g. Profesor Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 sem imel namen sestavit en ultra OP Hoarfrost Stomp dagger build na base veriji 1.00, sam zal tega skilla ni v prvi disc veriji, ampak je namesto Storm Stomp ash. najboljsih dveh daggerjev brez skilla Wakizashi in Misericorde enako se ni v spilu, kot best early staffa Meterorit. tko da drugi teden Resident Evil Requiem 1st person Claire Ashton (carsko ime) horror scene, ker vsak true fan serije bi moral odigrati vsaj eno VR RE verzijo v lajfu. do konca. potem enkrat naprej z Elden Ring Reduvia latest patch, ker z daggerji se nisem igral. pa na easy po PS4 platino. al pa kaksen DLC weapon. neki bo 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 Igram Capcom. 3 Navedek Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 Evo končal Tactical Breach Wizards. Ostajam pri prvotni oceni, je OK ampak nič več kot to. Na koncu sem že komaj čakal da se konča. Mogoče še kdaj odšpilam kako sobo ampak ni pa to zame legendaren špil. Ljubitelji taktičnih iger ga kupite ker je vreden tistih nekaj EUR ampak IMHO ni to 10/10 material . Navedek Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 Raji: An ancient epic 6/10 Platformer, ki je poseben zaradi dokaj dobre kvalitete in zgodbe močno vezane v hindujsko religijo. Igre s tem povdarkom na pripovedi te religije še nisme igral, zato dajem igri nekoliko višjo oceno. V njej igraš indijko, ki ji pomagajo bogovi, da najde svojega brata. Pri tem uporablja 3(+1) različna orožja, ter v meniju preklaplja med tremi različnimi buildi (frost, fire, lightning). Le te abilitije si upgrejda z točkami, ki jih najde med igro v nekoliko off the main path lokacijah. Na žalost je igra zelo on-the-rails. Gameplay je nekoliko clunky, upgrejsi abilitijev so totalni afterthought. Igra ti jih tudi dovoli med igro prosto respecat brez costa, torej ko switchaš med buildi se pomenijih matraš da vzameš vse točke iz enega builda in jih daš v drugega. Sami meniji so zelo neintuitivni - eni najslabših kar sem jih doživel v igrah. Konstantno se matraš da ugotoviš kaj bo kateri gumb naredil. Combat deluje v osnovi OK, ampak je zelo clunky in plitek. Platformanje je slabo, saj igra konstantno spreminja smer hoje in potem konstantno skačeš v prepade. Igra je dolga nekej 5 ur. Kupi se jo zaradi svežega pridiha mitologije in ne zaradi igralnosti. Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 Pathless Kar fejst igra, zaenkrat me vleče ampak ali me bo potegnilo do konca pa je en velik vprašaj. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 lies of p sem nabavil ker je 50% off najprej me je na vlaku zmotilo to, da nic ne vidi. tema je prevec temna. svetlo je prevec svetlo. nastavljanje brightnessa ni dosti pomagalo. hdrja ne morem vklopit. potem kontrole so cist drugacne kot v khazanu. i guess da so podobne kot v sekirotu ampak to mi je ze cist slo ven iz spomina. ok se bom navadil. perfect guard je tezek ze na cist zacetnih mobih. se posebej k se mob guzva not v tebe nimas pojma kje se hit boxa sconnectata nevem, zaenkrat slabi obcutki Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 (urejano) Raje probaj LOTF. Ga dobis za sub 20eur na key shopih. 