Skoči na vsebino

Trenutno igram [03/2026]

Priporočeni prispevki

kle diktira galko kaj je dobr in kaj ni, ne morš proti cape de banda. vsi sledijo in igrajo vsi iste igrice kar galko odobri. jebeš takle mamo

ima isti efekt kokr avril v avto temi

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Meni pa Omno zgleda super!! Taka relaksacijska igra a'la Journey, pa še ena druga, kjer si tudi "smučal" po teh sipinah. In res cute grafika! Manjka mi takih iger, ker večinoma itak igram samo bolj ali manj klasične avanturce. Dodatni plus: tamali no-name protagonist mi je kulski in ga bom poimenoval Kurčić.  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Dons sem mel res dober rich guy moment

ne da se mi pospravljat po bajti ker mam preveč keša

plus ne da se mi delat okrog vrta ker glej zgoraj

no in sem si naročil ene ful fancy vrtnarje, da oni vse zrihtajo za pomlad (samo 1500 € za 3 modele za pol dneva = đabe)

pa lih takrat, ko so uleteli, je uletela tudi ta ki pospravlja

ki je btw stara 22 let pa RES huda (žal absolutno in 100% popolnoma brez daddy sindroma :(

in je bla res huda scena, tko sedim, zraven ena mega slattka mala, vrtnarji neki sprašujejo (itak ne razumem pol kurca okrog rastlin), v ozadju Birdman - Money Bagz, zunaj sonček, sam še kak midget bi moral delat stojo v kotu za zabavo

res lyfe, to je faking to

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Galko reče pred 4 minutami:

Dons sem mel res dober rich guy moment

ne da se mi pospravljat po bajti ker mam preveč keša

plus ne da se mi delat okrog vrta ker glej zgoraj

no in sem si naročil ene ful fancy vrtnarje, da oni vse zrihtajo za pomlad (samo 1500 € za 3 modele za pol dneva = đabe)

pa lih takrat, ko so uleteli, je uletela tudi ta ki pospravlja

ki je btw stara 22 let pa RES huda (žal absolutno in 100% popolnoma brez daddy sindroma :(

in je bla res huda scena, tko sedim, zraven ena mega slattka mala, vrtnarji neki sprašujejo (itak ne razumem pol kurca okrog rastlin), v ozadju Birdman - Money Bagz, zunaj sonček, sam še kak midget bi moral delat stojo v kotu za zabavo

res lyfe, to je faking to

Vem kako se počutiš. Meni je danes en frend nepričakovano vrnu 30 eur na kire sem pozabu in sem si kupu v Šparu izdelke, ki niso v akciji/pred iztekom roka. Lahko bi ustanovili nek rich guys club al neki za ljudi kot sva midva kle na forumu.

• Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka
Heretik reče pred 4 minutami:

Vem kako se počutiš. Meni je danes en frend nepričakovano vrnu 30 eur na kire sem pozabu in sem si kupu v Šparu izdelke, ki niso v akciji/pred iztekom roka. Lahko bi ustanovili nek rich guys club al neki za ljudi kot sva midva kle na forumu.

ti si itak brez hrbtenice pičko 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 37 minutami:

Ej a veš obstaja ena naprava ki izgleda ko kosilnica ampak ni kosilnica - ene špice ima s kerimi dela luknje v tla, da se zemlja prediha.

Amazing

poor man verzija je da kupiš to kot podstavek za čevlje (think kopacke).

in pol hodiš po vrtu kot polž :D priporočam 

sm pa dons dobił obvestilo o letnem bonusu. saj bi objavil pa se bo dejch obesil (v minecraftu)

uredilo bitje Mutombo
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Galko reče pred 5 minutami:

pizda mini grabljice na nogah, suhi gležnji in vamp čez pas so pa kar ultimate manhood image, tnx bom ziher pogooglal :D 

mogoče se še celo hišna pomočnica omehča

evo :D sploh ne vem od kje ta debata 

IMG_3855.jpeg

• Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 16 urami:

Trenutno igram (03/2026) izba, pa še petek je.  Dajte se raje prcat v Gostilni. 

Meni pa se zdi, da je debata bolj primerna za Trenutno igram, ker se je končno leakalo, da nam uporabnik "Galko" diktira, kaj bomo igrali. Nekoč vam bom povedal, skos kakšno sranje moram it pixel loverji. Sam to naj povem, da sta me starša zadnjič v življenju pogledala en teden po tem, ko sem vprašal Galkota, kaj moram naredit, da lahko igram Stephen Sausage Roll.

• Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 2 urama:

uporabnik "Galko" diktira, kaj bomo igrali.

... sem vprašal Galkota, kaj moram naredit, da lahko igram Stephen Sausage Roll

Hja, ti Francozi so zmeraj imeli nekam nenavaden okus glede iger. To je treba pač vzet v zakup. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 13 urami:

Meni pa se zdi, da je debata bolj primerna za Trenutno igram, ker se je končno leakalo, da nam uporabnik "Galko" diktira, kaj bomo igrali. Nekoč vam bom povedal, skos kakšno sranje moram it pixel loverji. Sam to naj povem, da sta me starša zadnjič v življenju pogledala en teden po tem, ko sem vprašal Galkota, kaj moram naredit, da lahko igram Stephen Sausage Roll.

Fsega je Galko kriv! sam ste slepi pa ne veste tega ;)

OMNO priporočam fina igrica z fajn ugankami. @DaCapo

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...