Tadey Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 U glavnm... če koga zanima imam za prodat Anbernic RG 40XXV modre barve. Zraven dam še en gumijast ovitek in pa torbico. Cena trenutno novega je okoli 60€ na njihovi strani. Za 70€ ga prodam z vsemi temi dodatki. Razlog prodaje je da ga ne uporabljam spljoh, ker sem da dobil kot neko kompenzacijo. Pa mi je škoda da se gor nabira prah. Deluje vse, dodal sem tudi gor rom loader. Mogoče sem kako urco pokmene igral med malco na šihtu. https://anbernic.com/products/rg-40xxv?variant=45530175340801 Spoiler Ajde za 50€ dam če pride kdo do Kamnika to iskat. Mislim da je več kot poštena cena Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Fak, haha, me kar malo mika poupgrejdat tistega SP, ki sem ga kupil od tebe Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 4. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 4. marec 2026 Avion reče pred 3 urami: Fak, haha, me kar malo mika poupgrejdat tistega SP, ki sem ga kupil od tebe Lahko maš oba Drgač zate dam cenej Redna stranka pa to Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.