Skoči na vsebino

Windows 11 pro - aktivacija

darksaga

Priporočeni prispevki

Mam inštaliran windows 11 pro že dolgo čas, par mescev nazaj sem naredil lokalni account. Kak mesec nazaj, tam nekje mi je začelo težit, da moram aktivirat windowse, ko prižgem računalnik.

Če resetiram računalnik, ta izjava ki je prisotna levo spodaj (in je ne moreš skrit) izgine za več ur in se potem spet pojavi.

A ma kdo rešitev, da se rešim tega da mi nebo treba rebootat računalnika v štartu?

Povezava do prispevka
darksaga reče pred 1 minuto:

Windows je bil aktiviran, če slučajno ni blo jasno v orginalnem postu in je več mesecev (več kot 1 leto) deloval brez problema.

Kaj pomeni da je bil aktiviran? Da si kupu key za 2 evra? Si uporabu neke kms varjante patchanja, al je to prenosnik, ka ma key vžgan v bios?

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Jaz vsej familiji in kolegom nalagam win 11 s temi ključi za evro pa pol iz allkeyshop oz. wincdkey s popustom iz allkeyshopa.

Dela vedno in bp je pa treba vse ključe za okna in pisarno aktivirati prek telefona s klicem na slovenski majkrosoft. Vtipkaš nekaj mestno številko na sms pa fašeš potrditveno kodo za aktivacijo.

Preverjeno dela že par let.

Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...