darksaga Objavljeno 13. december 2025 Share Objavljeno 13. december 2025 Mam inštaliran windows 11 pro že dolgo čas, par mescev nazaj sem naredil lokalni account. Kak mesec nazaj, tam nekje mi je začelo težit, da moram aktivirat windowse, ko prižgem računalnik. Če resetiram računalnik, ta izjava ki je prisotna levo spodaj (in je ne moreš skrit) izgine za več ur in se potem spet pojavi. A ma kdo rešitev, da se rešim tega da mi nebo treba rebootat računalnika v štartu? Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 13. december 2025 Share Objavljeno 13. december 2025 Kaj pa če bi mogoče kupu licenco? https://www.allkeyshop.com/blog/products/?search_name=windows+11 Al pa kak workaround najdu: https://github.com/NiREvil/windows-activation Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 13. december 2025 Avtor Share Objavljeno 13. december 2025 Windows je bil aktiviran, če slučajno ni blo jasno v orginalnem postu in je več mesecev (več kot 1 leto) deloval brez problema. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 13. december 2025 Share Objavljeno 13. december 2025 darksaga reče pred 1 minuto: Windows je bil aktiviran, če slučajno ni blo jasno v orginalnem postu in je več mesecev (več kot 1 leto) deloval brez problema. Kaj pomeni da je bil aktiviran? Da si kupu key za 2 evra? Si uporabu neke kms varjante patchanja, al je to prenosnik, ka ma key vžgan v bios? Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 13. december 2025 Avtor Share Objavljeno 13. december 2025 Ne spomnim se več, vrjetno kms varianta. Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 13. december 2025 Avtor Share Objavljeno 13. december 2025 Ok, ni važno, sem aktiviral. Me je bolj zanimalo če kdo slucajno ve zakaj je to zacelo ven metat in zakaj ni skoz na ekranu. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 15. december 2025 Share Objavljeno 15. december 2025 https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts Se nisem imel situacije, kjer bi se Windowsi odaktiviral. 1 Navedek Povezava do prispevka
SL4FKO Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 Jaz vsej familiji in kolegom nalagam win 11 s temi ključi za evro pa pol iz allkeyshop oz. wincdkey s popustom iz allkeyshopa. Dela vedno in bp je pa treba vse ključe za okna in pisarno aktivirati prek telefona s klicem na slovenski majkrosoft. Vtipkaš nekaj mestno številko na sms pa fašeš potrditveno kodo za aktivacijo. Preverjeno dela že par let. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 15. april 2026 Share Objavljeno 15. april 2026 Baje bo konec leta Windows 12. Zahteva naj bi bila da mora PC imeti TPU. Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 15. april 2026 Share Objavljeno 15. april 2026 npu? "cist druga stvar" ampak win 11 tut zahtevajo tpm pa lahko bypasas mogoce bo pa zato 2027 koncno leto linuxa? Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 15. april 2026 Share Objavljeno 15. april 2026 Neural procesing unit. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.