Weraziel Objavljeno 20. november 2025 Share Objavljeno 20. november 2025 catal reče Pravkar: I guess I should google that. Prvi run? Potem najboljše da greš na slepo in šparaš Dark Urge za drugi run. Povezava do prispevka
catal Objavljeno 20. november 2025 Share Objavljeno 20. november 2025 (urejano) Zmajček monk sem ja, prvič sem bil pa gnome sorcerer. EDIT: namen je vse pobit preden sploh začnejo blebetat, druide na začetku sem že popucal, grem zdej do goblinov da jih ugnobim 20. november 2025 uredilo bitje catal Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 21. november 2025 Share Objavljeno 21. november 2025 (urejano) Ghost of Tsushima 3/10 Gre za rpg, v času mongolskih napadov na Yapko. Igra ima lep art style narave in zelo solidno dolžino contenta. To je vse kar lahko dobrega rečem o njej. Zgodbo je zgleda sproti pisal programer. I shit you not, da je game requirement bil le število questov in velikost sveta. Mesta so zgrajena generično, večino zgodbe se gre ali za: 1. ukradli so nam hrano, 2. ukradli so nam kipe, 3. grdo nas majo. V DLCju se zgodba zelo malenkost izboljša. Če je že zgodba totalno do kurca bi vsaj pričakoval da bo combat vredu. Ampak ne. Izbereš enega od štirih stansov glede na orožje, ki ga sovrag uporablja in stiskaš Y, da razbiješ guard in nato stiskaš X da ga ubiješ. Repeat. V DLCju sem si nabavil perfect parry only armor, saj je edino tako combat postal nekoliko zabavnejši. Igro sem igral pol leta. 21. november 2025 uredilo bitje MaDrung 1 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 Zbiram mačke. Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 jaz tudi 1 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 V Far Cry 3 se lahko postrelja 10 teh rdeče označenih piratov v roku 1 min res kot da bi šical butaste ruske vojake. Govorimo o težavnosti normal. Me ne čudijo te cifre pri dnevnih ruskih izgubah v Ukrajini: Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 Sem padel v en tip indie iger, ki ga bom ljubkovalno imenoval za BETON BRUTAL žanr. BABBDI je najbolj kriptična od vseh. Cilj igre je najti izhod iz BABBDI-ja, brutalističnega futurističnega naselja. Vmes rešuješ lite side queste. Ogromno vertikalnosti, ampak vseeno dosti poudarka na raziskovanju in manj na gibanju. Tudi najboljša zgodba od naštetih. Ocena: beton brutal / 10 HYPOGEA je 3d platformer. Mislim, da ga je Wera nekje predlagal in začel celotno fazo beton brutala zame. Mehanike platformanja so mi dobre, pa glavni lik je v bistvu kar carski. Želim si, da bi kdo razvil to idejo še v daljši 3d platformer. Ocena: could be more beton brutal / 10 BETON BRUTAL je igrica, po kateri sem poimenoval ta subžanr. Čisti first person platformer, ki je tako hiter in vertikalen, da mi je po dolgem času naredilo slabo v igrici. Ampak na srečo imaš v nastavitvah milijon sliderjev, tako da si dejansko lahko nastaviš, da ti ne dela slabo. Ima tudi mehaniko vertiga, point igrice je, da ne bi preveč gledal dol ali gor, in dejansko se ti pogled začne tresti, če gledaš dol in gor preveč časa. Ful dobra špila, edino preveč lestev. Ocena: BETON BRUTALEST / 10 LORN'S LURE je spet first person platformer, tokrat imaš dva klina, s katerimi lahko izvajaš malo naprednejše manevre. Ful je slidanja okoli in ima dober twist, da lahko z pickaxi plezaš praktično po ravnem navzgor. Ful dobro gibanje, pa ima nek addictive moment. Ocena: BETON BRUTAL / 10 Hvala za pozornost. Rad bi samo še izpostavil, da sem ta subžanr poimenoval BETON BRUTAL (s capslockom) in če se boste kdaj v debatah s prijatelji navezovali nanj, prosim da ime žanra napišete z velikimi tiskanimi. Lep popoldan še naprej. 5 2 1 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 Tej zvrsti se ne reče beton brutal. Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 sadhu sequencer reče pred 1 minuto: Tej zvrsti se ne reče beton brutal. Točno to, ker se ji reče BETON BRUTAL 4 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 kaj pa ʙᴇᴛᴏɴ ʙʀᴜᴛᴀʟ Povezava do prispevka
