Skoči na vsebino

Trenutno igram [12/2025]

Priporočeni prispevki

po zelo zelo dolgem času ne igram nič.

Backlog spucan, vse kar me je zanimalo prešpilano, to je to, lep lp. Mam sicer dva špila uočena - Silent Hill f in Blue Prince - ma ni za nobenega pravi moment. Silent Hill f bi res rad igral na polno jakost in rabim bit sam doma ene par dni v kosu, pri Blue Princu me pa moti, da kao sploh ni tok dober špil kokr se je hypal, predvsem me moti, da te igrica baje "umetno" drži nazaj. A la če se ti poserje res insane run, te kao špil še vedno ne spusti naprej in ti "umetno" zadrži progress - meni je pa ravno ta "fuck-me-kako-se-mi-je-pa-tole-posralo-lol" faktor najbolj carski pri roguelike žanru. Recimo igraš ta peti run v Hadesu 2, tok da poznaš tipke, pol se ti pa poserjejo neki brutalni booni in neki duali ki jih itak prvič vidiš, še kak popolnoma alter chaos reward in nov hammer, in si tko kr naenkrat iz nule pri final bossu pa ga imaš na 25% lajfa, lol w00t.

To je to, to nam je casualcem všeč :D 

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Čez vikend sem bil mačkasto nesposoben, Dispatch še nisem obrnil, ARC in Battlefield pa nista sedla. 

Tko da sem se vrnil KCD2, kjer imam vse tri DLCje, pa nisem še niti enga začel. Pa niti v main štoriju nisem končal. Tko da sem se lepo vrnil v Trosky in tam delal Painter queste, pa dokončal sem poacher questline kerga se mi ni dalo prej. Super igrca to, priporočam. :) 

Ta igrca mi je totalen "vrni se vsake tolk in odigraj". Enostavno mi je prevelka, da bi jo preigral v enem sittingu, tko kot kak RDR2 ali BG3. Pomembno mi je samo da si zapišem kje sem in kaj je trenutni plan, pa lahko pol samo vskočim noter. Edino bad je, da se ne spomnim vseh NPCjev, pol pa model pride z "o Henry stara sablja, nismo se vidli že sto let, fukaš kaj?", jaz pa gledam brez single pojma kdo the fuck je Nebojša in zakaj se pogovarja z mano. Pol pa v journal in questlog iskat kdo the fuck je ta črnc. Ta del je malo annoying. 

Henry bo zdej nekaj časa delal te sidequeste iz DLCja, pol pa veselo zaokrožit še side queste v Kuttenbergu in pičim po main questu. 

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Obrnil sem Psychonauts 2. Carska igrica, enka mi je bla top, takrat se spomnim da je bila na 5 cdjih, ki jih imam se vedno nekje doma (piratski valda). Zdej nekega izziva, velike raznolikosti enemyev pri tej igrici ni, zgodba je simple, bolj se gre pa za ves setting in domisljijo artistov. Tak da tisti, ki ni prvega dela igral, bo verjetn velik manj cenil to igrico. Pod crto, hvala Soneyu, da sm lahko zastojn to igrico igral ma PSP lus. 

• Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Primarno Arc Raiders - sem level 75, sedaj pa lovim blueprinte ter zalagam expedicijo (sicer še nisem 100%, da se pošljem v neznano)

Dnevno lov ali dva oz. malo fashion sprememb pa še vedno MH Wilds. Čaka se nov update, ki bo res sedel med zimo. Upam, da bo hub lepo zasnežen s kako mirno muziko in lučkami. To me res pogreje pri srcu medtem, ko srkam kavo in idle-am v igri.

• Račka +1 2
Povezava do prispevka
Hattori reče pred 21 minutami:

Primarno Arc Raiders - sem level 75, sedaj pa lovim blueprinte ter zalagam expedicijo (sicer še nisem 100%, da se pošljem v neznano)

Dnevno lov ali dva oz. malo fashion sprememb pa še vedno MH Wilds. Čaka se nov update, ki bo res sedel med zimo. Upam, da bo hub lepo zasnežen s kako mirno muziko in lučkami. To me res pogreje pri srcu medtem, ko srkam kavo in idle-am v igri.

Oooof zdej sem mel flashback na najlepsi hub v gejmingu

main_bg.jpg

• Račka +1 2
Povezava do prispevka

Mal sem padel v Anno 117, pač klasika v novem obdobju, ki pa zgleda odlično, sploh rimski del mest. Igram še vsak drugi dan mal Ghost of Yotei.

Drugače pa še vedno kak breaktrough BF6, tudi kak Arc Raiders, pa kak run v Hades 2  vsake par dni. Za sprostitev odigral še mal Small Spaces, hčerki pa se dopade Town to City. Probal sem tudi Asetto Rally, ki ma ogromen potencial..

Zelo občasno še kak Civ7, KCD2, Mario Kart World pa decembra bi rad obrnil do konca  Donkey Kong Bananza.

Kupil pa si na razprodajah še FC 26 (neki mi zapasal fuzbal, morda ker me FM pustil lačnega)in MGS Snake Eater, a se še nisem lotil. 

