Skoči na vsebino

Trenutno igram [03/2026]

Priporočeni prispevki

Pizda aploh nisem opazi da galko diktira.. sam ce pomislis je res.. kakswn mastermind.. jaz sem mislil, da sem bigboss sam tip s takimi subtilinimi komplimenti  v resnici vlece vse niti v ozadju

Na koncu bomo zvedli se, da midget dela platine namesto njega in v resnici tip sploh ne zna prizga playstationa.. tip dejanako samo gleda zraven, kot da bi gledal stremerje samo da gleda live live

uredilo bitje BigBoss82
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 4 minutami:

Pizda si dosadan s tem radnom utrujanjem folku. Ko piješ, si dej gor kuhinjske rokavice, da si prikrajšaš sramotenje na internetu.

sej nism zdej pijan. 

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 5 minutami:

Zgleda imam res čisto zakrnele možgane, ker mi ta mentalna gimnastika nikakor ne uspe.

Ne vem ni neki za stekat.. ce hoces stekat, stekas kar hoces, cene stekas nic, se boljse :)))))

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

v bistvu ni drugače nič za štekat, k sm orto pijan načeloma nima nobenga smisla, tko kot pri vsakemu k je pijan. je pa res, da načeloma folk k pije je rad v družbi drugega pijanega folka ker so na isti valovni, jz pa rad po igju mečem iz sebe smeti takrat. mam nek cleansing al karkoli je to :D

veš jz k sm pijan nimam absolutno nobene potrebe po gostilnah hodt al pa karkoli, ker tko se lahk večer slabo konča, kle pa se mal pač obrukam ampak to je pa to 

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 2 minutama:

ti pa tistega mojega uspešnega  socialnega eksperimenta ne morš prebolet a?

Ne, da ga ne morem prebolet. Samo carsko mi je izpostavljati tvoje pretekle faile, vsakič ko si zaslužiš virtualno šamarčino (ko brezveze pijano utrujaš folku (Eviti, Jayu, Galkotu)).

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 24 minutami:

veš jz k sm pijan nimam absolutno nobene potrebe po gostilnah hodt al pa karkoli, ker tko se lahk večer slabo konča, kle pa se mal pač obrukam ampak to je pa to 

Kul kul. Čisto razumem to tehniko. Glede na to, da končno uspeš o temu pisati trezen (big doubt), imaš sedaj perfektno šanso, da se malo opravičiš folku, ki ga v plinskem agregatnem stanju rad ozmerjaš, kot da si žival.

Ajde, go.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 5 minutami:

Ne, da ga ne morem prebolet. Samo carsko mi je izpostavljati tvoje pretekle faile, vsakič ko si zaslužiš virtualno šamarčino (ko brezveze pijano utrujaš folku (Eviti, Jayu, Galkotu)).

bodmo realni, tist eksperiment je odlično uspel, ker je pokazal kok vedno znova nasedate trollom. pač mal si si vzel k srcu, ker si bil ti tud edn teh k je nasedu. v bistvu sm sam hotu pokazat, da je brezveze, sam glede na to da mamo 10 let za tem še zmer iste akterje pol kva čš.

eviti in jayu pa zanimivo več pijan ne utrujam že dolg nism, sam evita mi gre na živce tud k sm trezn :D, galkotu pa vsake 100 let ja, sam če ti poresnic povem ne vem zakaj k sm pijan sm alergičen nanga, trezn me sploh ne mot :D

sej pravm iskat logiko v pijanosti je debilno početje, pijani ljudje smo drgač itak the worst, je pa ql, da jz ne hodm okol pijan, tko da v RL nimam walk of shame. 

Povezava do prispevka

ker sm se že doskrat, mislim, da opravičilo nima haska, bi mogu tko kot v RL tud kle trezn bit, ne pa da mam ta konc za pijane eskapade. toda kot sm reku, ne vidim, da bo to še kaj kmalu.

Povezava do prispevka

imam idejo

namesto da tezimo dejcu da neha pit , ker itak ne pomaga, uporabimo reverse psajhoilođi

raje ga zacnemo hvalit in mu privoljevat, ko galko nam za igrice, niti se ne bo zavedal, bo zacel igrat igrice, ki jih mi hocemo, nehal pit, postal priznan poslovnez in mogoce celo upali svoj podkcast o tem kako pravilno zivet.

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

Caki ti malo ps4 je takoj zravn ps2 po igricah. Ne recm ps5 ma nekih dobrih igric sam pomoje bo prej ps6 k jz vse te top igrice na ps4 preigram. Vazn je da igras to kar te veseli ne pa kaj veleva "gaming" community. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...