Štromar Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 OBELIX reče pred 5 urami: Ferrari je imel probleme z baterijo. Nekej nekej sinhronizacija Italijani in elektronika. Klasika. Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 (urejano) Štromar reče pred 2 urama: Italijani in elektronika. Klasika. vsaj rjavi ne. napredek 7. marec 2026 uredilo bitje Chris Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 Štromar reče pred 2 urama: Italijani in elektronika. Klasika. Magneti Marelli 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 na puntotu od tata k prtisnes gumb za spustit sipo na voznikovi strani, gre dol sovoznikova Sej je easy fix, sam nej ma tku, je bel fun 3 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 7. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 7. marec 2026 Maxu zatajil softwear, zato so blokirala zadnja kolesa. Brundle za jutri napovedal da bodo vsi v cilju dobili tocke Mecka naj bi imela tezave z baterijami na dolgi rok. Moznost pregrevanja. Ni se konec. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 Najboljši razplet dirke: vsi DNF Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 eh in russ ze spredi, k ma raketo Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 ok, merc se ni odpeljal. to je super zaenkrt Navedek Povezava do prispevka
Rubuz Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Sem kr mal razocaran ker so dejansko vsi speljal na startu. Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 skoda za hadjarja Navedek Povezava do prispevka
Rubuz Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 (urejano) Ferrari pa ze kaze svoje famozne 200 IQ plays. 8. marec 2026 uredilo bitje Rubuz Navedek Povezava do prispevka
Rubuz Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 (urejano) Mah, 4/10 dirka. V bistvu boljse kot sem pričakoval. Je pa res da sem imel res nizka pričakovanja. Ta prehitevanja z gumbi so kr cringe. Ze prej nisem bil fan DRSa, to je pa se slabše. Hard gume bi blo treba nerfat...to, da lahko praktično celo dirko prevozijo na njih, ni ok. Zacetek je bil kr ok ker so se se mal lovil z baterijam, ampak pol ko so postudiral je ratala procesija. Mecka je gladko pred ostalimi, mam tud obcutek da so drugo polovico dirke vozli z rezervo. Maxi ima ocitno ma kr ok avto. Ko bo enkrat startal med top 5, bodo prve tretjine dirk gledljive. 8. marec 2026 uredilo bitje Rubuz 1 Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Bolj malo sem gledal F1 ta vikend. Ampak po videnem ne bom obnovil naročnine za to leto. Na bruhanje mi gredo teli novi regsi 1 Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Rubuz reče pred 1 uro: Sem kr mal razocaran ker so dejansko vsi speljal na startu. Colapinto ni in je bila skorajda ornk pizdrija jasno pa da nismo videli v počasnem posnetku. Al pa je bil ko so na Analu K šli na reklame Komentatorja standardno obupna, sploh tz. strokovni sokomentator Bo pa vse močno odvisno od steze, ker Kitajska z dolgo ravnino bodo smehi orehi, ko se bo coastalo od polovice naprej. Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 prva tretina je bla ok, po ferrari postankih sta se pa merca sam odpelala. Max pa spet pokazal zakaj je najbolsi na gridu. Sam tud on ne bo mogu konkurirat mercu vec kot pol dirke Navedek Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Lepi Šime reče pred 1 uro: Bolj malo sem gledal F1 ta vikend. Ampak po videnem ne bom obnovil naročnine za to leto. Na bruhanje mi gredo teli novi regsi Mene je že dons dvakrat razpizdil ta kurčev app, prvič ko zalaufam med dirko WATCH FROM START, dojame kaj hočem. Pol pa priklopim na TV in valda mi skoč na live. Glih je bil podium Enkrat vmes mi pa kar prekine, ker so naložil highlights in očitno je bil app mnenja, da ne rabm več dirke gledat. Prekleti nesposobneži. Dirka pa standardna beda, ena ekipa z raketo, ferari ostajajo klovni, đorđ pa dosadna pička. "Urgent radio message, I want to report Leclerc for racing me" Navedek Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Wtf je blo pa s piastrijem. Ista pašta kot včer z maksom? Ni šans da te tko odnese pri nizki brzini na suhi progi. Navedek Povezava do prispevka
