Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Berbasecks reče pred 1 uro:

 

Ma dejte no, zdej me na polno zanima :)

 

Kdo je zdej največji kvizling SLO športa? Pogačar, Dragič al Tepeš 

 

Ma ne glej, sej ne vem. Po zmagi na Evropskem je drgač itak reku, da je to to od reprezentančne kariere. Sam kokr mam v spominu, je bla pa lih med OI scena, ko se je ločeval od svoje zdaj bivše žene (če se motim, me prosim, popravte). 

 

Mislm ne vem no, OI se vsaj meni zdijo velik večja scena, kot EP. Pač dost velka verjetnost je, da se na prihodnje sploh ne uvrstimo, sploh če pogledaš kolk malo mest je iz Evrope, da prideš not.

Povezava do prispevka

Aja, sem mislu, da so kaki juicy details, k še niso bili poznani. Ma res je blo pa kr kislo, ker bi fix meli medaljo. Ne vem, če ne skor bolj zaboli, da se je pa zdej še vrnil (čeprav je seveda za potencialni dober dosežek odlično, da se je) 

 

Tbh glede OI mi je tko najbolj tragičen pol razpad proti AUS, s fucking midget Patty Millsom kot 'zvezdo' :(

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 51 minutami:

Tbh glede OI mi je tko najbolj tragičen pol razpad proti AUS, s fucking midget Patty Millsom kot 'zvezdo' :(

 

Ah to je itak že praksa pr naši, da ko enkrat spušijo tekmo, da je pol konc zabave :D Pa men je že tko šov na kurac energy ekipe tekom celotnega prvenstva (kjer se je IMO še tok bolj poznala manjka Dragića). Vsi so se navlekl tistga Dončićevega teženja sodnikom in so mi šli po pravic povedan že pošten na kurac. Ampak ne bom spet o tem, sem že prevečkrat rantal o tem :D

Povezava do prispevka

Dobr so naši mulci nažgal Črno goro v soboto. Predvsem Samar je pokazal zares odlično igro v obrambi ter dobro organiziral igro in si je s tema dvema nastopoma krepko dvignil delnice za odhod na EP.  Šansa je sicer majhna ker dvomim da bodo šli 4je organizatorji na turnir, Nikolič ima pa vseeno toliko izkušenj da njegov nastop pomoje ni vprašljiv. Predvsem pa veseli izjemna borbenost vseh mladih igralcev ki so dobili priložnost na teh dveh tekmah. Tako da je absolutno treba priznat da Sekulič zna delat z mladimi!

Povezava do prispevka
HaBiBiAmish reče pred 1 uro:


Spekulira se, da to odpira prostor za naturalizacijo. Kar presenecenje, ne vem ce je kdo bolj kot zasluzen za to, da srbska kosarka ni izginla z zemljevida, kot Teo. 


Vsekakor nenavadna poteza. 
 

Teo je zame en zadnjih basket romantikov - dve skatlici cikov, pivo, pleskavica in suterski trening. Dvajset sekund navidez brezidejnega tapkanja zoge, pol v par sekundah najde resitev, ko ni druge opcije. Obrambo je igral na ravni rekreativne lige, a imel skoraj vedno krepko pozitiven doprinos. 
 

Lepo bi bilo, ce bi se pred koncem kariere na kratko vrnilv FMP (CZ :D ). 

Povezava do prispevka

Ma tip je izjavil, da ne bi igral za reprezentanco, ce bi v njej bil “placanec”, pac nekdo ki ni iz drzave al pa vsaj sirsega genetskega bazena nacije. Podobno kot pac on ne bi igral za nobeno drugo reprezentanco. 
 

Kosarkarski srbin a la “Kevin Kampl” ne bi bil smatran kot tujec, srbski Ariel McDonald pa. :D  Pa najbrz bi, ce bi naturalizirali, vzeli nekoga na 4ki, ne organizatorja.

