F5ve Stringed Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Vsakemu buttonu na bilokerem kontrolerju in existence se da v Steam configu togglat turbo mode Razen, ce to nastavljas ti al pa on retard, ki trackpadov ne zna uporabljat NPM confirms 5. maj 2026 uredilo bitje F5ve Stringed Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Kaj je fora tega controlereja? 100 evrov za ta jajca, a ni to malo veliko? Plus ne verjamem, da je boljši ergonomsko od dualsensa. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Superioren kontroler za superiorno platformo. DS je za pedre kise porivajo v rit 1 1 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 tako kot je bloodborne boljsi na PC je tudi DS boljsi na PC https://github.com/awalol/DS5Dongle Se PS5 je ratal PC https://www.digitalfoundry.net/news/2026/05/playstation-5-linux-tested-steam-pc-vs-native-ps5-games zakaj tocno bi kdo nabavil PS5? 2 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 razmisljam da nabavim PS5 samo zato da lahko streamam spile iz PCja pizda, dobesedno ekvivalent manlove rejpu v saint quentinu. bolj moske poteze ni. Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Feget reče pred 36 minutami: Kaj je fora tega controlereja? 100 evrov za ta jajca, a ni to malo veliko? Ne sam to Ce tej ceni dodas se cca 470€, pa pod pogojem, da ga majo na zalogi, dobis v ta taisti kontroler noter vgrajen se racunalnik z OLEDom, ki igrice za klosarsko bruhico, strokovno poimenovano Nintendo Switch, laufa na 60 FPSjev z dodatno izboljsano grafiko Plus vse ostale naslove za vse konzole do, samo malo, *preveri, kateri emulator za konzolo so dodali nazadnje v Emudeck* O glej ga zlomka, vse do PS4 naslovov se da emulirat these days Brb, grem probat Bloodborne usposobit na Decku, sayonara, peasants 5. maj 2026 uredilo bitje F5ve Stringed 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) F5ve Stringed reče pred 7 minutami: Brb, grem probat Bloodborne usposobit na Decku, sayonara, peasants With proper optimization and mods, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (TOTK) typically runs between 20–35 FPS on the Steam Deck, with some users achieving a more stable experience around 30-40 FPS in less demanding areas. While some users claim higher numbers through specialized tools, a perfectly stable 60 FPS is generally not achievable on the native hardware. Glede na moje izkušnje s PC emulacijo, močno dvomim, da bo BB tekel nad 20-30fps. Ajde, razen če daš resolucijo na 720p in vklopiš kak mod, ki ti poslabša grafiko, kaj šele F5ve Stringed reče pred 8 minutami: z dodatno izboljsano grafiko 5. maj 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Disclaimer: sem team PC izdajica 24/7. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 viddek reče pred 16 minutami: zakaj tocno bi kdo nabavil PS5? nimajo za pc 2 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) ke_kit reče pred 13 minutami: With proper optimization and mods, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (TOTK) typically runs between 20–35 FPS on the Steam Deck, with some users achieving a more stable experience around 30-40 FPS in less demanding areas Ne bo drzalo, ta AI bluzi v tri picke materine, lol Preden sem formatiral cel Deck, sem mel konstantnih 40 FPSjev povsod, ja, govorim za TOTK. BOTW ze od samega zacetka dela normalno s Cemu emulatorjem za WiiU, TOTK sem se prejsnji teden uspesno gnal z boljsim performancem, kakor je zatrjeno zgoraj v quoteu. V Ryujinxu to, plus se en nov emulator je zuni za Switch, posebej pisan za Steam Deck, pa sem pozabil ime Also, na PCju deluje in v Ryujinxu in v Yuzuju brez padca frejmov, razen na zacetku ko se downloadajo shaderji in z upscaleano grafiko in konstantnimi FPSji Ko si postavim cel library nazaj, sprobam TOTK najprej. Vem pa, da je definitivno uspelo iztisniti ven boljsi overall performance kakor 20 FPSjev, to je bullshit Bloodborne sem napisal za zajebancijo, da si ga bom probal zrihtat, lol, na Decku je to verjetno Powerpoint prezentacija, pece mam crezadost mocan, da ga lahko zenem na 60 FPS normalno IMO, nisem pa se sprobal, nic ne trdim 5. maj 2026 uredilo bitje F5ve Stringed 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Aja, ma če TOTK dejansko laufa na 40FPS, pol bi verjetno tudi BB lahko držal solid 30. Vsaj če delam neko percentage primerjavo z mojim PCjem. Zelda mi teče na 70-80fps @1440p, BB pa na 50-60 pri isti resoluciji. Pa na oboje imam gor še reshade, ki malo zniža perf. Je pa res, da je ful odvisno od procesorja in tega, da GabeBoy fura Linux, za katerega vsi pravijo, da je nekakšen miracle OS za performance. 