Rubuz Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 tyne reče pred 18 minutami: Wtf je blo pa s piastrijem. Ista pašta kot včer z maksom? Ni šans da te tko odnese pri nizki brzini na suhi progi. Baje nek surge of torgue, al neki. Tud jaz dvomim da bil samo driver error. Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 (urejano) Navedek Oscar Piastri on the reason behind his crash in the reconnaissance lap: "Essentially I had 100 kilowatts more power than I've had the whole weekend at the point that I shifted and when I shifted went into a wheel spin and given that I was on the curb already it was a combination of bad factors so obviously just very disappointed." [F1TV] 8. marec 2026 uredilo bitje Flaming_C Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Kako je mel loh 100kw moči več kot prej v vikendu, če je dirkalnik v parc ferme po qualijih? Navedek Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Jebale jih baterije v F1. Klinc pa takšna kraljica motošporta. Blah. 5 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Kako vam je bila lahko to slaba dirka, men se je po dolgem casu zdelo da ne mors spat zraven. Glede na pretekle strani bi rekel da zato ker ste se že pred štartom tako odličili Edina gnila scena je to da z novimi regsi zmer nekdo drug postane boljsi samo zarad materiala, ampak tako je že dolgo Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Also Aston Martin 1 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 (urejano) Še pri tistem kvazi zanimivem dvoboju Leclerca in Russella na začetku dirke v bistvu ni šlo za dirkanje ampak za izmenjavo ko je kdo imel več baterije ali manj. Russell malo več pa gre mirno mimo, čez pol kroga Leclerc malo več energije in gladko mimo. Niti d od dirkanja... Površnim gledalcem je vsaj to zanimivo, drugače pa katastrofalna pravila, ki minimizirajo kvaliteto dirkačev. Dominacija Mečke je tu še najmanjši problem. Max bo pomoje počakal do konca te ali naslednje sezone, če se bo kaj nakazalo ali bodo nadaljevali z to Formulo E ali ne in se potem 2027/2028 upokojil, če jih ne sreča pamet. Težko mu kaj zamerim. Počasi zelena agenda dokončuje uničenje prave F1. 8. marec 2026 uredilo bitje reder 5 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 imo je redbull kar dobr avto naredu. Max je bil p6 iz p20. Rdeci itaq zajebejo kjer se zajebat da. Dirkaca Merca pa mi ne delujeta tolk mocna da bi znala zjebat Maxa v solidnem Redbullu Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 Ja, tale dirka je bila prava sramota za F1. Kdaj ste še videli, da se po štartu dva dirkača dajeta več krogov tako srdito, da se priključi še tretji in po troboju pride še četrti in se vozijo skupaj znotraj treh sekund. Fuj in fej! Hočemo pravila, kjer se Jurček odpelje v daljavo in je dirka odločena po prvem krogu! 2 2 Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 pa dirko v Bahrajnu lahko kr pozabimo, ker do 14.4. al kdaj že je, dol ne bo nč rešeno Jeddah je pa na drugi strani arabskega polotoka, tko da tista je pa safe Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 8. marec 2026 Share Objavljeno 8. marec 2026 DrMiha reče pred 6 urami: Colapinto ni in je bila skorajda ornk pizdrija jasno pa da nismo videli v počasnem posnetku. Al pa je bil ko so na Analu K šli na reklame Komentatorja standardno obupna, sploh tz. strokovni sokomentator Bo pa vse močno odvisno od steze, ker Kitajska z dolgo ravnino bodo smehi orehi, ko se bo coastalo od polovice naprej. Videlo se je v posnetku štarta s ptičje perspektive, Lawson je zelo slabo štartal in se mu je Colapinto za las izognil. Zupančič je mislil, da je Colapinto obstal na mestu. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.