 

Nekaj se je moralo zgodit, cudno je da so ga pokicali na priprave in pol skenslali po sedmih dneh. 


@wuzi:

“na pamet govorim ampak micic + teo je bolje od 99% reprezentanc. :D

 

A Luka+Gogi? :D 
 

tldr: ze v osnovi je proti naturalizaciji, ce je kapetan proti pol to ne more bit neka kemija v ekipi

uredilo bitje kmjr
Povezava do prispevka
Berbasecks reče Dne, 6. 8. 2022 at 11:53:

 

Ma dejte no, zdej me na polno zanima :)

 

Kdo je zdej največji kvizling SLO športa? Pogačar, Dragič al Tepeš 

lets see

 

slovenec, ki je premagal slovenca in je natoo sam zmagal

vs.

slovenec, ki je premagal slovenca, da je na koncu nemc zmagal

 

 

Povezava do prispevka

Jaz gledam na te situacije z vidika športnika, ki bi zmagal tako sceno. Meni bi bilo res katastrofa, da na tak način nekaj osvojim, osebno mi ne bi bil vreden tak pokal ama nič (Tepeš scena). Pogačar mi je popolnoma legit vse skupaj, na cesti obračunal z nasprotnikom, saj ni vrhunski šport jebeni karitas ffs. 

Povezava do prispevka
kmjr reče pred 22 urami:

Spekulira se, da to odpira prostor za naturalizacijo. Kar presenecenje, ne vem ce je kdo bolj kot zasluzen za to, da srbska kosarka ni izginla z zemljevida, kot Teo.

 

skoraj mi je zrkla vrglo ven ob prebranem, da je od vseh ravno nadlegenda Paspalj največji zagovornik naturalizacij.

 

zame osebno bo to eden najbolj žalostnih dni evropske košarke. zaradi neomajenega principa zvestobe lastni košarkarski šoli sem s posebno dozo romantike gledal srbsko reprezentanco. in zdaj bo padel še ta mit...:no:

Povezava do prispevka

IMO si ne boso upali, ker bi naletelo na ogorcenje javnosti in tudi kosarkarjev. 
 

V Srbiji ponavljajo, nisem preverjal, da so sam oni pa Litva brez tujcev, Kari pa je poskusil na finto ces da je tudi Ognjen Kuzmić bil naturaliziran po Fiba pravilih :rofl:

 

Nihce IMO ni proti temu, da vnuk dedkov in babic nekega naroda igra za repko, kot naprimer “Denis Šreder” za Nemcijo. Ma da pa vzames nekoga, ki nika veze z drzavo (Randolph, Tobey 👀) je pa malo tako, kislo. Pac kot da ne gre vec za reprezentanco Slovenije ampak za selekcijo KZS. 
 

Ko je Ariel McD igral za Slo, mi je blo to kul dokler nisem postekal, da Gregor Fucka (zanalasc brez strešice) ni zamejc ampak italiji prodana duša. Od takrat sem nasprotnik tovrstnih naturalizacij. Se pa zavedam, da bi brez Tobeya tu pod Alpami medaljo lahko samo sanjali. (2009 je bil natiraliziran Jurica G., ce se ne motim, ko bi skoraj dobili bron). 
 

Sam Tobi je sodeloval pri osvojitvi zlata, to za drzavo kot je naša pac upravici angazma tujca. 

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 9 urami:

Zakaj pa Bogdanoviča ni zraven letos? Ker to pa je hud handicap zanje imo. Pa a je kaka spletna stran ki sledi vsem pripravljalnim tekmam ki trenutno potekajo ker me zanimajo rezultati naših konkurentov.


okreva po operaciji

 

Gatsu reče pred 11 urami:

Glede na to kako zanič je bil lani v kvalifikacijah za OI ko na tekmi proti Italiji bazena ni mogel zadet to ni ravno velika izguba.


Vseeno po oceni kavc selektorjev lahko prispeva vec, ce je poleg, kot ce ga ni. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...