[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) 30. april 2026 https://housemarque.com/games/saros https://www.playstation.com/en-us/games/saros/ nism najdu teme, ce je to mozno 10. marec 2026 uredilo bitje []D [] []V[] []D Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. december 2025 Avtor Share Objavljeno 12. december 2025 nov trailer 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. marec 2026 Share Objavljeno 9. marec 2026 https://www.youtube.com/watch?v=dy3UXPr50G0 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. marec 2026 Share Objavljeno 10. marec 2026 []D [] []V[] []D reče Dne, 12. 12. 2025 at 4:11: 30. april 2026 to dej na 72 size, da se ve drgač pa ja, glih se bo na proper obrnil Nioh 3, RE Requiem in Fatal Frame 2 R (v planicah), pol pa že tale beast NICE Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. marec 2026 Share Objavljeno 27. marec 2026 https://www.gamesradar.com/games/roguelike/saros-hands-on-big-preview/ Igrica dobiva izredno pozitivne previewe. Tole zna bit legit +90 roba, tako kot predhodnik Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 27. marec 2026 Share Objavljeno 27. marec 2026 Meni deluje kot Returnal 1.5. Kar ni bad. Upam, da bo daljša in da bo več biomov ter zlasti več bossov/mini bossov. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 27. marec 2026 Share Objavljeno 27. marec 2026 Meni je vse kaj sem do zdej videl čista perfekcija. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. marec 2026 Share Objavljeno 27. marec 2026 so pa runi krajši baje zdej, ne vem kaj to pomeni o številu biomov oz. kok se bo ponavljalo vse skupaj pomoje bo še vedno težko, samo več boš lahko odklenil za progression lika Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 28. marec 2026 Share Objavljeno 28. marec 2026 (urejano) Meni deluje po videju malo bolj "plastična" od Returnala, kar mi je no bueno. Nimam dobrega filinga. EDIT: In b4 copium ker nimam plejke in ne bom mogu igrat 28. marec 2026 uredilo bitje Heretik 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 31. marec 2026 Share Objavljeno 31. marec 2026 oooof Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 2. april 2026 Share Objavljeno 2. april 2026 Kaj pa vem, kar nimam najboljšega občutka. Tko čist preveč me spominja na Returnal, iskanje zaklonov, veliko tekanja, in ukvarjanje z artifakti, paraziti..Saj ne da to res kaj narobe, itak je vleklo, a me nekako te videi ne potegnejo. Morda ker se v eni točki nažrl Returnala. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. april 2026 Share Objavljeno 2. april 2026 Morda pa KER VAM V KALIFORNIJI DAJEJO ESTROGEN V SLADOLED nimam najboljšega občutka a špil izgleda 1:1 ko returnal, pa pol še dodatnih +15% čez o ti hudič ti o jebemu mater 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 2. april 2026 Share Objavljeno 2. april 2026 Meni je vsec, da ciljajo na krajse rune, tam cca 30 min. Ker Returnal je imel predolge seanse. Pa vec bo powerupov bojda, ne le level up orozij. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. april 2026 Share Objavljeno 3. april 2026 Boba-Fett reče pred 19 urami: Kaj pa vem, kar nimam najboljšega občutka. Tko čist preveč me spominja na Returnal, iskanje zaklonov, veliko tekanja, in ukvarjanje z artifakti, paraziti..Saj ne da to res kaj narobe, itak je vleklo, a me nekako te videi ne potegnejo. Morda ker se v eni točki nažrl Returnala. Sounds like skill issue. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. april 2026 Share Objavljeno 3. april 2026 Edino, ampak res edino kar lahko dam za minus Besturnalu je to, da so igre predolge, še posebej pred suspend cycle sistemom. Pa ne zarad drugega, ampak res moraš ful commitat za resen run. V vsakem primeru pa lahko samo navaden save reši problem, ne vem zakaj bi bil problem sejvat in nadaljevat drugič, wtf kind of mmo logic is this shit Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 3. april 2026 Share Objavljeno 3. april 2026 Pizda CD, Hades 2 za ps5 in še tole vse naenkrat, pred tem sem pa 2 meseca trpel ob ghost of yotei ker nič tazga ni blo. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. april 2026 Share Objavljeno 3. april 2026 Pa še RE 9 sinko malinko Pa še Fatal Frame 2 R če imaš močno poraščeno mošnjo Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 3. april 2026 Share Objavljeno 3. april 2026 RE 9 na srečo ne upam Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 4. april 2026 Share Objavljeno 4. april 2026 kemik reče pred 17 urami: Pizda CD, Hades 2 za ps5 in še tole vse naenkrat, pred tem sem pa 2 meseca trpel ob ghost of yotei ker nič tazga ni blo. Hades 2 je že neki časa, ne ti men 2 meseca, sam si izbral Ghost of Midness! Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 4. april 2026 Share Objavljeno 4. april 2026 Hades 2 za PS5 sploh še ni what u talking about Js sem preveč reven za gaming comp Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 4. april 2026 Share Objavljeno 4. april 2026 prijatu Hades 2 dela na maksijevem kompu 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. april 2026 Share Objavljeno 4. april 2026 Na integrirani graficni? Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. april 2026 Share Objavljeno 5. april 2026 (urejano) Kok bo to carska špilika ADIJO PAMET !! 5. april 2026 uredilo bitje Konec igre Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. april 2026 Share Objavljeno 6. april 2026 Še dobre tri tedne Kako se kej božate po kurcu ko razmišljate kok bo hud špil? Tko sam mal na brzaka na dol pogladite čez hlače, al se prov uno po fuzbalersko grabite za jajca? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. april 2026 Share Objavljeno 7. april 2026 Če se kaj poznam, mi bosta Saros in Slay the Spire 2 najbolj verjetna v top 3 GOTY kandidatov za zdej. Zmagal bo itak GTA6 lol, kako ne bi. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. april 2026 Share Objavljeno 7. april 2026 StS 2 izide 2027, mudelchy kokr se veselim Sarosa, tudi jaz ne vidim scenarija, da bi mi bil boljši od GTA 6, tbh Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 7. april 2026 Share Objavljeno 7. april 2026 Notorno je tudi lažje, da ti ostane v mislih igra, ki izide novembra kot tista, ki izide aprila. Letos bi se lahko glasovalo kar za drugo mesto, prvo bo itak GTA6, pa tudi je malo nefair tekmovanje, saj je Rockstar v ta projekt vložil več milijard dolarjev, kar je mnogo več kot ostale letošnje igre. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.