Skoči na vsebino

Formula 1 S2026 - PG13 edition

Ripper

Priporočeni prispevki

Formula 2026 postaja eno veliko sranje. Tam 2020 se mi zdi da je bil vrhunec zadnjih 15 let. Prej je bla Mecka v svojem svetu, pol RBR, zdj so pa unicl car F1. Tole salabajzerstvo, ki sem ga zjutraj gledal je za kako slabo E-formulo ne pa za kraljico motosporta. Pogledam par dirk, pol mi pa tko narocnina potece pa dvomim da jo podaljsam ce bo tak drek. 

Povezava do prispevka
Rubuz reče pred 1 uro:

Ampak je res precej slabo. Avti se na random ustavljajo, lock-upi vsepovsod, super clipping cez najjace ovinke,... Za povrh vsega pa se Mecka, z antipaticnim aristokratom za volanom, slabo sekundo na krog pred ostalimi. 

superclippinga pred 9im oviknom dobesedno ne moram preslisati. bolid prav trpi, izgublja življenje in moč. 

upam vsaj da bo antonelli pokazal zobe. 

Povezava do prispevka

Edino upanje je Max, ki bi ob normalnem poteku prisel tam na slabe pol sekunde. Ferrari, WTF??? 

Kdaj more Mecka znerfat motor? V bistvu zdaj steje samo to kako dobro softwersko postimas avto, voznik je v drugem planu. F1 je postala bedna.

Povezava do prispevka
Ripper reče pred 6 minutami:

Edino upanje je Max, ki bi ob normalnem poteku prisel tam na slabe pol sekunde. Ferrari, WTF??? 

Kdaj more Mecka znerfat motor? V bistvu zdaj steje samo to kako dobro softwersko postimas avto, voznik je v drugem planu. F1 je postala bedna.

mislim da folk mal preveč upov polaga v junijski 'nerf' motorja

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...