2. marec 2026 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 X4 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 Se ena platina v zbirki in sicer ice age scrats nutty advanture hehe. Igra sicr dost izi, sam trofejw pa ni blo glih izi zadnjih par nabrat. Otroska igrica, lahka, grafika ps2 ampak sm vseen v njej uzival, tak guilty pleasure kokr je @ke_kit reku heh Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 Mal je zakompliciran Deadlock ampak mi je izredno všeč. Morem najprej vsaj osnove osvojit pri 3 karakterjih preden grem kak dejanski match vidim Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 drevored reče pred 16 urami: lies of p sem nabavil ker je 50% off najprej me je na vlaku zmotilo to, da nic ne vidi. tema je prevec temna. svetlo je prevec svetlo. nastavljanje brightnessa ni dosti pomagalo. hdrja ne morem vklopit. potem kontrole so cist drugacne kot v khazanu. i guess da so podobne kot v sekirotu ampak to mi je ze cist slo ven iz spomina. ok se bom navadil. perfect guard je tezek ze na cist zacetnih mobih. se posebej k se mob guzva not v tebe nimas pojma kje se hit boxa sconnectata nevem, zaenkrat slabi obcutki Sounds like skill issue. Git gud. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 D2R: levelam Warlocka, still fun. Sploh ko imaš crap gear na ladderju pa si vesel že 4OS Insight basea. Expedition 33: malo pozabljeno, ampak bom definitivno dokončal. Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 koncal under the island se ena zelda like. po koncanju taki mal mesani obcutki. piksel art je lep, samo je vse tko sablonsko. videti je kot da imas mapo odprto, samo je napredek omejen z orodji, zgodbi pa sledis v dokaj linearni smeri. boj je brezvezen, sefi so lahki, kot tudi uganke. obcutek raziskovanja otoka je tko tko. tudi zaradi tega, ker je odpiranje vseh skrinj v skritih kotickih vrglo za nagrado prakticno isto kot je drop mobov. na koncu se mi je vleklo, kljub temu, da ni ravno dolg spil mini igre so najedale 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Še vedno na polno uživam v Nioh 3 aka najboljšem Niohu aka najboljšem Team Ninja špilu po Ninja Gaiden 2 Trenutno sem na začetku Acta 2, delam vmesne misije, malo levelam gear, pričam s folkom v eternal riftu, pucam odprte zadeve iz Act 1... Pač se pripravljam, da na proper zgrizem v Act 2 Očitno bo do konca špila pokal Ninjutsu Skill build, razen če se ne bo kej drastično spremenilo, ne vem, da uleti kak God-tier armor vezan na Stamina statse al pa, ne vem, da se najdejo kaki do konca broken spelli. Pač špil te tok nagrajuje za čizanje pa tok je fun pa tok je učinkovito, da mi je čist brez veze delati neke kekit unga bunga builde, preveč dobiš po pički. Bombice, zvezdice, pendreki, solzilci po pošastah, Hojs v okvirju, evo to je to, tko se dela z gamadjo, in v špilih in v RL Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Galko reče pred 26 minutami: Še vedno na polno uživam v Nioh 3 aka najboljšem Niohu aka najboljšem Team Ninja špilu po Ninja Gaiden 2 Trenutno sem na začetku Acta 2, delam vmesne misije, malo levelam gear, pričam s folkom v eternal riftu, pucam odprte zadeve iz Act 1... Pač se pripravljam, da na proper zgrizem v Act 2 Očitno bo do konca špila pokal Ninjutsu Skill build, razen če se ne bo kej drastično spremenilo, ne vem, da uleti kak God-tier armor vezan na Stamina statse al pa, ne vem, da se najdejo kaki do konca broken spelli. Pač špil te tok nagrajuje za čizanje pa tok je fun pa tok je učinkovito, da mi je čist brez veze delati neke kekit unga bunga builde, preveč dobiš po pički. Bombice, zvezdice, pendreki, solzilci po pošastah, Hojs v okvirju, evo to je to, tko se dela z gamadjo, in v špilih in v RL Flying Kato armor za ninjo + elemental spelli (calamity spells, specificno), so hudo hudo močni. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 m m mmmmm, talk dirty to me v kerem actu pa dobiš to porcijo ljubezni? