Skoči na vsebino

[multi] Hitman 3


gojc

Priporočeni prispevki

IOI je že večkrat potrdil, da ne bo novih map. Te kar so sedaj je to to. DLCji bodo kvečjemu kaki escalationi, elusive targeti ali misije v stilu ''The Icon'' Sapienza, ko je nov target na stari mapi.

 

Roko na srce bi res lahko imeli mapo ali dve več v trojki, ker v resnici je le 5 novih map, ker zadnja ni klasična mapa in je bolj kratek linearni zgodbovni epilog (ki svoj namen sicer doseže, ampak ni mapa v pravem pomenu Hitmana - kdor je končal ve kaj imam v mislih).

Povezava do prispevka

Kar se mene tice, namena niti priblizno ne doseze. Zadnja mapa je tak meh, da se sprasujem, ce niso slucajno rezali contenta. Sem ves cas cakal, da bom igral zadnjo misijo v dezeli playgamovih bratrancev. 

 

Pac ja, ce ti sede petkrat preigravat iste misije je vsebine ogromno. Ampak zdaj ko tocno poznam mape in trike se mi niti slucajno ne da seenkrat igrat. Mogoce kdaj drugic. 

 

Zame je igra absolutno predraga.

uredilo bitje planetarium
Povezava do prispevka
Enterprise reče Dne, 30. 1. 2021 at 10:34:

skupaj s starim, ja.

samo novega, no definitivno ne bi temu rekel "ogromno".

 

to da planirajo nove misije (mnozina) je zgovorno; igrica bo dober deal cez kako leto, ko bos dobil cel package in se par misij.

štekam kaj misliš ma meni se zdi da če imaš namen priti vsaj do mastery level 20 na vsaki mapi je kar dosti contenta za ceno. Valda bi pa blo dobr če bi jih dobili več sploh ker je zadnja najslabša ''mapa'' v celi seriji. Dvomim da bojo izdali kaj pretirano veliko DLCja ker je zdaj main focus verjetno na njihovi 007 igri.

Povezava do prispevka

Jaz grem vsako mapo na mastery level 20 (vse storye, večino vse assassination challengev in obvezno Sniper in Silent assassin suit only). Pa sem po enem tednu igranja par ur dnevno šele v Colorado mapi prvega Hitmana (pa to grem prvi del zdaj tretjič že skozi od izida :D ). Čaka me potem še ena mapa tu, cel drugi del (ki ga bom obračal drugič) in končno še Hitman 3. Bo kar nekaj ur še šlo preden vse končam.

Povezava do prispevka
Chamir reče pred 25 minutami:

Kera vam je najjača mapa v trilogiji?

 

Težko rečem, ma nekako ta najboljše (mapa plus challengi plus možne variacije ponovnega skozihoda):

 

S Tier: Sapienza, Miami, Berlin, Mendoza, Kitajska

A Tier: Pariz, Banka, Haven, Dubai, Dartmoor, Hokaido, Isle of Sgail
B Tier: Marakesh, Bankgkok, Mumbai, Desperate Housewives 2.0 level (Creek), Final Test - hangar (ICA)

C Tier: Hawke's, Santa Fortuna, Barka (ICA) 

D Tier: Colorado in Romunija

 

Berlin si zasluži honorable mention za vzdušje (ti si tokrat target, oni tebe huntajo), muziko (top!) in to da je nekaj samosvojega. To ta zadnje je še Dartmoor, ampak kot level je kanček slabši. V bistvu so z Berlinom naredili to, kar bi moral bit Colorado.

Sapienza, Miami imajo še danes neverjetne challenge in nebroj zgodb. Sapienza ima ta minus, da moraš vsakič tisti virus poknit, kar ji zbije iz perfekcije (recimo Kitajska točno isto stvar popravi). Mendoza je naravnost prelepa, Kitajska pa ima vrhunsko vzdušje s tistim dežjem.

Povezava do prispevka

“It’s five-against-one.”

“Yes. See your mistake?”

 

:avadodo:

 

Že predhodnika sta vsebovala humorne velikokrat dvoumne dialoge in interakcije s tarčami ampak stvarem, ki si jim priča v trojki so pa odfuk :D  

 

Chamir reče pred 1 uro:

Kera vam je najjača mapa v trilogiji?

 

Težko bi se odločil le za eno.

Par meni najljubših glede na kombinacijo vzdušja in možnosti pristopov:

 

H1: Marrakesh in Pariz

H2: Miami in Haven Island 

H3: Berlin in Mendoza

 

Pa izpostavil bi še vse tri sniper mape (Himmelstein, Hantu Port in Siberija), ki so morda spregledane saj so skrite pod ločen game mode. 

