Galko Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 A čakate na kak sweet BF deal, a je to sploh še aktualno Jst si bom ubodel kak dober rum / konjak če glih kje kakega vidim. Pa kako poceni high-floor preprogo za v dnevno, toj pa to Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Rum, potencialno ksno igrico, bolj svoh letos Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Upam na Playstation Plus popust! Drugo ne rabim. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Dejch reče pred 23 minutami: Upam na Playstation Plus popust! Drugo ne rabim. Navedek Povezava do prispevka
zoki Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Zokne za celo leto Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 fric reče pred 14 minutami: Aha vidm, 21 novembra se začne. Odlično Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Susilec, ker sem gnil odrasel Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 PS plus Pralni stroj Sušilni stroj JAR tablete za pomivalca pack 184, 13 centov na tableto Ene ponve pa lonce Ostalo bomo še vidl 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Jake the Mess Objavljeno 18. november 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 18. november 2025 Ojoj kera depresivna tema. Res sem pričakoval neko veselje, kaj si bomo to kupovali pizdarije , da nam bo dogajalo na pune hamre. Pol pa neki rumi pa sušilni stroji noter, no pa še ena leteča preproga al neki tacga. Pomoje se lahk kr zaklene tole žalost. 1 9 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Mislm, letos sem imel plan narediti drugi lump sum v ETFje Glede na situacijo bo kr raje par unc zlata in par kg srebra slo. In je iz tega stalisca susilec ful bolj privlacen ker daje vsaj iluzijo stabilnosti. "Imamo pedofile na oblasti, ampak so pa vsaj brisace mehke" 1 Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Moja si je privoščila ipada (dobila ga je v Italiji za 700 ojrov - 13" m3 air 128gb) jst bom rajši vse in še zimski regres (hvala Janš-Golob) fuknil v BTC, ki je trenutno na nori razprodaji 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Plan je bil hunt za oculus 3 in steam deck. Zdaj nič od tega, čakam kaj bo valve pokazal prvo, tako da letos (ok lažem pandy bombone sem naročil iz amazona in en kup boks opreme iz temuja ). Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Drugace evo, za popestritev Kdor mi poslje na zs domaci naslov mu posljem en paket velikih wafljev in en paket malih. Zadeva je heroin. Obljubim da pride do 6.12. Po odposiljki zbrisem osebne podatke iz ZSja oz. pozabim. Govora je o temu 1 3 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 (urejano) Sm si že včer en rum ubodu to je pa to..klošarjenje naprej it is Aja pa dones sm na Aliexpressu najdu en polnilec za laptop da bom lahko cez 3 tedne ko pride spet kako igrico igral 18. november 2025 uredilo bitje vlaho Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 (urejano) Jake the Mess reče pred 22 minutami: Ojoj kera depresivna tema. Res sem pričakoval neko veselje, kaj si bomo to kupovali pizdarije , da nam bo dogajalo na pune hamre. Pol pa neki rumi pa sušilni stroji noter, no pa še ena leteča preproga al neki tacga. Pomoje se lahk kr zaklene tole žalost. Sem za zaklep teme, res žalostno. Jaz bom kupil roombo. 18. november 2025 uredilo bitje Konec igre Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Ker rum nej pa nabavim? Bi sedl neki za zimo pa še nikol nisem nobenga kupu. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 s črnčkom 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Nove slušalke ker so mi se prejšnje oprale v stroju. Municijo če bo kaka akcija. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 18. november 2025 Avtor Share Objavljeno 18. november 2025 kemik reče pred 27 minutami: Ker rum nej pa nabavim? Bi sedl neki za zimo pa še nikol nisem nobenga kupu. Zacapa Centario 23 če bo kak sweet deal Ampak ne dajaj nobenemu, niti lastnemu prvorojencu ne Varuj flašo z nožem. Bodi pripravljen, da ga boš uporabljal mnogokrat Za druge priložnosti pa kaka klasika Diplomatico ali El Dorado 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 (urejano) Diplomatico če so ti všeč bolj sladki okusi, drugace tudi s plantation xo ne mors falit Zacapa je top, edino ne razumem zakaj se je v zadnjem letu tolko podražil El Dorado meni ni sedu, mi je Metuzalem (15) bil bolj usec Osebno se izogibam bumbuja ker mi je presladek (na slab način) 18. november 2025 uredilo bitje Me3do Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Med Diplomatico, Zacapa 23 in Plantation XO mi je slednji najboljši Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 18. november 2025 Avtor Share Objavljeno 18. november 2025 Meni je recimo Diplomatico najbolj uno, pač ya, pijem rum, whatever Dacapa mi ima pa prov wow faktor, omg a je možno da ma čista žgana pijača tok dobr okus. Mam momce na sumu da kej dodajajo v gemišt, pri teh rumarjih itak nikdar ne veš, no sej tud cena "high end" ruma nasploh odraža, kok jim trg zaupa Drgač pa ALERT - mogoče bom za BF kupil en špil Wuchang Fallen Feathers za PS5, baby!!! 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Konec igre reče pred 1 uro: Jaz bom kupil roombo. Sami alkoholiki. 5 Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Mogoče kupim kej za VR, če bo res pocen. Al pa kej za astrofotografijo, sam dvomim da bodo v tem sektorju kakšna konkretna znižanja. Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 mr.killer reče pred 1 uro: Moja si je privoščila ipada (dobila ga je v Italiji za 700 ojrov - 13" m3 air Kje to? Js kupujem 256gb Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Konec igre reče pred 1 uro: Sem za zaklep teme, res žalostno. Jaz bom kupil roombo. js sm tega narocil. 100e ceneje kokr je bil do zdej v raznih akcijah (spremljam ze 1-2 meseca) https://de.roborock.com/products/roborock-qrevo-curv-saugroboter Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Galko reče pred 1 uro: Meni je recimo Diplomatico najbolj uno, pač ya, pijem rum, whatever Dacapa mi ima pa prov wow faktor, omg a je možno da ma čista žgana pijača tok dobr okus. Mam momce na sumu da kej dodajajo v gemišt, pri teh rumarjih itak nikdar ne veš, no sej tud cena "high end" ruma nasploh odraža, kok jim trg zaupa Drgač pa ALERT - mogoče bom za BF kupil en špil Wuchang Fallen Feathers za PS5, baby!!! Nisi še igral? Meni je res bla ta igra lepo presenečenje Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 18. november 2025 Share Objavljeno 18. november 2025 Dejch reče pred 2 urama: s črnčkom Tole, pa rozine pa cukr... Pa babi ne nardi štrudla 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 18. november 2025 Avtor Share Objavljeno 18. november 2025 (urejano) @Gapi182Nisem ne. Khazan mi je popil vso soulslike energijo heh, pa nisem hotel neki na silo. Zima mi je pa top za takšne bolj epic pustolovščine, lani sem tak cajt igral Wukonga in mi je blo noro. Tko da tud tole komaj čakam. Pomaga tudi, da forumski bratje igrico uvrščajo ob bok Lies of P, kar je meni dovolj dober argument, da grem zdele v pižami in copatih v trgovino. 18. november 2025 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 19. november 2025 Share Objavljeno 19. november 2025 (urejano) mr.killer reče pred 11 urami: Moja si je privoščila ipada (dobila ga je v Italiji za 700 ojrov - 13" m3 air 128gb) 128gb je pod pragom revščine. 19. november 2025 uredilo bitje fric 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.