Skoči na vsebino

Formula 1 S2026 - PG13 edition

Ripper

Priporočeni prispevki

Spoiler

Yolo napovedi:

WDC: Piastri

WCC: Mercedez

Osmoljenci sezone: Ferrari - Lec bo 2. v skupnem seštevku za WDC, moštvo pa drugo za WCC

Underperformer sezone: Max, skupno bo šele 4.

Retirement train: Alonso+Ham

Najbolj zanimiv del dirke bo: štart

Pol loh mal zaspite do prvih boxov, ko vsi opravjo prvo menjavo gum bo končni vrstni red v večini dirk določen, tko da lahko po prvih boxih mirno zaključite in tisto uro posvetite drugi stvari, ki je bolj vredna vaše pozornosti.

Napoved iz druge teme, da mi ne bo treba neki posebi iskat ob koncu sezone. :D

Če se bojo še vedno bombal ko bodo dirke bližnega vzhoda na sporedu, pol se bojo pomoje ekipe na hard uprle, ne glede na to kako težko bo kakšen MBS pritiskal da je "varno".

Če se bojo pa slučajno bombal med dirko bo pa to najbolj zanimiva sezona v zgodovini F1 :rofl:

Povezava do prispevka
Lepi Šime reče pred 18 urami:

Neki je še Iran Aramcotove rafinerije bombardiral. To je blo po moje zato, ker so slišali, da AM ne bo zmogel 1 dirke :D 

Moj favorit za letos bo... hmmm, verjetno Maxipad ali pa Alonso, ker so letošnji avti prekompleksni za rookije :D 

bo moral bit spektakularen comeback. 

Povezava do prispevka
Flaming_C reče pred 1 uro:

Sem šel mal raziskovat kaj naj bi pomenilo "nerve damage", ker nobena druga ekipa ne govori o naporih dirkačev, še posebej zdaj ko ground effect ni več ključen del F1. Baje da hodnin motor v kombinaciji s šasijo tako vibrira, da trese prekomerno predvsem roke dirkača. Cant make this shit up. :avadodo:

Povezava do prispevka

Ferrari izgubil še tistega malo prednosti, ki so jo mogoče imeli. V Avstraliji spremenjena štartna procedura. Ko se vsi avti postavijo na štart, 5 sekund gori modra luč, da vsi napumpajo turbine, potem sledi štartna procedura. V nadaljevanju so skenslali še turbo knof do prvega ovinka. Škoda, da so se rdeči tako šopirili s štarti na testiranjih, mar bi to prihranili do prve dirke. 

• Račka +1 1
  • Solzice 2
  • Ne me jebat 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Sem bral, da naj bi tisti famozni Hamiltonov super start na pripravah bil na štartu, ki je potekal natanko tako kot bo na dirki. Nisem pa prepričan, če je res. Verjetno bi pa z nespremenjeno proceduro bili še hitrejši. 

uredilo bitje reder
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...