Skoči na vsebino

Trenutno igram [03/2026]

Priporočeni prispevki

sem imel namen sestavit en ultra OP Hoarfrost Stomp dagger build na base veriji 1.00, sam zal tega skilla ni v prvi disc veriji, ampak je namesto Storm Stomp ash. najboljsih dveh daggerjev brez skilla Wakizashi in Misericorde enako se ni v spilu, kot best early staffa Meterorit. tko da drugi teden Resident Evil Requiem 1st person Claire Ashton (carsko ime) horror scene, ker vsak true fan serije bi moral odigrati vsaj eno VR RE verzijo v lajfu. do konca. :ninja:

potem enkrat naprej z Elden Ring Reduvia latest patch, ker z daggerji se nisem igral. pa na easy po PS4 platino. al pa kaksen DLC weapon. neki bo

NTxgT8t.jpeg

gn3r9Kl.jpeg

tOSIfna.jpeg

Povezava do prispevka

Evo končal Tactical Breach Wizards. Ostajam pri prvotni oceni, je OK ampak nič več kot to. Na koncu sem že komaj čakal da se konča. Mogoče še kdaj odšpilam kako sobo ampak ni pa to zame legendaren špil. Ljubitelji taktičnih iger ga kupite ker je vreden tistih nekaj EUR ampak IMHO ni to 10/10 material :) .

Povezava do prispevka

Raji: An ancient epic

6/10

Raji: An Ancient Epic | ดาวน์โหลดและซื้อวันนี้ - Epic Games Store

Platformer, ki je poseben zaradi dokaj dobre kvalitete in zgodbe močno vezane v hindujsko religijo. Igre s tem povdarkom na pripovedi te religije še nisme igral, zato dajem igri nekoliko višjo oceno. V njej igraš indijko, ki ji pomagajo bogovi, da najde svojega brata. Pri tem uporablja 3(+1) različna orožja, ter v meniju preklaplja med tremi različnimi buildi (frost, fire, lightning).

Le te abilitije si upgrejda z točkami, ki jih najde med igro v nekoliko off the main path lokacijah. Na žalost je igra zelo on-the-rails. Gameplay je nekoliko clunky, upgrejsi abilitijev so totalni afterthought. Igra ti jih tudi dovoli med igro prosto respecat brez costa, torej ko switchaš med buildi se pomenijih matraš da vzameš vse točke iz enega builda in jih daš v drugega. Sami meniji so zelo neintuitivni - eni najslabših kar sem jih doživel v igrah. Konstantno se matraš da ugotoviš kaj bo kateri gumb naredil. Combat deluje v osnovi OK, ampak je zelo clunky in plitek. Platformanje je slabo, saj igra konstantno spreminja smer hoje in potem konstantno skačeš v prepade. Igra je dolga nekej 5 ur. Kupi se jo zaradi svežega pridiha mitologije in ne zaradi igralnosti.

Povezava do prispevka

lies of p sem nabavil ker je 50% off

najprej me je na vlaku zmotilo to, da nic ne vidi. tema je prevec temna. svetlo je prevec svetlo. nastavljanje brightnessa ni dosti pomagalo. hdrja ne morem vklopit.

potem kontrole so cist drugacne kot v khazanu. i guess da so podobne kot v sekirotu ampak to mi je ze cist slo ven iz spomina. ok se bom navadil.

perfect guard je tezek ze na cist zacetnih mobih. se posebej k se mob guzva not v tebe nimas pojma kje se hit boxa sconnectata

nevem, zaenkrat slabi obcutki

Povezava do prispevka

Se ena platina v zbirki in sicer ice age scrats nutty advanture hehe. Igra sicr dost izi, sam trofejw pa ni blo glih izi zadnjih par nabrat. Otroska igrica, lahka, grafika ps2 ampak sm vseen v njej uzival, tak guilty pleasure kokr je @ke_kit reku heh

20260303_104307.jpg

Povezava do prispevka
drevored reče pred 16 urami:

lies of p sem nabavil ker je 50% off

najprej me je na vlaku zmotilo to, da nic ne vidi. tema je prevec temna. svetlo je prevec svetlo. nastavljanje brightnessa ni dosti pomagalo. hdrja ne morem vklopit.

potem kontrole so cist drugacne kot v khazanu. i guess da so podobne kot v sekirotu ampak to mi je ze cist slo ven iz spomina. ok se bom navadil.

perfect guard je tezek ze na cist zacetnih mobih. se posebej k se mob guzva not v tebe nimas pojma kje se hit boxa sconnectata

nevem, zaenkrat slabi obcutki

Sounds like skill issue. Git gud.

