[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 (urejano) https://store.steampowered.com/sale/steammachine 6. marec 2026 uredilo bitje []D [] []V[] []D 7 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 kako nisi edital te slike Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. november 2025 Avtor Share Objavljeno 12. november 2025 nism avtor op slike Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Tle pokaze kako zadeva zgleda brez ohisja in Vavle pove malo vec o detajlih. 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. november 2025 Avtor Share Objavljeno 12. november 2025 (urejano) magični kralj reče pred 20 minutami: glup ai zjebal 12. november 2025 uredilo bitje []D [] []V[] []D 1 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Škoda da ima locked spec Bi takoj vzeli tisti model z 5090 not. Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. november 2025 Avtor Share Objavljeno 12. november 2025 PS5 Lover reče pred 1 minuto: Škoda da ima locked spec Bi takoj vzeli tisti model z 5090 not. sej steamOS (steam deck image) lahko nalozis na bilokjer hardware, kle bo pa verjetno podobno 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 (urejano) SteamOS zbildan za ARM arhitekturo na onih VR speglih na katerih bos lahko igral x86 spile. Based Gaben. 12. november 2025 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 quanto dineros bo tole koštal? Nikjer nisem zasledil cene prejle, ko sem gledal na Steam... Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Ugibam da bo 500€ Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 (urejano) Gogy reče pred 15 minutami: quanto dineros bo tole koštal? Nikjer nisem zasledil cene prejle, ko sem gledal na Steam... Ker sploh se ni znana. Edino kar so rekli je, da bo primerljiva z "entry level PC". Karkoli ze to pomeni. Ce bo vec kot 500/600eur, bo DOA in gres raje po PS5, ce hoces samo gaymat. 12. november 2025 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
Volkodlak Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Meni je Steam Machine defenitivno day 1 nakup. Love small form factor. 2 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Ne bom nabavil ampak mi je zelo všečno. Sploh upam da to pomeni da bomo dobili vedno boljši steam OS, ker bi rad čimprej zamenjal windows. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 No, k sreči bom lahko počakal na prve reviewe in mnenja uporabnikov. Bi pa mogoče kasneje nabavil, če bo cena ok in če se izkaže med uporabniki. Manjkajo mi naslovi kot so CIV, Crusader kings, in podobno.. Tega ne morem igrat na plejki, pa da se jebeš... 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Če bo ta zadeva laufala Paradoxščine z modi, sigurno nabavim. Absolutno pa tudi počakam. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 ce majo CC faceplate kot moznost kupim ceprav sem bolj hyped za njihov VR, ce bo quest comparable cena samo sumim da bo bolj index comparable, kar je pa absolutno preveč laymay Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Ma kurac jaz nimam keša in za vr in za tole fml Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 []D [] []V[] []D reče pred 11 urami: https://store.steampowered.com/sale/steammachine Microsoft be like Dis do be an Xbox Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 magični kralj reče pred 17 minutami: ceprav sem bolj hyped za njihov VR, ce bo quest comparable cena samo sumim da bo bolj index comparable, kar je pa absolutno preveč laymay Zaenkrat zgleda kot da je Frame mal boljša verzija Questa, oz. Quest z boljšim softwareom. Z Indexom mata bolj malo skupnega, razen 144Hz experimental refresh rate. Če bo tale Steam Machine 500€ ali manj bom zelo verjetno kupil, sam mogoče ne takoj ko bo na voljo. 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 13. november 2025 Avtor Share Objavljeno 13. november 2025 Buzzkill reče pred 44 minutami: Če bo ta zadeva laufala Paradoxščine z modi, sigurno nabavim. Absolutno pa tudi počakam. dej kak konkreten primer pa ti preverim Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Stellaris, EU5, CK3. Predvsem Stellaris, ki poklekne na hueg mapah vsakič, tudi brez modov. Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 13. november 2025 Avtor Share Objavljeno 13. november 2025 (urejano) 13. november 2025 uredilo bitje []D [] []V[] []D 1 5 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 13. november 2025 Avtor Share Objavljeno 13. november 2025 Buzzkill reče pred 2 urama: Stellaris, EU5, CK3. Predvsem Stellaris, ki poklekne na hueg mapah vsakič, tudi brez modov. stellaris dela na dečku, vprasanje pa kako na huge mapah dela (bi reku da poklekne), gabecube je tok mocnej, da nebi smel bit problem. ampak nism mislu hw test ampak sw test, torej ce te zanima konkretno ce se da mode laufat 1 Navedek Povezava do prispevka
stari Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Zame bi ta kocka bila dobro nadomestilo za low-end gejming PC. Itak mi prenosnik služi samo za šiht, tako da bi tole dopolnilo SD in pa potem za kakšno brskanje, gledanje filmov pa špilanje, kar se mi že leta vlači na Steamu. SD mi je muka priklapljat na monitor in ga uporabljat kot hibrid 1 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 []D [] []V[] []D reče pred 1 uro: stellaris dela na dečku, vprasanje pa kako na huge mapah dela (bi reku da poklekne) Ne vem sicer, ce je cist merodajna primerjava, ma ajde, js sm X4: Foundations uspesno gnal v late game na Gabeboyu brez, da bi se mu rigalo, loading cajti so se edino malo podaljsevali, sam gameplay pa ni bil affected, navkljub metricnemu shitfucku vseh stvari, ki jih igra simulira Verjetno je nekje breaking point sicer, ampak je uspeno prestajalo Stellarisa pa nisem probal. Kenshi zacuda deluje tudi dokaj dobro, navkljub isto ful stvarem, ki jih igra loada, ceprav tu jih loada po chunksih in ne vsega naenkrat, kakor RTS-i. Sem pa imel probleme s Project Zomboid, ki ga Gabeboy for some reason zelo ne mara Granted, spil je fucked tut na zelo mocnem peceju, sploh ce zraven nalozis ful modov, se igri in celotnemu enginu zelo rado totalno sfuka, sploh zej, ko so v beta build dodali ragdoll physics. Deck ga ne more prebavit, ne vem, verjetno sam delam nekaj narobe 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Fak, momci, a si upamo podpirat tole: 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 levi je kuronja Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 13. november 2025 Avtor Share Objavljeno 13. november 2025 desni me spominja na tega Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 13. november 2025 Avtor Share Objavljeno 13. november 2025 btw tko si Valve predstavlja kojnzolase 7 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Se vidi, da je Gaben demokrat. Empathy deficient desno usmerjeni gamerji na aparatima. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.