Galko Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 (urejano) Se strinjam zelo, jaz isto, ajde edini summoni v souslih so mi tko tko, ne da bi mi blo cheating al pa kej, sam carski brag mi je napisat Tega bossa sem pa jaz naredil brez summonov Ampak Saros je pa druga zgodba, če prav razumem, ti modifikatorji dejansko lahko čist pokvarijo izkušnjo. 4. maj 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Haha enkrat sem na redditu neki napisal okol teh summonov, mislim da se je en neki hvalu pa sem reku, da ni to to s summoni, kok se je folk vžgal name fak, downvotean do onemoglosti, napadan iz vseh strani, folku se je čist snel. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Problem summonov v elden ringu in souls seriji, je v tem, da bossi niso narejeni za da tepejo vec folka istocasno. Ko enkrat summon prevzame aggro, je konec fajta. Še najbolj ocitno je po tem ko igras recimo Remnant 2 igro, kjer so bossi dejansko narejeni za vec ljudi. Tko da ti Saros modifikatorji niso nic slabsi. Nismo pa otroci, vsak špila kokr mu paše. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Gatekeeping je bullshit in gatekeeperji so debili. That being said, so načini za bolj in manj pure(proper?) igranje. In so razlogi da se koga prca ker je ne vem recimo nucal pyro v DS1, mimic tearal v ER ali parry spamal Mario v BB. Paraplegiki so tudi ljudje, nič narobe s tem. Vsak naj igra po svoje. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Včeraj premagal GLaDOS. (drugi boss) Dobil achivement, da sem biome naredil brez ščita. WTF je ščit. Edit: aja, če melee R1 tiščiš gre v ščit. lol 5. maj 2026 uredilo bitje fric 5 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Jaz sem pa rabil 2 bioma, da sem skapiral da lahko ščit nucaš kot parry, in če ga samo stisneš boš skenslal tudi ta rumene bunkice. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Kako so fine te one more run igre ko je kar naenkrat ura 1 zjutraj in moraš vstat ob 6h... Sem pa včer v 5. poskusu končno sesu arhitekta. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Buzzkill reče pred 24 minutami: Jaz sem pa rabil 2 bioma, da sem skapiral da lahko ščit nucaš kot parry, in če ga samo stisneš boš skenslal tudi ta rumene bunkice. Ta rumene bunkice so good bunkice. Ta rdeče pa ta plave so not good bunkice. Bosse premagujem perkom, da s corruption dvigujem power. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 To je dobra fora. Jaz namerno pobiram rumene le do točke ko mi ne začne zažirat v hp, seveda le ko nisem poln. Pol kasneje lahko parryaš rdeče, kar naredi ene monstre odlične za puščat. En stroj, zgleda kot hover tank casta spiralo plavih, v centru je pa ena single huge red bunkica. Prej me je vsakič zjebala, ker sem hotel samo nabrati plave, zdej pa naberem plave, parryam rdečo, kar uber staggera monstra kerga zadaneš s tem. V bistvu v late gamu vse to delaš čist podzavestno in izgleda insane. Perfect bullethell igrica, Tyrian can fuck off. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Ok vzamem nazaj mojo izjavo glede težavnosti. Zadnji del igre je konkretno težji od vsega v Returnal. 6. šef mi je že 3x konkretno izprašil rit in njegova zadnja faza je men prov brutalna... Returnal je imel protection augmente in to sem si vedno zbildal na vsaj 30-40% tako da ni blo problema fasat dmg od zadnjega šefa. Tu tega ni in gre HP na šefih al pa kakih alfah zelo hitro dol. Potem pa seveda še nimaš usable itemov. Po drugi strani pa vsaj ne bo konec igre prehitro Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) To, da ni usable itemov naredi igro bistveno težjo. Mene je še najbolj fukal Architect, pa v retrospektivi sploh ni tako težak, le vsakič ko sem prišel do njega sem bil prešvoh. Queen je pa bila milina, začne se meh, gre v opa, gre v wtf ejga in konča z ASTINOR. Kdo bi rekel, da znajo modelsoni nardit hude bosse in gameplay. Meni ni nič jačega kot ko boss čist spremeni fajt in/ali areno med fazami, tko kot najjači wow in FROM bossi. Mi je pa Shepard bil konceptualno super, sam ga vsakič nohitam skor, daleč prelahek. V bistvu sem največ umiral na prvem bossu in arhitektu heh 6. maj 2026 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Buzzkill reče pred 37 minutami: Mi je pa Shepard bil konceptualno super, sam ga vsakič nohitam skor, daleč prelahek. WTF... men je brutalen Preveč stvari naenkrat se dogaja lol. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Vse je skuz na enem ekranu. Dočim un kurac od Architecta je povsod sam ne tam kamor gledam. Če lahko igram fajt da vidim celo bojišče at a glance mi je navadno fajt veliko lažji. Max zoom med bossom če se da v igrci -> ezlyfehack Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 (urejano) Evo včeraj imel končno srečo na poti do Sheparda in sem ga odlomu z lahkoto in mi je vzel samo ene 20% hpja Potem sem s tem superduper buildom z lahkoto odlomu še Priestess in šel pogledat Kinga, ki me je seveda odlomu ker sem imel spet smolo z artefakti in orožji + no second chance ofc. Zdej bom najprej pofarmal vse halycone v zadnjih 2 conah. Evropa WTF?!? 7. maj 2026 uredilo bitje Gatsu Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Najboljši protip za Saros je ta, da če hočeš ubit enga bossa, da se ne spawnaš v njegov biome, ampak biome pred njim. Še posebej če je biome pred njim nekaj kaj lahko delaš vsaj delno brez eclipsa, ker pol se nafilaš z relici brez malusov. 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 The King is dead! Long live the King 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno danes ob 14:17 Share Objavljeno danes ob 14:17 (urejano) Malo sem probal igrat in sem prisel do drugega bossa. Ampak mislim, da ne bom vec taknil spila. Ne vem nisem vec toliko navajen na kontroler in mi gre na k da morem stuskat uno bariero in premikat prst stran od streljanja.. drugace mi je ql ta autoaim brez aimanja z r2 Dokler sem samo dogal mi je slo.. ko se trudim se barriero uporabljat se mi zapletajo prsti in mi gre na k ker delam prevec napak, pa ni mi toliko do spila, da bi s5 vjezbal kontroler.. na pcju imam uni kontroler ki ima vec gumbov in ai jih nastimam kot zelim.. Anway pa malo mi gre na k ker so sobane rahlo prevec prazne in imam obcutek da ko crknem vecinoma tekam naperej do bossa.. Ne vem ni slab spil premikanje je hitro in responsive, art in grafika je tudi ql.. zgodva boljsa kot pri returnal sam.. enostavno mi med igranjem hodi bolj po glavi diablo in kaksen build bi naredu da odlomim mefija :))) danes ob 14:20 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.