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Galko reče pred 1 minuto: m m mmmmm, talk dirty to me v kerem actu pa dobiš to porcijo ljubezni? Ko odklenes the way of the ninja: Veteran. Boostaš dmg če napadas odzadaj + water debuff z glacial calamity + ninja skilli in ostali skilli za vecji dmg ce je vec elementov itd. To kar melje vse 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 (urejano) aha to so pol neki napredni comboti jaz trenutno zelo lepo napredujem že po metodi "najboljši armor ki si ga lahko trenutno privoščim s stamino" in z metanjem ninjutsu smeti po folku, ampak verjamem da bo špil postal težji in da bo treba tud kdaj kej razmislit hehe Oz trenutno furam (n)igga ninja set ki daje flat bonuse na ninjutsu in je zelo nice, akoravno si precej squishy 4. marec 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Galko reče pred 28 minutami: aha to so pol neki napredni comboti jaz trenutno zelo lepo napredujem že po metodi "najboljši armor ki si ga lahko trenutno privoščim s stamino" in z metanjem ninjutsu smeti po folku, ampak verjamem da bo špil postal težji in da bo treba tud kdaj kej razmislit hehe Oz trenutno furam (n)igga ninja set ki daje flat bonuse na ninjutsu in je zelo nice, akoravno si precej squishy Sej, Iga je za ninjutsu tools boost, ninja elemental je pa Flying Kato armor. Sem pa videl, kaj delajo bombe in enhanced bombe Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 Jaz igram Stray igraš muciko pa imaš B12 robotskega pomagača. Zdaj sem ravno iz sewersev prletu v novo mesto. Je kar fin tale špil. zgodba kar vleče morm rečt Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 Glej da boš igral počasi, ker drugače bo hitro konec špila. Je dost skrivnosti za odkrit Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 Weraziel reče pred 9 minutami: Glej da boš igral počasi, ker drugače bo hitro konec špila. Je dost skrivnosti za odkrit ja odkrivam skrivnosti zaenkrat mi gre kar fajn. vse music sheete sm pobral, energy drinke, memoryje zaenkrat vse. je pa trofeja za končanje igrice pod dvemi urami, mogoče se pa bom to spravil po končanem igranju. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 (urejano) Meni Stray nikoli ni prav potegnil. Pomoje sem imel prevelika pričakovanja.. a'la open world, popolna svoboda gibanja (saj si vendar maček, zabogamilega). Ko sem igral se mi je vse skupaj zdelo bolj kot nek (tech)demo na tirnicah s quick time eventi. Čeprav ideja mi je pa še vedno od hudiča in mogoče se bom še vrnil ter preigral. Trenutno pa sem štartal The MIdnight Walk (po priporočilh forumašev). Grafično je igra res BISER (obožujem ta ročni "clay" stil, ki ga je v igrah čisto premalo). Zgodba tudi ok in zaenkrat darkersko unikatna. Upam samo, da bodo igralne mehanike vzdržale. 5. marec 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 jaz ne vem kak so napovedovali špil, sam igra sama nič ne oglašuje open worlda. vsekakor pa dobro prikaže zgodbo in naredi mačka vsaj prilično "človeškega" to pomeni, da je čusteno, nesebično bitje, kar mačk vsekakor v RL ni. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 @Dejch: oglaševanja se niti ne spomnim kaj dosti. Pač, pričakoval sem nekaj drugega (kao Mirror's Edge z mačkom ) . Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 Aaaa mirrors edge, ja zelo podcenjen spil 2 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 Zdej sm dobil se sponge boba bikini rehydrated in omni. Pomoje noben ni igral teh dveh igric tukaj Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 (urejano) Dejch reče pred 50 minutami: omni. ? To je igrica o programiranju? Piše "coming soon", kako za vraga si jo dobil? Si me pa spomnil na Okami, ki jo moram spet malce štartat (Switch verzijo). Čisto nekaj drugega, valda, ampak nek preblisk pač.. 6. marec 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 sry my bad. omno Omno on Steam jz mam rd take posebnice. sej bi kej streamal sm kdo bo pa kle od smetane gledal take igrice 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.