catal Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 vesel sem, da sem blokiral sadhu. Prav zastruplja forum. All hail BETON BRUTAL 3 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 Konec igre reče pred 1 uro: Točno to, ker se ji reče BETON BRUTAL Ne. Drugače se ji reče. Dejansko obstaja ime. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 Očitno imaš težave z disleksijo. Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 22. november 2025 Share Objavljeno 22. november 2025 (urejano) Teden ali dva nazaj je izšel The Namco Legendary Pack za že tako fenomenalni skupek (prezentacija je vrhunska) igrovja ATARI 50 in sem danes malo brisal prah z refleksov ... Ah, legendarne arkadice. Največ sem se zadržal pri Dig Dug in sicer arcade različici iz 1982. (Press LB to insert coins ) Mimogrede, Atari 7800 različica bo kmalu dobila tudi fizični release na cartridgu in ponovno z natisnjenim manualom. Spoiler Pa neuspešno sem reševal svet še v eni legendici, in sicer igri Galaxian, tokrat sem se pa zadržal na različici za Atari 2600 iz leta 1983 (všeč mi je, da so isti naslovi na voljo za različne sisteme in vidiš, kako je razlika v hardweru vplivala na podobo in funkcionalnost igrovja). Bom pa tole verjetno malo bolj natreniral, dosti starih arkadic mi je namreč prezahtevnih ali annoying, tod mi je pa igralnost precej uživantska. 22. november 2025 uredilo bitje Flegma 2 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 (urejano) Ne morem se načuditi kako lepa je ta igra. To bi lahko ure in ure sam na easy jahal naokoli in imel 10/10 gameplay experience. Fak, kjera ogabna kompresija na YT. Neprimerljivo s posnetkom na disku/in game. 23. november 2025 uredilo bitje ke_kit 4 Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Ja, res ena tistih iger kjer ima narava real vibes. 1 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Dispatch je bombica. 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 ke_kit reče pred 12 urami: Ne morem se načuditi kako lepa je ta igra. To bi lahko ure in ure sam na easy jahal naokoli in imel 10/10 gameplay experience. Fak, kjera ogabna kompresija na YT. Neprimerljivo s posnetkom na disku/in game. brez skrbi, tudi na YT kompresiji še vedno izgleda insane lepo Obstaja sploh lepši oz vizualno bolj impresiven špil na konzolah? Jst sem pa v 5 dneh kupil, igral, popizdil in prodal naprej Wuchang: Fallen Feathers Sem se razpištoljil že v topicu - ob pamet me spravi, ko publisher naprinta na disk igrico v praktično nedelujočem stanju, pa jo potem praktično ob izidu s patchi spravi v neko normalno stanje. Že drugi tak primer letos kar se mojega izbora tiče, KC:D 2 je bil prvi in še hujši - budale so izdale day 1 patch v velikosti 86 GB (?!?!?!?), ki naredi špil tak kot je treba. S tistim kar je na disku si pa lahko samo pizzo narežeš. Jebeš to, nočem in ne bom podpiral takih drekastih praks, pač ne bom igral teh špilov. Retail izdaja NI game-key. Rajši vpišem kuharski krožek in kuham ali vrtnarim ali berem knjige ali karkoli. Zraven pa še s kolegom igrava MGS 3 R - ko nek nostalgični roadtrip 20 let v preteklost haha, ker je bil obema to THE GAME na PS2, pač lepo kavček, dekica in čvrsti snake (na tv-ju in pod dekico). No evo, to pa je proper remake, kokr se zagreje. Vsak jeben listek na drevesu je na istem mestu kot v originalu, tko uno RES so šli v 1:1 remakanje vsega, plus da so dodali še opcijo moderne kamere. Za vse puriste je tudi opcija originalne kamere, originalne barvne palete itd. Torej remake aspekt je narejen praktično popolno, ko da bi nek Čamir iz Društva za zaščito igric delal zadevo. Druga stvar je pa, kako se tako star špil igra leta 2025. In tudi tu je zadeva fenomenalna. Ni sicer tak brutal blast kokr je bil špil leta 2004, itak da ne, ma še vedno je mega fun, ful se dobr špila, flow je carski, okolja