Meni so prav vse tri odlične !  

 

@bitsurugi 

Ja Sapienzo bi tudi jaz lahko uvrstil med najljubše ampak tisto obvezno vsakokratno uničenje virusa zamori celo misijo. Drgač pa vizualno čudovita mapa.

Colorado mapi se pa prav pozna, da jo ni naredil IOI ampak zunanji Sumo digital, tako kot Santo Fortuno.... Sicer niso zanič ampak pod nivojem napram ostalim.

Mi je pa bil všeč remiks Colorada v Patient Zero kampanji.  Je bolj sniper mapa z randomiziranimi tarčami :mafija:

 

 

 

uredilo bitje gojc
Povezava do prispevka
dzaver reče pred 56 minutami:

Men gre na k, da nekaj challengov ne dela oz so zbugani.
 

showstopper recimo, pa v sapienzi, pa v marakešu... kr neki :)

 

Ene par challegov je trenutno 100% vsem zbuganih, tudi tiste, ki naštevaš (jaz jih tudi ne morem odklenit v trojki), zlasti so to za misije iz H1.

 

Je pa bolj moteče, da so trofeje zbugane, jaz sem že vse nardil za platino, imam in game narejeno oz. odkljukano, a ne popne trophy. Bo treba počakat na kak patch.

Povezava do prispevka
Chamir reče Dne, 31. 1. 2021 at 22:40:

Kera vam je najjača mapa v trilogiji?

Verjetno še vedno Sapienza ampak nisem še preigral vseh map od trojke do potankosti tako da ne morem trdit za H3 nič. Sapienza ima še čudovito grafiko in pa tiste fore z virusom so brutalne :D.

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
g. Profesor reče pred 8 urami:

@gojc

na Hitman3 imam dostop do map 1 Goty in 2 Standard. na storeu preko dvojke je exp pack 7.99,  preko trojke pa ni salea :sick:  in je 39.99 

torej je edina varijanta 2 Gold verzija al pa pljuni 40tko, da sta NY in Maldivi vidna v trojki? fakof

 

Hitman 2 exp pass je trenutno na razprodaji !

Kupi ga in bo odklenjen tudi v Hitman 3

 

Jaz si lastim Hitman 1 + goty exp in Hitman 2 + exp in imam vse odkljenjeno v Hitman 3

Povezava do prispevka

Jaz sem pa kar salty, ker kljub patchu in obljubi, da naj bi trofeje popravili (sicer le tisto za lvl 20 mastery), imam še vedno zaglitchani 2 trofeji za Dubai, kljub temu, da imam tam vse na 100%, tako da mi platine noče odklenit. Edina možnost je popoln reset accounta, ampak zgubiš popolnoma vse, iteme, obleke, leaderboard čase ipd. In to za vse mape na vseh 3 igrah.

Povezava do prispevka

Mi zna kdo povedat zakaj nimam še tranquilizer gun in sem mastery level 20 v vseh mapah vključno z Isle of Sgail (cel Himtan 1 in Himtan 2 do dveh novih map) do sedaj? Do sedaj sem že par krat ob pomoči za določene challenge videl, da ga uporabijo... jaz pa ga sploh nimam na izbiro. Tudi v misiji Nightcall sem ga pobral s stene. V inventarju pa ga nimam.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka
gojc reče pred 11 minutami:

H2 -> Complete all 3 Mission Story Challenges in Whittleton Creek

 

V Hitman 1 in 2 imam vse mastery level 20 in končane vse Miission Story Challenge na vseh mapah :huh: Zdaj ravno delam Silent Assassin Suit only na Isle of Sgail in grem potem na tisti dve dodatni mapi v Hitman 2, ki ju še nisem igral, potem pa končno Hitman 3.

Povezava do prispevka

evo se mene v klubu 100.

v H3 sta mi najbolj sedli mapi Anglije in Argentine, igra itak delivera, nasplosno pa so mi res top mape v H2.

presenecenje so mi 3 Sniper Assassin mape v H2, ki jih prej nisem igral. challengea Rock the boat (eliminiraj vse tarce po alarmu) v Singapurju in Hold your fire (eliminiraj vse tarce brez da bi jih ustrelil) v Sibiriji sta bila kar hud izziv. ne preskocit teh map, pa probat nardit cim vec challengeov.

 

20210304151546.thumb.jpg.d900e66f798fb1c6ab2aa815bba5bdae.jpg

 

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...