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

koncal under the island

se ena zelda like. po koncanju taki mal mesani obcutki. piksel art je lep, samo je vse tko sablonsko. videti je kot da imas mapo odprto, samo je napredek omejen z orodji, zgodbi pa sledis v dokaj linearni smeri.  

boj je brezvezen, sefi so lahki, kot tudi uganke. obcutek raziskovanja otoka je tko tko. tudi zaradi tega, ker je odpiranje vseh skrinj v skritih kotickih vrglo za nagrado prakticno isto kot je drop mobov. 

na koncu se mi je vleklo, kljub temu, da ni ravno dolg spil

mini igre so najedale

ss_14b11d3a5c6219000a92a7d467edab162ade6ebc.1920x1080.jpg

Povezava do prispevka

Še vedno na polno uživam v Nioh 3 aka najboljšem Niohu aka najboljšem Team Ninja špilu po Ninja Gaiden 2

Trenutno sem na začetku Acta 2, delam vmesne misije, malo levelam gear, pričam s folkom v eternal riftu, pucam odprte zadeve iz Act 1... Pač se pripravljam, da na proper zgrizem v Act 2 :D 

Očitno bo do konca špila pokal Ninjutsu Skill build, razen če se ne bo kej drastično spremenilo, ne vem, da uleti kak God-tier armor vezan na Stamina statse al pa, ne vem, da se najdejo kaki do konca broken spelli. Pač špil te tok nagrajuje za čizanje pa tok je fun pa tok je učinkovito, da mi je čist brez veze delati neke kekit unga bunga builde, preveč dobiš po pički. Bombice, zvezdice, pendreki, solzilci po pošastah, Hojs v okvirju, evo to je to, tko se dela z gamadjo, in v špilih in v RL

Povezava do prispevka
Galko reče pred 26 minutami:

Še vedno na polno uživam v Nioh 3 aka najboljšem Niohu aka najboljšem Team Ninja špilu po Ninja Gaiden 2

Trenutno sem na začetku Acta 2, delam vmesne misije, malo levelam gear, pričam s folkom v eternal riftu, pucam odprte zadeve iz Act 1... Pač se pripravljam, da na proper zgrizem v Act 2 :D 

Očitno bo do konca špila pokal Ninjutsu Skill build, razen če se ne bo kej drastično spremenilo, ne vem, da uleti kak God-tier armor vezan na Stamina statse al pa, ne vem, da se najdejo kaki do konca broken spelli. Pač špil te tok nagrajuje za čizanje pa tok je fun pa tok je učinkovito, da mi je čist brez veze delati neke kekit unga bunga builde, preveč dobiš po pički. Bombice, zvezdice, pendreki, solzilci po pošastah, Hojs v okvirju, evo to je to, tko se dela z gamadjo, in v špilih in v RL

Flying Kato armor za ninjo + elemental spelli (calamity spells, specificno), so hudo hudo močni.

Povezava do prispevka
Galko reče pred 1 minuto:

m m mmmmm, talk dirty to me :D 

v kerem actu pa dobiš to porcijo ljubezni?

Ko odklenes the way of the ninja: Veteran. Boostaš dmg če napadas odzadaj + water debuff z glacial calamity + ninja skilli in ostali skilli za vecji dmg ce je vec elementov itd. To kar melje vse

Povezava do prispevka

aha to so pol neki napredni comboti :D 

jaz trenutno zelo lepo napredujem že po metodi "najboljši armor ki si ga lahko trenutno privoščim s stamino" in z metanjem ninjutsu smeti po folku, ampak verjamem da bo špil postal težji in da bo treba tud kdaj kej razmislit hehe

Oz trenutno furam (n)igga ninja set ki daje flat bonuse na ninjutsu in je zelo nice, akoravno si precej squishy :)

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka
Galko reče pred 28 minutami:

aha to so pol neki napredni comboti :D 

jaz trenutno zelo lepo napredujem že po metodi "najboljši armor ki si ga lahko trenutno privoščim s stamino" in z metanjem ninjutsu smeti po folku, ampak verjamem da bo špil postal težji in da bo treba tud kdaj kej razmislit hehe

Oz trenutno furam (n)igga ninja set ki daje flat bonuse na ninjutsu in je zelo nice, akoravno si precej squishy :)

Sej, Iga je za ninjutsu tools boost, ninja elemental je pa Flying Kato armor. Sem pa videl, kaj delajo bombe in enhanced bombe :D 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 9 minutami:

Glej da boš igral počasi, ker drugače bo hitro konec špila. Je dost skrivnosti za odkrit :)

ja odkrivam skrivnosti zaenkrat mi gre kar fajn. vse music sheete sm pobral, energy drinke, memoryje zaenkrat vse. je pa trofeja za končanje igrice pod dvemi urami, mogoče se pa bom to spravil po končanem igranju. 

Povezava do prispevka

Meni Stray nikoli ni prav potegnil. Pomoje sem imel prevelika pričakovanja.. a'la open world, popolna svoboda gibanja (saj si vendar maček, zabogamilega). Ko sem igral se mi je vse skupaj zdelo bolj kot nek (tech)demo na tirnicah s quick time eventi. Čeprav ideja mi je pa še vedno od hudiča in mogoče se bom še vrnil ter preigral. 

Trenutno pa sem štartal The MIdnight Walk (po priporočilh forumašev). Grafično je igra res BISER (obožujem ta ročni "clay" stil, ki ga je v igrah čisto premalo). Zgodba tudi ok in zaenkrat darkersko unikatna. Upam samo, da bodo igralne mehanike vzdržale. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

jaz ne vem kak so napovedovali špil, sam igra sama nič ne oglašuje open worlda. vsekakor pa dobro prikaže zgodbo in naredi mačka vsaj prilično "človeškega" to pomeni, da je čusteno, nesebično bitje, kar mačk vsekakor v RL ni.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 50 minutami:

omni.

? To je igrica o programiranju?  Piše "coming soon", kako za vraga si jo dobil?

Si me pa spomnil na Okami, ki jo moram spet malce štartat (Switch verzijo). Čisto nekaj drugega, valda, ampak nek preblisk pač.. :) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...