Armando Objavljeno 21. december 2025 Share Objavljeno 21. december 2025 Mene zanima kje bi lahko našel stare risanke a la Mravljinček Ferdo,Tabaluga itd. Torrenti so praktično mrtvi, youtube ne pride v poštev torej? Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 22. december 2025 Share Objavljeno 22. december 2025 tam kjer ne pride v poštev. youtube vhs iz bolšjaka časovni stroj Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 jaz mam par stvari kupljenih, kar sem najdo cez leta šolenčki, čebelica maja, smrkci, medved bojan, banananjam, franček, baltazar... (mislim da nobena od teh ni vse, vecina je kaksna epizoda alpa dve) palcek david mislim da mam vse epizode all dags go to heaven slosinh ene 60gb vse skupaj? Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 25. december 2025 Avtor Share Objavljeno 25. december 2025 Če maš na kakem USB ključku se priporočam, RTV baje nima več pravic oz. jih stane manj če štanca nove nekvalitetne risanke kot pa stare. Tile "slovenski" pirati so bogi kar se tega tiče tako, da je kar jeba dobiti karkoli za mulce. Navedek Povezava do prispevka
galimx Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 magični kralj reče pred 4 urami: jaz mam par stvari kupljenih, kar sem najdo cez leta šolenčki, čebelica maja, smrkci, medved bojan, banananjam, franček, baltazar... (mislim da nobena od teh ni vse, vecina je kaksna epizoda alpa dve) palcek david mislim da mam vse epizode all dags go to heaven slosinh ene 60gb vse skupaj? Se da to dobiti mogoče? Bi lahko vse skupaj kam "uploadal" oz. naredil neki arhiv? thenks 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 torrenta ne bi delal, ce mas kam za uploadat lahko ce si stajerc lahko dam tudi na kljucek pa me povabis na pivo Navedek Povezava do prispevka
galimx Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 nisem mislil torrenta... kaki https://gofile.io/ ali https://wetransfer.com samo verjetno imajo omejitve glede GB Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 25. december 2025 Avtor Share Objavljeno 25. december 2025 Sam bi prosil za USB ali nekaj tudi kaka varianta kot jo je omenil Galimx bi šla skozi, sicer pa nameravam pobrati čim več serij z raznoraznih youtubov ter jih nekega dne shraniti na kak disk. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 26. december 2025 Share Objavljeno 26. december 2025 bom probal uploadat na gofile ki ma zgleda neomejeno, sam mam shit upload ce bo slo ful pocasi bom ugasno upload pa se pretvarjal da sem pozabil na ta thread 1 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 26. december 2025 Share Objavljeno 26. december 2025 A niso bili včasih paketi tega na starmu partisu Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 26. december 2025 Avtor Share Objavljeno 26. december 2025 Ja ampak starega partisa ni več Navedek Povezava do prispevka
galimx Objavljeno 26. december 2025 Share Objavljeno 26. december 2025 magični kralj reče pred 3 urami: bom probal uploadat na gofile ki ma zgleda neomejeno, sam mam shit upload ce bo slo ful pocasi bom ugasno upload pa se pretvarjal da sem pozabil na ta thread Se ne mudi... Ko bo bo hvala Navedek Povezava do prispevka
Mitsu Objavljeno 26. december 2025 Share Objavljeno 26. december 2025 Na Mojblink portalu če v iskalnik vpišeš risanke imaš tale paket 39 slosinh risank, med njimi tudi mravljinec Ferdinand. Tabalugo 1997 SLosinh maš pa na Infire portalu in je živ torrent. Spisek: 20.000 Milj Pod Morjem.avi Alica V čudežni Dezeli.avi Anastazija.avi Beli Kit.avi Beli Očnjak.avi Capi.avi Casper - Dobri Duhec.avi Dogodivščine Mravljinčka Ferdinanda.avi Grdi Raček.avi Heidi.avi Hercules.avi Jagodke - Jagodkam Se Predstavi.avi Knjiga O Džungli.avi Kuzajan In Trije Kuzketirji.avi Mali Princ.avi Noetova Barka.avi Obuti Maček In Spic Perkeljc.avi Otok Zakladov.avi Pepelka.avi Peter Pan.avi Pingvin Pingo.avi Pocahontas.avi Pogumni Krojaček In Izplesani čeveljci.avi Popotovanje V Središče Zemlje.avi Poroka Gospe Lisice In železna Peč.avi Rdeča Kapica In Zlata Goska.avi Robin Hood.avi Rudi - Rdechenosi Jelenchek.avi Sinbad Pomorščak.avi Sinica In Medved In Jorinda In Joringal.avi Sneženi Mož.avi Trije Mušketirji.avi Trnjulčica.avi Trnuljcica In Mama Greta.avi V Dezeli Igrac.avi Viking Viki.avi Žabji Kralj In Snežica In Rožica.avi Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 26. december 2025 Share Objavljeno 26. december 2025 upload faila na 60% bom pustil tokrat se malo da vidim ce restarta samo idk Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 26. december 2025 Avtor Share Objavljeno 26. december 2025 Mitsu reče pred 1 uro: Na Mojblink portalu če v iskalnik vpišeš risanke imaš tale paket 39 slosinh risank, med njimi tudi mravljinec Ferdinand. Tabalugo 1997 SLosinh maš pa na Infire portalu in je živ torrent. Spisek: 20.000 Milj Pod Morjem.avi Alica V čudežni Dezeli.avi Anastazija.avi Beli Kit.avi Beli Očnjak.avi Capi.avi Casper - Dobri Duhec.avi Dogodivščine Mravljinčka Ferdinanda.avi Grdi Raček.avi Heidi.avi Hercules.avi Jagodke - Jagodkam Se Predstavi.avi Knjiga O Džungli.avi Kuzajan In Trije Kuzketirji.avi Mali Princ.avi Noetova Barka.avi Obuti Maček In Spic Perkeljc.avi Otok Zakladov.avi Pepelka.avi Peter Pan.avi Pingvin Pingo.avi Pocahontas.avi Pogumni Krojaček In Izplesani čeveljci.avi Popotovanje V Središče Zemlje.avi Poroka Gospe Lisice In železna Peč.avi Rdeča Kapica In Zlata Goska.avi Robin Hood.avi Rudi - Rdechenosi Jelenchek.avi Sinbad Pomorščak.avi Sinica In Medved In Jorinda In Joringal.avi Sneženi Mož.avi Trije Mušketirji.avi Trnjulčica.avi Trnuljcica In Mama Greta.avi V Dezeli Igrac.avi Viking Viki.avi Žabji Kralj In Snežica In Rožica.avi Ja ampak za Mojblink rabiš invite. Tega pa ne dobiš kar tako. Navedek Povezava do prispevka
Spiralmind Objavljeno 28. december 2025 Share Objavljeno 28. december 2025 čebelica maja 1975 maksipes fik 1976 smrkci e1-e73 tabaluga Vsaj ta malenkost je ziher na infire, sklepam, da prenos iz pokojnega partisa, ker je isti ripper/uploader (baltazar) Btw, znalci, a kdo ve kateri Smrkci so proper jugo slo sinh original oz. da še bolj specifično vprašam, Cavazza kot Ata Smrk, original, ali je to že kasnejši post-jugo sinhro? emšo dela svoje in sem dejansko pozabil. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.