Buzzkill Objavljeno 19. april 2026 Share Objavljeno 19. april 2026 14h sem rabil, pobral sem vse pickupe razen parih. 90%+ vsaka zona. Glih prava dolžina za tak stil, doesn't overstay it's welcome. Se pa odpre tako ng+, ki čist spremeni igro kao, pa še en post endgame mode, kjer delaš daljše combat challenge in odpiraš novo opremo itd. Contenta je verjetno 2x tolk. 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 19. april 2026 Share Objavljeno 19. april 2026 (urejano) Haha Buzzkill po desni dal na glavo WoW headband, pljunil na kurca in rekel Ne vstanem dokler ne obrnem Legenda Carsko, a pol praviš da se gre lahko jutri po šihtu mirne vesti v Konzolkota po en kos? 19. april 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 19. april 2026 Share Objavljeno 19. april 2026 Presenetilo bi me, da ti ne pride na Polico. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 19. april 2026 Share Objavljeno 19. april 2026 Hmmm ne vidim nobenega "download required" napisa (ja tako nizko smo padli), tole dejansko čedalje bolj obeta 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Galko reče pred 7 urami: Hmmm ne vidim nobenega "download required" napisa (ja tako nizko smo padli), tole dejansko čedalje bolj obeta konzoluzerji vsaj se mate skatle, ceprav brez cdja not na pcju sploh ne obstajajo vec Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Buzzkill Objavljeno 20. april 2026 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 20. april 2026 Par besed o vtisih. Pragmata je 12-15urni zelo dobro narejen eskapizem, ki te drži od prve do zadnje minute, vmes se malo smejiš, malo jočeš, malo se zamisliš, na koncu dobiš zadovoljiv finiš in ko obrneš si rečeš "to je fakin igrica!". In as a simple gaymer, to je več ali manj vse kaj rabim pri taki igri. V bistvu spominja dost na igre iz generacije dve nazaj, sigurno ni narejena po modelu modernih iger, ki so lekcija prvo, zabava drugo. Grafika, glasba in svet: Jaz sem tle kar biased, ker mi je ta sterilna svetla estetika tops. Poln kurac mam temnih iger, ni mi všeč ko moram v igri ki ni horror 80% časa furat svetilko, ko je vsaka igra narejena kot z istim texture packom itd. Pragmata je kot nek Dead Space kjer se luči nikol ne ugasnejo, delali bi ga z art directionom Mirrors Edge. Vse skup pržge Hugh lampico 2x za max minuto, pa še tam ne bi bilo treba. Vse je berljivo, vidljivo in predvsem tako razgibano, da se včasih sprašuješ če res mora biti vsak moon base v igricah generic shit. No tle fantje in dekleta ne slackajo, igra je stunningly lepa in zadeli so art style v nulo. Glasba ni tako v ospredju, razen Stellar Bladish tuna v domači bazi mi ne bo noben komad ostal v glavi. Je čist servicable, kar je pa nenormalno dobro je pa voice acting igralcev, ki je stopnjo nad music designom. Zvok je overall dober, da je to težja igrica bi hotel več različnih audio tellov pri enemijih, sam ni potrebno. Igra je grafični bombonček, in mislim da se bo ta art style zelo dobro postaral. Je ena tistih iger ki jo boš pokazal nekomu v copu da nisi zajebal ko si kupu BEASTa! Gameplay, combat in bossi: Če ste probali demo, veste kaj je combat loop. Diana hacka monstre skozi minigame, Hugh spušča headshote in skakuče ter dodga po mapi, to je to, od začetka do konca. Sistemi se naravno nadgrajujejo, orožja in hacki imajo kul sinergije, vsako poglavje se odpre nekaj novega kulerskega, ki izkušnjo samo nadgradi. Ko končaš igro se odprejo še dodatni challengi in stopnje, ki so kolk sem videl kar advanced in težki, kar je pa super, ker je combat v igri res nor in igra proper ni neki težka. Mislim da nisem umrl več kot 5x v celem runu na Standard. Kar pa ne pomeni, da main bossi niso fantastični. Larger than life mrcine pri keri moraš met svoj poseben pristop, trajajo dolgo, so proper epski in točno taki kaki v taki igrici morajo bit. Ne bom preveč šel v detajle, ampak po tisti katastrofi od bossov v RE9, vidim na ker projekt je Capcom dal svojga Boss Zakija. Če nič drugega, igro se splača igrati zaradi kulerskega combata. Hugh je dost nerodica, malo je neokreten zato ni nek profič pri jumping puzzlih, ampak ko je pa treba izšolat 5 robotov k majo vsak svoj pristop, taktike in načine na kere te fentajo, tle je pa Hugh totalna legenda. Zgodba: In to ni edino kjer je Hugh legenda. Model je brez pretiravanja meni en najjačih protagonistov prav zato, ker dokazuje da dobrega protagonista ni težko napisat, veliko lažje ga je totalno zajebat. Ampak prvo nekaj besed o štoriji. Simple je, zelo. Na Luni je panika, ekipa sys devops inžinirjev gre rebootat router, vmes se zgodi nesreča, Hugh, middest of the crew ostane sam, življenje mu reši Diana, android Pragmata k zgleda kot 6 letna najbolj cute deklica na planetu. Skupaj se odpravita rešit stvar in odjebavsat na Zemljo. To je to, to je cilj in cel crux igrice. Jasno, da je vmes komplikacij, twistov, japonskega nonsensa, ampak resolucija je jasna, čista, emocionalna in polna sci fi trope naukov in vidikov glede AI, narave življenja in vsega kaj temu spada. En tak lep zgodbovni paketič, k se ne sili da je več kot je. Hoče biti le igrica, tko kot so nekoč bile. Lika: Najboljši in najbolj memorable vidik igre je pa absolutno odnost Hugha in Diane, ki