Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Dajte mi vsi napisat do največ 10 nominacij vam najtežjih špilov, ki ste jih (pre)igrali. Edina dva pogoja sta to, da me zanima izključno singleplayer segment tega špila (se pravi lahko je Path of Exile 2 če si ga igral solo, ne morš pa dat Arc Raiders tud če si igral solo vse igre) in da je vsak špil izšel v obdobju 2014-2025. Veljajo vsi možni žanri. Potem bom preštel nominacije in naredil ankico z 15timi špili, tisti špili ki pridejo v top10 bom pa potem tudi preigral (mogoče celo streamal ). 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 baba is you 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Ajde, nisem napisal, dejmo rečt da mate cajt do 10.12. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Yes, remaki so dovoljeni! Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Silksong!!!!! (nesejne, ne igram 2d igric s slabo grafiko) 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 (urejano) Cuphead Nioh Returnal Sekiro Celeste Silksong Hollow Knight 3. december 2025 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Getting Over It with Bennett Foddy Super Hexagon Cuphead Celeste 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Buzzkill reče Pravkar: Cuphead Nioh Returnal Sekiro Celeste Silksong zanimivo, HK ne pride poleg na to listo? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Fak, to sem pozabil, damn. Dodam. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Nioh Returnal Silksong Lies of P dlc Shadow of the Erdtree Sekiro 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 (urejano) Hollow Knight Hollow Knight Silksong Metaphor: Refantazio Persona 5 Royal Persona 3 Reload Fire Emblem: Three Houses 3. december 2025 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Sicer ne vem ali sploh štejejo dlcji, pa tudi to, da noben ni omenil Shadow of the Erdtree, mene je ta dlc unicil Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Če nekdo napiše Elden Ring, bom razumel da je mišljeno tudi DLC oziroma nasploh DLC. Isto pričakujem da bo nekdo zaradi tega napisal Dark Souls 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Vučko3 reče Pravkar: Sicer ne vem ali sploh štejejo dlcji, pa tudi to, da noben ni omenil Shadow of the Erdtree, mene je ta dlc unicil - Sergej "Vučko3" Hvala 8/10 4 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Weraziel reče pred 4 minutami: Če nekdo napiše Elden Ring, bom razumel da je mišljeno tudi DLC oziroma nasploh DLC. Isto pričakujem da bo nekdo zaradi tega napisal Dark Souls 3 Razumem, sam mislim, da je tukaj mal bolj specificno. Elden Ring ni bil tko zajeban, tudi base Lies of P ni bil pretirano hud, ampak oba dlcja sta me pa konkretno stolkla Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 V vsakem primeru bom težko preigral samo DLC, ker rabiš velik del špila preigrat da pridš npr v Shadow of the Erdtree če ima igra vse DLCje, potem je to zame edina verzija. Ne bom igral W3 brez DLCja, pravtako noben FromSoft špil brez DLCja Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 (urejano) Erdtree je odvisen od tega s kakimi liki prideš noter tho, ne vem kako je z LoP DLC. V Erdtree sem šel samim pimperajem, vsi runi so bli neki minmaxani liki, ne overleveled, ampak built proper z top +10 zadevami, tko da ni blo neki ful ful težko spet. Sigurno sem več umiral na kakem bossu v Khazanu kot v Erdtreeju. DS3 DLCji isto, mogoče bi mi bli težji če ne bi mel BiS like. Hunter's dream je najboljši DLC vseh časov, pa tudi ni spet pretirano težak. 3. december 2025 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 (urejano) Cuphead Returnal Sekiro Sifu Hollow Knight Silksong Khazan: The First Berserker 4. december 2025 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Nier Replicant je kdo izmed vas dokončal vsak route? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 A ni 25 koncev al neki? Jaz sem vsakič obrnil 3 main rune, Prašička 1, Twink, Prašička 2. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 (urejano) Gledam ta seznam od Galkota. Model je dober zadel se strinjam. Nekaterih nisemi igral sicer. Včasih pomislim, da mi je nek Elden ring sprehod skozi park, napram nekemu Demon souls Flamelurkerju. Ta pot od bonefire do bossa mi je v večini špilov dost težja kot pa sam boss. Predvsem zaradi ponavljanja. Zato so mi stari špili dost težji, kot pa kak novodoben Soulslike. 3. december 2025 uredilo bitje fric 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Sifu drgač se pa itak izogibam težkim špilom Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Berbasecks reče Pravkar: Sifu drgač se pa itak izogibam težkim špilom poznam ljudi ki jim je Hades 1 težji špil kot Sifu 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 uf, meni sploh blizu nista bi mogu sprobat Sifu po tem, k so dodali nek easy mode Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 (urejano) Sifu je dobil casual mode, Hades je pa casual mode po defaultu dokler ne greš globoko v heat. Zadnji boss Sifuja je nepotrebno kretensko dizajniran, in spet - ni tako težak - je pa glup dizajn zato ker pol upgradov kere si do njega jemal ne pomeni kurca. Pol pa cel fajt baitaš en al dva muva, wow. Sem v Sifu threadu pisal kere fore so mi najbolj delale, sem pozabil iz glave, ampak vem da nisem imel želje na polno obračat zarad njega 3. december 2025 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Tisti ki igrajo večinoma pretepačine, so vsi zaljubljeni v Sifu. Medtem ko izometrične roguelite igre pa niso ravno nekaj na kar so navajeni Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Buzzkill reče pred 14 minutami: A ni 25 koncev al neki? Jaz sem vsakič obrnil 3 main rune, Prašička 1, Twink, Prašička 2. Replicanta nisem obrnil do konca, mislim, da sem dva endinga dobil. Sam mislim, da je tko kot Automata. Tisti dodatni endingi so v bistvu nepomembni in nic ne prinesejo k zgodbi. Bolj kot zajebancija obstajajo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Jaz sem vsakič prišel do tiste točke, ko lahko svojo igro žrtvuješ za nekoga in ti zbriše save. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2025 Avtor Share Objavljeno 3. december 2025 Buzzkill reče Pravkar: Jaz sem vsakič prišel do tiste točke, ko lahko svojo igro žrtvuješ za nekoga in ti zbriše save. a to je tud v Replicantu? Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Boomerji nasteli vse neke casual spile getting over it egging on it to so mnde tezke igrice Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.