Skoči na vsebino

Formula 1 S2026 - PG13 edition

Ripper

Priporočeni prispevki

Mah, 4/10 dirka. V bistvu boljse kot sem pričakoval. Je pa res da sem imel res nizka pričakovanja. Ta prehitevanja z gumbi so kr cringe. Ze prej nisem bil fan DRSa, to je pa se slabše. Hard gume bi blo treba nerfat...to, da lahko praktično celo dirko prevozijo na njih, ni ok. Zacetek je bil kr ok ker so se se mal lovil z baterijam, ampak pol ko so postudiral je ratala procesija. Mecka je gladko pred ostalimi, mam tud obcutek da so drugo polovico dirke vozli z rezervo. Maxi ima ocitno ma kr ok avto. Ko bo enkrat startal med top 5, bodo prve tretjine dirk gledljive.

uredilo bitje Rubuz
Povezava do prispevka
Rubuz reče pred 1 uro:

Sem kr mal razocaran ker so dejansko vsi speljal na startu. :D

Colapinto ni in je bila skorajda ornk pizdrija

jasno pa da nismo videli v počasnem posnetku.

Al pa je bil ko so na Analu K šli na reklame

Komentatorja standardno obupna, sploh tz. strokovni sokomentator

Bo pa vse močno odvisno od steze, ker Kitajska z dolgo ravnino bodo smehi orehi, ko se bo coastalo od polovice naprej.

Povezava do prispevka
Lepi Šime reče pred 1 uro:

Bolj malo sem gledal F1 ta vikend. Ampak po videnem ne bom obnovil naročnine za to leto.

Na bruhanje mi gredo teli novi regsi <_<

Mene je že dons dvakrat razpizdil ta kurčev app, prvič ko zalaufam med dirko WATCH FROM START, dojame kaj hočem. Pol pa priklopim na TV in valda mi skoč na live. Glih je bil podium :rofl: 

Enkrat vmes mi pa kar prekine, ker so naložil highlights in očitno je bil app mnenja, da ne rabm več dirke gledat.

Prekleti nesposobneži.

Dirka pa standardna beda, ena ekipa z raketo, ferari ostajajo klovni, đorđ pa dosadna pička. "Urgent radio message, I want to report Leclerc for racing me"

Povezava do prispevka
Navedek

Oscar Piastri on the reason behind his crash in the reconnaissance lap:

"Essentially I had 100 kilowatts more power than I've had the whole weekend at the point that I shifted and when I shifted went into a wheel spin and given that I was on the curb already it was a combination of bad factors so obviously just very disappointed."

[F1TV]

uredilo bitje Flaming_C
Povezava do prispevka

Kako vam je bila lahko to slaba dirka, men se je po dolgem casu zdelo da ne mors spat zraven.

Glede na pretekle strani bi rekel da zato ker ste se že pred štartom tako odličili :lol: Edina gnila scena je to da z novimi regsi zmer nekdo drug postane boljsi samo zarad materiala, ampak tako je že dolgo

Povezava do prispevka

Še pri tistem kvazi zanimivem dvoboju Leclerca in Russella na začetku dirke v bistvu ni šlo za dirkanje ampak za izmenjavo ko je kdo imel več baterije ali manj. Russell malo več pa gre mirno mimo, čez pol kroga Leclerc malo več energije in gladko mimo. Niti d od dirkanja... Površnim gledalcem je vsaj to zanimivo, drugače pa katastrofalna pravila, ki minimizirajo kvaliteto dirkačev. Dominacija Mečke je tu še najmanjši problem. 

Max bo pomoje počakal do konca te ali naslednje sezone, če se bo kaj nakazalo ali bodo nadaljevali z to Formulo E ali ne in se potem 2027/2028 upokojil, če jih ne sreča pamet. Težko mu kaj zamerim. Počasi zelena agenda dokončuje uničenje prave F1. 

uredilo bitje reder
  • Račka +1 5
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Ja, tale dirka je bila prava sramota za F1. Kdaj ste še videli, da se po štartu dva dirkača dajeta več krogov tako srdito, da se priključi še tretji in po troboju pride še četrti in se vozijo skupaj znotraj treh sekund. Fuj in fej! Hočemo pravila, kjer se Jurček odpelje v daljavo in je dirka odločena po prvem krogu!

• Račka +1 2
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
DrMiha reče pred 6 urami:

Colapinto ni in je bila skorajda ornk pizdrija

jasno pa da nismo videli v počasnem posnetku.

Al pa je bil ko so na Analu K šli na reklame

Komentatorja standardno obupna, sploh tz. strokovni sokomentator

Bo pa vse močno odvisno od steze, ker Kitajska z dolgo ravnino bodo smehi orehi, ko se bo coastalo od polovice naprej.

Videlo se je v posnetku štarta s ptičje perspektive, Lawson je zelo slabo štartal in se mu je Colapinto za las izognil. Zupančič je mislil, da je Colapinto obstal na mestu.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...