Skoči na vsebino

Aplikacija s previjalnicami v Sloveniji

mr.killer

Priporočeni prispevki

Pozdravljeni vsi

Zadnji mesec (ob dojenčku 😅) razvijam eno idejo, ki je začuda še ni na voljo (ajde za Slovenijo se ne čudim) – aplikacijo za iskanje previjalnic.

Aplikacija se imenuje TinyStops in omogoča:

• iskanje najbližje previjalnice
  • navigacijo do lokacije
  • ocene, komentarje in slike
  • možnost dodajanja novih lokacij
  • filtre (odprto/zaprto, razdalja itd.)

Zaenkrat je fokus na Sloveniji (pilot), ideja pa je, da se sčasoma razširi še drugam po EU.

Stran + web app je že live:
https://tinystops.net 

Android/iOS app je v zaključni fazi, pride kmalu.

Zelo bi bil vesel:

• feedbacka
  • predlogov (kaj manjka, kaj je bedno 😄)
  • info o lokacijah, kjer veste, da so previjalnice (shopping centri, bencinske, restavracije…)

Projekt delam sam, se mi je pa ideja porodila, ko sva z ženo se vračala neko hladno nedeljo zvečer od kolega (Litija), domou (Ajdovščina) in itak, mali možakar se je posral do uh.

Nedelja zvečer, fak kam sedaj. Ajde zavijemo v BTC, gremo do Odiseje, itak da bo v MCDju previjalnica. 

Itak je ni bilo. Da ne omenjam da je bilo okoli -4 zunaj. Kaj sedaj? Ma sej bo zdržal, vsaj do Loma, tam je fix previjalnica. 

Itak da ni zdržal in se je drl za znoret. Zavijem ven za Litostroj - hja kam sedaj? Ja nič, na koncu sva ga preblekla v avtu na nekem random parkirišču.

Sej vem, da je app zelo situacijski ampak menim, da bo prišel ljudem prav. 

Hvala in LEp LP in večer še naprej.

Povezava do prispevka

Hja, sam ne vem če je previjalnica na vseh javnih WCjih

Tle se bom oprl na lokalno skupnost.

Point je, da ljudje sodelujejo, dodajajo nove lokacije, komentirajo, ocenjujejo itd.

Tle sem najprej objavil, ker je skupnost majhna, če je kakšen nevaren bug, bi raje da ga vi odkrijete preden sharam na FB v različne "mamice opremljajo" skupine.

Povezava do prispevka
Hosta reče pred 11 urami:

Kaj pa se sploh klasificira kot previjalnica? Prav ločen prostor ali samo neka polica za odlaganje otrok? Nisem glih ciljna demografska skupina in zdj sam sebe sprašujem, če pod osnovno infrastrukturo v bistvu spada samo ta visoka miza/polica?

rabiš polico za otroka, koš za smeti pa umivalnik, preferenčno s toplo vodo pa žajfo

drugač pozdravljam projekt in sem ponovno fascinirana nad folkom, ki se loti takih stvari

sploh ne bomo o tem kolikokrat sem tamalo previjala v avtu, na 3 skupi zloženih stolih, tleh, brisačah itd., ker mi ni padlo na kraj pameti sploh iskat dejanske previjalnice

Povezava do prispevka

Danes sem naredil par izboljšav na TinyStops aplikaciji, ki bi vas morda zanimalo:

1. Dodal sem Clusterje - in potem se 1 uro jebal s sledečim -
Ko si odprl cluster (skupino lokacij) in potem kliknil na zemljevid, da zapreš modal, se je zemljevid zamrznil in nisi mogel več zoomat/pomikat. To je bilo posebej problematično na produkcijskem serverju (na localhostu je delovalo, tipično 😅).
Problem je bil v tem, da se stanje modala ni pravočasno resetiralo, ko si kliknil zunaj. Sedaj se resetira takoj, ko se modal zapre, ne glede na to ali ga zapreš z X, swipe ali klikom zunaj.

2. Dodana ikona pri statusu Odprto/Zaprto
V detajlih lokacije sedaj prikazuje ikono (check circle za Odprto, lock za Zaprto) pred besedilom. Malenkost, ampak bolj pregledno.

Če opazite kakšne bugge ali imate predloge za izboljšave, mi sporočite. Še vedno delam na Android/iOS verziji, pride kmalu.

Se pa moram lotit še spletne strani, trenutno je res bolj boga, sam kaj ko ni časa.

Lep lpp lp

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Ker so prazniki in se (trkam po lesu) zaenkrat uspešno izogibma boleznim (cela družina je fasala virozo, ki jo je nečak prinesel iz šole, sam ne, naš sonček ni tak, sem že mal napizdil sestro, da pač bi imela ostati doma in če naš tamali zboli bom koga ubil))))

sem imel nekaj časa in še malo delal na aplikaciji (še vedno samo web verzija, pizdarija ne zberem poguma, da vržem na Google Playstore).

Dodal sem nove lokacije (železniške postaje, po zakonu morajo imeti previjalne mize) in nekaj lokacij na Goriškem, ki so jih v FB skupinici našteli posamezniki (sam da bi se kdo registriral in sam dodal pa ni šans), tle moram še ugotoviti kako folk pripraviti do aktivne participacije, pomojem ko bo pravi pravcati app bo pomojem folk bolj aktiven.

Testiral sem tudi delovanje med prazniki - lepo izpiše kateri praznik je, vendar sem "live" videl, da so vse lokacije zaprte za praznike. Hehe malo sem se ustrašil in takoj popravil vse Petrole/Mole/Dars počivališča, da so odprti 24/7 (železniške postaje bi človek mislil da so ampak sledeč po tem linku baje niso  - https://potniski.sz.si/vozovnice/nakup-vozovnic-sz-in-ijpp/prodajna-mesta-vozovnic/delovni-casi-prodajnih-mest/  - če so me prosim popravite in brž spremenim).

Pa tudi igral sem se z logiko najbližje previjalnice - sedaj upošteva čas same vožnje, prej je bolj ali manj gledalo samo zračno razdalijo.

Aja, pa dodal sem možnost "priljubljene" torej da si shraniš previjalnico kot prljuibljeno, ne vem, zdelo se mi je uporabno.

Pa dodal sem ali je lokacija plačljiva ali ne.

Vsekakor bi bil vesel kakšnega predloga - mogoče dark mode?

No vsekakor je zelo nišna zadeva, ampak kot je nekdo predlagal se lahko uporabi tudi kot iskalnik za najbližji WC :happy:

Po praznikih bom pisal še občinam za sezname.

Trenutno smo na185 lokacij :)

Pa lep lp

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Sem razmišljal na dolgi rok za bare/gostilne

NaaS - nappy as a service k je zdej moderno da je vse aaS (he he)

Lepo s Kitajske previjalne mize, eno bor mašino, en kombi pa hodit okoli - montaža zastonj, 150 eur na mesec, pa pridem 1x na mesec menjat plenice (imeli bi različne velikosti) in mal spucat.

lolololo

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...