Skoči na vsebino

[PS5] SAROS

Priporočeni prispevki

Jaz načeloma nimam nobene težave s tem, da obstajajo difficulty modi. V horrorjih so must, ni šans da igram grozljivke z dvema kroglama v šaržerju, že tko sem preveč perma presran. Akcijske igre pa tko, če je vizija kreatorja ena težavnost, ala Sekiro ali DS, pol naj je tko. Njihova vizija, njihova izvedba. 

Če se jim da drkat z težavnostmi, tudi naj. Ni mi pa všeč, da bi se bilokoga "sililo", še ob vsakem releasu FROMščine smo imeli ista teženja kako bi igre morale imeti difficulty, pa so to recimo najjači primeri iger ki defacto imajo težavnosti, niso pa skrite za izbiro v menuji, temveč v igri sami. 

Soroš bo zih zafukan, Returnal je bil tudi. Če bojo meli easy za scrube in hard za avtiste pa tolk boljše, k če kaj rabi Housemarque je, da več folka igra njihove igre. Brezveze koga strašit da bo to zafuk ko Returnal, konc koncev tokrat hočejo prodat več kot 4 kopije na PCju. PCjaše je pa strah težkih igric verjetno al neki. 

Povezava do prispevka

Zanimivo mi je brati diskurz okoli Returnalove težavnosti, ker se sploh ne morem poistovetiti z njim. Sam bi se smatral za zelo povprečnega igračarja, razen Fromsoftovih špilov ne iščem hudih izzivov in še tam mi ni pod častjo pričarati coop, če se zataknem. Returnal pa preprosto ne bi mogel reči, da mi je bil pretirano težek. Nekje prvih 6 - 8 ur je bilo najzahtevnejših in sem definitivno napredoval počasi, potem pa je bil dokaj smooth sailing. Tudi kar sem igral roguelitov na splošno, mi je bil Returnal med lažjimi, če ne celo najlažji. Verjetno je ravno ta sweet spot v razmerju med težavnostjo in izzivom en pomembnejših razlogov, da mi je igra neoporečna 10/10, medtem ko mi kakšen Silksong ali Sekiro zaradi pretirane zahtevnosti preprosto nista tako dogajala, čeprav sta v vseh ostalih ozirih izjemna.

Povezava do prispevka
samo_hren reče pred 33 minutami:

Zanimivo mi je brati diskurz okoli Returnalove težavnosti, ker se sploh ne morem poistovetiti z njim. Sam bi se smatral za zelo povprečnega igračarja, razen Fromsoftovih špilov ne iščem hudih izzivov.

Dober zapis. Enostavno mi je bilo najtežje priti do tretjega bossa in ga premagati. Ostalo je bilo dost enostavno. Seveda, če dam ob bok From igram. 

Povezava do prispevka
samo_hren reče Dne, 22. 4. 2026 at 18:10:

Zanimivo mi je brati diskurz okoli Returnalove težavnosti, ker se sploh ne morem poistovetiti z njim. Sam bi se smatral za zelo povprečnega igračarja, razen Fromsoftovih špilov ne iščem hudih izzivov in še tam mi ni pod častjo pričarati coop, če se zataknem. Returnal pa preprosto ne bi mogel reči, da mi je bil pretirano težek. 

+1111 miljon taužent

Ko smo igrali FPS shooterje na lan partijih ali prek neta sem smrdel, tko res sem slab v shooterjih. Ampak težavnost v Returnalu mi je bila bomba, res tisto v nulo. Mal se morš pomatrat, adrenalin ti šopa, mal sreče z RNGjem pa gre. Pol nakonc si pa itak že motherfucker k naštudiraš in odkleneš orožja. Returnal je bil edini špil, kjer sem na netu bral kako se folk pritožuje da je težek, pa mi ni blo jasno kje. Meni je težek špil recimo Sekiro, da mu jebem mater. :D 

Debat o težavnosti tle nisem bral ali gledal videev tako da upam da ne zašuštrajo preveč. 

Povezava do prispevka

+1

Edino, kar sem res cenil, je, da sem igral po patchu, ko nisi rabil obrnit cele špilike v enem runu, ampak si lahko sejval. To pa čisto zato, ker enostavno ni vedno prilike igrat tok ur v kosu. Itak ima best verzijo sejva, torej da je sejv na točno tistem mestu, ki se po loadu izbriše

Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 10 minutami:

+1

Edino, kar sem res cenil, je, da sem igral po patchu, ko nisi rabil obrnit cele špilike v enem runu, ampak si lahko sejval. To pa čisto zato, ker enostavno ni vedno prilike igrat tok ur v kosu. Itak ima best verzijo sejva, torej da je sejv na točno tistem mestu, ki se po loadu izbriše

Ja to pa ja. 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 1 uro:

Ja sej pravim sem vidu.. potrjeno kar so govorili oboje je 60fps... sam pac pro ima malo ostrejso sliko jaci scalin oz odvisno koliko sedia stran od tveja/dioptrijo

V glavnem ps5 lidl bo ql pro bo pocakal na gta 6

Ce bi pro mel veche al bolj stabilne frejme bi mi ze bilo bala

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...