so cool... Pa res sede, da je tko na polno sfokusiran špil - idi v rusijo, pobij vse bosse, uniči Shagohoda, pridi domolj. Nič bullshita, nobenih random side aktivnosti za podaljševanje gameplaya, klele maš 10 urno misijo in to je to. Zakon. Edin boss fajti so pa čist trivialni z novo kamero. Pa občasno še vedno fuknem kakšen run v Hadesu 2. Kolikokrat ga obrneš, vsakič vidiš kaj novega, kar te sezuje. Nazadnje, ko sem igral, sem šel surface run s parimi feari s Sekiro. Tko običen run, dokler nisem dobil Furious Whirlwind, ki je itak the shit hammer za ta aspect. Pol pa tko iz nekje uleti še en boon, ki sem ga videl prvič in ki ti PODVOJI OMEGA NAPAD za ceno 30 magica lol. Pol je pa samo še letelo do zadnjega bossa pa še njega sem face-tankal Epic roba, ta špil je res proper goty kandidat. IGRANO V 2025 - Path of Exile 2 - Kingdom Come: Deliverance 2 (Polica) - Monster Hunter: Wilds - Split / Fiction (Polica) - Khazan: The First Berserker - Clair Obscür: Expedition 33 (Polica) - THPS 3 + 4 R (Polica) - Death Stranding 2 - Silksong (Polica) - Shinobi: Art of Vengeance - Absolum - Nine Sols - Hades 2 (Polica) - Wuchang: Fallen Feathers - Metal Gear Solid 3: Delta (Polica) - Ninja Gaiden 2 R (retro remaster Polica) - Gears of War 1 R (retro remaster Polica) 3 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 (urejano) Galko reče pred 3 urami: Obstaja sploh lepši oz vizualno bolj impresiven špil na konzolah? Ne vem če. Mogoče kak TLOU 2, ampak tisto ni open world in ne moreš sploh primerjati. Pol pa pomisliš, da sta obe igri izšli na faking PS4 in te še dodatno ubije. 23. november 2025 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 ke_kit reče pred 30 minutami: Ne vem če. Mogoče kak TLOU 2, ampak tisto ni open world in ne moreš sploh primerjati. Pol pa pomisliš, da sta obe igri izšli na faking PS4 in te še dodatno ubije. Death Stranding 2 je tudi na temu nivoju. Stalno mindblown kok lep špil je to. 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Galko reče pred 3 urami: Pa občasno še vedno fuknem kakšen run v Hadesu 2. Kolikokrat ga obrneš, vsakič vidiš kaj novega, kar te sezuje. Nazadnje, ko sem igral, sem šel surface run s parimi feari s Sekiro. Tko običen run, dokler nisem dobil Furious Whirlwind, ki je itak the shit hammer za ta aspect. Pol pa tko iz nekje uleti še en boon, ki sem ga videl prvič in ki ti PODVOJI OMEGA NAPAD za ceno 30 magica lol. Pol je pa samo še letelo do zadnjega bossa pa še njega sem face-tankal Epic roba, ta špil je res proper goty kandidat. a si koncno zacel cenit axe Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Weraziel reče pred 20 minutami: Death Stranding 2 je tudi na temu nivoju. Stalno mindblown kok lep špil je to. Sem pomislil tudi na DS1 v bistvu, samo je ful bolj pusta pokrajina, tko da mi je še vedno dosti lepši RDR2. DS2 pa je itak PS5 only, tko da me RDR2 še vedno dosti bolj impresionira. Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 A sploh kdo ve kaj pomeni co-op v Far Cry 3 in kako to zgleda na offline? Na youtube noben ne ve, samo videi so brez tehnične razlage. Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 sadhu sequencer reče pred 23 minutami: A sploh kdo ve kaj pomeni co-op v Far Cry 3 in kako to zgleda na offline? Na youtube noben ne ve, samo videi so brez tehnične razlage. Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Igram ghost of yotei. Ceprav sem se spravil igrat skoraj z odporom, mi je po par urah spil prav najs. Tsushima mi je bil na koncu dokaj mid spil, ta je zelo podoben, tako da bom videl cez ene 20 ur. Ful se mi dopade opcija, da fast travelas direkt do vendorja, ki ga rabis. Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 UnKn0wn reče pred 2 minutama: Tsushima mi je bil na koncu dokaj mid spil Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 Čez vikend sem moral malo presekat od shooterjev in sem skinil Dispatch Zadeva je Telltale style narativna avantura, kjer igraš kot dispatcher v call centru, ki pošilja superheroje po mestu reševat mačke, aretirat dope dealerje in tepst supervillaine. Igra je razdeljena v tri načine igranja, zelo lepo risankasto animiran story del, kjer gledaš lepe animacije in delaš odločitve, ki vplivajo na zgodbo, "igralni" del, kjer dispatchaš heroje po mestu in akcijski puzzle del, kjer hackaš v dost dosadnem hacking segmentu. Overall je igra fun, sedaj sem v 7/8 chapterja, tko da čakam kako se bo vse skup obrnillo glede na odločitve. Ukvarjaš se z osebno izgubo, s fucked up villains made heroes ekipo ki ima maso problemov samih s sabo, romance, skratka tak let sitcomish superhero game je. V tem delu imaš tudi totalno neprimerne QTEje, kere sem instantno izklopil. Igra je vredu overall, grafika mi je prijetna, voice acting varira od 10/10 (Chase in Robert) do 2/10 za nekatere druge, ki zvenijo kot da so povlekli ta bolj zblojene fentklošarje iz ulice. To mi ni jasno kako taka razlika v kvaliteti. Kot da bi mel v RDR2 Arthurja k se pogovarja z nekom iz AGRFT uno čist te vn vrže. Al ok, mogoče sem jaz čuden. Stvar kera me najbolj moti je pa količina odločitev, ki jih ni veliko, in niso tako brutal kot v recimo The Walking Dead ali Wolfu. Vsaj mislim da niso, oz niso se še resolvale vse. Bom napisal kaj si mislim še ko obrnem in pogledam alternativne konce, ampak take igrice sem rabil, pogrešam TWD tbh. To bo med 8.5 in 9 meni bi rekel. Pa niso uspeli meni zwokati zadeve, čeprav sem prepričan da gre hardcore antiwoke crowdu pena na usta. 2 Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 (urejano) Buzzkill reče pred 2 urama: Čez vikend sem moral malo presekat od shooterjev in sem skinil Dispatch Zadeva je Telltale style narativna avantura, kjer igraš kot dispatcher v call centru, ki pošilja superheroje po mestu reševat mačke, aretirat dope dealerje in tepst supervillaine. Igra je razdeljena v tri načine igranja, zelo lepo risankasto animiran story del, kjer gledaš lepe animacije in delaš odločitve, ki vplivajo na zgodbo, "igralni" del, kjer dispatchaš heroje po mestu in akcijski puzzle del, kjer hackaš v dost dosadnem hacking segmentu. Overall je igra fun, sedaj sem v 7/8 chapterja, tko da čakam kako se bo vse skup obrnillo glede na odločitve. Ukvarjaš se z osebno izgubo, s fucked up villains made heroes ekipo ki ima maso problemov samih s sabo, romance, skratka tak let sitcomish superhero game je. V tem delu imaš tudi totalno neprimerne QTEje, kere sem instantno izklopil. Igra je vredu overall, grafika mi je prijetna, voice acting varira od 10/10 (Chase in Robert) do 2/10 za nekatere druge, ki zvenijo kot da so povlekli ta bolj zblojene fentklošarje iz ulice. To mi ni jasno kako taka razlika v kvaliteti. Kot da bi mel v RDR2 Arthurja k se pogovarja z nekom iz AGRFT uno čist te vn vrže. Al ok, mogoče sem jaz čuden. Stvar kera me najbolj moti je pa količina odločitev, ki jih ni veliko, in niso tako brutal kot v recimo The Walking Dead ali Wolfu. Vsaj mislim da niso, oz niso se še resolvale vse. Bom napisal kaj si mislim še ko obrnem in pogledam alternativne konce, ampak take igrice sem rabil, pogrešam TWD tbh. To bo med 8.5 in 9 meni bi rekel. Pa niso uspeli meni zwokati zadeve, čeprav sem prepričan da gre hardcore antiwoke crowdu pena na usta. Razlika je takšna, ker na eni strani imaš proper igralce ala Aaron Paul (Robert Robertson), Laura Bailey (Invisigal), Jeffrey Wright (Chase), Matthew Mercer (Shroud). Na drugi strani pa Youtuberje, ki so pač verjetno zraven za večji publicity igre in se vidi da so bolj švoh (Punch Up ter Sonar). 24. november 2025 uredilo bitje Tijuana 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 a ni una alanah tud men se zdi stupid da dajejo take ljudi v igro, publicity gor dol, o temu špilu se je govorilo že lani pa ne spremljam teh youtuberjev 2 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki