Skoči na vsebino

Osaka Nara Kyoto Hirošima Tokio Seul

pumpahhh

Priporočeni prispevki

evo sem dodal kje okvirno je slikano

24.6 zvečer sem letel lju - ist - osaka,

1.7 let v seoul

2.7 let v hong kong

11.7 sem bil pa v irkutsku

meni sede tako potovat, teli hitri vlaki na kitajskem so zakon, 3,4 urni vlak po 30 eurov, pa narediš v tem času 500km. če bi mel več časa bi šel seveda za dlje

Povezava do prispevka
Luka$ reče Dne, 25. 11. 2025 at 11:34:

Kako je s potovanjem v Rusijo? Lahko opišeš malo postopek, kaj rabiš, kako je tam s plačevanjem, itd. 

Naredis evizo, kupis letalske karte, na mejni kontroli sem bil verjetno edini ne rus/kitajec (iz leta peking irkutsk) tako da so me zaslisali kam grem, zakaj prihajam itd. (To je obicajno sedaj tudi na drugih mejnih prehodih), kartice ne delujejo, najboljse je imet eur/usd in potem zmenjat. Da se narest kartico yoomoney (in pa se kaksno drugo, pa jih ne poznam) in nanjo naloziti zamenjane rublje. Za telefon sem kupil esim na trip.com. Nastanitve ostrovok, yandex hotels. Veliko informacij najdes na redditu. Skratka so neke svoje zakonitosti ampak ce mene vprasas nic posebnega.  

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Čudovito. Tudi sam sem bil na Japonskem pred dvema letoma, sem kar obširno napisal o tem v temi o Japonski.

Zanimivo, da si iz Hirošime šel v Tokio z letalom. Glede na čakanje na letališču in na to, je Tokijsko kar daleč od centra, bi bilo bolj smotrno it s Shinkansenom, pa še bolj udobno je vse skupaj.

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...
ayrton79 reče Dne, 10. 12. 2025 at 11:56:

Zanimivo, da si iz Hirošime šel v Tokio z letalom.... it s Shinkansenom bolj udobno je.

Jaz sem šel tudi z letalom, 24€ je bil avion (Spring Airlines), šinkansen pa 124€

uredilo bitje BuDi
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...