SL4FKO 4 Objavljeno 9. december 2020 (urejano) http://jazbina.si/blogs/zgodbe-iz-jazbine/revija-jazbina Okus po Jokerju? Joker v2.0? Ali pa vsaj 1.1, upam...? Že kdo prednaročil? Sem kvizling, ker sem zadevo omenil? 9. december 2020 uredilo bitje SL4FKO Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
cashman 30 Objavljeno 9. december 2020 haha, sploh nisi prvi, ki si jo omenil, že jaz sem jo nekaj dni nazaj...in potem sem čisto slučajno na gnoju opazil, da je tema bila odprta že dolgo pred mojo objavo Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
mr.killer 47 Objavljeno 10. december 2020 Jst sem prednaročil Če ne drugega manjka ena taka poučno-zabavno-računalniška revija v Slovenskem prostoru. Upam da jim uspe, po tihem pa še vedno upam enkrat na Joker 2.0 1 Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
elrado 0 Objavljeno 10. december 2020 Ne pričakujem kaj dosti od tega ampak sem vseeno naročil, da vidim kaj so spesnili. Če bo vsaj povprečna revija, bom kupoval, ker mi manjka nekaj takega za občasno. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
GTA 23 Objavljeno 12. december 2020 Joker najbolj pogresam zaradi mesecnega pregleda vsega. Katere igre/filme/serije so prisle ven in jih do takrat nisem poznal in so vredne mojega casa. Pa tudi vedeze in novice precej pogresam. Sem narocil, jasno. Pri projektu sodelujejo Sneti, Aggressor, Kavbojc in tudi Stric Bedanc Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
ArtaX 7 Objavljeno 12. december 2020 Prednaročil isti dan, ko je Pižama delil na FBju Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
Črt 6 Objavljeno 20. december 2020 Škoda, da Febo ne sodeluje. Vseeno bom podprl. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
ayrton79 49 Objavljeno 22. december 2020 Podpret je treba. Jokerja res pogrešam. Kot je rekel nekdo zgoraj, fino je imeti pregled vsega na enem kupu, od iger, filmov, knjig, serij, vse piflarske robe torej..... Imam kar dober občutek, bom pa zadovoljen že, če bo vse skupaj samo 50% tega, kar je bil Joker. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
ayrton79 49 Objavljeno 30. december 2020 (urejano) Kdo vam je dostavil? A nosi Pošta Slovenije? Poštar pri nas ni prinesel! 30. december 2020 uredilo bitje ayrton79 Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
Demogorgon 54 Objavljeno 30. december 2020 Evo dobil. Za enkrat sem samo preletel, zame osebno čisto preveč opisov in premalo ostalega. Predvidevam, da če bo revija izhajala pogosteje bo tudi to razmerje drugačno. Je pa res fajn zopet videti opise Snetija in druščine :). Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
JediEagle 84 Objavljeno 30. december 2020 "jutranji poštar" (po 12. uri pride pa "paketni" ) je prinesel... in pustil zunaj pred vrati na sodu... Listam po reviji in se ves čas režim kot pečen maček Upam, da bodo na email prihajali opomniki, da ne pozabim naročiti revije vsake 3 mesece Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
Douchebag 4 Objavljeno 30. december 2020 Sem dobil in prelistal, kasneje se lotim branja. Se pridruzujem, da bi bilo lepo videti drugacno razmerje med opisi in raznovrstnimi vsebinami. Torej vsaj 1/3 2/3, ce ne celo 50:50. Bom videl ko preberem Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
kemik 503 Objavljeno 30. december 2020 ayrton79 reče pred 52 minutami: Kdo vam je dostavil? A nosi Pošta Slovenije? Poštar pri nas ni prinesel! Tudi meni ne, pa je bil ravnokar tukaj. Je šlo prek obične pošte? Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
Demogorgon 54 Objavljeno 30. december 2020 Jp, preko PS. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE 54 Objavljeno 30. december 2020 JediEagle reče pred 1 uro: "jutranji poštar" (po 12. uri pride pa "paketni" ) je prinesel... in pustil zunaj pred vrati na sodu... Listam po reviji in se ves čas režim kot pečen maček Upam, da bodo na email prihajali opomniki, da ne pozabim naročiti revije vsake 3 mesece lohk vzameš letno naročnino za 27e Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
DaCapo 459 Objavljeno 30. december 2020 Dobil! In kot sem že napisal v oni drugi temi: vonj svežega tiska... mmmmmmm. To sem res pogrešal. Bom kar letno ruknil (škoda sicer, da je samo 3-mesečnik), ampak načeloma je to to. Kvalitetno, všečno in predvsem: končno spet nekaj kulskega branja na papirju. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
Spiralmind 41 Objavljeno 30. december 2020 šment kmalu spet na voljo Ima kdo ETA? Itak bom pa naročil. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
mr.killer 47 Objavljeno 30. december 2020 Se že bere (mal nisem več navajen brati, se moram mal silit ampak to ni kriva sama revija ampak moji možgani ki niso več vajeni biti skoncentrirani na eno stvar več kot 2 minuti - ta post pišem medtem ko sem čital članek). Zaenkrat super Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
DaCapo 459 Objavljeno 30. december 2020 Kapo dol tudi za izbor tiskarne!!! Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
Denny Crane 93 Objavljeno 30. december 2020 RAD!OACTIVE reče pred 2 urama: lohk vzameš letno naročnino za 27e Kje je ta opcija? Tokrat sem zamudil, ampak ob ponovnem tisku pa ziher naročim. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
ayrton79 49 Objavljeno 30. december 2020 Ja res upam, da bo v naši zabačeni vukoje**** prišla jutri. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
stom1c 270 Objavljeno 30. december 2020 Pogrešam poster. Če se že gremo nostalgijo 😀. Ne, res, ful bi ga mel Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE 54 Objavljeno 30. december 2020 Denny Crane reče pred 2 urama: Kje je ta opcija? Tokrat sem zamudil, ampak ob ponovnem tisku pa ziher naročim. 1 Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
ArtaX 7 Objavljeno 30. december 2020 Pravi dan za bit na dopustu Zjutraj dobil in takoj pričel z veselim listanjem. Ko en mali froc ,ki je dobil liziko sem bil 1 Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
nimr0d 28 Objavljeno 30. december 2020 Ripper reče pred 4 minutami: Še nimam +1 Glede na izkušnje s pošto, bo pomoje po novem letu. Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
jrk0 0 Objavljeno 30. december 2020 (urejano) kje jeeeee. sem res upal da bo dans cakalo ko pridem domov, zdaj pa bom komaj drugo leto utegnil videt/brat. 30. december 2020 uredilo bitje jrk0 Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka