Tijuana Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 (urejano) fric reče pred 4 urami: RE9 je odličen RE špil ni pa to goty material lvl KCD2 kaj šele Expedition33. Pokopia bo verjetnoi podobno kot lani Bananza. Bolj plačan PR nintenda, ko pa resen kandidat. Wolverine po Spiderman 2 pa bo od goty oddaljen tako kot asassin špili. Mislim mesta se bojo napolnila sedaj pa odvisno koliko bangerjev izide. RE9 ter Pokopia imata oba 89 meta kot sta jo lani imela KCD2 ter Death Standing 2. Mislim omenjaš KCD2 kot resen kandidat kot da skoraj vzel Expediciji zmago lani a Bananza se pa z boljšim critic ter user scorom na Meti šlepa zraven, ker Nintendo plačal. Ter kot, da so ostali bili kaj bližje ala Death Standing 2, Hades 2 ali Silksong. Ter je verjetno edini resen drug kandidat Silksong. Sej ne, da vsako leto se točno ve kateri špil bo GOTY in se vsaj 4 ostalih "šlepa" zraven med nominiranci. 8. april 2026 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Tijuana reče pred 1 uro: Mislim mesta se bojo napolnila sedaj pa odvisno koliko bangerjev izide. RE9 ter Pokopia imata oba 89 meta kot sta jo lani imela KCD2 ter Death Standing 2. Mislim omenjaš KCD2 kot resen kandidat kot da skoraj vzel Expediciji zmago lani a Bananza se pa z boljšim critic ter user scorom na Meti šlepa zraven, ker Nintendo plačal. Ter kot, da so ostali bili kaj bližje ala Death Standing 2, Hades 2 ali Silksong. Ter je verjetno edini resen drug kandidat Silksong. Sej ne, da vsako leto se točno ve kateri špil bo GOTY in se vsaj 4 ostalih "šlepa" zraven med nominiranci. RE9 je nivo tam tam Death stranding 2. Nintendovi špili sam en tak unikum vsaj v moji beležki. Bananza mi je sploh bizarna zadeva. Ok Zelde štekam. Sam Bananza mi je bil tko, kot da bi imenoval Snowrunner za goty. Nekater stvari res odlično zadane celota mi je bila pa mid. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Konec igre reče pred 3 urami: Se strinjam z uporabnikom kemični svinčnik, meni je bila res top akcija in posledično top igrica. Bi z veseljem igral igrico s temi mehanikami v pure non-roguelite okolju, pomoje bi bilo isto ful dobro, neka Vanquish scena pač A si igral Armored Core VI? Vsaj glede na stalno gibanje je malo podoben Returnalu pa tudi ni roguelite Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 (urejano) fric reče pred 30 minutami: RE9 je nivo tam tam Death stranding 2. Nintendovi špili sam en tak unikum vsaj v moji beležki. Bananza mi je sploh bizarna zadeva. Ok Zelde štekam. Sam Bananza mi je bil tko, kot da bi imenoval Snowrunner za goty. Nekater stvari res odlično zadane celota mi je bila pa mid. Ja ampak npr. 2024, ki je bilo bolj švoh leto za igrice je pa Astro Bot dejansko bil GOTY in bi lahko isto rekel, če bi lani namesto Bananze izšel. Drugače pa še dosti špilov pride ala Duskbloods od Fromsoft, 007 First Light, Saros. Prihajajo še poletni eventi ko znajo še kak nov špil najavit, ki bo letos izšli. Pokopia pa resno dvomim, da bo na koncu med nominirci razen, če bodo ostali res hudo pod nivojem. Prej kak Nintendo špil, ki zna biti zraven je Fire Emblem Fortune's Weave. Three Houses je bil zelo kvaliteten. Ali Ocarina remake, če seveda res pride in bo na nivoju. 8. april 2026 uredilo bitje Tijuana 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Tijuana reče pred 2 urama: Mislim mesta se bojo napolnila sedaj pa odvisno koliko bangerjev izide. RE9 ter Pokopia imata oba 89 meta kot sta jo lani imela KCD2 ter Death Standing 2. Mislim omenjaš KCD2 kot resen kandidat kot da skoraj vzel Expediciji zmago lani a Bananza se pa z boljšim critic ter user scorom na Meti šlepa zraven, ker Nintendo plačal. Hajp za Expedition 33 je bil tok velik, da so pobrali tudi nagrade kot so best rpg in beat indie, kar je malo overboard. KCD2 ni imel istega hajpa kot Expedition, Silksong ali pa Death Stranding 2, samo to še ne pomeni, da ni amazing, generacijski špil. Pač jbg, bilo je leto generacijskih bomb. Edina razlika med Death Stranding 2, Silksong in KCD2 je to, da se poleg Expeditiona o KCD2 še vedno govori na jutubijih i tak. