Skoči na vsebino

[nominacije] Najtežji špil novodobne ere (2014-2025)

Priporočeni prispevki

Dajte mi vsi napisat do največ 10 nominacij vam najtežjih špilov, ki ste jih (pre)igrali. Edina dva pogoja sta to, da me zanima izključno singleplayer segment tega špila (se pravi lahko je Path of Exile 2 če si ga igral solo, ne morš pa dat Arc Raiders tud če si igral solo vse igre) in da je vsak špil izšel v obdobju 2014-2025. Veljajo vsi možni žanri.

Potem bom preštel nominacije in naredil ankico z 15timi špili, tisti špili ki pridejo v top10 bom pa potem tudi preigral (mogoče celo streamal :ninja: ).

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 4 minutami:

Če nekdo napiše Elden Ring, bom razumel da je mišljeno tudi DLC oziroma nasploh DLC.

Isto pričakujem da bo nekdo zaradi tega napisal Dark Souls 3

Razumem, sam mislim, da je tukaj mal bolj specificno. Elden Ring ni bil tko zajeban, tudi base Lies of P ni bil pretirano hud, ampak oba dlcja sta me pa konkretno stolkla :D

Povezava do prispevka

Erdtree je odvisen od tega s kakimi liki prideš noter tho, ne vem kako je z LoP DLC. V Erdtree sem šel samim pimperajem, vsi runi so bli neki minmaxani liki, ne overleveled, ampak built proper z top +10 zadevami, tko da ni blo neki ful ful težko spet. Sigurno sem več umiral na kakem bossu v Khazanu kot v Erdtreeju. 

DS3 DLCji isto, mogoče bi mi bli težji če ne bi mel BiS like. 

Hunter's dream je najboljši DLC vseh časov, pa tudi ni spet pretirano težak.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Gledam ta seznam od Galkota. Model je dober zadel se strinjam. Nekaterih nisemi igral sicer.

Včasih pomislim, da mi je nek Elden ring sprehod skozi park, napram nekemu Demon souls Flamelurkerju. Ta pot od bonefire do bossa mi je v večini špilov dost težja kot pa sam boss. Predvsem zaradi ponavljanja. Zato so mi stari špili dost težji, kot pa kak novodoben Soulslike.

uredilo bitje fric
Povezava do prispevka

Sifu je dobil casual mode, Hades je pa casual mode po defaultu dokler ne greš globoko v heat. 

Zadnji boss Sifuja je nepotrebno kretensko dizajniran, in spet - ni tako težak - je pa glup dizajn zato ker pol upgradov kere si do njega jemal ne pomeni kurca. Pol pa cel fajt baitaš en al dva muva, wow. Sem v Sifu threadu pisal kere fore so mi najbolj delale, sem pozabil iz glave, ampak vem da nisem imel želje na polno obračat zarad njega 

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 14 minutami:

A ni 25 koncev al neki? Jaz sem vsakič obrnil 3 main rune, Prašička 1, Twink, Prašička 2. 

Replicanta nisem obrnil do konca, mislim, da sem dva endinga dobil. Sam mislim, da je tko kot Automata. Tisti dodatni endingi so v bistvu nepomembni in nic ne prinesejo k zgodbi. Bolj kot zajebancija obstajajo. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...