Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

UnKn0wn reče pred 4 urami:

MIslim, da folk Saniju in Golemcu zameri predvsem kadrovanje cez poletje - imo ni glih normalno da po 2 mesecih sezone zamenjas 4 igralce prve ekipe. za Keena smo tudi bezni poznavalci basketa slisali, da je v prvi vrsti suter in ne kaj prida play + undersized + da si mel pod pogodbo ze Rupnika, Omic je bil fraj celo poletje, niso podpisali Glasa (sklepam, da bi ga na koncu v vsakem primeru prepricala moznost dela z Obradovicem ampak ce drzi, da je zelel podpisati za olimpijo pa so mu pojasnili, da bi imel pred njim prednost tudi Hodzic, se mi zdi to res velika napaka). Pa stekam, da zaradi budgeta pri sestavi ekipe morajo tvegati, ampak nekaj kesa ocitno je, ce si lahko za zamenjavo omislis Ferrela, Omica, pa menda mislijo pripeljat se enega igralca. Hvala bogu, da je zgleda ta prevetritev ekipi dela dobro, v zadnjem casu so res nakazali, da znajo igrat in upam, da nadaljujejo v tem stilu.

 

Ma sej Olimpija že od Sagadina ne zna vpelat mladih igralcev. Kok je šlo enih dobrih igralcev stran s kluba, pa pol nardil ornk kariero. Še dobr po en stran da je Donke spizdil v Madrid. 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
dg90 reče pred 13 urami:

Zoki naj bi prišel v Olimpijo. 

košarka.si

 

Že potrjeno. Po mojem mnenju super okrepitev. Zoki sicer ni več tist igralc, kot je bil par let nazaj, je pa vseeno velika dodana vrednost v obrambi + njegov attitude do basketa. 

Povezava do prispevka
dg90 reče Dne, 9. 1. 2022 at 11:58:

Plus gledalci bodo prišli.

Če bodo sploh tekme. 2 zapored odpadli plus a niso omejitve obiska na 750 al neki tazga zarad korone pri nas? Vsi koncerti so odpadli tko da...Ravno ko začne Olimpija kazati znake življenja se vedno neki zgodi.

 

Kar se tiče Zokija pa seveda izjemno. Me zanima, kaj bodo hejtrji, ki so po slabem obdobju želeli skalp Sanija in Golemca rekli zdaj. Uprava dela točno vse kar si navijači želijo. Tudi rezultatski trend so obrnili. 

Povezava do prispevka
Babica Zima reče pred 5 urami:

Če bodo sploh tekme. 2 zapored odpadli plus a niso omejitve obiska na 750 al neki tazga zarad korone pri nas? Vsi koncerti so odpadli tko da...Ravno ko začne Olimpija kazati znake življenja se vedno neki zgodi.

A to so kaksne nove omejitve? Na par tekmah vem da je bilo 1000-2000 gledalcev.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Mah obubno tole včeri. Tekma vrhunska, gledljiva in atraktivna košarka, na koncu pa spet klasične Zvezda-Aba Liga mahinacije...Sodniki ukradli tekmo, je pa res, da so Zvezdaši s tistima dvema trojkama in 100% prostimi meti sami omogočili povratek, Olimpija pa je zajebala dva napada za zmago. Yogi je imel ne glede na favl dokaj odprt met, lahko bi celo potegnil bližje košu, ker je obrambo že izločil. Odločale so malenkosti na koncu. Je pa jasno, da če Zvezdi dovoliš da pride tako blizu, lahko računaš da bodo sodniki na njeni strani, to pač naredi status evroligaša, ki si ga je treba tudi priboriti. Zato si pač Olimpija lahko malce očita nezbranost, ni pa ta tekma še o ničemer odločala in je lahko dobra popotnica za naprej, če bodo znali vn potegniti dobre stvari. Čakam, da Pullen spet pride v formo, ker če bi bil včeraj pri stvari bi bila tale tekma odločena že ob polčasu.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...

Res je, tudi jaz sem rekel, da bom zdaj s fuzbala prešaltal na basket, ker fuzbalerji si s tako slabo igro in samimi tujci niti ne zaslužijo, da jim kdo hodi gledat, medtem ko imajo basketaši prav lepo ekipo in dobro ter uspešno igrajo.

uredilo bitje ayrton79
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...