5. maj 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 ke_kit reče pred 6 minutami: pol bi verjetno tudi BB lahko držal solid 30. Hm, dvomim, gledal sem commite na gitu iz lanskega leta, se ni blo dost stable baje PS4 emulator je druga prica kakor Switch emulator. Pri slednjem sumim, da je men uspelo dosect omenjen performance s tem, da sem shader pipeline iz peceja nonsalantno skopiral na Deck, pa je navkljub vsemu dvomu motherfucker zalaufal in se mu naenkrat ni vec kolcalo kakor poprej mogu bi pogledat, kako tocno sem ze to naredil, se ne spomnim Mogoce je podobna fora izvedljiva s PS4 emulatorjem, kdove, ziher bom probal. Zdle sem si spet prefukal cel Deck, dal gor Emudeck in zej laufam Emulation Station za frontend namest SteamOS-a, spet je tisti cajt leta, ko se emulira na polno Malo prejle usposobil Vita3K emulator za PS Vito in nalozil Zen Pinball 2 ( ) pa Batman Blackgate, ki je bla ekskluziva za Vito. Shit just works 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Emulacija FTW, tle nimam kaj dodat. Vita pro tip: Igrica Jeann d'Arc je baje hud underrated gem, če ti sedejo tactical RPGs. 1 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Omojbog, Ivica Orleanska 🥹🥹🥰 To je bla PSP ekskluziva Je bil kak re-release za Vito? Preigral na PSPju, ko sem bil yea height and yea years old nekje na morju na Debelem Rticu semizdi, skupaj z Vice City Stories PSP emulator je tut prisel v paketu na Emudecku ja. Zravn njega pa Vice in Liberty City Stories, Chinatown Wars, (eden od najbolj kriminalno underrated spilov vseh cajtov, navkljub jako dobri prodaji) Tekken 6, N+, Tetris pa Puzzle Quest 2 Challenge of the Warlords (jeben crack cocaine 🫠) Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Steam drek je top shit naprava, imam dva. Ampak switch emulacija pri zahtevnih naslovih vseeno malo šepa. Predvsem pa emuliraš kar na 1x emulaciji torej na isti ločjivosti kot switch pasja jajca Recimo Luigi's Mansion 3, ki je ena bolj zahtevnih igric za emulirat, kar konkretno zlomi dreka. Tako da bi rekel, da TOTK ne bo ravno optimalno igrati na dreku. Drek mi je najboljši za take bolj "ročne" igrice, ki ne pašejo toliko na big screen tv. Za res hardcore handheld gaming je pa itak Lenovo Legion Go 2. Tisto je res beast, ki poganja vse kar hočeš in še na res velikem oled screenu. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Sicer pa ne vem kaj ima vse to veze z Steam controllerjem za 100 evrov. Valda ne bom igral na steam dreku igrice preko drek controlerja Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Feget reče pred 1 minuto: Tako da bi rekel, da TOTK ne bo ravno optimalno igrati na dreku. Pizda, res vas je fajn poslusat same experte, ki itak niste na lastno pest sprobali nicesar, niti nimate namena, pa vseeno bluzite in bluzite in bluzite na pamet, pojma nimas Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Imam 2 steam dreka, tako da sem vsaj 2x večji ekspert za steam drek od tebe 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 ke_kit reče pred 43 minutami: Emulacija FTW, tle nimam kaj dodat. Vita pro tip: Igrica Jeann d'Arc je baje hud underrated gem, če ti sedejo tactical RPGs. Čudno coming from me ampak ta špil je pa tok SMEŠNO lahek je pa carski, to pa. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Berbasecks reče pred 57 minutami: Čudno coming from me ampak ta špil je pa tok SMEŠNO lahek je pa carski, to pa. O tem pa ne morem govoriti. Nikoli nisem igral, sem pa slišal izključno hvalospeve in kako moram probati. Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 F5ve Stringed reče pred 10 urami: Omojbog, Ivica Orleanska 🥹🥹🥰 To je bla PSP ekskluziva Je bil kak re-release za Vito? Preigral na PSPju, ko sem bil yea height and yea years old nekje na morju na Debelem Rticu semizdi, skupaj z Vice City Stories PSP emulator je tut prisel v paketu na Emudecku ja. Zravn njega pa Vice in Liberty City Stories, Chinatown Wars, (eden od najbolj kriminalno underrated spilov vseh cajtov, navkljub jako dobri prodaji) Tekken 6, N+, Tetris pa Puzzle Quest 2 Challenge of the Warlords (jeben crack cocaine 🫠) https://dev.pgteam.org/mods/en/gta/rt na viti lahko špilaš res ogromno stvari, jaz zdajle igram san andreas ... Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Jude reče pred 2 minutama: https://dev.pgteam.org/mods/en/gta/rt na viti lahko špilaš res ogromno stvari, jaz zdajle igram san andreas ... A je barvna paleta iz superiornih PS2 verzij ali ološ PC verzij? Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Jude reče pred 4 minutami: https://dev.pgteam.org/mods/en/gta/rt na viti lahko špilaš res ogromno stvari, jaz zdajle igram san andreas ... Sem si jo dal gor na Vito glih zadnjic Performance zal ni bas nesto po pravici povedano :/ Pa Vita je men premala za drzat, fasem crampse po treh minutah, ni azijska konzola za miniaturne azijske rokice narjena za evropske medvedje sape Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) Konec igre reče pred 15 urami: A je barvna paleta iz superiornih PS2 verzij ali ološ PC verzij? kot sam razumem je neka zmes android+pc, osnova so android anniversary edition verzije (vključujejo vse qol iz android verzij), grafični pogon je pomoje PC meni je vice city crashal na 2-3 uri, sem pa shranjeval po vsaki misiji, niti ni bilo potrebe san andreas mi še ni crashnil ... 6. maj 2026 uredilo bitje Jude Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 (urejano) Ko smo ravno pri konverzijah Geteajev za handhelde https://barcode-studia.ru/mods/sindacco-chronicles/ V letu of our Lord 23/24 fukjeni Orki dajo ven total conversion LCS-a iz PSPja z vsemi taboljsimi featurji iz ostalih GTAjev, 100+ oriđinal misijami in mnogo vec QoL featurji + v prihodnosti napovedujejo se dodatne conversione Laufa na Viti v Adrenaline emulatorju, party like it's mafia in Liberty City in 1998 7. maj 2026 uredilo bitje F5ve Stringed 1 Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno včeraj ob 13:30 Share Objavljeno včeraj ob 13:30 (urejano) obstaja tudi full conversion mod GTA3 v GTA LCS enginu, ki dela na PSP pa vnesli so stvari, ki so bile v gta 3 kodi in cuttane iz final igre (underground fight club npr.) včeraj ob 13:32 uredilo bitje Jude 1 1 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno včeraj ob 14:43 Share Objavljeno včeraj ob 14:43 Aye, pa se enga delajo, Forelli's Redemption, ta bo pa samo za PCje in PS2 Carsko poklanjanje legendarnim handheld naslovom, vsaka jim cast Navedek Povezava do prispevka
bleachedagnus Objavljeno včeraj ob 23:23 Share Objavljeno včeraj ob 23:23 (urejano) meh škoda da nima procesor tipa 9850x3d al pa 9950x3d, škoda da nima 32-64-128 gb rama, 4tb ssd in kak 9070/9070xt (čeprav ob današnjih cenah rama in ssdjev bi bilo to teško)... ampak recimo da jim rata... čeprav te specifikacije pa recimo cena 1500eur bi bilo kar super včeraj ob 23:24 uredilo bitje bleachedagnus rahla sprememba Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno danes ob 08:18 Share Objavljeno danes ob 08:18 (urejano) Lahko bi imel vsaj GPU na nivoju PS5 oz. na tanovi arhitekturi (9xxx serija), ki podpira FSR4 in ne neko zastarelo mobilno zalost. danes ob 08:18 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
bleachedagnus Objavljeno danes ob 11:28 Share Objavljeno danes ob 11:28 ja.. mislim da jih je tale trenutna scena okoli cene rama in ssdjev konkretno zjebala, kar se tiče cene, čeprav za gpu se absolutno strinjam da bi morali dat not vsaj kak 9060xt 16gb, če ne celo 9070/9070xt Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.