Skoči na vsebino

Trenutno igram [04/2026]

Priporočeni prispevki

DaCapo reče pred 12 urami:

V RDR 2 si lahko vse kaj hočeš. Vsaj izven story misij. 

Vidim da je treba cim vec misij opravit na zacetku, da se ti sploh odklenejo moznosti. 

Sem mislil da bom moral forever lovit jelene za dnar. :lol:

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Medvedi so zelo dober biznis. 

Pro tip: vedno uporabljaj vabe za točno določeno vrsto živali. 
..
Je pa precej kasneje v igri tudi "point of no return", tako da če si "completionist", moraš na tistem otoku nagarbat čimveč kar lahko. Da ti potem ne manjka kakšna obskurna ptica v zbirki. :) 

uredilo bitje DaCapo
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Še vedno sem malo pozen za party, ampak v par dnevih bom končno končal RDR2 (story mode), ki sem ga prvič štartal na PS4, potem pa preklopil na PC in mi zdaj manjka samo še finale.  8 let!!! Osem!!!

Sploh si ne znam predstavljat, da bi izdali trojko. Pomoje me kar kap rukne. 
Samo nikoli ne reči nikoli, ker... GTA 6 uradni release je 19. 11. 26.. Potem bodo pa počasi začeli s teaserji za RDR3 ;) . 

Na backlogu pa imam še Baldurja trojko. Kolebam ali to ali pa nazaj na Sheparda v M.E. 3. Vse se nekaj okoli tri vrti. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Končno uspel obrnit Nioh 3. Vse od februarja sem ga tenstal med frej večeri, ma ga nisem hotel rushat, ker mi je bil tok fun. Čisto na koncu, recimo zadnjih 6-8 ur, se mi je malo vleklo, prej pa skoz samo all gas, no brakes. 57 ur sem rabil, evo, pa mislim da so mi ostale ene tri stranske misije.

Zelo priporočam igrico, še ta n-tič. Najboljši Nioh, eden najbolj zabavnih špilov v zadnjem času - podobno so šprical hormoni za uživancijo v Astro Botu in mogoče še v Hadesu 2, čeprav sta popolnoma druge vrste igrici. Pa zdaj sem še bolj kisel, da ima Khazan tako gnile levele in tako slab art. Ker sta si ful podobna špila (Khazan je ogromno kopiral od Nioh 2) in bi bila oba z lahkoto Polica kar se gameplaya, akcije in cool combata tiče, ampak ko špilaš Nioh pač vidiš, da je za vsaj 1 stopnjičko boljši špil zaradi levelov/arta. In ja, nisem si mislil, da bo prišel dan, ko se bo praisalo bilokakšen Nioh zaradi cool levelov :D 

Zdej rabim pa kej krajšega in bolj linearnega. Bomo videli, če bom zdržal FF 2 R. Imo ne :D 

Igrano v 2026:

The Seance of Blake Manor

Blue Prince

A Way Out

Nioh 3 (Polica)

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 urama:

Death Stranding 2DS2.thumb.jpg.81b388ff8332f6eb063757ae073f52f1.jpg

Fak, kako nenormalno dobro izgleda ta igra, a se ti jebeno zajebavaš. :avadodo:

Pa na max nastavitvah laufa ko puter. Decima :avadodo:

Uvodna špica je tudi čisti seks. Fak. O:

Lansko leto je blo res leto bomb, tale špil je čist fajn meditativna izkušnja

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Na morčija sem vzel sabo ps4, da končno naredim mal napredka v RE0, no mal mi je ratal... doma mi ne znese, skoz sam bf6!

Screenshot_20260405-181341_copy_648x1137.thumb.png.1790ee1736404b944473e5472a723766.png

PXL_20260405_134727953_copy_1020x768.thumb.jpg.446aa8715f64a0bf1d1f0a72d4b652bc.jpg

Drgač imam tud TV dol, ampak sem hotel sprobat ta prenosni monitor za igranje, pa je kr uporaben, za silo.

uredilo bitje Bessie
  • Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 1 uro:

Meni je cel špil brutalno lep

Ne sam tebi :D

Kar se mene tiče najlepša igrica to generacijo. Oziroma bi dal tripple threat split the cheese z Demos souls R in Horizon Woke West. Pa čist mogoče da me tudi od teh treh najboljše izgleda :)

Povezava do prispevka

Če štejemo samo PC verzijo je Crimson Desert kar visoko. Hellblade 2. Indiana Jones.

Res se težko odločim kateri špil mi je najlepši, drži pa da je trenutna generacija začela dobivati vedno več AAA lepotic.

Povezava do prispevka

Jst sm tud koncal ta teden Death Stranding 2. Res huda igrica. Edino kar me je zmotilo, je da ni blo praktično nobenega dela, kjer si mogu pešačit. Celo igrico se da nardit s tovornjačkom. Al pa bolje rečeno, vbistvu je hudo, da lahko narediš celo igrico s tovornjačkom, sam lahko bi bil pa kakšen optional content kamor je treba splezat/postavljat lojtre, uporabljat vrvi. 

Verjetno bom probal nardit vse achievemente, se še odločam. 

Povezava do prispevka
Lunco reče pred 13 minutami:

Jst sm tud koncal ta teden Death Stranding 2. Res huda igrica. Edino kar me je zmotilo, je da ni blo praktično nobenega dela, kjer si mogu pešačit. Celo igrico se da nardit s tovornjačkom. Al pa bolje rečeno, vbistvu je hudo, da lahko narediš celo igrico s tovornjačkom, sam lahko bi bil pa kakšen optional content kamor je treba splezat/postavljat lojtre, uporabljat vrvi. 

Verjetno bom probal nardit vse achievemente, se še odločam. 

Tista postaja s katere se podaš v gore in same gore? Kako ti je to uspelo prevozi?

Povezava do prispevka

Absolutno nisi mogu rešit ovega starčka, ki pleza gore, samo z vozilom. Jaz sem velik del Avstralije prepešačil razen če sem rabil furat kake specifične zadeve. Mi je bilo zabavno postavljat lestve do Sniperja ali pa hodit po gorah, tam sem preživel verjetno tretjino časa.

Povezava do prispevka

Enka je absolutno bolj hardcore in težja prav zaradi tega, ker so ti boljši modi transporta zaklenjeni za progresom, tle maš pa ta hude zadeve na voljo že na začetku. Kar pa ne pomeni da moraš to nucat, če bi rawdogal DS2 tko kot si moral enko, bi bila igra verjetno še boljša. Sam kaj ko sem jaz obseden z ziplini, če najdem nekoga novega mora bit vse pozipano na nard, Death Stranding 2: Floor is lava. 

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...