g. Profesor Objavljeno 1. januar 2026 Share Objavljeno 1. januar 2026 (urejano) Zdravga pa srecnga 1. januar 2026 uredilo bitje g. Profesor 4 Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 1. januar 2026 Share Objavljeno 1. januar 2026 Vsega lepega v novem letu! 1 Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 1. januar 2026 Share Objavljeno 1. januar 2026 Arc raiders je drogica. Čimveč takih in vse lepo v 2026. 2 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 Zakaj ni nihče omenil, da je Rogue Trader tk top 3 najjačih CRPGjev ever? Povezava do prispevka
shure Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 Clair Obscur: fak tale zaključek Act 1 me je pa kar malo sesul. A v dvojki se splača na začetku kake cone raziskovat? Kateregakoli "bossa" se lotim me zmasakrira, bo treba čez lvl 20 najprej očitno. 2 Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 Karkoli nima “danger” napis lahko naredis komot. 3 Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 Preigral Ender Magnolio, mogoče bi pričakoval kakšen daljši konec ampak hej to je to za ta denar. Sedaj pa ali Hell is Us,Kena ali pa Slitterhead. Pa videl sem, da se na Steamu dejansko prodaja Re-Volt. Damn nostalgija. 1 Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 Armando reče pred 2 urama: Pa videl sem, da se na Steamu dejansko prodaja Re-Volt. fakje 1 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 A se še spomnite, kok je imel Re-Volt za svoj cajt nerealno lepo grafiko tal in kok so dobro izgledali odsevi od tal? +25 let nazaj, čist tko nek random casual arkadni špilček, pa se še vedno spomim haha 4 Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 (urejano) ma cel spil je izjemno dobro narejen, od fizike voznje (drajsanje po gladkih ploscicah, haptic voznje po klavirju, zbijanje napihnjenih zog etc.) do efektov z orozji, AIja, grafike in odsevov, zvocnih efektov etc. sem ga igral dejansko ponovno par let nazaj (mogoce 5, mogoce 10 let) in govorim malo na pamet po spominu, povem v naslednjih dneh kaj vec mi je pa spil tud dal nickname za mn3njalnik 20 let nazaj evo 2. januar 2026 uredilo bitje ZippeR 3 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 (urejano) revolt ok sodobna verzija koncepta je (imo) toybox turbos, samo vseeno ni primerjave s kraljem e: a ma revolt na steamu remote play together @ZippeR 2. januar 2026 uredilo bitje magični kralj Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 to mislim da je LAN, ki je zmer podpiral samo steam lahko za ene igrice fejka "lan" preko neta npr screencheat: revolt nima tega na store sajtu samo fingies crossed da so samo pozabili? Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 (urejano) nope, ni vsaj na linuxu 2. januar 2026 uredilo bitje ZippeR 1 Povezava do prispevka
fric Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 (urejano) Če bi imela zadeva proper combat bi bila v izi 80+ material. Tako pa je kar je. Aja na novo leto sem pognal SIlent hill F. Špil je nekako tako. 2. januar 2026 uredilo bitje fric Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 2. januar 2026 Share Objavljeno 2. januar 2026 Preigral sem Ghost of Yotei. Enka mi je bil dokaj mid špil, dvojka ga imo izboljša v vseh pogledih (nič bistvenega sicer). Pač tak proper AAA blockbuster od špila, dobro zgleda, lepo se igra, mapa puna raznih "zanimivosti", res isti šmorn kot večina teh flagship sony špilov zadnjih let. Meni je v danem trenutku res sedel in sem mimogrede pustil v igri skoraj 50 ur pa se ob tem ful zabaval. Zgodba je sicer dokaj povprečen revenge story, meni