Kočevc Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Buzzkill reče pred 2 minutama: Saj ne dobiš nič v zameno, dobiš to kaj si hotel, višjo težavnost lol. ali pa nizjo, vec dmg delas, manj dobivas Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Jaz načeloma nimam nobene težave s tem, da obstajajo difficulty modi. V horrorjih so must, ni šans da igram grozljivke z dvema kroglama v šaržerju, že tko sem preveč perma presran. Akcijske igre pa tko, če je vizija kreatorja ena težavnost, ala Sekiro ali DS, pol naj je tko. Njihova vizija, njihova izvedba. Če se jim da drkat z težavnostmi, tudi naj. Ni mi pa všeč, da bi se bilokoga "sililo", še ob vsakem releasu FROMščine smo imeli ista teženja kako bi igre morale imeti difficulty, pa so to recimo najjači primeri iger ki defacto imajo težavnosti, niso pa skrite za izbiro v menuji, temveč v igri sami. Soroš bo zih zafukan, Returnal je bil tudi. Če bojo meli easy za scrube in hard za avtiste pa tolk boljše, k če kaj rabi Housemarque je, da več folka igra njihove igre. Brezveze koga strašit da bo to zafuk ko Returnal, konc koncev tokrat hočejo prodat več kot 4 kopije na PCju. PCjaše je pa strah težkih igric verjetno al neki. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 A ni Sony rekel, da tole ne bodo dali na PC? Bo moral Saros bit huge da tole pride na PC al pa njihov next špil Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 (urejano) Ma samo strašijo, ker Returnal ni prodal kurca na PCju imo. Če bo stvar dobra, prodala ok na PS5, ni šans da ne bi portali na PC. 22. april 2026 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ samo_hren Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 Zanimivo mi je brati diskurz okoli Returnalove težavnosti, ker se sploh ne morem poistovetiti z njim. Sam bi se smatral za zelo povprečnega igračarja, razen Fromsoftovih špilov ne iščem hudih izzivov in še tam mi ni pod častjo pričarati coop, če se zataknem. Returnal pa preprosto ne bi mogel reči, da mi je bil pretirano težek. Nekje prvih 6 - 8 ur je bilo najzahtevnejših in sem definitivno napredoval počasi, potem pa je bil dokaj smooth sailing. Tudi kar sem igral roguelitov na splošno, mi je bil Returnal med lažjimi, če ne celo najlažji. Verjetno je ravno ta sweet spot v razmerju med težavnostjo in izzivom en pomembnejših razlogov, da mi je igra neoporečna 10/10, medtem ko mi kakšen Silksong ali Sekiro zaradi pretirane zahtevnosti preprosto nista tako dogajala, čeprav sta v vseh ostalih ozirih izjemna. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 22. april 2026 Share Objavljeno 22. april 2026 samo_hren reče pred 33 minutami: Zanimivo mi je brati diskurz okoli Returnalove težavnosti, ker se sploh ne morem poistovetiti z njim. Sam bi se smatral za zelo povprečnega igračarja, razen Fromsoftovih špilov ne iščem hudih izzivov. Dober zapis. Enostavno mi je bilo najtežje priti do tretjega bossa in ga premagati. Ostalo je bilo dost enostavno. Seveda, če dam ob bok From igram. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 A ma @Konzolko kako kodo al kje se te igrice kupuje? Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 Kočevc reče pred 6 minutami: A ma @Konzolko kako kodo al kje se te igrice kupuje? Jazbina ima klasično kodo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 !!! Tako agresivnega spama po preorder gumbu še ni bilo od Elder Ringa tbh. 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 samo_hren reče Dne, 22. 4. 2026 at 18:10: Zanimivo mi je brati diskurz okoli Returnalove težavnosti, ker se sploh ne morem poistovetiti z njim. Sam bi se smatral za zelo povprečnega igračarja, razen Fromsoftovih špilov ne iščem hudih izzivov in še tam mi ni pod častjo pričarati coop, če se zataknem. Returnal pa preprosto ne bi mogel reči, da mi je bil pretirano težek. +1111 miljon taužent Ko smo igrali FPS shooterje na lan partijih ali prek neta sem smrdel, tko res sem slab v shooterjih. Ampak težavnost v Returnalu mi je bila bomba, res tisto v nulo. Mal se morš pomatrat, adrenalin ti šopa, mal sreče z RNGjem pa gre. Pol nakonc si pa itak že motherfucker k naštudiraš in odkleneš orožja. Returnal je bil edini špil, kjer sem na netu bral kako se folk pritožuje da je težek, pa mi ni blo jasno kje. Meni je težek špil recimo Sekiro, da mu jebem mater. Debat o težavnosti tle nisem bral ali gledal videev tako da upam da ne zašuštrajo preveč. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 +1 Edino, kar sem res cenil, je, da sem igral po patchu, ko nisi rabil obrnit cele špilike v enem runu, ampak si lahko sejval. To pa čisto zato, ker enostavno ni vedno prilike igrat tok ur v kosu. Itak ima best verzijo sejva, torej da je sejv na točno tistem mestu, ki se po loadu izbriše Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Open critics 94, meta 88. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Konec igre reče pred 10 minutami: +1 Edino, kar sem res cenil, je, da sem igral po patchu, ko nisi rabil obrnit cele špilike v enem runu, ampak si lahko sejval. To pa čisto zato, ker enostavno ni vedno prilike igrat tok ur v kosu. Itak ima best verzijo sejva, torej da je sejv na točno tistem mestu, ki se po loadu izbriše Ja to pa ja. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 IGN, never change 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Gotta respect the game. Najboljši rage baiterji industrije bar none. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 IGN 7 😂😂😂😂😂😂😂😂 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 IGN 10: 4 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 AI imo, demon v ozadju bi moral biti bolj podoben belemu blond tipu 4 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 (urejano) IGN ne razočara 24. april 2026 uredilo bitje Tijuana 8 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 kaj pol na ps5 pro je samo malo ostrejsa slika, ki se opazi samo ce sedis prebilizu zaslona 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 BigBoss82 reče pred 43 minutami: kaj pol na ps5 pro je samo malo ostrejsa slika, ki se opazi samo ce sedis prebilizu zaslona “fine enough” pravi, sam partiklji na legacy plejki zgledajo slabse. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 (urejano) Weraziel reče pred 1 uro: Ja sej pravim sem vidu.. potrjeno kar so govorili oboje je 60fps... sam pac pro ima malo ostrejso sliko jaci scalin oz odvisno koliko sedia stran od tveja/dioptrijo V glavnem ps5 lidl bo ql pro bo pocakal na gta 6 Ce bi pro mel veche al bolj stabilne frejme bi mi ze bilo bala 24. april 2026 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
Fish91 Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 bitsurugi reče pred 4 urami: IGN 7 😂😂😂😂😂😂😂😂 pa sej kako nej igra dobi več kt 7 če je treba čez iste levele vsakič k umreš 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Fish91 reče pred 2 minutama: pa sej kako nej igra dobi več kt 7 če je treba čez iste levele vsakič k umreš Pojdi nazaj v brlog. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 More like Fisherman69 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ samo_hren Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Drugače mi je ful zanimivo, ker je zaplet pri Sarosu evidentno ne samo navdihnjen, ampak zelo nedvoumno dobesedno pobran iz Spoiler Hyperiona. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.