Skoči na vsebino

[multi] Control: Resonant

Priporočeni prispevki

Vučko3 reče pred 39 minutami:

Uf ze vidim internet na nogah, ker so namesto zenske, dali tipa kot protagonista.

Aja ne, to je sam takrat ko je kontra.

Carski trailer drugace

Mislim da je prišla odločitev bolj iz razlogov kot so "nočemo umret od lakote". Tle skor zih ne bo Sage Anderson iz Mogadišuja.

image.png.6d7198d5fc4591e5b5b70b871f08a07c.png

Drgač meni je bila protagonistka carska, njen bratec pa totalen nekarizmatičen whiney douche, tko da ne vem lih kolk je on fit za protagonista. 

V vsakem primeru gigahyped, ena najboljših iger leta dobiva sequel, who wouldnt like it. 

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 2 urama:

Sej se zajebavam na racun retardiranih youtube ljudi.

Jaz se sploh ne spomnim kaj je bilo z njenim bratom v enki. Nekak se mi je zdelo, da je mrtev :D

Dylan ma pomembno vlogo v loru Controla / AW...

Ni bil mrtev, ampak je padel v komo, ko je Jesse spurgala Hiss ven iz njegove glave.

uredilo bitje DrMiha
Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...

Sploh ne vem, če me to vleče. Originalni Control je gem, not mi je v bistvu vse super, razen modela s kerim bomo igrali Resonant, wtf. Tole tle je pa kaj, neka random akcijada s ful preveč particlov, meh. Ne pravim da ne bi znalo bit dobro, ampak tko po pitchu in videnem mi ni nič posebnega, sploh pa wastat ta kulerski svet na tako stvar mi je malo eh. 

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...