of Vengeance - Absolum - Nine Sols - Hades 2 (Polica) - Ninja Gaiden 2 R (retro Polica) - Gears of War 1 R (retro Polica) 16. november 2025 uredilo bitje Galko 3 Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 17. november 2025 Share Objavljeno 17. november 2025 (urejano) Galko reče pred 3 urami: Večino cajta drkam Hades 2. Pač fenomenalen roguelike, izpiljeno vse u nulo, ene stvari ne bi mogli nardit bolje, razen da bi nardil par orožij bolj zanimivih in bolj inovativnih kar se tiče mehanik (sploh palica in nožki so noro vanila, wtf kaka jajca). Sem že prakrat spucal oba glavna bossa, ma me še vedno kr vleče igrat, pa RES nikdar ne igram istega špila po večkrat, razen če mu je ime bloodborne / dark / demos souls. Ekipica ki je tole delala bi se morala preizkusiti v kaki igrici na srečo, fenomenalen filing za hook imajo Malo zares malo za hec - ko spucas prvic (oba) bossa je to sele zacetek nekaksnega drugega acta. Si malo sam zmisljujem, ker ni nikakrsne take delitve zgodbe, ampak tako se zdi. Se pol odklene se en kup novih mehanik in izzivov, pa da o nadaljevanju zgodbe sploh ne govorim. Ko moras izbirat trade-offe na difficulty modifierje (hendikepi) in posledicno prilagajat orozje in arcane glede na dodane tezavnosti rata npr. ful fun. Eni hendikepi zahtevajo da si hitrejsi in te mal silijo da uporabljas sprint tud vec kot samo dash, drugi da bildas vec aoe itd. Ta mehanika je bla tud v hades1 sicer. Sem pa trenutno lih koncal 6/8. Dalec je se... Drgac pa se strinjam z napisanim glede ponovljivosti - modelcki so spet zadeli ritem v nulo. In tud zame je to edina igra trenutno, mi tud pase tud da je lih nekje 30-45min en run, ravno prav. Aja se to sm hotu dodat glede orozij. Zdej sem malo abusal zacetno palico (+omega x3) in je tud cist nora. Moras met sicer dost mane Magicke in regena, pol se pa samo topi vse okoli. Pa kokr so mi ble na zacetu bakle S-tier so mi zdej zgolj se ok. Dajejo obcutek da zlahka spucas vse, ampak se mi tud se kr pogosto zatakne z njimi in ne pridem do konca. Za endgame je pa ocitno sekira itak resitev, ane @magični kralj Najslabsi boon? Cemu se redno izogibate 17. november 2025 uredilo bitje ZippeR 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. november 2025 Share Objavljeno 17. november 2025 (urejano) ZippeR reče pred 9 urami: Najslabsi boon? Cemu se redno izogibate Najljubše mi je kladivo, ker mam ful rad te očitne variacije v gameplayu vsako rundo. Ful mi spremeni način igranja in nadaljno planiranje. Obožujem to, še bolj kot v enki. Najbolj se izogibam Hefajsta. Da se sicer delati carske kombinacije z drugimi bogovi, ampak sam po sebi mi je preveč hit and miss, predvsem kar se tiče osnovnih boonov, kot support mi je pa čisto v redu. Se mi zdi, da potrebujem ful sreče, da naredim kul build z njim. Veliko več kot z ostalimi bogovi. 17. november 2025 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. november 2025 Share Objavljeno 17. november 2025 Armando reče Dne, 13. 11. 2025 at 9:46: Mass Effect Andromed trenutno, presenetljivo pozitivno, sicer je nekaj neumno izvedenih stvari, ki mi gredo na mehko tkivo ma vseeno glede na negativen hype okoli igre prijetno presenečenje. Lahko bi sicer izboljšali obrazne mimike, ki so nonexistent. Pa neprestane nalagalne čase na Nexusu, sam gameplay sicer ni slab ampak mu tudi manjka. V glavnem 75 zaenkrat. men je svet, rase in zgodba tako bedna da sm dokaj hitro prenehal igrati. škoda glede da mi je trilogija ena najačih. čeprav bi andromedo vseen blo dobr ubrnt... 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. november 2025 Share Objavljeno 17. november 2025 ZippeR reče pred 3 urami: Za endgame je pa ocitno sekira itak resitev, ane @magični kralj Najslabsi boon? Cemu se redno izogibate 32 fear sem runnal z random gunom vsak poskus ker je itak 2hard zame to haha na koncu sem mislim da klet s than sekiro zgoraj pa circe staff Dolgo sem dodgal hefajsta skos, zdaj z endgame keepsaki mi je pa carski tako da ne dodgam vec nobenega Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki