Andro Objavljeno 16. februar 2026 Share Objavljeno 16. februar 2026 Za simbolicni eur oz. ceno postnine odkupim kak prahnabirajoci Raspberry Pi 1. Navedek Povezava do prispevka
Nighthawk Objavljeno 16. februar 2026 Share Objavljeno 16. februar 2026 Orange PI PC 1.4 + prozorno ohišje + originalni napajalnik 20€ pa pel. 99% da še nikoli ni bil uporabljen https://errebishop.com/en/computers-and-microcontrollers/9797-orange-pi-pc-with-1-gb-of-ram.html Navedek Povezava do prispevka
Andro Objavljeno 16. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 16. februar 2026 Mnogo vec kot rabim, ciljam bolj na original RPije ki so sicer ze za na kosovca. Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 20. februar 2026 Share Objavljeno 20. februar 2026 @Andro dej mi v Ponedeljek pošlji sporočilo... Nekaj imam v predalu na šihtu... Mrbit ti bo kaj prav prišlo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 23. februar 2026 Share Objavljeno 23. februar 2026 @Andro Rasberry Pi2 mdoel B V1.1 imam... Mišljen je bil za gameboy predelavo... Pa pride cenej anbernic na konc haha Navedek Povezava do prispevka
Andro Objavljeno 23. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 23. februar 2026 Tadey reče pred 2 urama: @Andro Rasberry Pi2 mdoel B V1.1 imam... Mišljen je bil za gameboy predelavo... Pa pride cenej anbernic na konc haha Če ti je odveč in mi ga imaš voljo pošiljat sem te ga pripravljen razbremenit za ~10e + postnina. Sicer pa obdrzi, nikol ne ves kdaj prav pride. Mi je pa eno enko vmes ze @drevored senkal tako da bom pocasi preskrbljen. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 23. februar 2026 Share Objavljeno 23. februar 2026 Andro reče pred 4 urami: Če ti je odveč in mi ga imaš voljo pošiljat sem te ga pripravljen razbremenit za ~10e + postnina. Sicer pa obdrzi, nikol ne ves kdaj prav pride. Mi je pa eno enko vmes ze @drevored senkal tako da bom pocasi preskrbljen. Deal Ni mi odveč... Gor sem si naložil neki neki in mi laufa Doom haha Če boš slučajnč nucal sporoči. Mrbit pa vseen naredim gameboy Navedek Povezava do prispevka
Andro Objavljeno 23. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 23. februar 2026 Tadey reče Pravkar: Deal Ni mi odveč... Gor sem si naložil neki neki in mi laufa Doom haha Če boš slučajnč nucal sporoči. Mrbit pa vseen naredim gameboy Velja, obilo veselja ob igračkanju želim! 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.