Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

UnKn0wn reče pred 10 minutami:

Uf, olimpija pa z belo zastavo v bg. Katastrofalna igra, na sreco so zadeli par tric, da ni +30 za zvezdo po 15 minutah

 

Zdejle so mal bolš začel v drugi...

 

Dopuščajo pa pravo moško igro. Se kr oštro igra v obrambi.

uredilo bitje dilar
Povezava do prispevka
dg90 reče Dne, 28. 5. 2022 at 16:44:

Kaj se to neki piše, da bi znal Gogi pridt v reprezentanco :D

 

Sem že po ločitvi napisal, škoda da nista šla mal prej narazen, pa bi zihr pršu že na olimpijske.

 

Babe kače!

 

Kje si to zasledil?

 

Sicer pa. Blažič zapušča Olimpijo, za ne ravno nek bise od turškega kluba, gre pa po lep denar. Ne zamerim mu in sem mu hvaležen za dve leti super košarke v Ljubljani, me pa malce skrbi prihodnost. 

 

https://siol.net/sportal/kosarka/jaka-blazic-na-poti-v-turcijo-580688

 

https://siol.net/sportal/kosarka/pol-svoje-pogodbe-bi-dal-da-bi-se-mu-uresnicila-zelja-580731

 

Povezava do prispevka
hawa meyta reče pred 8 minutami:

 

to je bojda že potrjeno s strani KZSja, a vrača se le za eno (domačo) tekmo, ker želi zaključiti reprezentančno kariero pred domačimi gledalci. :hmm:

 

Pol morjo sam zrihtat, da se igra finale SP-ja al EP-ja v Lj :P Pojma nimam sploh, kva je zdej na vrst.

Povezava do prispevka
dilar reče pred 6 minutami:

Pojma nimam sploh, kva je zdej na vrst.

 

Navedek

Zlati kapetan slovenske reprezentance Goran Dragić bo 30. junija na peti tekmi prvega dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Stožicah proti Hrvaški prvič po finalu evropskega prvenstva leta 2017 znova oblekel slovenski dres. A kot vse kaže tudi zadnjič, saj bo s tem uresničil željo, da se od izbrane vrste poslovi pred domačimi navijači.

 

Medtem ko se številna košarkarska državna prvenstva po Evropi končujejo ali pa se bodo končala v prihajajočih dneh, bodo v ospredje znova stopile reprezentance. Sprva s kvalifikacijami za svetovno prvenstvo, nato z evropskim prvenstvom. Slovenija je po zmagah proti Hrvaški in Švedski dobro začela kvalifikacije za košarkarski mundial, nato pa vse skupaj precej pokvarila s porazoma proti Finski. Zadnji tekmi prvega dela kvalifikacij tako za izbrance selektorja Aleksandra Sekulića nikakor ne bosta zgolj formalnost, saj bi se v primeru porazov proti Hrvaški v Stožicah 30. junija in proti Švedski 3. julija lahko uresničil črni scenarij in bi Slovenija ostala celo brez drugega dela kvalifikacij in s tem drugič zapored brez svetovnega prvenstva. Neugoden bi bil tudi že en poraz, saj moštva nosijo s seboj uspehe in neuspehe iz prvega dela. Slovenija se v drugem delu križa s skupino D, v kateri so Nemčija, Estonija, Izrael in Poljska.

 

A o črnem scenariju v Košarkarski zvezi Slovenije ne razmišljajo. Člani zlate reprezentance se bodo zbrali že konec tedna v Stožicah, kjer si bodo skupaj ogledali dokumentarni film 2017, ki ga je režiral Goran Vojnović in prikazuje dogajanje na evropskem prvenstvu leta 2017, ko je Slovenija postala evropski prvak. Zagotovo je eden od namenov tudi da, da tiste, ki še igrajo za izbrano vrsto, motivira za tekmi s Hrvaško in Švedsko. Obenem je pred dnevi postalo jasno, da bo soigralcem pomagal tudi Luka Dončić, ki je sicer pričakovano sodelovanje potrdil na zadnjem medijskem dnevu Dallasa ob koncu sezone v ligi NBA. »Že čez 15 dni bom znova začel trenirati z reprezentanco. Najprej nas čakajo kvalifikacije za svetovno prvenstvo, malo premora, nato pa priprave na evropsko prvenstvo. Pred mano je kar napeto poletje. Kot vedno pravim, če nisem poškodovan, z veseljem igram za reprezentanco,« je pojasnil Luka Dončić. Z njim ima Slovenija izjemno statistiko. Na 19 uradnih tekmah v dresu z državnim grbom je namreč klonil le dvakrat, in sicer v lanskem polfinalu olimpijskih iger proti Franciji in nato na tekmi za tretje mesto proti Avstraliji.

 

Od nosilcev igre v reprezentanci je v tančico skrivnosti zavit status Vlatka Čančarja, bolj kot ne pa je že jasno, da se za eno tekmo v slovenski dres vrača zlati kapetan Goran Dragić! Če je bila to še nedavno utopija, je bila očitno želja pri Dragiću, da se reprezentančno vseeno upokoji pred polnimi Stožicami, prevelika. Za zdaj naj bi vse ostalo pri tem, da bo torej Dragić še zadnjič oblekel dres z državnim grbom 30. junija proti Hrvaški. Pri njegovi odločitvi je imel zagotovo prste vmes Luka Dončić, saj sta velika prijatelja, morda pa ga Dallasova številka 77 prepriča, da zaigra tudi na prihajajočem evropskem prvenstvu, čeprav naj za to praktično ne bi bilo možnosti. Dragić bo tako za reprezentanco zaigral še na 80. uradni tekmi, s čimer bo zaostanek za prvim Jako Lakovićem znižal na šest, bržkone pa bo zmanjšal tudi zaostanek po številu točk za vodilnim Teomanom Alibegovićem (990), ki je za Slovenijo dosegel 66 točk več.

 

:)

Povezava do prispevka
vlaho reče pred 1 uro:

Vse te naše krovne zveze od KZS, NZS, RZS, SZS so leglo nespodobnosti, korupcije in nepotizma tko da se sploh ne čudim. Lepo vlečejo plače za nula bodova in čao. 

 

takle mamo

 

HZS je kraljica nesposobnosti, ne pozabi na njih! 

 

dilar reče pred 5 urami:

Lol modeli razprodajo tekmo, pol pa naznanijo, da v bistvu sploh še nimajo urejenega zavarovanja za Donketa pa Dragića :D Faking nespoti res :lol:

 

Ne vem če ni to prej pameten marketing kot nesposobnost. :D A ni Dragić brez kluba, zakaj zavarovanje zanj? Za Donketa bo pa Cuban itak naredil kar si izmisli, a ni to odvisno tudi od Dallasa ali liga avtomatično določi znesek?

uredilo bitje reder
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   1 član

×
×
  • Ustvari novo...