mr.killer Objavljeno 15. december 2025 Share Objavljeno 15. december 2025 Pozdravljeni vsi Zadnji mesec (ob dojenčku 😅) razvijam eno idejo, ki je začuda še ni na voljo (ajde za Slovenijo se ne čudim) – aplikacijo za iskanje previjalnic. Aplikacija se imenuje TinyStops in omogoča: iskanje najbližje previjalnice navigacijo do lokacije ocene, komentarje in slike možnost dodajanja novih lokacij filtre (odprto/zaprto, razdalja itd.) Zaenkrat je fokus na Sloveniji (pilot), ideja pa je, da se sčasoma razširi še drugam po EU. Stran + web app je že live: https://tinystops.net Android/iOS app je v zaključni fazi, pride kmalu. Zelo bi bil vesel: feedbacka predlogov (kaj manjka, kaj je bedno 😄) info o lokacijah, kjer veste, da so previjalnice (shopping centri, bencinske, restavracije…) Projekt delam sam, se mi je pa ideja porodila, ko sva z ženo se vračala neko hladno nedeljo zvečer od kolega (Litija), domou (Ajdovščina) in itak, mali možakar se je posral do uh. Nedelja zvečer, fak kam sedaj. Ajde zavijemo v BTC, gremo do Odiseje, itak da bo v MCDju previjalnica. Itak je ni bilo. Da ne omenjam da je bilo okoli -4 zunaj. Kaj sedaj? Ma sej bo zdržal, vsaj do Loma, tam je fix previjalnica. Itak da ni zdržal in se je drl za znoret. Zavijem ven za Litostroj - hja kam sedaj? Ja nič, na koncu sva ga preblekla v avtu na nekem random parkirišču. Sej vem, da je app zelo situacijski ampak menim, da bo prišel ljudem prav. Hvala in LEp LP in večer še naprej. 9 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Jaz bi ga na tvojem mestu razširil nasploh na javne WC-je. Malo razširiš reach in bo takoj bolj uporaben 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Konec igre reče pred 1 uro: Jaz bi ga na tvojem mestu razširil nasploh na javne WC-je. Malo razširiš reach in bo takoj bolj uporaben A ni bil to plot fake Seinfeld sezone v Curb Your Enthusiasm? Drgač kul ideja, bom preklikal in komentiram. Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 Hja, sam ne vem če je previjalnica na vseh javnih WCjih Tle se bom oprl na lokalno skupnost. Point je, da ljudje sodelujejo, dodajajo nove lokacije, komentirajo, ocenjujejo itd. Tle sem najprej objavil, ker je skupnost majhna, če je kakšen nevaren bug, bi raje da ga vi odkrijete preden sharam na FB v različne "mamice opremljajo" skupine. Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 Bom pa pisal vsem občinam, trenutno sem dobil odgovor od DARSA, Petrola, Mola in McD-ja Sam ja, ob 2eh službah je to tako, mini side project. Aja napisano je v Flutter/Dart Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Kaj pa se sploh klasificira kot previjalnica? Prav ločen prostor ali samo neka polica za odlaganje otrok? Nisem glih ciljna demografska skupina in zdj sam sebe sprašujem, če pod osnovno infrastrukturo v bistvu spada samo ta visoka miza/polica? Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 Da, načeloma spada sem tudi miza/polica (vendar mora biti posebaj). Tekom razvoja bom dodal še "nursing rooms" oziroma dojilnice - to so pa mesta, kjer imaš ponavadi svoj ločen prostor s stolom, kjer lahko v miru dojenčka podojiš. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 Hosta reče pred 11 urami: Kaj pa se sploh klasificira kot previjalnica? Prav ločen prostor ali samo neka polica za odlaganje otrok? Nisem glih ciljna demografska skupina in zdj sam sebe sprašujem, če pod osnovno infrastrukturo v bistvu spada samo ta visoka miza/polica? rabiš polico za otroka, koš za smeti pa umivalnik, preferenčno s toplo vodo pa žajfo drugač pozdravljam projekt in sem ponovno fascinirana nad folkom, ki se loti takih stvari sploh ne bomo o tem kolikokrat sem tamalo previjala v avtu, na 3 skupi zloženih stolih, tleh, brisačah itd., ker mi ni padlo na kraj pameti sploh iskat dejanske previjalnice 5 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 (urejano) rabiš eno vsaj približno ravno porvšino pa gre... Kje vse sem previjal ni da ni. 17. december 2025 uredilo bitje Bessie 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 Kaj pa za previjanje ostarelih? Bo to posebej kategorija? 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 Mam tudi s tem izkušnje, ni fajn. Predvsem moraš znat, ker pač so težji in močnejši. Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 Sam menim, da bi bila tovrstna aplikacija za javne šitoarje bolj priljubljena in nujna. Če se prav spomnim izpred 20 let, otroka vendarle lahko (in ga) previješ res kjerkoli. Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 17. december 2025 Avtor Share Objavljeno 17. december 2025 Mogoče bo pa to naslednji projekt haha Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 Sj za WCje obstaja app, tako da nek pionirski preboj to ne bi bil. Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 17. december 2025 Avtor Share Objavljeno 17. december 2025 Pa res, https://najjavnostranisce.kvcb.si/mobilna-aplikacija-najblizji-wc/ top! Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 18. december 2025 Avtor Share Objavljeno 18. december 2025 Danes sem naredil par izboljšav na TinyStops aplikaciji, ki bi vas morda zanimalo: 1. Dodal sem Clusterje - in potem se 1 uro jebal s sledečim - Ko si odprl cluster (skupino lokacij) in potem kliknil na zemljevid, da zapreš modal, se je zemljevid zamrznil in nisi mogel več zoomat/pomikat. To je bilo posebej problematično na produkcijskem serverju (na localhostu je delovalo, tipično 😅). Problem je bil v tem, da se stanje modala ni pravočasno resetiralo, ko si kliknil zunaj. Sedaj se resetira takoj, ko se modal zapre, ne glede na to ali ga zapreš z X, swipe ali klikom zunaj. 2. Dodana ikona pri statusu Odprto/Zaprto V detajlih lokacije sedaj prikazuje ikono (check circle za Odprto, lock za Zaprto) pred besedilom. Malenkost, ampak bolj pregledno. Če opazite kakšne bugge ali imate predloge za izboljšave, mi sporočite. Še vedno delam na Android/iOS verziji, pride kmalu. Se pa moram lotit še spletne strani, trenutno je res bolj boga, sam kaj ko ni časa. Lep lpp lp Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 28. december 2025 Avtor Share Objavljeno 28. december 2025 Ker so prazniki in se (trkam po lesu) zaenkrat uspešno izogibma boleznim (cela družina je fasala virozo, ki jo je nečak prinesel iz šole, sam ne, naš sonček ni tak, sem že mal napizdil sestro, da pač bi imela ostati doma in če naš tamali zboli bom koga ubil)))) sem imel nekaj časa in še malo delal na aplikaciji (še vedno samo web verzija, pizdarija ne zberem poguma, da vržem na Google Playstore). Dodal sem nove lokacije (železniške postaje, po zakonu morajo imeti previjalne mize) in nekaj lokacij na Goriškem, ki so jih v FB skupinici našteli posamezniki (sam da bi se kdo registriral in sam dodal pa ni šans), tle moram še ugotoviti kako folk pripraviti do aktivne participacije, pomojem ko bo pravi pravcati app bo pomojem folk bolj aktiven. Testiral sem tudi delovanje med prazniki - lepo izpiše kateri praznik je, vendar sem "live" videl, da so vse lokacije zaprte za praznike. Hehe malo sem se ustrašil in takoj popravil vse Petrole/Mole/Dars počivališča, da so odprti 24/7 (železniške postaje bi človek mislil da so ampak sledeč po tem linku baje niso - https://potniski.sz.si/vozovnice/nakup-vozovnic-sz-in-ijpp/prodajna-mesta-vozovnic/delovni-casi-prodajnih-mest/ - če so me prosim popravite in brž spremenim). Pa tudi igral sem se z logiko najbližje previjalnice - sedaj upošteva čas same vožnje, prej je bolj ali manj gledalo samo zračno razdalijo. Aja, pa dodal sem možnost "priljubljene" torej da si shraniš previjalnico kot prljuibljeno, ne vem, zdelo se mi je uporabno. Pa dodal sem ali je lokacija plačljiva ali ne. Vsekakor bi bil vesel kakšnega predloga - mogoče dark mode? No vsekakor je zelo nišna zadeva, ampak kot je nekdo predlagal se lahko uporabi tudi kot iskalnik za najbližji WC Po praznikih bom pisal še občinam za sezname. Trenutno smo na185 lokacij Pa lep lp Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 16. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 16. januar 2026 Po dolgem času sem spet imel malo časa delal na tem projektu. Dodal sem dark mode + optimizacijo baze. Še vedno pa nimam jajc dat na google store / apple store, pomojem bom naslednji mesec, ne vem česa se bojim 1 Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 17. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2026 Dodal sem še link za vbogdajme https://ko-fi.com/tinystops Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 27. januar 2026 Share Objavljeno 27. januar 2026 Ne pozabi najti mobilne previalnice. Npr tko kot Wolt, ki dostavlja hrano. Samo da si naročiš Impreco z velikim spolierjem za previjanje. Thumbs up za idejo in trud! 1 Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 27. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 27. januar 2026 Sem razmišljal na dolgi rok za bare/gostilne NaaS - nappy as a service k je zdej moderno da je vse aaS (he he) Lepo s Kitajske previjalne mize, eno bor mašino, en kombi pa hodit okoli - montaža zastonj, 150 eur na mesec, pa pridem 1x na mesec menjat plenice (imeli bi različne velikosti) in mal spucat. lolololo Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 mr.killer reče Dne, 15. 12. 2025 at 22:39: Stran + web app je že live: moras si narediti alerting, da te obvesti ko je stran down Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.