Skoči na vsebino

[Multi] Pragmata

ke_kit

Priporočeni prispevki

Ni mi jasno čemu še ni teme. :D

Ravnokar probal demo in moram reči, da nisem faking pričakoval take kvalitete.

Od vsega začetka sem bil skeptičen in pričakoval nek nevzdušen slop, ampak tole delivera na polno. Se mi zdi, da so res dobro povezali sci-fi design s kontrolno shemo. Oboje je weird za popizdit, ampak v nekem zadovoljivo dobrem smislu. Zadeva se igra odlično. Po MH Wilds debaklu sem ful presenečen tudi nad tem kako lepo laufa RE engine v tej igri.

Pa Diana je čisti cukr in interakcija z glavnim protagonistom laufa zelo v redu.

Nujno probajte demo, kdor še ni.

Moja Demo izkušnja v drugo (ja, tolk mi je zapalil gameplay, da sem preigral dvakrat v šusu). Kratko ampak sladko.

Wishlist/10

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 4 tedne kasneje...

Meni demo ni bil nešto. Gameplay je ok ajde, grafika mi je všeč, čeprav preveč sterilna na momente, kar mi pa absolutno ne diši je pa ta core mehanika hekovanja med combatom. Ker debil tist, ki se je spomnu da bi lahk meli QTEje sred akcijskega 3rd person fajta. Jebote gimmicka res. 

Povezava do prispevka
  • 5 tednov kasneje...

evo tudi jaz sem ravnokar preigral demo

meni pa ni neki

sem pricakoval bolj aaa

ampak je bolj aa

malo pusto se mi zdi

grafika je okej samo s5 dolocene stvari tudi pri grafiki niso na profi nivoju

gameplay je ok je zanimiv

ni pa ne vem kaj tudi bolj v izi se mi zdi ne pa cist 

kaj pa vem ce ne bodo padle neke hude ocene tistih ki so preigral icelo igro bom skipal

ker se mi zdi rahlo češko narejen spil in sem pricakoval vecji blockbuster, but than agian tudi arc riders se mi je zdel ceski spil in dejansko je češki spil pa sem ga igral ohoho

tako da bom pustil naprej druge da ocenijo kvaliteto celotnega izdelka in ce me prepricajo z argumenti, ki mi odgovarjajo, mogoce le pade

trenutno mi deluje prevec češko za reskirat day one, ni pa slabo ampak iskreno ce se prevec ponavla in ni dobro tempirano lahko hitro dosadi skakt po istih sterilnih prostorih in ubijat iste enemije na enak nacin.. tako da we will see

aja pa reload gumba ni :rofl: vsaj jaz ga nisem nasu :nicjasno:

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

slabo je razočaralo me je

samo ni spet tako zelo slabo

samo je pa dokaj slabo ja

ni pa zdaj uno ful slabo varianta

samo je preslabo, da bi igral 

edino mogoče ni preslabo, bom vseeno igral

we will see, verjetno bom skipal 

mogoče pa vseeno pade

v glavnem, ne najdem reload gumba??

Povezava do prispevka

Si pozabil editirat post najmanj 3x in najmanj 3 kitice morajo tudi bit da se pol vse skupaj poveze v kotradiktorno realisticno celoto, ko slabo postane dobro in dobro slabo and here we go again :))

Drugace pa tisti ni tako slabo del je samo zato, da se kekit ne razpizdi, drugace je precej slabo :))) mislim igrica in tudi kekit :))

3

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...