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Expedition je imel dobro zgodbo in zato je zmagal. Govorim o zgodbi kako so ustvarili igro in ne o tem kako je napisan špil. Seveda je oboje odlično. Pač small team, par ex ubisoft devov ki so dali vse od sebe in naredili masterpiece. Vsi youtuberji so o tem govorili. Meni osebno je bil KCD2 boljši. Mal je škoda da je izšel isto leto kot Expedition ker je folk malo pozabil na igro. Če bi bil bathesda publisher bi prodali 20mil kopij. En izmed najboljših iger v tem žanru v zadnjih letih. Meni je spiritual successor od Skyrima sam pač da ni fantasy. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Ma ni Expedition samo zaradi zgodbe, tudi tematsko superioren v svetu videoiger, izgled vsega dost samosvoj, hud VA, carski pokloni drugi igricam za nas znalce, pa brez brainless grinda kot večina JRPGja, še to da se ti tinti pa AP po vsaki bitki resetirajo na maximum je Edino kar je švoh pri E33 so občasne animacije + postranske gestral aktivnosti, to je pa to. Pa kljub vsemu temu vidim KCD2 kot čist legit GOTY kandidat lanskega leta, pa očitno sem biased ker ne vem enga minusa iz glave razen da je mogoče malo preveč blacksmith related questov, ki sem jih izpustil. Res wtf nisem pričakoval, da bo 10/10, popravljene napake prvenca, združiš daljnosežno avanturo a la Witcher 3 s podobnim writingom pa emergent gameplay a la Skyrim s pridihom realizma in voila 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 (urejano) Hypa za exp33 jaz nisem zasledil, sam sem še pred izidom dvomil v res dober špil. Kasneje pa je Expedition 33 hype jadral na insane soundtracku in likih. 8. april 2026 uredilo bitje fric 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Sej hype je bil zaslužen, samo ne pa tak hype, da se pozabi na ostale igre Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 (urejano) Weraziel reče pred 1 uro: Hajp za Expedition 33 je bil tok velik, da so pobrali tudi nagrade kot so best rpg in beat indie, kar je malo overboard. KCD2 ni imel istega hajpa kot Expedition, Silksong ali pa Death Stranding 2, samo to še ne pomeni, da ni amazing, generacijski špil. Pač jbg, bilo je leto generacijskih bomb. Edina razlika med Death Stranding 2, Silksong in KCD2 je to, da se poleg Expeditiona o KCD2 še vedno govori na jutubijih i tak. To je tak bil največji nateg nagrad, da so Expediciji kar vse dajali. Hoteli record breakerja dobili record breakerja. Best RPG oropali KCD2 Best Indie oropali Silksong. Pač neki dvojni standardi vsako leto odvisno kak si Geoff in okoli njega pajdaši namislijo. Enkrat DLC nominiranec za GOTY čeprav base game izšel 2 leti prej. Kr naenkrat remejki dovoljeni prej niso smeli bit (za GOTY). Expedition 33 indie nominiranec. BG3 bi tej tudi moral biti in zmagati. 8. april 2026 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Silksong je ze vsak pozabu. O tej igrici se je vec govorilo preden je izsla, kot po izzidu kek Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Kočevc reče pred 3 minutami: Silksong je ze vsak pozabu. O tej igrici se je vec govorilo preden je izsla, kot po izzidu kek Pri Silksongu je bl problem, da folk čaka DLCje, zato je večina samo enkrat preigrala zaenkrat kljub hajpu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 Jp. Silksong še vedno true GOTY 2025. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. april 2026 Share Objavljeno 8. april 2026 +111 Top 5 špilov to generacijo. 2 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 9. april 2026 Share Objavljeno 9. april 2026 A ni to Saros tema lol 😂 zadnje dve strani kr ene stvari. Btw men zgleda špil vedno bolj mid. Po videih sodeč mi ie character čisto preveč lesen, nekam čudno se premika. Ta boss fight k je prišu nazadnje ven zgleda kot third person Doom. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 9. april 2026 Share Objavljeno 9. april 2026 Galko reče Dne, 8. 4. 2026 at 22:40: +111 Top 5 špilov to generacijo. A je treba igrat Hollow Knighta al je človeško (torej smiselno in ne zumajaš preveč bistvenega) ga preskočit na Silksong? Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 9. april 2026 Avtor Share Objavljeno 9. april 2026 komot preskocis na silksong 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 16. april 2026 Share Objavljeno 16. april 2026 (urejano) Na redditu se je javil en momak, ki že špila in zelo brez spoilerjev mal opisuje vse skup. Je ful safe, nič si ne boste spoilal: https://www.reddit.com/r/Saros/s/ypYKk6fY9y Meni kot casualu najbolj pomembna informacija - igrica je, vsaj na začetku, baje SVINJSKO lahka Goty, polica essentials, best roguelike ever 16. april 2026 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. april 2026 Share Objavljeno 17. april 2026 Hmm ne vem zakaj je to dobro da je roguelite igra na začetku SVINSJKO lahka? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. april 2026 Share Objavljeno 17. april 2026 zato da ne pišeš folku grozilnih pisem po ZSju, kaj za kurca ti je to priporočil, tko ko sem jih jaz pri Returnalu 3 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 17. april 2026 Share Objavljeno 17. april 2026 sej baje da bossi so zajebani meni osebno gre to se bolj na k da je igra lahka pol ti fukne nekega jebenega bosa v faco in na njem utreniras lepo skill 50 poizkusov raje da je igra tezka ,da te natreniram skill sporti in da pol bossa odlomis v prvo al drugo 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. april 2026 Share Objavljeno 17. april 2026 Jaz sem veselo hotel vzet Deluxe verzijo da bom igral 2 dni prej in potem se na srečo preden sem stisnu preorder le spomnim da bom cel teden na Hrvaškem ker so prvomajske počitnice Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. april 2026 Share Objavljeno 18. april 2026 dobro kot gledam ta Soroš bo na ps5 pro imel samo bolj sotro resolucijo kao fps bo vedno 60 ne vem ce bom kupoval ps5 pro samo zaradi tega.. i guess bom pocakal do gta 6 :)) valda ful nek ismece resolucija na bo na ps5 glede n to da ej engine se od returnala se rpavo od izida ps5???? Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Nekaj več info 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Fuck yeah. Veliko bolj odpustljiv roguelike, ampak vseeno dost prilagodljiv, če hočeš večji challenge. Še ena zmaga za "don't need difficulty options" fane. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Ma to mi deli. Najbolj všeč mi je to, da bo hub in da boš izbiral stopnje v kere se gre. Čisto vse kaj slišim o igrici je 90+ material. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Navedek I was wrong earlier when I said it was faster. What I actually meant is that you can often achieve higher permanent progression earlier in the story by doing multiple runs without being able to beat the boss. If you rush and defeat the first boss quickly, you’ll collect its Lucenite reward and move on but your overall permanent progression for the next boss will likely be lower than a player who dies frequently and farms multiple runs and brings back Lucenite (400 Lucenite per run from 800 Lucenite with the 50% death penalty). Over several runs, that extra Lucenite adds up. Evo isti model je še to napisal. Če igraš s težjimi modifierji, ni nekih dodatnih priboljškov, igraš samo za challenge. To je malo škoda, se mi zdi, da sta Hades špila to res dobr porihtala. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Weraziel reče pred 4 minutami: Fuck yeah. Veliko bolj odpustljiv roguelike, ampak vseeno dost prilagodljiv, če hočeš večji challenge. Še ena zmaga za "don't need difficulty options" fane. men je pa to tko tko, da si znizas difficulty OK, za one k majo res dve levi roki. Da si povisas difficulty je tut cool, v primeru da kaj dobis v zameno. Sam kle mnde za noben poseg v modifierje ne dobis nic. Tak da lahk si naredis ful u izi igrico, pa obrnes v izi in ne dobis adrenaline rusha, sam pol je vprasanje kaj je sploh poanta bullet hell igrice, ce ni challengea. Po mojem mnenju, bi mogu vsaj trophy bit, ce ne tikas modifierjev. Sam po drugi strani me pa briga za to kak drugi igrajo, najverjetneje se tudi ne bo tolk razpravljalo o igrici v takem smislu (imagine ce bi imele from igrice easy difficulty, pol manj bi se o bossih govorilo) Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Sej ni bolj odpustljiv samo zaradi teh modifierjev, tudi zato ker dejansko je bolj jasen progression system in se bo dalo grindat če ti ne bo šlo. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Saj ne dobiš nič v zameno, dobiš to kaj si hotel, višjo težavnost lol. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.