carrya celo igro. Jaja, zgodba obstaja, pravtako roboti in hekovanje, ampak primarno je Pragmata zgodba o Hughu in Diani, očetu, ki bi naredil vse, absolutno vse za svojo posvojenko da jo spravi na Zemljo. Zelo simple, ZELO powerful. Hugh se razlikuje od klasičnega (zahodnega) protagonista predvsem zato, ker nima nekih underlyin travm in pizdarij kere ga hauntajo skozi igro, nima resentmenta do otroka k ga mora trogat naokoli, nima fucked up preteklosti kero mora premagat da doseže svoj pravi BLABLABLA.... NE, Hugh je tip k je mel super otroštvo, ljubeče starše, dobre prijatelje, ok šiht, model nima bremen, je fakin Mr Normal, ki še niti preveč ne copa ko je spušil prijatelje med misijo. Ja, bad mu je, ampak zdej je man on a mission with a purpose. Hčerkico spravit na Zemljo. Najjači mi je pa Shelter, home base, ki je sprva tako sterilen in boring kot bi pričakoval od sobe na lunar basu, ampak skozi igro postane Dianina soba/igralnica. Slikce z voščenkami all around, igrače po tleh, papirji, risbice, rolke, ni da ni. Res fakin adorable, pripravljaš se za misijo kjer boš šel prefukat najbolj badass gigabossa, ampak da prideš do omarc moraš čez Dianine igrače dokler se ona igra z vodno pištolo. Tko da ja, Pragmata je imo odlična izkušnja, res kulerska igrica ki se ne sili biti več kot je, to kar pa je pa dela superbly. Mislim, da je to legitimna 92 igrica, ki bi znala biti kultna klasika. Če nič drugega, bosta Hugh in Diana sigurno šla v anale najjačih starš/otrok kombinacij. 15 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Sej realno, če dev nima lih COE33/BG3 pisce je boljše, da ima igra simpl zgodbo. Poznam tudi nekoga, ki ima špil in hvali na polno, tko da evo je na wishlisti. Hvala za opis (tebi in bb82ju) 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Buzzkill Objavljeno 20. april 2026 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 20. april 2026 Capcom pravi, da so prodali milijon v dveh dneh, nice. Netflix adaptacija wen? 1 16 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Hotu si verjetno natipkat HBO? 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 menjaj obraza pa sem game Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 drugac sem bral reddit threade in je folk ze kripi glede diane kar mi je kr noro n g l Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Buzzkill reče pred 2 urama: Capcom pravi, da so prodali milijon v dveh dneh, nice. https://steamdb.info/app/3357650/charts/ Nvm no, se pozna da je nov IP Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Za Pragamto 2 rabijo obvezno dat notri dve android dvočice Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Prijavljen na spletno oko. 2 2 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Weraziel reče pred 11 minutami: Prijavljen na spletno oko. Toži baba Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Jaz cincal ali si privoščim tole ali pa Sarosa, ker mal probam smotrno zapravljat . Pa si rekel jebat ga, rabim nekaj novega, Sarosa me ne prepriča po videnem, pa kupil eto ravno Pragmato. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 fak gledam nexus mods sramota za modderje kako se ni reverse moda??? Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Boba-Fett reče pred 29 minutami: Jaz cincal ali si privoščim tole ali pa Sarosa, ker mal probam smotrno zapravljat . Pa si rekel jebat ga, rabim nekaj novega, Sarosa me ne prepriča po videnem, pa kupil eto ravno Pragmato. to bos mel lih do sarosa ce je res 15h igrica Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 kupim, ko kdo preigra, če bo prodajal Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Jst se tudi dam u vrsto Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 (urejano) Mack pravi da je igra shaajt 20. april 2026 uredilo bitje roamer Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. april 2026 Avtor Share Objavljeno 20. april 2026 (urejano) Lol, kjer boomerski moron. Tole je 100% ragebait. 20. april 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Všeč mi je k je ful stvari pohvalu ampak je ŠAAAIIIT Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 (urejano) Keri ubijalski komenti. Tole bi moral biti naslov Pragmata: The Search for Epstein 20. april 2026 uredilo bitje roamer Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Kurc, sem kupil tudi jaz Neki morm met za presekat tisto Fatal Frame 2 sadomazo depro, tole je pa praktično popoln kontrast kar se tiče viba in predvsem barvne palete igral manj kot 1 uro, tko da ne morem bit pameten, razen da ima špil... ... ful cool izgled? Pač sintetični ai generated look plus kanček iphona, to je pa tud nekak za pričakovat od baze, ki je očitno cela sprintana s 3d printerji? Ne vem no, meni ma carsko estetiko Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Jebemu mater pa ste še mene prepričali da sem si jo dal downloadat. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 Zdaj razumem hype uporabnika @Buzzkill. GOTY, jebeš GTA 6 4 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 sem dodal na wishlisto 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 Diana je najbolj adorable otrok v igrah ever lol. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.