elrado Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Za koliko bi se bil kdo pripravljen odpovedati Steam Decku . Verzija mi niti ni pomembna (Mislim da je OLED enako močan kot LCD in je razlika samo v zasloni???). Vidim da so igre, ki so na vseh platformah velikokrat precej cenejše na PC kot na Switchu (ne govorim o novih). Glede na starost platforme pa nebi ravno dajal 500 eur za SD. Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Pod 500 ga bos od kogarkoli, ce ga je sploh kdo pripravljen prodat, jako tezko dobil Na ebay.de so trije al stirje oglasi pod 500€, kolker sem uspel pogledat, js svojega zal ne prodam 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Jaz sem načeloma pripravljen prodat. Je pa res, da bi šel v to šele po objavi cen za Steam Machine. Če bodo cene sprejemljive, bi 'upgradeal' na mašino + kontroler in takrat nekako šel v prodajo Decka. Dvomim pa, da boš čakal tako dolgo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Vsake toliko se dobijo tovarniško obnovljeni: https://store.steampowered.com/sale/steamdeckrefurbished/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Mrbit še Lenovo Go S poglej na mimovrste je nova z garancijo trentutno 590€ - https://www.mimovrste.com/konzole/lenovo-legion-go-s-prenosna-igralna-konzola-83l3004hsc?src=sug&s=Lenovo Legion go Laufa steam OS iz boxa ven. Sem tudi sam razmišljal o Steam Decku sam tisti ki ga imajo se mu verjetno ne bodo odpovedal trenutno. Spoiler Če mi rata pa še PS5 doma na njem streamat sm zmagu Ps... Dons je žena dala žegen da lahko vzamem. 2 Navedek Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 16. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 16. marec 2026 Gogy reče pred 6 urami: Jaz sem načeloma pripravljen prodat. Je pa res, da bi šel v to šele po objavi cen za Steam Machine. Če bodo cene sprejemljive, bi 'upgradeal' na mašino + kontroler in takrat nekako šel v prodajo Decka. Dvomim pa, da boš čakal tako dolgo. Hja. Nimam pojma kdaj bo cena znana? Tako da ne vem odgovora. 1 Navedek Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 16. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 16. marec 2026 Bessie reče pred 6 urami: Vsake toliko se dobijo tovarniško obnovljeni: https://store.steampowered.com/sale/steamdeckrefurbished/ še nikoli nisem videl da bi bil kaki na zalogi . Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Jaz sem, je pa zelo redko oz. hitro gre. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 @elrado U glavnm me je žena presenetila in mi je kupila (oz dovolila vzet haha) kar ta Legion Go S. Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta ) lahko pa rečem da s Steam Osom je zelo dobra rešitev. Tudi uspelo mi je da mi streama moj ps5 nanjo + par steam iger. Ker je malček mogoče minus majhen disk (pač nam mel 100 iger gor) pa da ni OLED vseeno pa mi ekran ni minus in je lepa slika. Steam deck sem kar nekaj časa iskal tudi rabljene (za LCD je en hotu 500€ lol). Mi je pa fino da je tu garancija. 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 SteamOS res poživi kateri koli x86 napravo 1 Navedek Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 20. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 20. marec 2026 Tadey reče pred 3 urami: @elrado U glavnm me je žena presenetila in mi je kupila (oz dovolila vzet haha) kar ta Legion Go S. Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta ) lahko pa rečem da s Steam Osom je zelo dobra rešitev. Tudi uspelo mi je da mi streama moj ps5 nanjo + par steam iger. Ker je malček mogoče minus majhen disk (pač nam mel 100 iger gor) pa da ni OLED vseeno pa mi ekran ni minus in je lepa slika. Steam deck sem kar nekaj časa iskal tudi rabljene (za LCD je en hotu 500€ lol). Mi je pa fino da je tu garancija. "Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta ) " in kljub temu ti je dovolila . Hja fino ženo maš. In čestitam seveda. Me zanima kako dela kaka zahtevneša igra (GOW, RDR2, ...). 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 elrado reče pred 1 uro: "Sicer kaj hudo nisem še delal z njo (sfukan od šihta ) " in kljub temu ti je dovolila . Hja fino ženo maš. In čestitam seveda. Me zanima kako dela kaka zahtevneša igra (GOW, RDR2, ...). GOW imam, RDR2 pa še ne... Bom poizkusil čez vikend (sicer zdele sem samo une dal ko so SteamOs certified. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 21. marec 2026 Share Objavljeno 21. marec 2026 (urejano) @elrado evo sem danes sprobal GOW. Brez nekih prčkarij sem imel 60 fpsjev. Nisem pa priešl do nekih hudih obremenitev še. Pazi pa to da sem vzel "socijalno" varijanto Ker imam PS5 pa PC za kake hujše igre niti ni bil namen AAA na njem igrat. Ampak po videu spodaj sodeč... Dela ok večina iger brez problema. Verjetno je steam deck na podobnem nivoju. 21. marec 2026 uredilo bitje Tadey 1 Navedek Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 21. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 21. marec 2026 Sem ti kar malo fouš . 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.