Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Gobert me ne straši nič ker proti small ball kot ga igrajo naši ni tako efektiven, kar se je letos pokazalo tudi proti Clippersom. Saj vsi vemo kakšen defenziven monster je around the rim ampak mislim da bi mu znali naši hitri guardi delat probleme. Dosegel bo menda svojih klasičnih 14 skokov (4 v napadu) 17 pik in 2-3 blokade ampak zelo dvomim da bo on glavni faktor te tekme. Skok bomo težko dobili, pa čeprav smo začuda trenutno prva ekipa po skokih na tem turnirju. Ampak glede na to da smo gladko dobili skok proti Špancem ni vrag da ne bi imeli nekje v egalu s Francozi. Seveda bo spet ogromno odvisno od tega kako nam bo šel šut kot po navadi, ampak če bodo hoteli iti preveč big kot so danes nekaj poskušali proti Italijanom jih bodo imo naši guardi nasmodili s PnR.

 

Upam seveda tudi da bo Luka imel svojo klasično tekmo ko je to najbolj treba in bo poskušal bolj s prodori kot s stepbacki, saj midrange je že kar solidno nadrkal. Mu pa zdaj zadnji dve tekmi res nič kaj ni padlo, sploh around the rim ko ima v nbaju preko 65% je kar dosti grešil, čeprav na koncu ko pogledaš boxscore niti ni bilo tako slabo. Ampak saj vemo česa je sposoben in da tole za njegove standarde pač niso bile neke uber tekme. 

Povezava do prispevka
Seth reče pred 1 minuto:

sploh around the rim ko ima v nbaju preko 65% je kar dosti grešil, čeprav na koncu ko pogledaš boxscore niti ni bilo tako slabo. Ampak saj vemo česa je sposoben in da tole za njegove standarde pač niso bile neke uber tekme. 

težje je zadevat v fibi kot v nba :D

Povezava do prispevka

Res je, sploh če si Blažič. :P Ma ne vem, ko so Francozi nabili Amere sem bil res tisto wow, ampak tole danes proti Italijanom ni bilo nič strašnega, vsekakor premagljiva ekipa. Bo pa seveda težko se strinjam. Kar se tiče naših strokovnjakov, tako starih kot novih, kdaj pa si je že kateri sploh upal napovedati gladko zmago?! Zelo zelo redko, ker vejo vsi kako bi bili potem popljuvani ob morebitnem porazu, ker pač slovenčki, ne smemo biti preveč optimistični da nas ne bi kje zamenjali za balkance. :D Vidiš da še je Prepelič rekel da so bili cel turnir tiho optimistični, zdaj so končno lahko malo bolj glasni. :)

uredilo bitje Seth
Povezava do prispevka
Seth reče pred 3 minutami:

Res je, sploh če si Blažič. :P Ma ne vem, ko so Francozi nabili Amere sem bil res tisto wow, ampak tole danes proti Italijanom ni bilo nič strašnega, vsekakor premagljiva ekipa. Bo pa seveda težko se strinjam. Kar se tiče naših strokovnjakov, tako starih kot novih, kdaj pa si je že kateri sploh upal napovedati gladko zmago?! Zelo zelo redko, ker vejo vsi kako bi bili potem popljuvani ob morebitnem porazu, ker pač slovenčki, ne smemo biti preveč optimistični da nas ne bi kje zamenjali za balkance. :D Vidiš da še je Prepelič rekel da so bili cel turnir tiho optimistični, zdaj so končno lahko malo bolj glasni. :)

tastar Dončič :D

Povezava do prispevka

Danes kar dosti nekih manjših contractov. Tako na hitro.

 

Rudy Gay v Jazz za dve leti. 

Bjelica eno leto v GSW.

Bruce Brown podpisal qualifying offer z Netsi tako da bo naslednje leto FA. 

Rodney Hood za eno leto v Buckse. 

Drummond za eno leto v 76erse namesto Howarda. :D

Robin Lopez za eno leto v Orlando. 

 

76ersi bi na waivali Georga Hilla, lemme guess, Lakers minimalc? ;) 

Povezava do prispevka

Par stvari:

 

Prvo glede polfinalistov. Sm pravilno napovedal ampak saj je večina. Glede tekme Francija vs Italija, sm tut reku, da bo tesna do konca je bila. Problem, ki ga bomo imo imeli z Gobertom je poleg njegovih skokov in obrambe dejstvo, da ni omejitve glede sekund, tako da tip res tm kampira. 
Zakaj smo prva ekipa prvenstva glede skokov? Razn to da smo mel Argentince pa Japonce, k ne znajo skakat, je to, da se borimo ko levi. Italijani so imo na drugem mestu bili glede tega, ampak mi vsako tekmo dobimo par skokov zard nevrjetne borbe, par skokov, ker smo stalno na prstih in smo naspidirani v pm in zadnje ker se borimo za mesto pod košom.
Francija je popolna ekipa v smislu, da imajo dobro pokrite prav vse pozicije.
Italija je bila tudi dobra priprava na Slovensko obrambo, k so oboji tečni k muhe. Upam, pa tut, da smo se kaj naučili iz Italijanske igre, mislm, da so delal kar nekaj napak, so pa tudi Francoze silile v slednje.
 

Jst mislm, da bo šla Francija naprej, a resnično upam, da se motim, teli fantje so nenormalni, s tole zmago bi presegli imo vsa pričakovanja in sproščeno igrali v finalu.

