PS5 Lover Objavljeno 28. november 2025 Share Objavljeno 28. november 2025 @Buzzkill kaj ne verjameš da imajo na smetišču cele zaloge mobile cpu in gpu za da v cheap kišto 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 5. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 5. februar 2026 https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/the-new-valve-steam-machine-is-on-track-to-begin-shipping-early-this-year-says-amd-ceo-suggests-new-4k-mini-gaming-pc-powered-by-semi-custom-zen-4-cpu-to-launch-soon Navedek AMD has released a tantalizing update about the Steam Machine’s possible release date. Commenting on the state of its business during the company’s Q4 2025 earnings call on February 3, AMD CEO Dr. Lisa Su seemingly confirmed the release of Valve’s new mini PC over the coming months, with a suggestion that the Steam Machine is “on track” to begin shipping early this year. 2 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 (urejano) (skriti) Soft delay zadev vidim. Lani so omenjali early 2026. v tem FAQ se omenja prvo polovico leta. Tole z rami jih je orng presenetilo očitno. Ceno še kar skrivajo. 5. februar 2026 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 IMO bo med nekih zdravih Valvovskih 599€ in 799€, ne vem kaksne so moznosti za visjo Ta post je zej jinxnu Lorda Gabena Logana Newella, Gabecube bo na koncu jurja pa roka Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 Tako ko rastejo cene rama in gpu bo karkoli pod 800 presenečenje 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 800-1000 bo, ni šanse da pri teh cenah ramov bo kaj manj. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 Lahko bi zmanjšali ddr5 na 8gb saj linux ne žre nič Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 also https://pixelcluster.github.io/Mesa-26/ TL;DR UE5 špili bojo lepo tekli na linux Navedek Povezava do prispevka
Volkodlak Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 (urejano) To da ima Valve problem z ceno in dobavo rama za launch Steam Mašine je IMO bullšit. To so stvari, ki se ponavadi dogovori z dobavitelji oz proizvajalci veliko prej predno se najavi določen produkt. Po moje so reluctant okrog cene, ker se želijo ogniti potencijalnemu dvigu cen v drugemu ali tretjemu valu, če se trenutni trend okrog spomina ne umiri v naslednjem letu ali dveh. 5. februar 2026 uredilo bitje Volkodlak Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 6. februar 2026 Share Objavljeno 6. februar 2026 PS5 Lover reče pred 8 urami: also https://pixelcluster.github.io/Mesa-26/ TL;DR UE5 špili bojo lepo tekli na linux Letos je leto linuxa. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 7. februar 2026 Share Objavljeno 7. februar 2026 Paljo reče Dne, 6. 2. 2026 at 8:30: Letos je leto linuxa. 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 7. februar 2026 Share Objavljeno 7. februar 2026 Zaradi steam mašine in vseh derivatov Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 28. marec 2026 Share Objavljeno 28. marec 2026 (urejano) MUST HAVE za bodoče mašinorine ownerje, da imaš FSR4 v vsakem špilu. FG po želji. ali pa če hočete nabavit kaj od konkurence 28. marec 2026 uredilo bitje PS5 Lover Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 27. april 2026 Share Objavljeno 27. april 2026 KOmaj čakam res Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Men je ta kontroler se kar grd po izgledu Dva trackpada na njem sta ornk dodatek though. Ampak itak vzamem Steam Deck v roke, ce zelim drgacn kontroler 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Sem pogledal od Linus Tech video pa ne vem če me je prepričalo. Dejansko bi rabil dobit v roke in sprobat. 100 dollarsov za kontroler mi je tudi meh. 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Stoša za kontroler, ki ga načeloma (še) ne rabim? No way, Jose. Če bo kak deal z mašino vred, se bo razmišljalo. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Gogy reče pred 2 urama: Stoša za kontroler, ki ga načeloma (še) ne rabim? No way, Jose. Če bo kak deal z mašino vred, se bo razmišljalo. Saj v tej smeri so tam na ltt razmišljali na koncu. Da ga bo lažje prodati zraven verjetno že dragega machina, če napišejo da dobiš 100€ kontroler zraven 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 a je kak tutorial kako se uporabljajo te trackpadi na tem/decku? jaz jih ne znam Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Ala ti vera Js, ce se na vso moc potrudim, da jih ne bi znal uporabljat, mi jih ne uspe ne znat uporabljat Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Jaz sem nazadnje ko sem videl touchpad probal po njem mal drsat, pa se je kurzor kar premikal. Po mojem bo to to. Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 FUCK OFF (timeslot kopiran) TLDR: ce ne launchas igrice preko Steama ni polna funkcionalnost kontrolerja atkvirana. Ne hvala, pusi kurac 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Buzzkill reče pred 11 minutami: Jaz sem nazadnje ko sem videl touchpad probal po njem mal drsat, pa se je kurzor kar premikal. Po mojem bo to to. ja to itak, samo kako delujejo right/left click Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 magični kralj reče pred 1 uro: ja to itak, samo kako delujejo right/left click Mislim, da je odvisno od špila in potem nastavitev za posamezni špil. Meni še največkrat deluje na levi/desni trigger. Se pa nikoli nisem ekstra ukvarjal s tem. Recimo, pri Zero Sievert so dokaj ok poštimani na default, za premikanje merilnega kurzorja... Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 viddek reče pred 1 uro: FUCK OFF (timeslot kopiran) TLDR: ce ne launchas igrice preko Steama ni polna funkcionalnost kontrolerja atkvirana. Ne hvala, pusi kurac Ta je res kisla ja. Ajde sej lahk dodas non-steam spil v steam sam se zmeri je retardirano. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. maj 2026 Share Objavljeno 1. maj 2026 a bo CC themed steam masheen? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 lol scalperji pobrali vse Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 A ma stim kontroler turbo button? Se mi je zdelo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.