je bil pacing od začetka dober, potem pa ob prehodu na zadnjo mapo ratajo zapleti čisto preveč butasti, ampak ok. Pozitivno mi izstopa combat, tak dober miks casual mashanja pa sekira (glede na barve moraš določene napade obvezno dodgeat, parryat al pa napast), maš različna orožja, ki jih med bojem menjaš instantno po papir-kamen-škarje principu, razne toolse, loke, pištole, pol vmes malo stealthaš, good times. Nasploh so se res potrudili odstranit čimveč nadležnosti, top QoL izboljšava mi je da pri fast travelu izbereš direkt merchanta, ki ga rabiš in te teleportira pred njega. 8/10, vsaj en tak špil na leto more bit. Preigral sem tudi Thank Goodness Youre Here, luštna zadeva. Igranja je v bistvu dokaj malo, šetaš gor pa dol po majhnem mestu in rešuješ dokaj basic uganke, vse skupaj traja 2-3 ure. Špil zgleda kot neka late night risanka in je nabit z britanskim humorjem. Ene par for je dobrih, jih pa verjetno en kup tudi nisem kapiral. Glede na reviewe sem mogoče pričakoval več. Sicer pa v zadnjem času ful igram tudi Tetris 99. tetris je pač top, ta battle royale koncept ful sede zraven, ene parkrat sem prišel v top3 in adrenalin šopa pune hamre 2 Povezava do prispevka
BlAiR Objavljeno 3. januar 2026 Share Objavljeno 3. januar 2026 Že ene tretje leto je v zimskih mesecih na sporedu The Long Dark (trenutno še znižan na steamu, 8 eur) 2 Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 3. januar 2026 Share Objavljeno 3. januar 2026 (urejano) Pred parimi meseci preigral Rise of the Tomb Raider. Užival pri igranju, čeprav me je dosti stvari motilo (zgodba, glupi dialogi, prezentacija Lare, primarno akcioner in tomb raider elementi pridodani kot en afterthought na hitrco). Zdaj pa je na vrsti še Shadow of the Tomb Raider. In čeprav je na lestvicah uvrščen kot najslabši špil trilogije Survivor, je meni tole zaenkrat odlično. Nimam pojma kako daleč sem – nekje 14 ur nehitečega igranja in pikolovskega exploranja , težavnost sem že spočetka dal na hard, tako, da so vsi namigi izklopljeni, nobenih quest markerjev – slednje drastično izboljša izkušnjo napram Rise – razen, če se je je tudi dam dalo izklopiti markerje posebej?, in špilanje je zaenkrat atmosferično in pristno tomb raidanje. Nož, lok, starodavni templji, puzzli in raziskovanje. Čisti užitek. Všeč mi je setting, Južna Amerika in fascinantne staroselske legende. Svet je živahen in živ, pozdravljam, da lokalci govorijo v svojem jeziku (je treba v meniju posebej vklopiti), kar izboljša immersion. Če se ton igre do konca ne spremeni, je tole meni daleč daleč naboljši Survivor Tomb Raider. Poročam več, ko končam. Džungla, Peru, veliko zelene barve ... prav blagodejno za oči. In špil ima kljub letom (izšel 2018), lepo grafiko še danes. Na slikah to ni tako očitno, ampak med gibanjem je prisotna res čudovita igra senc, skratka špil je eye candy, in ker je že starejši, to pomeni da na 4K na max settingu framerejti nikoli ne padejo na dvomestno število. Pa vidim tudi, da je na razpodaji z vsemi dlcji za 4 €. Kje je tu logika? Must buy, če ti je do mainstream bigbudgetine za nazahtevno in sproščujoče igranje. Par fotkic: 3. januar 2026 uredilo bitje Flegma 8 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. januar 2026 Share Objavljeno 3. januar 2026 Predlani sem jo pognal na PS5 in mi je bila čista uživancija. Tale akcija je čisti steal in se bom kr "stegnil", da preigram zadevo v še lepši podobi na PCju. Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 3. januar 2026 Share Objavljeno 3. januar 2026 ke_kit reče pred 15 minutami: Tale akcija je čisti steal noro, a ne? Tole je res privlačna cena, velja en ava. Jaz moram pa nehat špile na zalogo kupovat, lol, kupim po polni ceni (oziroma je morda že bila kaka akcija, ko je definitive različica izšla, a vseeno), instaliram ko je 4 € 1 Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 3. januar 2026 Share Objavljeno 3. januar 2026 Končal redni del Hades 2, ostalo bom pomoje pogledal na youtube. Začel BG3, zgleda bo to do marca. Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 3. januar 2026 Share Objavljeno 3. januar 2026 Flegma reče pred 4 urami: noro, a ne? Tole je res privlačna cena, velja en ava. Jaz moram pa nehat špile na zalogo kupovat, lol, kupim po polni ceni (oziroma je morda že bila kaka akcija, ko je definitive različica izšla, a vseeno), instaliram ko je 4 € tole bom se jest nabavu, tnx, vidim da so vsi trije deli 7,19eur evo done Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. januar 2026 Share Objavljeno 4. januar 2026 bitsurugi reče Dne, 2. 1. 2026 at 15:28: Karkoli nima “danger” napis lahko naredis komot. kar pa ima napis danger pa lah mal manj na komot nardis (v kolikor delas dmg) Povezava do prispevka
Boljši Nick Objavljeno 4. januar 2026 Share Objavljeno 4. januar 2026 ZippeR reče Dne, 2. 1. 2026 at 19:02: neki je Vanilla ReVolt nima opcije splitscreena vbistvu https://rvgl.org/ To se rabi. Dela tut na Steam Decku 2 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 5. januar 2026 Share Objavljeno 5. januar 2026 Čakam Nioh 3, in po 5 letih spet malo pikam tole. 2 2 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 5. januar 2026 Share Objavljeno 5. januar 2026 Aja, odlocil sem se za Arcane, sam ne vem a je sploh kako arcane orozje v igri Pa ta replay je tko hecn, ker se bezno spomnim nekaterih stvari, ampak ne vem tocno kje te stvari so, in pol ko kreten iscem v napacnih koncih Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 5. januar 2026 Share Objavljeno 5. januar 2026 Wo Long Fallen Dynasty si igral? Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 5. januar 2026 Share Objavljeno 5. januar 2026 Kočevc reče Pravkar: Wo Long Fallen Dynasty si igral? Yep. Solidna igra, dober parry sistem. Ni pa to neka mojstrovina. Je pa zabavna pa baje zastonj 1 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. januar 2026 Share Objavljeno 5. januar 2026 I owe you and apology Owlcat Games, I wasn't really familiar with your game.mp4 Rogue Trader je BOMBA! Pa ne uno "oh kul špilček, to je pa za zapomnit si", ampak "a je ta kurac en najjačih RPGjev ever?" Prvo, nisem mel blage kaj to je, Pathfinderje mam vse kupljene iz principa, nisem pa niti enga še igral ker se mi zdijo ful prevelik zalogaj za to kolk mam cajta in res ne rabim še ene generične frpjke kero bom pozabu. (Pa zgleda da bo treba prešpilat te Pathfinderje, ker če so procent Rogue Traderja, bojo bangali). Ampak anyway, Rogue Trader. Nisem poznavalec, ne fan WH40k univerzuma, poznam igro in osnove sveta iz prič frenda, k je bil nek svetovni prvak al nek high ranking kurac v tisti namizni zadevi k strelaš vojačke in barbike po huge mizi, sam to me ni nikol tangiralo. Tu pa tam sem odšpilal kaj iz tega sveta čeprav model skuz hypa kako kul mi bo lore in vse, ampak ne da bi vedel kaj več kot to obstoj Emperorja in da je celo vesolje v permanentni vojni, da ni good guysov in da so humani Fašo teokratski gigachad Ustaši ki fajtajo Heretic četnike in Xeno šiptarje. Tak opis sem dobil, ne vem če je res. Edini razlog da sploh mam igro je to, da sem jo kupil pomotoma na steamu misleč da je to neka druga igra, pa si zdej rečem fuck