ke_kit Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 (urejano) 5. april 2026 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 (urejano) Ni mi jasno čemu še ni teme. Ravnokar probal demo in moram reči, da nisem faking pričakoval take kvalitete. Od vsega začetka sem bil skeptičen in pričakoval nek nevzdušen slop, ampak tole delivera na polno. Se mi zdi, da so res dobro povezali sci-fi design s kontrolno shemo. Oboje je weird za popizdit, ampak v nekem zadovoljivo dobrem smislu. Zadeva se igra odlično. Po MH Wilds debaklu sem ful presenečen tudi nad tem kako lepo laufa RE engine v tej igri. Pa Diana je čisti cukr in interakcija z glavnim protagonistom laufa zelo v redu. Nujno probajte demo, kdor še ni. Moja Demo izkušnja v drugo (ja, tolk mi je zapalil gameplay, da sem preigral dvakrat v šusu). Kratko ampak sladko. Wishlist/10 17. december 2025 uredilo bitje ke_kit 5 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 To pa zveni kot da je Nolan North zanimivo čeravno iz posnetka ne štekam lih kaj se dogaja, zgleda morm probat 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 6. februar 2026 Share Objavljeno 6. februar 2026 Sedaj je končno na voljo demo tudi na konzolah. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Meni demo ni bil nešto. Gameplay je ok ajde, grafika mi je všeč, čeprav preveč sterilna na momente, kar mi pa absolutno ne diši je pa ta core mehanika hekovanja med combatom. Ker debil tist, ki se je spomnu da bi lahk meli QTEje sred akcijskega 3rd person fajta. Jebote gimmicka res. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Tijuana reče Dne, 5. 2. 2026 at 15:40: Nekam trde lase ima tamala na stikalu. Očitno samo na next gen napravah si lahko privošči dober šampon za lase 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Taft is strong on switch 5 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 Pragmata fani, tole ste falil Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 Ne gledam prikolic od iger, ki vem da jih bom nabavil 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 jaz jo bom imel. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 kmetek reče pred 8 minutami: jaz jo bom imel. steam ključe tudi? Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 tudi....samo dvomim, da bo ugodneje od cdkeys ipd. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 5. april 2026 Share Objavljeno 5. april 2026 (urejano) evo tudi jaz sem ravnokar preigral demo meni pa ni neki sem pricakoval bolj aaa ampak je bolj aa malo pusto se mi zdi grafika je okej samo s5 dolocene stvari tudi pri grafiki niso na profi nivoju gameplay je ok je zanimiv ni pa ne vem kaj tudi bolj v izi se mi zdi ne pa cist kaj pa vem ce ne bodo padle neke hude ocene tistih ki so preigral icelo igro bom skipal ker se mi zdi rahlo češko narejen spil in sem pricakoval vecji blockbuster, but than agian tudi arc riders se mi je zdel ceski spil in dejansko je češki spil pa sem ga igral ohoho tako da bom pustil naprej druge da ocenijo kvaliteto celotnega izdelka in ce me prepricajo z argumenti, ki mi odgovarjajo, mogoce le pade trenutno mi deluje prevec češko za reskirat day one, ni pa slabo ampak iskreno ce se prevec ponavla in ni dobro tempirano lahko hitro dosadi skakt po istih sterilnih prostorih in ubijat iste enemije na enak nacin.. tako da we will see aja pa reload gumba ni vsaj jaz ga nisem nasu 5. april 2026 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. april 2026 Share Objavljeno 5. april 2026 slabo je razočaralo me je samo ni spet tako zelo slabo samo je pa dokaj slabo ja ni pa zdaj uno ful slabo varianta samo je preslabo, da bi igral edino mogoče ni preslabo, bom vseeno igral we will see, verjetno bom skipal mogoče pa vseeno pade v glavnem, ne najdem reload gumba?? 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 5. april 2026 Share Objavljeno 5. april 2026 (urejano) Si pozabil editirat post najmanj 3x in najmanj 3 kitice morajo tudi bit da se pol vse skupaj poveze v kotradiktorno realisticno celoto, ko slabo postane dobro in dobro slabo and here we go again :)) Drugace pa tisti ni tako slabo del je samo zato, da se kekit ne razpizdi, drugace je precej slabo :))) mislim igrica in tudi kekit :)) 3 5. april 2026 uredilo bitje BigBoss82 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. april 2026 Avtor Share Objavljeno 5. april 2026 Moram it prav pogledat, če ima demo tudi ita jezik. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 5. april 2026 Share Objavljeno 5. april 2026 Žal tamala čveka samo ingliš in đapaniz Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. april 2026 Avtor Share Objavljeno 5. april 2026 Mistery solved. Ne sej ne, se strinjam z večino pripomb (predvsem okoli sterilnosti okolice). Jaz hvalim predvsem te weird sci-fi vibese. Deluje mi, kot da gameplay ful dobro paše v ta stil. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 demo mi je mega fun ne bom koncal dema, ne bom kupil igrice tho Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 Capcom 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 Obvezno ga igrajte z PT če se le da Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 kaj je pt Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 Pro tracing Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 13. april 2026 Avtor Share Objavljeno 13. april 2026 Pretentious Tracing 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 DF meni drugače v zadnjem podcastu Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 kaj je df Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. april 2026 Share Objavljeno 13. april 2026 Capcom lagano opalil 3 hude igre v 4 mescih. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.