Ripper Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Gremo tle naprej.... Bo kakšna dirka zaradi krize na vzhodu odpovedana? Bo Aston zakrpal težave in presenetil? Kdo je vaš favorit? Navedek Povezava do prispevka
Rubuz Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Bližnji vzhod je sele drugi teden aprila. Ce se do takrat ne bo umirilo, bodo verjetno res odpovedane dirke. Jaz mocno upam da bosta na vrhu Maxi in Georgi. Potencial za celo letno dramo na in izven dirkališča. 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 zkej bi pa odpovedal? Sej fia ma rada da je vec dogajnja, dodatek izmikanja raketm mmm 1 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Bodo vsaj rakete lahko sledile Ferrariju na štartu. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Spoiler Yolo napovedi: WDC: Piastri WCC: Mercedez Osmoljenci sezone: Ferrari - Lec bo 2. v skupnem seštevku za WDC, moštvo pa drugo za WCC Underperformer sezone: Max, skupno bo šele 4. Retirement train: Alonso+Ham Najbolj zanimiv del dirke bo: štart Pol loh mal zaspite do prvih boxov, ko vsi opravjo prvo menjavo gum bo končni vrstni red v večini dirk določen, tko da lahko po prvih boxih mirno zaključite in tisto uro posvetite drugi stvari, ki je bolj vredna vaše pozornosti. Napoved iz druge teme, da mi ne bo treba neki posebi iskat ob koncu sezone. Če se bojo še vedno bombal ko bodo dirke bližnega vzhoda na sporedu, pol se bojo pomoje ekipe na hard uprle, ne glede na to kako težko bo kakšen MBS pritiskal da je "varno". Če se bojo pa slučajno bombal med dirko bo pa to najbolj zanimiva sezona v zgodovini F1 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Če rakete za moč uporabljajo elektromotor je vse ok. LP, FIA 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Rubuz reče pred 4 urami: Bližnji vzhod je sele drugi teden aprila. predlagam, da vse dirke z bližnjega vzhoda odpeljejo v SPA-ju. 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Do vrha klanca jim zmanka batke. 5 Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 (urejano) leclerc ze imel najboljši vikend sezone Charles Leclerc se je na skrivaj poročil | 24ur.com 1. marec 2026 uredilo bitje Chris Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 2. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 2. marec 2026 Chris reče pred 9 urami: leclerc ze imel najboljši vikend sezone Charles Leclerc se je na skrivaj poročil | 24ur.com Pridelal +0,5 s na krog. Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Ko bo zanosila pa še druge 0,5. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 "We test on production." Kolkrat sem že to slišal v službi Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Ne stekam tega, top moto sport na svetu, miljonski vlozki a ni rezervnih delov? Pa sej ni to plutonij k ga mors leta pridobivat al kaj Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Chris reče pred 36 minutami: Če te lahko citiram iz druge teme Navedek Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 seattle reče pred 6 urami: Ne stekam tega, top moto sport na svetu, miljonski vlozki a ni rezervnih delov? Pa sej ni to plutonij k ga mors leta pridobivat al kaj stroll je ves keš zagonu za odvetnike in PR po releasue Epstein files Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 3. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 3. marec 2026 Lahko se pričakujejo težave z baterijami že v Avstraliji, ker ne boste verjeli velja za eno hitrejših stez. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 Neki je še Iran Aramcotove rafinerije bombardiral. To je blo po moje zato, ker so slišali, da AM ne bo zmogel 1 dirke Moj favorit za letos bo... hmmm, verjetno Maxipad ali pa Alonso, ker so letošnji avti prekompleksni za rookije Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Lepi Šime reče pred 18 urami: Neki je še Iran Aramcotove rafinerije bombardiral. To je blo po moje zato, ker so slišali, da AM ne bo zmogel 1 dirke Moj favorit za letos bo... hmmm, verjetno Maxipad ali pa Alonso, ker so letošnji avti prekompleksni za rookije bo moral bit spektakularen comeback. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 4. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 4. marec 2026 Mečka homologirala gorivo. It s so over... Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Misls podmazala 1 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 4. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 4. marec 2026 (urejano) Ena za ogrevanje: Avstralija 2010... Kako zmešana sezona je bila to 4. marec 2026 uredilo bitje Ripper Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 (urejano) 5. marec 2026 uredilo bitje Flaming_C 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 Flaming_C reče pred 1 uro: Sem šel mal raziskovat kaj naj bi pomenilo "nerve damage", ker nobena druga ekipa ne govori o naporih dirkačev, še posebej zdaj ko ground effect ni več ključen del F1. Baje da hodnin motor v kombinaciji s šasijo tako vibrira, da trese prekomerno predvsem roke dirkača. Cant make this shit up. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 fak, newey gigantsko zajebal. mislim okej, motor vibrira, ja. ampak ne mi rect da tega niso videli ze med razvojom. mislim to so pa res osnove. tud v normalnih avtih mas vec vrst motor mountov od mehkih do trdih, glede na to kolko vibracij si lahko privoscis. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 5. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 5. marec 2026 Ferrari izgubil še tistega malo prednosti, ki so jo mogoče imeli. V Avstraliji spremenjena štartna procedura. Ko se vsi avti postavijo na štart, 5 sekund gori modra luč, da vsi napumpajo turbine, potem sledi štartna procedura. V nadaljevanju so skenslali še turbo knof do prvega ovinka. Škoda, da so se rdeči tako šopirili s štarti na testiranjih, mar bi to prihranili do prve dirke. 1 2 1 1 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 (urejano) Sem bral, da naj bi tisti famozni Hamiltonov super start na pripravah bil na štartu, ki je potekal natanko tako kot bo na dirki. Nisem pa prepričan, če je res. Verjetno bi pa z nespremenjeno proceduro bili še hitrejši. 5. marec 2026 uredilo bitje reder Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 3 minute v treningu že 2 bolida no power to bo še pestro Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 Ferrari hype train dodal na gasu, kr lepo so pred RBR Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 6. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 6. marec 2026 Čak da Mečka odpre pipco v FP3... Ampak ja, dobro kaže Boljš kot Astonu Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.