Skoči na vsebino

[multi] Spoilerji: Cyberpunk 2077 - Everything goes


kemik

Priporočeni prispevki

dzaver reče pred 5 minutami:

Mi je bil pa tisti k se žrtvuješ z V-jem za Johnnyja najboljši in najbolj 😢🥺

 

Jaz sem se tu odločil it ven v svoje telo in sem pobegnil iz NC s Panam. Saj to je nek happy ending ni?

 

Zgleda sem tam tik pred odločitvijo al dat telo Johnnyu skipal nek dialog preveč :blush: Zakaj bi sploh riskiral moj lajf in future s Panam za to osebo, ki se mi je prikradla v glavo?

 

To s Panam je tudi edini ending, ki sem ga videl.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka

Men je bil odnos v-ja in johnnyja všeč. Kul frenda sta postala. Jaz bi še bolj izkoristil to v špilu. To žrtvovanje Vja je kar pomenljivo za njegov lik. Sploh v odnosu do njegove želje “never fade away” in tega da želi pustiti v svetu nek pečat. 
 

Ta ending s Panam je kul ja. Happy lih ni, ker bo V umrl.
 

V vseh koncih se ne konča dobro za V-ja. 

Povezava do prispevka

Kaj samo meni ni blo cist jasno na koncu ko se odlocis, ce bos ostal al sel naprej

 

Pizda ne vem al ker sem se odlocil it v zadnjo misijo z Johnnyhem in pol sem v matrixu bil v vlogi J in nisem stekal dobro kaj je misljeno uno da ostanes al gres naprej kam naprej pizda.. naprej v NC al naprej v uni cyber svet.. 

 

Pol konec mi je bil krneki.. Panam se je neki skregala z mano in na koncu neki yolo na neko vesoljsko postojanko WTF

 

Nic mi ni blo jasno. Se zdaj mi ni. Raje bi sel z Panam, sam vrjetno sm zajebal ze pred zadnjo misijo, ker je niswm poklical na pomoc al neki

Povezava do prispevka
dzaver reče pred 10 urami:

Kateri konec vam je bil najbolj všeč?

 

Meni so bili sicer vsi ultra depresivni. Taki bittersweet s cmokom v grlu. 
 

Mi je bil pa tisti k se žrtvuješ z V-jem za Johnnyja najboljši in najbolj 😢🥺

 

Meni ni bil noben všeč. Mogoče še najboljši mi je Johny path z Rogue kot misija, pa če izbereš, da Johny živi dalje. Drugi morda tisti, ko si male V, romancaš Panam, pa si z njo na koncu. Čeprav je bittersweet, ker veš, da imaš le par mesecev.

 

Čisto zanič / depra mi je tisti s Hanako, ko si kot neka miška na vesoljski postaji, nakar še Takamura te pride do konca zdeprimirat.

 

Tako da overall, nisem zadovoljen z nobenim koncem. Škoda, da ni vsaj en res ''good'' ending, četudi bi bil secret ali zelo težek za naredit.

 

Pa seveda velik minus je to, da tvoja pot do point of no return nima praktično nobenega vpliva na sam konec.

Povezava do prispevka

Včeraj sm končno prišel do dela kjer končno kaš z Panam. Smeha polna skleda, začne se nekej sexy gor in dol, nakar kao ona pogleda proti tebi, in se vidiš skozi njene oči, kar je kul in prav in vse, ampak problem je ker ima moj V takole čelado in očala:

http://shrani.si/f/9/5E/49FxCOPH/untitled-1.jpg


Lel. 

uredilo bitje gorkyporky
Povezava do prispevka
gorkyporky reče Dne, 30. 12. 2020 at 10:30:

Včeraj sm končno prišel do dela kjer končno kaš z Panam. Smeha polna skleda, začne se nekej sexy gor in dol, nakar kao ona pogleda proti tebi, in se vidiš skozi njene oči, kar je kul in prav in vse, ampak problem je ker ima moj V takole čelado in očala:

http://shrani.si/f/9/5E/49FxCOPH/untitled-1.jpg


Lel. 

Menj je blo najbolj smesno, ko prides ven iz tanka in je tam uni njen bivsi al kaj je nek sef nomadov in valda sm dobil bug, da moj lik pride ven v boxercah in mu tic strli vun, kot na character creatorju... in nic tipi debatirajo resno naprej kot da se ni nic zgodilo 🤣🤣🤣🤣🤣

Povezava do prispevka
Vučko3 reče Dne, 10. 1. 2021 at 20:56:

Evo gotovo, izbral Panam ending, in lepo šel zivet z Judy, dokler ne crknem :D

 

Haha same, lih zdele. Itak vem, da bom čez par let spet šel igrat pa da bom drgač izbral, tko da sem izbral neki, da sem vsaj še vedno z Judy na konc špila

 

Bom pa tko reku, prvič ko sem preigral W3 je blo velik bolj emocionalno vse skupaj, tud glede na to kater konc sm dubu. Sej so v Cyberpunku carski liki, samo težko primerjaš material, ki ga imajo 3je špile + vse knjige skupaj proti enemu špilu. Sem bil pa vesel onih videoklicev v Creditsih, ker sem upal, da bom Takemuro, Rogue in Misty še enkrat vidu.

Povezava do prispevka

IMO je questov dovolj, da vsaj zaenkrat ne rabimo novih questov v DLCjih, magar čez kako leto, dve.

 

Raj bi vidu, da popravijo nekatere queste, da jim dajo več različnih opcij kaj vse se lahko zgodi, da se razširi roleplaying. Tko se pa nažalost bojim, da mi bo vsaj pol questov dolgočasnih v drugo, razen če vse pozabm. No, pa da popravijo AI, to je nujno.

Povezava do prispevka
  • 5 mesecev kasneje...

Meni je bil zelo "meh". Tudi večina dialogov mi je zelo meh, ne vem, noben lik mi nima nekega zares karakterja, na katerega bi se lahko navezal ali pa recimo navijal zanj. 

 

Stranske misije so mi zaenkrat zelo dolgočasne, recimo tisto z Delamain avti, ko se mi je govno na vsakih 20 metrov ustavljalo, sem gladko ugasnil špil, pač jebeš take waste of time, resno :D Svaka čast vsem tistim, ki jim je to bilo zabavno. 

 

Glavna zgodba pa, evo, vleče. Sem kar sucker za tovrstne cyber-crime-noir zadevščine in mi je celotna glavna zgodba kar precej kulska, vsaj zaenkrat. Upam samo, da bom mel na neki točki vsaj 1 navdušen moment kot sem ga imel v GTA V s Trevorjem, recimo. 

Povezava do prispevka
fric reče pred 5 urami:

Ta model. "Eh, you get used to it. I just gotta be careful not to pull the pin when I wanna pick my nose." - Ozob explaining the grenade on his face.:D:D

https://i.ytimg.com/vi/DVFzkUuwvrI/maxresdefault.jpg

Jst sem tipčka pri boksu malo prevečkrat v glavo udaril… se ni dobro končalo za njega :) Sem pa potem prebral, da je takšen razplet bolj izjema kot pravilo…

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...