[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Comming 2026 https://controlgame.com/ 5 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Pozitivno presenečen, da ne bo Jesse v glavni vlogi. Tole izgleda kot totalna bomba, neki v slogu Infamous/Prototype špilov Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Odličen twist, to bo tako dogajalo fak. Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) Očitno melee based tokrat. Res mi sede ta barvna paleta, ki so jo imeli že v prvem delu. 12. december 2025 uredilo bitje Hattori 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Uf ze vidim internet na nogah, ker so namesto zenske, dali tipa kot protagonista. Aja ne, to je sam takrat ko je kontra. Carski trailer drugace Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 2 edgy 4 school Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) Vučko3 reče pred 39 minutami: Uf ze vidim internet na nogah, ker so namesto zenske, dali tipa kot protagonista. Aja ne, to je sam takrat ko je kontra. Carski trailer drugace Mislim da je prišla odločitev bolj iz razlogov kot so "nočemo umret od lakote". Tle skor zih ne bo Sage Anderson iz Mogadišuja. Drgač meni je bila protagonistka carska, njen bratec pa totalen nekarizmatičen whiney douche, tko da ne vem lih kolk je on fit za protagonista. V vsakem primeru gigahyped, ena najboljših iger leta dobiva sequel, who wouldnt like it. 12. december 2025 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Sej se zajebavam na racun retardiranih youtube ljudi. Jaz se sploh ne spomnim kaj je bilo z njenim bratom v enki. Nekak se mi je zdelo, da je mrtev 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Sem zih, da se bo igralo oba lika, res ne vidim Control igre brez Jesse. Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) Vučko3 reče pred 2 urama: Sej se zajebavam na racun retardiranih youtube ljudi. Jaz se sploh ne spomnim kaj je bilo z njenim bratom v enki. Nekak se mi je zdelo, da je mrtev Dylan ma pomembno vlogo v loru Controla / AW... Ni bil mrtev, ampak je padel v komo, ko je Jesse spurgala Hiss ven iz njegove glave. 12. december 2025 uredilo bitje DrMiha 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Burazor je po loru mega močen in brutalen uporabnik, a ni? Uno da lahko sam sproži konec sveta in podobna roba za prave moške? Upam da bo to vidno tud pr igranju in da bo zajeban model ki bo že od začetka vsem jebal mater, ne pa da bo spet nek lvl.1 papak ki bo metal krompir v folk 1 Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Galko reče pred 1 minuto: Burazor je po loru mega močen in brutalen uporabnik, a ni? Uno da lahko sam sproži konec sveta in podobna roba za prave moške? jup, saj je bil poleg Jesse eden od glavnih kandidatov za prevzem mesta Direktorja, vendar je bil mentalno nestabilen. Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 DrMiha reče pred 3 urami: vendar je bil mentalno nestabilen. odlično, s takim likom se igralci igric lažje poistovetimo. jaz sem hype, control mi je imel res hudo atmosfero, v DLCju je bil šutanje že mal tko tko, kle zgleda da so finci mal igral bayonetto. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. december 2025 Share Objavljeno 14. december 2025 bugarski folk v trailerju Navedek Povezava do prispevka
Jin Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Bomba, meni je zadeva že zaradi vizualij must play. Kakšno leto, bemtiš. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Še ena path trejsana exluziva Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 Sploh ne vem, če me to vleče. Originalni Control je gem, not mi je v bistvu vse super, razen modela s kerim bomo igrali Resonant, wtf. Tole tle je pa kaj, neka random akcijada s ful preveč particlov, meh. Ne pravim da ne bi znalo bit dobro, ampak tko po pitchu in videnem mi ni nič posebnega, sploh pa wastat ta kulerski svet na tako stvar mi je malo eh. Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 damn povidenem mal let down. noben ne govori nc o vzdusju k ga je Control res zadel u nulo. Tole mi zgleda nek buttonmash. K MTGS Rising al neki 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 Všeč mi je, da imaš dejansko različne builde na voljo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. april 2026 Share Objavljeno 2. april 2026 ne razumem zakaj bi kdorkoli dvomil v Remedy bomba 2026 leto soulslikov in akcijskih špilov 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.