Skoči na vsebino

K: Steam Deck

elrado

Priporočeni prispevki

Za koliko bi se bil kdo pripravljen odpovedati Steam Decku :). Verzija mi niti ni pomembna (Mislim da je OLED enako močan kot LCD in je razlika samo v zasloni???).

Vidim da so igre, ki so na vseh platformah velikokrat precej cenejše na PC kot na Switchu (ne govorim o novih). Glede na starost platforme pa nebi ravno dajal 500 eur za SD.

Povezava do prispevka

Jaz sem načeloma pripravljen prodat. Je pa res, da bi šel v to šele po objavi cen za Steam Machine.:blush:  Če bodo cene sprejemljive, bi 'upgradeal' na mašino + kontroler in takrat nekako šel v prodajo Decka. Dvomim pa, da boš čakal tako dolgo. :)

Povezava do prispevka

Mrbit še Lenovo Go S poglej na mimovrste je nova z garancijo trentutno 590€ - https://www.mimovrste.com/konzole/lenovo-legion-go-s-prenosna-igralna-konzola-83l3004hsc?src=sug&s=Lenovo Legion go

Laufa steam OS iz boxa ven. Sem tudi sam razmišljal o Steam Decku sam tisti ki ga imajo se mu verjetno ne bodo odpovedal trenutno.

Spoiler

Če mi rata pa še PS5 doma na njem streamat sm zmagu :D  Ps... Dons je žena dala žegen da lahko vzamem.

Povezava do prispevka
Gogy reče pred 6 urami:

Jaz sem načeloma pripravljen prodat. Je pa res, da bi šel v to šele po objavi cen za Steam Machine.:blush:  Če bodo cene sprejemljive, bi 'upgradeal' na mašino + kontroler in takrat nekako šel v prodajo Decka. Dvomim pa, da boš čakal tako dolgo. :)

Hja. Nimam pojma kdaj bo cena znana? Tako da ne vem odgovora.

Povezava do prispevka

@elrado U glavnm me je žena presenetila in mi je kupila (oz dovolila vzet haha) kar ta Legion Go S. Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta :( ) lahko pa rečem da s Steam Osom je zelo dobra rešitev. 

Tudi uspelo mi je da mi streama moj ps5 nanjo + par steam iger.

Ker je malček mogoče minus majhen disk (pač nam mel 100 iger gor) pa da ni OLED vseeno pa mi ekran ni minus in je lepa slika.

Steam deck sem kar nekaj časa iskal tudi rabljene (za LCD je en hotu 500€ lol). 

Mi je pa fino da je tu garancija.

Povezava do prispevka
Tadey reče pred 3 urami:

@elrado U glavnm me je žena presenetila in mi je kupila (oz dovolila vzet haha) kar ta Legion Go S. Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta :( ) lahko pa rečem da s Steam Osom je zelo dobra rešitev. 

Tudi uspelo mi je da mi streama moj ps5 nanjo + par steam iger.

Ker je malček mogoče minus majhen disk (pač nam mel 100 iger gor) pa da ni OLED vseeno pa mi ekran ni minus in je lepa slika.

Steam deck sem kar nekaj časa iskal tudi rabljene (za LCD je en hotu 500€ lol). 

Mi je pa fino da je tu garancija.

"Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta :( ) " in kljub temu ti je dovolila :). Hja fino ženo maš. In čestitam seveda. Me zanima kako dela kaka zahtevneša igra (GOW, RDR2, ...).

Povezava do prispevka
elrado reče pred 1 uro:

"Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta :( ) " in kljub temu ti je dovolila :). Hja fino ženo maš. In čestitam seveda. Me zanima kako dela kaka zahtevneša igra (GOW, RDR2, ...).

GOW imam, RDR2 pa še ne... Bom poizkusil čez vikend (sicer zdele sem samo une dal ko so SteamOs certified.

Povezava do prispevka

@elrado evo sem danes sprobal GOW. Brez nekih prčkarij sem imel 60 fpsjev. Nisem pa priešl do nekih hudih obremenitev še. 

Pazi pa to da sem vzel "socijalno" varijanto :D Ker imam PS5 pa PC za kake hujše igre niti ni bil namen AAA na njem igrat. Ampak po videu spodaj sodeč... Dela ok večina iger brez problema. 

Verjetno je steam deck na podobnem nivoju.

uredilo bitje Tadey
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...