DaMachk Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 (urejano) Prodam tole: https://a-dar.com/products/nordcharge-magnetische-powerbank-slimcharge Se pravi 5000maH brezzicni powerbank kompatibilen z magsafe na iPhone-u, zraven je tud kovinski ring, ki ga lahko prilepis na ovitek ali na telefon, da drzi magnetno... Ima tud malo "nogo" da lahko postavis telefon na mizo. Barve: Space Gray Prodam ker sem mislil da rabim, pa mi ne potegne. 1 paklc je odprt, enkrat nafilam in sproban, drug paklc je se zaprt in zatesnjen. v neuporabi od konca septembra. 1 kom: 35€ 2 kom: 60€ Ce kdo vzame oba ponudim zravn se Slim Powerbank za minimalno doplacilo 0,00€. Lahk tud posljem... Iz AT je okol 16€, v SLO sem naceloma od 24. naprej in lahko gre malo ceneje, al pa osebni prevzem v Sp. Savinjski dolini. interesi na ZS, ker tam vsej dobim obvestilo Placilo prek Paypal, Revolut, IBAN, kripto 18. december 2025 uredilo bitje DaMachk Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 15. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2026 *BUMP* also sprejmem predloge za ceno al pa ce kdo da kak chip DDR5 rama v racun Povezava do prispevka
VonGriffin Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 vzamem enga, posljes v at ? Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 20. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 20. januar 2026 VonGriffin reče pred 4 urami: vzamem enga, posljes v at ? Itak Nisi ti tolk bliz da bi se lahk prpelu do sem? Povezava do prispevka
VonGriffin Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 DaMachk reče pred 17 urami: Itak Nisi ti tolk bliz da bi se lahk prpelu do sem? naceloma, samo se mi ne da ven v mrazu razen ce se dobima v Murparku kjer imam vsaj Oishii za izgovor Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki