Skoči na vsebino

[Multi] Pragmata

ke_kit

Priporočeni prispevki

Pa evo, preigrano, sem že včeraj imel frej dan in sem preigral v štirih dneh, s tem da sem največ igral včeraj. Zame je mogoče 90 mal previsoka ocena, ampak neki ful daleč ni. Tam zdravih 87, 88. 

Absolutno se strinjam s hvalospevi gameplayu, ljubim ta combat, nekaj drugačnega in dovolj dinamično za cel špil. Bossi so nepričakovan spektakel (LUNA DIGGER FUCK YEAH), raziskovanje je kul, to da so devi že vnaprej razmišljali o End Game/NG+ je velik plus.

Mislim da so tud za lore dobr poskrbeli. Interakcije med Hughjem in Diano, sploh v bazi, so kjut. Dejansko mi tam ni bilo nikoli dolgčas.

Edini dve večji pripombi sta ta anime VA od Diane (in še enega lika) in solzavi konec, ki se ne more lih primerjat z Death Stranding ali pa z Walking Dead. In sploh Walking Dead je nekaj kar mi ni šlo ven iz glave, kot sem prej omenjal VA, tist Telltale špil mi je v velik slabši grafiki z odličnim voice actingom boljše prodal odnos kvazi fotra in mejhne punčke. Bi si želel, da bi Japonski devi malo upgradal VA. Če kej Zahodnjaški studiji ubijajo Japonce, je to English VA.

Komur je bil demo všeč, naj kr kupi. Presenečenje leta zaenkrat?

Povezava do prispevka

Jst sem tudi uspel ruknit en večer notri, proti koncu drugega "bioma" sem - ki me je kar se okolja tiče čist fuknil na rit, pa sem imel v spominu, da je ena od destinacij tud taka. Noro cool in carsko narejeno, sploh napol sprintani RL objekti ki se zlivajo s sinteticnim plastičnim okoljem postaje, res top shit.

Pa med igranjem mi je padla na pamet primerjava z Vanquishem :D oba lika v nekih zadekanih veoljskih oblekah, roboti kot glavni sovražniki, bolj ta plastičen art style, split-second decision akcija, hitro menjavanje med orožij in hackanjem, podoben xbox360 vibe... pol ko sem pa videl še manipulacijo slo-mo raket in min s hackanjem, sem bil pa 100% sold, da je vsaj en od senior devov mega fan Vanquisha :D  totalno drugačni igrici ampak vseeno podobni. Pa obe carski, Vanquish je itak legendaren hidden gem, Pragmata pa tudi izgleda da bo super.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...