Dante Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Ne vem če že bilo kje omenjeno, ampak osebno prvič zasledil. Prhaja slovenski prevod Hyperiona. Hiperion 3 2 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Carsko, pomojem bom kupil za support, čeprav že imam par izvodov. Navedek Povezava do prispevka
Haderach Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Kul. Mogoče preberem tudi v materinščini. Naslovnica je sicer bl ena žalost ... Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Tud prevod Shrike v Srak je ... Zelo pravilen, ampak zveni res brezveze 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 zakaj je strašilo na coverju? a ma kakšno povezavo? spomnim se ne iz knjige shrike->srak mi ni moteče kot prevod te prevajalke ne poznam, a je prevedla kaj hudega že? Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 Dve knjigi, ena izmed njih je od Gaimana. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 oof, nimam pretirano zaupanja pol Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 Evo, ravnokar sem videl zalogo v Konzorciju, zgleda najs, me je kar malo mikalo, da bi jo vzel on the spot Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.