To je priljubljen prispevek. pumpahhh Objavljeno 23. november 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 23. november 2025 (urejano) Poleti sem skocil za 20 dni, ce koga zanima....ce vas kaj zanima vprasajte, nisem tok za zgodbe pisat Osaka, na poti iz letališča Ena toyota ki so jo nehali delat šele par let nazaj Capsule hostel osaka, mislim da je bilo enih 25eur na noč Osaka castle Nara Kyoto železniška postaja Shinkansen iz kyota v fukuyamo Gyoze Iz fukuyame do hirošime z regionalnimi vlaki Hirošima Iz hirošime v tokio z 767 seoul mr chow hong kong hong kong shenzen guagnzhou guilin li river cruise changsha changsha wuhan wuhan yichang, yangze river three gorges dam chongqing irkutsk 24. november 2025 uredilo bitje pumpahhh 14 3 Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Hudo Jst sem šel Tokyo - Kyoto z bullet trainom. Iz Kyota v Naro in Osako z lokalnim vlakom, iz tam v Sapporo z avionom Would do it again Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Fino Mogoče sam da napišeš pred slikami za katero mesto gre? Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Matr kolk slik come on Kaj torej si v cca treh tednih bil na domačem balkanu, pol Japonska, Kitajska in še Rusija? To morajo bit kar kulturni pretresi iz ene skrajnosti v drugo. Tista kuhana hrenovka z bledimi jajci verjetno lepo ilustrira. Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 23. november 2025 Avtor Share Objavljeno 23. november 2025 evo sem dodal kje okvirno je slikano 24.6 zvečer sem letel lju - ist - osaka, 1.7 let v seoul 2.7 let v hong kong 11.7 sem bil pa v irkutsku meni sede tako potovat, teli hitri vlaki na kitajskem so zakon, 3,4 urni vlak po 30 eurov, pa narediš v tem času 500km. če bi mel več časa bi šel seveda za dlje Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 23. november 2025 Share Objavljeno 23. november 2025 Bi namesto celotne neprečiščene galerije slik s telefona raje videl kakšne komentarje. 1 Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 24. november 2025 Avtor Share Objavljeno 24. november 2025 Evo sem še malo oklestil Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 Hudo! Tole je pa mešanica Umaga in kitajske 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Luka$ Objavljeno 25. november 2025 Share Objavljeno 25. november 2025 Kako je s potovanjem v Rusijo? Lahko opišeš malo postopek, kaj rabiš, kako je tam s plačevanjem, itd. Navedek Povezava do prispevka
Slick Objavljeno 25. november 2025 Share Objavljeno 25. november 2025 upam, da nisi netopira jedo v Wuhanu 3 Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 27. november 2025 Avtor Share Objavljeno 27. november 2025 Luka$ reče Dne, 25. 11. 2025 at 11:34: Kako je s potovanjem v Rusijo? Lahko opišeš malo postopek, kaj rabiš, kako je tam s plačevanjem, itd. Naredis evizo, kupis letalske karte, na mejni kontroli sem bil verjetno edini ne rus/kitajec (iz leta peking irkutsk) tako da so me zaslisali kam grem, zakaj prihajam itd. (To je obicajno sedaj tudi na drugih mejnih prehodih), kartice ne delujejo, najboljse je imet eur/usd in potem zmenjat. Da se narest kartico yoomoney (in pa se kaksno drugo, pa jih ne poznam) in nanjo naloziti zamenjane rublje. Za telefon sem kupil esim na trip.com. Nastanitve ostrovok, yandex hotels. Veliko informacij najdes na redditu. Skratka so neke svoje zakonitosti ampak ce mene vprasas nic posebnega. 2 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 30. november 2025 Share Objavljeno 30. november 2025 Pozor pozor 2 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 Čudovito. Tudi sam sem bil na Japonskem pred dvema letoma, sem kar obširno napisal o tem v temi o Japonski. Zanimivo, da si iz Hirošime šel v Tokio z letalom. Glede na čakanje na letališču in na to, je Tokijsko kar daleč od centra, bi bilo bolj smotrno it s Shinkansenom, pa še bolj udobno je vse skupaj. Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 10. december 2025 Avtor Share Objavljeno 10. december 2025 Želel sem si letet s 767. Hitre vlake sem uporabljal bolj na kitajskem, na japonskem samo kyoto - fukuyama. 2 Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 6. januar 2026 Share Objavljeno 6. januar 2026 (urejano) ayrton79 reče Dne, 10. 12. 2025 at 11:56: Zanimivo, da si iz Hirošime šel v Tokio z letalom.... it s Shinkansenom bolj udobno je. Jaz sem šel tudi z letalom, 24€ je bil avion (Spring Airlines), šinkansen pa 124€ 6. januar 2026 uredilo bitje BuDi Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.