it, bomo probal a ne. In po 20 minutah sem bil tako hooked kot še nikoli. Svet je noro dobro narjen, atmosfera kulska, glasba pravtako, teksta je OGROMNO, ampak se ne vleče ker je super spisan. Skratka igrica se gre o tebi, protagonistu ki pukim slučajem postane mitski Rogue Trader, poseben SpaceChad, ki ima svojo ladjico in ownership ducatov planetov z milijardami prebivalcev, tko klasika a ne. Ti in skupina likov ste bolj podobni ekipci iz Planescape Tormenta kot od kje drugje, in rešujete svoj del vesolja pred naletom nepridipravov. Zgodba se zelo lepo razvija, vleče, combat je super, obstaja tudi ship combat, raziskuješ planete, baze, pogovarjaš se, mislim ni da ni. Ampak vse je narejeno na tako kulersko visokem nivoju, da se sprašujem zakaj nima ta igra več pozornosti? Instantno sem kupil vse DLCje, ki so baje super in se lepo vpletejo v main story in gameplay. Zdej sem v act 2, mapa se je lepo odprla, zdej z ladjico potujemo po gnojišču galaksije in frpjamo na hard. Bom videl kako se razvije, ampak zdej je to 9+ igra brez debate. Ne rabim več ne Obsidiana ne Black Isla, Lariančki in Owlcatčki so new gen. 4 Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 5. januar 2026 Share Objavljeno 5. januar 2026 Flegma reče Dne, 3. 1. 2026 at 20:27: Pred parimi meseci preigral Rise of the Tomb Raider. Užival pri igranju, čeprav me je dosti stvari motilo (zgodba, glupi dialogi, prezentacija Lare, primarno akcioner in tomb raider elementi pridodani kot en afterthought na hitrco). Zdaj pa je na vrsti še Shadow of the Tomb Raider. In čeprav je na lestvicah uvrščen kot najslabši špil trilogije Survivor, je meni tole zaenkrat odlično. Nimam pojma kako daleč sem – nekje 14 ur nehitečega igranja in pikolovskega exploranja , težavnost sem že spočetka dal na hard, tako, da so vsi namigi izklopljeni, nobenih quest markerjev – slednje drastično izboljša izkušnjo napram Rise – razen, če se je je tudi dam dalo izklopiti markerje posebej?, in špilanje je zaenkrat atmosferično in pristno tomb raidanje. Nož, lok, starodavni templji, puzzli in raziskovanje. Čisti užitek. Všeč mi je setting, Južna Amerika in fascinantne staroselske legende. Svet je živahen in živ, pozdravljam, da lokalci govorijo v svojem jeziku (je treba v meniju posebej vklopiti), kar izboljša immersion. Če se ton igre do konca ne spremeni, je tole meni daleč daleč naboljši Survivor Tomb Raider. Poročam več, ko končam. Džungla, Peru, veliko zelene barve ... prav blagodejno za oči. In špil ima kljub letom (izšel 2018), lepo grafiko še danes. Na slikah to ni tako očitno, ampak med gibanjem je prisotna res čudovita igra senc, skratka špil je eye candy, in ker je že starejši, to pomeni da na 4K na max settingu framerejti nikoli ne padejo na dvomestno število. Pa vidim tudi, da je na razpodaji z vsemi dlcji za 4 €. Kje je tu logika? Must buy, če ti je do mainstream bigbudgetine za nazahtevno in sproščujoče igranje. Par fotkic: O hvala za tole. Sploh nisem vedu, da jo mam na Epic Storu, enkrat bila očitno gift. Odlična igra, tudi izredno lepo zgleda na 4K na najvišjih detajlih. Poleg tega se lotil še MH Wilds na projki. Čeprav to ni moj tip igre, a ji dam šanso, ker je bila med darili pod smrekco. Ni slabo, ampak na začetku matr je kar preveč vsega (milijon menijev, itemov, kombinacij, orožjih, upgrajdov, znotraj orožij, pol še ena podgana/maček z mano, ki menda se tudi upgrejda,.. ... ), res ne vem točno kaj sploh počnem in kako, mlatim ene pošasti, ene 9 sem jih že pokončal, a nimam energije se z vsem okoli ukvarjat Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki