DaMachk Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 (urejano) Prodam tole: https://a-dar.com/products/nordcharge-magnetische-powerbank-slimcharge Se pravi 5000maH brezzicni powerbank kompatibilen z magsafe na iPhone-u, zraven je tud kovinski ring, ki ga lahko prilepis na ovitek ali na telefon, da drzi magnetno... Ima tud malo "nogo" da lahko postavis telefon na mizo. Barve: Space Gray Prodam ker sem mislil da rabim, pa mi ne potegne. 1 paklc je odprt, enkrat nafilam in sproban, drug paklc je se zaprt in zatesnjen. v neuporabi od konca septembra. 1 kom: 35€ 2 kom: 60€ Ce kdo vzame oba ponudim zravn se Slim Powerbank za minimalno doplacilo 0,00€. Lahk tud posljem... Iz AT je okol 16€, v SLO sem naceloma od 24. naprej in lahko gre malo ceneje, al pa osebni prevzem v Sp. Savinjski dolini. interesi na ZS, ker tam vsej dobim obvestilo Placilo prek Paypal, Revolut, IBAN, kripto 18. december 2025 uredilo bitje DaMachk Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno včeraj ob 12:02 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 12:02 *BUMP* also sprejmem predloge za ceno al pa ce kdo da kak chip DDR5 rama v racun Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.