Skoči na vsebino

[PC] STEAM MACHINE

Priporočeni prispevki

Gogy reče pred 15 minutami:

quanto dineros bo tole koštal? Nikjer nisem zasledil cene prejle, ko sem gledal na Steam...:blush:

Ker sploh se ni znana.

Edino kar so rekli je, da bo primerljiva z "entry level PC". Karkoli ze to pomeni.

Ce bo vec kot 500/600eur, bo DOA in gres raje po PS5, ce hoces samo gaymat.

uredilo bitje Paljo
Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 17 minutami:

ceprav sem bolj hyped za njihov VR, ce bo quest comparable cena

samo sumim da bo bolj index comparable, kar je pa absolutno preveč laymay

Zaenkrat zgleda kot da je Frame mal boljša verzija Questa, oz. Quest z boljšim softwareom. Z Indexom mata bolj malo skupnega, razen 144Hz experimental refresh rate.

Če bo tale Steam Machine 500€ ali manj bom zelo verjetno kupil, sam mogoče ne takoj ko bo na voljo.

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 2 urama:

Stellaris, EU5, CK3. Predvsem Stellaris, ki poklekne na hueg mapah vsakič, tudi brez modov.  

stellaris dela na dečku, vprasanje pa kako na huge mapah dela (bi reku da poklekne), gabecube je tok mocnej, da nebi smel bit problem. ampak nism mislu hw test ampak sw test, torej ce te zanima konkretno ce se da mode laufat

Povezava do prispevka

Zame bi ta kocka bila dobro nadomestilo za low-end gejming PC. Itak mi prenosnik služi samo za šiht, tako da bi tole dopolnilo SD in pa potem za kakšno brskanje, gledanje filmov pa špilanje, kar se mi že leta vlači na Steamu. SD mi je muka priklapljat na monitor in ga uporabljat kot hibrid

Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D reče pred 1 uro:

stellaris dela na dečku, vprasanje pa kako na huge mapah dela (bi reku da poklekne)

Ne vem sicer, ce je cist merodajna primerjava, ma ajde, js sm X4: Foundations uspesno gnal v late game na Gabeboyu brez, da bi se mu rigalo, loading cajti so se edino malo podaljsevali, sam gameplay pa ni bil affected, navkljub metricnemu shitfucku vseh stvari, ki jih igra simulira

Verjetno je nekje breaking point sicer, ampak je uspeno prestajalo :D Stellarisa pa nisem probal. Kenshi zacuda deluje tudi dokaj dobro, navkljub isto ful stvarem, ki jih igra loada, ceprav tu jih loada po chunksih in ne vsega naenkrat, kakor RTS-i. Sem pa imel probleme s Project Zomboid, ki ga Gabeboy for some reason zelo ne mara :D Granted, spil je fucked tut na zelo mocnem peceju, sploh ce zraven nalozis ful modov, se igri in celotnemu enginu zelo rado totalno sfuka, sploh zej, ko so v beta build dodali ragdoll physics. Deck ga ne more prebavit, ne vem, verjetno sam delam nekaj narobe

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...