Skoči na vsebino

Trenutno igram [11/2025]

Priporočeni prispevki

ZippeR reče pred 8 urami:

Malo zares malo za hec - ko spucas prvic (oba) bossa je to sele zacetek nekaksnega drugega acta. Si malo sam zmisljujem, ker ni nikakrsne take delitve zgodbe, ampak tako se zdi. Se pol odklene se en kup novih mehanik in izzivov, pa da o nadaljevanju zgodbe sploh ne govorim. Ko moras izbirat trade-offe na difficulty modifierje (hendikepi) in posledicno prilagajat orozje in arcane glede na dodane tezavnosti rata npr. ful fun. Eni hendikepi zahtevajo da si hitrejsi in te mal silijo da uporabljas sprint tud vec kot samo dash, drugi da bildas vec aoe itd.

Ta mehanika je bla tud v hades1 sicer. Sem pa trenutno lih koncal 6/8. Dalec je se... :D 

Drgac pa se strinjam z napisanim glede ponovljivosti - modelcki so spet zadeli ritem v nulo. In tud zame je to edina igra trenutno, mi tud pase tud da je lih nekje 30-45min en run, ravno prav. 

Aja se to sm hotu dodat glede orozij. Zdej sem malo abusal zacetno palico  (+omega x3) in je tud cist nora. Moras met sicer dost mane Magicke in regena, pol se pa samo topi vse okoli.

Pa kokr so mi ble na zacetu bakle S-tier so mi zdej zgolj se ok. Dajejo obcutek da zlahka spucas vse, ampak se mi tud se kr pogosto zatakne z njimi in ne pridem do konca. Za endgame je pa ocitno sekira itak resitev, ane @magični kralj

Najslabsi boon? :D Cemu se redno izogibate

Ja ja, sej igram s handikepi, ta glavni je da mam 42 let, potem si pa dodajam še te ki so v igrici :D Trenutno sem na 12 führerjev in je že zelo zelo proper izziv. Še najbolj cheap so fuhrerji za časovno omejitev, ti so res free. Pol dodam une, ki ti primajo magic za vsak above-common boon, to tud še gre. Vse kar je za tem... pa začne konkretno pokat po riti. Ampak ajde, zaenkrat še gre, bomo videli do kje :)

izogibam se pa predvsem NOŽKOM, kakšen pasji kurac je pa to a se ti zajebavaš lol. Mislim da imam tam samo 2 fuhrerja, ker je že speedrunning z njimi težek ker delajo tako poscan dmg :D 

najslabši boon = Hefajst, hands down, fak kakšna DRISKA, in aktivni boosti in pasivi smrdijo po fekalijah. Ekstra ušiva mi je tudi Artemida kadar pride pokazat tiste mini lezbaške joške, pa Moon goddess je tudi FAKE & GAY, pizda smrdi ženska ej, kakšen nikakav bang for buck je pa ta mehanika dej fukni se v smeti modelka. Pa pozejdon je tudi še kar klošar, čepravi ma par noro fun pasivov (uni ki ti daje dvojne boone je epic, sploh če ga fašeš že v prvem biomu lol)

najbolj čvrstega kurca dobim ob dobrem hammerju, Heri, Afroditi, Zevs je čvrst, Apolon itak legendica...

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Galko reče pred 3 minutami:

najslabši boon = Hefajst, hands down, fak kakšna DRISKA, in aktivni boosti in pasivi smrdijo po fekalijah. Ekstra ušiva mi je tudi Artemida kadar pride pokazat tiste mini lezbaške joške, pa Moon goddess je tudi FAKE & GAY, pizda smrdi ženska ej, kakšen nikakav bang 

fak jaz sem pa mega fan arty, edino dosadno je na 32 fear ko spawna 3000000 novih mobov njen encounter :D 

also moon ce mas do konca zlevelano lahko prakticno oneshota bosse :D

also big dick bandito hefajst

v15TAi4.jpeg

Povezava do prispevka
Galko reče pred 10 urami:

Še najbolj cheap so fuhrerji za časovno omejitev, ti so res free. Pol dodam une, ki ti primajo magic za vsak above-common boon, to tud še gre. Vse kar je za tem... pa začne konkretno pokat po riti

no js igram lih obratno

rajsi vzamem vec mobov in njihov hp/dmg/speed, bring it on. samo da nism js okrnjen in lahk bildam svoj max :D 

Povezava do prispevka

Sem že pri koncu buggyja. Ko sem prvič igral igro, sem tukaj obupal.

A pol je še več vožnje al kako? :D

Dobro no, sej je fun vozni model, pa tudi carsko se je ustavljati na raznih postojankah in raziskovati zadeve, ampak se mi zdi sama vožnja nekako sama sebi namen, ne pa nek ful osmišljen element igre.

Res ne kapiram kako nisem pred leti recognizal kako genijalne gameplay domislice ima igra.

Je pa imo Ravenholm na polno precenjen lol. Kako je lahko kogarkoli strah v tistem delu igre, mi ne bo nikoli jasno. :D

Okus popravi nori duhovnik, ki ti pomaga. Legendica. :D

Screenshot_1.thumb.jpg.2ae44fab0834b2ec3b8b7220e999e96b.jpg

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Ravenholm je predvsem zakon ker je dost "naredi si zabavo po svoje" :D

Midva z dzaver sva lih naletela na dve ekipi v Arc Raiders k sta se zmlatile, pometala par granat, polootala high level gear, še Hullbreakerja III sem najdu, potem pa se komaj skobacala do izhoda. Overcumbered IRL, overcumbered in game

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Where winds meet. 

Danes sem mislil mal progressat zgodbo, ampak sem se spomnil, da sem 2 dni nazaj slucajno zataval v Wraith village. Kul, grem na hitro pogledat kaj je tam. 

Tam je 3 ure dolg sidequest z boljso zgodbo, ugankami in bossom, kot 90% aaa iger tega tipa (open world arpg). To sranje je zastonj!

• Račka +1 2
Povezava do prispevka

image.thumb.jpeg.dfc278245f9aea355c2c864df24195ac.jpeg

Zaključil Totk. Hudo dober špil. 

image.thumb.jpeg.06f8838a9626e25aca40fc31eaa34246.jpeg

Noro mi je kako bi moral tu popraviti trubadurjem kočijo ,evo vse skup vrgel na "avto" in gremo do fairy.

Drugače top quest.

image.thumb.jpeg.c28dea3527df1f06cebc0779856a35c6.jpeg

image.thumb.jpeg.ecaedd373deb749a671f89e7fc82de62.jpeg

Expedition 66 a si to ti?:lol:

uredilo bitje fric
  • Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Evo probal Where Winds Meet, tole bi jaz rabil na Switchu. Čist preogromen svet, stvari za počet celga fuka, vse ti da exp, tako da hočeš vse počet. Numbers go brrrrrrrp.

Ne vem še zares kaj je poanta tega špila, kot neki casual špilčič je čist kul. Če ne bi imel Arc Raiders, bi verjetno napolno nažigal.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 10 urami:

Evo probal Where Winds Meet, tole bi jaz rabil na Switchu. Čist preogromen svet, stvari za počet celga fuka, vse ti da exp, tako da hočeš vse počet. Numbers go brrrrrrrp.

Ne vem še zares kaj je poanta tega špila, kot neki casual špilčič je čist kul. Če ne bi imel Arc Raiders, bi verjetno napolno nažigal.

Poanta je karkoli hoces, da je poanta. Hoces delat story, delaj story. Hoces se zajebavat po svetu, lahko to pocnes.

Hoces se pridruzit guildu in delat pvp/raids, delaj to. Hoces odpret kliniko in healat folk, lahko to delas. 

Hoces bit najboljsi, najmocnejsi, minmaxat, lahko to pocnes. Meni je glih ta svoboda najboljsa fora igre.

Povezava do prispevka
Armando reče pred 21 urami:

Where Winds Meet

Zalaufal, spodej levo je kr skos viden nek ID. So immersive!

What am I, musliman na kitajskem k se mora skos zavedat, da je samo številka? 

A mam to samo jaz?

Me je pa spomnil zakaj nisem veliko igral Witcherja. 

Skos neko valjanje po tleh levo desno. To ni zame.

uredilo bitje catal
Povezava do prispevka
catal reče pred 2 urama:

Zalaufal, spodej levo je kr skos viden nek ID. So immersive!

What am I, musliman na kitajskem k se mora skos zavedat, da je samo številka? 

A mam to samo jaz?

Me je pa spomnil zakaj nisem veliko igral Witcherja. 

Skos neko valjanje po tleh levo desno. To ni zame.

Vsaj kukr sm js igral se nism neki valjal po tleh, vse bitke so zaenkrat polne deflectanja in skakanja naokoli

• Račka +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...