Na drugi strani so Avstralci kar malce scary. Defenzivno vrjetno najboljša ekipa turnirja in močno upam, da presenetijo ZDA. Argentina, se je pa totalno predala dans. Jih je lahk sram za tole predstavo. ZDA Španija je bila kul tekma, zamerm samo večini Špancem, da so ga takole sral dans pa tako zanč odigral, ker bi drgač mogoče celo padla tale USA. Tko je pa Rubio prnesu svoj A+ game vsi ostali pa res drek, zlasti Gasol brata, ki bi mogla biti tako pomembna v tej tekmi.

Mislm, da ima USA vseeno naslednjo tekmo in tudi finale. Tipi majo simple as f plan.
1. V obrambi switchajo celga boga

2. V napadu, iščejo p&r pol pa individualno kvaliteto da večinoma prebijejo prvo linijo, najdejo prostega, žoga magar zaokroži in potem imajo same same proste mete

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka

Valda da so, zdej majo status boga, k so premagal USA, zdej so samo USA lahk favoriti proti njim.

 

Ne sej realno gledano logično :P

 

Kar se tiče prebijanja Goberta, ga more Miha itak pelat ven, al mu bodo pa Francozi pustil metat odprte 3ice. Tip jih je zaenkrat nenromalno dobr metu

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka
schatzi reče pred 33 minutami:

drgač stavnice pravijo, da je slovenija favorit

 

lep lp

 

Sej objektivno smo. Samo, če jim uspe ustavit Donketa, tako kot so to uspeli Španci, nas bodo za razliko od slednjih, francozi ubili. Upam, da se Donke ne bomba preveč z alkoholom in francozinjami.

Povezava do prispevka

tobeya pa čaka nočna mora če bi v finalu moru igrat proti ameriki. je še mal prehitr, lahko da bo v finalu avstralija, če bo USA pa ne vem kak bo to zgledal, bo res američan se objemu z našimi pa se hypu za vsak koš, vsak nož v hrbet lastni državi. vsi frendi familija bojo WTF tobes? bi rad bil deportiran?

Povezava do prispevka

Veš kok Američanov dejansko navija za SLO namest za USA?

 

Ogromn. Ko redno zmaguješ, ko maš tako rivalstvo k ga majo oni, k maš tako mercenary ekipo itd. Dostkrat rootaš za underdoge, sploh če vidš nekega Dončiča bolj za njihovega (Dallas) kot pa razne KDje, Lillarde itd, k igrajo proti tvojim ekipam in ti gredo že tko na jetra.

To ni čist isto kot Slovenija k je once in a life time moment. Pol dodaj za Mihata še dejstvo, da je Slovenija tista k mu je dala šanso, ne Amerika, da ma dejansko neke vezi s temi igralci, ne unimi.

S tem, da se tip vrjetno bori za morebitno pogodbo v NBA. Boljš k bo igral večjo šanso bo mel.

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka

ja seveda, za nas navija amerika. zaradi lukeca in polike :sleeping: lol, če američani kej cenijo so to olimpijske zlate kolajne, sploh ker vedno tekmujejo s kinezi. če bo pripravljen spektakel usa-slovenija v finalu bo model začel dobivat DMe od teksančanov da naj se pazi. ponudbe naj sabotira. bo nek faktor za opazovat kak se obnaša, dominirat usa centrov on itak ne more tako da na tej tekmi si ne bo cene višu

Povezava do prispevka

No ja, levičarje boli kurac za USA. Desničarji vedno bolj mrzijo woke športnike ki se obračajo vstran pri himni ipd. in takšnih je dosti in so veseli ko jim pol ne rata, sploh NBA igralce ker so v bubbleu nekako začeli vse skupaj ker Kaepernicka itak nihče ni jebal pet posto. Če bi se eventuelno res zgodilo da bi naši nabili Amere mislim da bi se marsikdo tam smejal in čestital Tobeyu ne pa ga hate-al. Je pa klasika, na začetku nihče nič omenjal Tobeya ker so vsi mislili itak ne bodo nič naredili, zdaj se že nekaj oglašajo Španci in če bi postali prvaki bi vsi jamrali za Tobeya, kao kak Slovenec neki itd. Hahahah. Jao da bi nam res ratalo, to bi bilo... 

 

Je pa Nick Wright včeraj rekel na tistem njihovem showu da včasih ne navija za ZDA, prvo vsi tiho malo v šoku, no potem je pojasnil in tudi kar povedal da če bo Slovenija v finalu z USA bo za naše navijal. :)

Povezava do prispevka

ja njemu dogaja luka in ta zgodba slovenska. že od kvalifikacij govori da če zmagamo bo en večjih dosežkov v športu, kar je čist res, sam on zdej bol sam sebe podpihuje. ste pa hecni slovenčki takle preko forumov in fake medijev ste zaključl da je amerika razpadla očitno, ameriški spirit mrtev. 

Povezava do prispevka
WoreH reče pred 49 minutami:

 lol, če američani kej cenijo so to olimpijske zlate kolajne, sploh ker vedno tekmujejo s kinezi.

 

Tako grozno cenijo kolajne, da se 80% njihovih najboljših igralcev raje čoha po jajcih pol leta kot pa da bi igrali na OI. 

Povezava do prispevka

ne se jezit no. vam bom verjel da ni strahu pred Tobeyevo izdajo, razmišljam pa že par dni o tem in ne bi želel bit v njegovi poziciji. za roster amerike sm tud sam govoril kje so tisti in oni, pa bi naj vsak imel izgovor. tudi lebron james baje nekaj celi itd. kar se tega tiče so kompletni, zelo so prljavi pod koši, yabusella so ubil prvo tekmo, na klasičn način Tobey ne bo velik faktor tam, kar se skoka tiče

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...