Zgleda veliko :D, a to igram res vse mal po delih in krajše seanse. A decembra bi želel malo več igrati, ker itak tako usrano in temačno vreme. 

Povezava do prispevka

Silksong igram še vedno praktično ekskluzivno (edini špil) od prvega dneva izida in neizmerno uživam v njem. Sem star prdec z dvema šihtoma, familijo, dosti hobiji, precej ok družabnim življenjem in konstantnim (dokaj pogosto izživetim) rajzefiberjem in tisto malo časa kar ga imam za gejmanje, namenim tej igri. Reflekse imam zanič, kar pomeni, da se s kakšnim zajebanim šefom (last judge) ali zagonetko (great taste of pharloom) ukvarjam tudi kakšen teden, pač tisto uro na dan cca, kakšno malenkost kdaj preplonkam z youtube-a, kljub vsemu pa lahko rečem, da je tole en najboljših špilov v mojem lajfu in upam, da bo še dolgo trajalo, da ga obrnem.  

• Račka +1 7
Povezava do prispevka
Istvan reče pred 1 uro:

Silksong igram še vedno praktično ekskluzivno (edini špil) od prvega dneva izida in neizmerno uživam v njem. Sem star prdec z dvema šihtoma, familijo, dosti hobiji, precej ok družabnim življenjem in konstantnim (dokaj pogosto izživetim) rajzefiberjem in tisto malo časa kar ga imam za gejmanje, namenim tej igri. Reflekse imam zanič, kar pomeni, da se s kakšnim zajebanim šefom (last judge) ali zagonetko (great taste of pharloom) ukvarjam tudi kakšen teden, pač tisto uro na dan cca, kakšno malenkost kdaj preplonkam z youtube-a, kljub vsemu pa lahko rečem, da je tole en najboljših špilov v mojem lajfu in upam, da bo še dolgo trajalo, da ga obrnem.  

Brez skrbi, bo trajalo :D

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Dogodivščine Henrya se nadaljujejo. Delam queste v okolici Kuttenberga, pa malo noter. Izogibam se main questa, nimam pa niti najmanjšega pojma kako daleč sem sploh v igrci, contenta pa še pa še. Sem na sred prvega DLCja, kovačije in eklezije pa tudi ne. 

KCD2 mi postaja vse bolj RDR2 vibe igrica, kjer mi ni niti tolk do questov kot samo pohajkovanja po deželi in random dogajanja. 

Mam pa kritiko na immersion, in sicer the fuck ni v Kuttenbergu konjev? So dreki povsod, sledovi koles vozov, ampak konjev je manj kot v random selu. 

Povezava do prispevka

Js sem KDC2 kladko v one sitting butnil, samo za ene 14 dni sem jo dal na pavzo, ampak nisem nič drugega vmes zagrabil. RDR je mogoče samo "okayish" comparison, s tem da so mi tam kvesti na tračnicah in endless streljanje šli ful na kurac, KDC2 ima vseeno precej bolje to dodelano. Mislim da sta ene 2 main questa kjer si rečeš fuck me to je bedno, ampak za tak behemot od špila je to kr OK ratio. 

Ko sem ga obrnil mi je bil GOTY, potem sem igral Expedition in nisem bil več ziher (pač pod vtisom si). Zdej ko sta oba že več mesecev za mano se vračam na to da je GOTY, men je to perfekcija v igrici, ful resna, realna, lahko ti gre na kurac, ampak takega otroškega veselja v meni kar se tiče gayminga ni blo že dolgo. 

----

Špilam samo Arc Raiders, mal klestimo pajke in bastione pa se ogrevamo za kakšnega Queena alpa kej. Še zmeri super špil samo ko enkrat tok igraš mogoče mal pogrešaš raznolikost Arcov, sej so kul ampak ne morš pobit miljon waspov, hornetov in snitchov. :D

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Pri Silksongu sem prisel nekako do polovice acta 3, potem pa sel na dvotedenski dopust in se mi se ni dalo nazaj zacet. Hud spil valda, ampak cisto verjetno je, da se ne bom vec vrnil. Mogoce za dlc.

Trenutno imam precej malo casa za gejmat, tako da obcasno zalaufam Yooka-Laylee and the Impossible Lair za plato ali dve. V redu, ampak se vedno donkey kong s temuja.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 7 minutami:

Trenutno sem čisto preveč investiran v TOTK.

BOTW ni bil D od drog v primerjavi s temle. Nikoli mi ne postane monotono. Edino kar me odvrne od igranja je fizična utrujenost, ki se nabere ob predolgih seansah. :D

Trenutna ocena po opravljenem prvem legacy dungeonu (Wind Temple) (30 ur): :avadodo: :avadodo: :avadodo: / 10

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 uro:

Heavy Rain
Ponovno po nekaj letih in še vedno čista poezija. 

Zame itak najboljša Quantic Dream igra, čeprav ni najbolj priporočljiva za fotre. Ali pa je ravno zato tako dobra. 

A ti ni bila Detroit boljša vsaj iz igralnega vidika? Zgodba je vsekakor bolj subjektivna izkušnja, sam to maš zihr mal fotrskega biasa zraven. 

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...