Skoči na vsebino

Trenutno igram [04/2026]

Priporočeni prispevki

Buzzkill reče pred 2 minutama:

Enka je absolutno bolj hardcore in težja prav zaradi tega, ker so ti boljši modi transporta zaklenjeni za progresom, tle maš pa ta hude zadeve na voljo že na začetku. Kar pa ne pomeni da moraš to nucat, če bi rawdogal DS2 tko kot si moral enko, bi bila igra verjetno še boljša. Sam kaj ko sem jaz obseden z ziplini, če najdem nekoga novega mora bit vse pozipano na nard, Death Stranding 2: Floor is lava. 

Enka je imela več gorskih prelazov, ki so bili dostopni(nejši). V dvojki pa imaš dve slemenitvi obe v isti smeri med njima imaš pa dolino in za prečit nujno moraš čez vrhove, saj prelazov ni ali pa so zelo visoko. Tudi edina večja baza je malo ponesrečeno postavljena v gori.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 40 minutami:

Absolutno nisi mogu rešit ovega starčka, ki pleza gore, samo z vozilom. Jaz sem velik del Avstralije prepešačil razen če sem rabil furat kake specifične zadeve. Mi je bilo zabavno postavljat lestve do Sniperja ali pa hodit po gorah, tam sem preživel verjetno tretjino časa.

Do tistga sem se spustu peš 50m. 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 40 minutami:

Absolutno nisi mogu rešit ovega starčka, ki pleza gore, samo z vozilom. Jaz sem velik del Avstralije prepešačil razen če sem rabil furat kake specifične zadeve. Mi je bilo zabavno postavljat lestve do Sniperja ali pa hodit po gorah, tam sem preživel verjetno tretjino časa.

Do tistga sem se spustu peš 50m. 

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 29 minutami:

Malo se moram odločit me zanima kaj pravite tukaj. Sem naredil zdaj Mario wonder in dlc na 100%. Zdaj pa... RE Requiem ali Crimson Desert?

Pogooglaj Esoteric Ebb, mogoče ti bo zanimivo.

• Račka +1 2
Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 32 minutami:

Malo se moram odločit me zanima kaj pravite tukaj.

Jaz vedno pravim: spoštuj svojo odločitev! Nobeni nasveti tujcev iz internetov ti ne bodo dali nekega res pravega odgovora.  Igraj to, kar si sam želiš v točno določenem trentuku. Čim manj razmišljat v smislu "kaj naj... bi to..al ne bi to...". Če ti ne bo ustrezalo lahko itak prekineš. 
(isto velja za branje knjig, filme, serije...).  /predlogi v žanru so načeloma vseeno dobrodošli, ker lahko da sfališ kak biser ;) 

uredilo bitje DaCapo
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 31 minutami:

Js sm igral Barda v Baldurs gate 3 in užival. Ali se to slučajno igra na podoben način ker vidim da vse konflikte rešuješ z dialogi? Zelo me mika

Igra se kot Disco Elysium. Več kot to pa nočem rečt, to ti bo al hudo al pa ful ne. Je pa velik povdark na dialogih.

Povezava do prispevka

To igram

Pozna kdo?

Zanimiva igra. Gre se za evolucijo kjer moraš opice popeljati do tega da postanejo praljudje.

In kar je posebno, igra sama ima zelo skopo tutorial, ker je mišljeno da sam raziskujeta in spribavas in se učiš, nekako to je bilo v evoluciji, kjer nihče ni vedel kako in kaj je potrebno delati za napredek, ampak je še trebalo naučit se poskušanjem, failanjem in uspevanjem.

Recimo kako iz kamna nareredit orodje. Kateri kamen, kako ga obdelati, kako močno udarjati, kolikokrat udariti... Ne veš dokler tako dolgo ne poslušaš da se naučiš...

Lahko je to tečno, lahko pa zanimiv, kakor komu.

Meni je ideja igre vsec.

Tudi sevanja in loudanja ni. Na napakah se učiš. Če si preveč zastal in izumres je konec. Kot v realnosti.

Povezava do prispevka

Pognal sem piratski RE9 Re9uiem in sem hooked. Očitno bo treba kupiti original. :D

Death Stranding 2 sem opustil. Zadeva je ful ful bolj sterilna kakor prvi del. Vse skupaj deluje ful bolj in your face videoigra napram prvencu, ki je bil veliko bolj organski (interactive movie narrative). Mogoče ji delam krivico, ker sem po prologu šele pristal v Avstraliji. Bom verjetno spet pickupal, ko preigram RE.

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
drevored reče Dne, 9. 4. 2026 at 11:07:

v sekirotu sem gorilo ferderbal v drugem poskusu

do zdaj dalec najtezji fajt sta bila dva minibossa z rdecimi ocmi. ker pac te oba napadata naenkrat

sem pa prebral da bom moral 4krat igrico obrniti za vse achievemente. ufff

Pol ko prides prvic skozi si tak nadrkan…pa naslednji runi kar letijo…enkrat se bos mel dost krajse ker bos kao fotra posluso…kake mini bosse spustis oa farmas samo na dolocenih predelih. Jaz si se zaj for fun kdaj prizgem pa preletim v par urah. Zadn sword saint pa father v drugo sta tak najjaca fajta.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 1 uro:

Death Stranding 2 sem opustil. Zadeva je ful ful bolj sterilna kakor prvi del. Vse skupaj deluje ful bolj in your face videoigra napram prvencu, ki je bil veliko bolj organski (interactive movie narrative). Mogoče ji delam krivico, ker sem po prologu šele pristal v Avstraliji. Bom verjetno spet pickupal, ko preigram RE.

Če ti igrica v tej fazi ni 90+ roba, buddy i have sad news for you :( ker dlje ko boš špilal, več bo vode v malinovcu :D

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka
Galko reče pred 1 uro:

Če ti igrica v tej fazi ni 90+ roba, buddy i have sad news for you :( ker dlje ko boš špilal, več bo vode v malinovcu :D

Ma te vmesne sekvence ter introspektivnost in meditativnost pojanja po res čudoviti pokrajini mi res na polno sedejo. Ampak vmes imam ves čas feeling, da me Kojima neprestano opominja, da samo igram igro. Vse skupaj mi enostavno deluje preveč, kot da bi bilo neko nepotrebno molzenje franšize, ne pa zares potrebno nadaljevanje, ki bo zaokrožilo zgodbo (podobno kakor The Matrix 2 in 3, če veš kaj mislim).

In ja, točno tak feeling vodenenja, ki ga opisuješ sem imel ves čas, že ko sem se prebijal skozi Mehiko.

Ima pa igra res nore trenutke, ko začne šopati čudovita glasba in se razpre kaka huda vista. Samo zaradi tega bom po moje probal obrniti zadevo.

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Tri igrice čez teden in vikend. 

Crimson Desert se poka naprej, zdej predvsem raziskujem za nazaj in minmaxam gear za endgame midgame v bistvu. Mam ene 80h, tle jih bo skozi leto_a še enkrat tolk zih če ne več. Dream MMO meni še skuz. Ful stvari za delat, lepo se mi je fajtat in raziskovat in predvsem in najbolj pomembno, ni rl ljudi. Nobenga. :)

Cyberpunk 2077 sem zalaufal da vidim kolk je lep v PROFESSIONALBEAST RT 60fps modu in god dayum, to je norija. Najlepša igrica na plejki hands down za moj grafični okus. Night City je že zdej top 3 mest ever v igrah, in zdej je še rejtrejsan. Sem mislil da bom samo mal lutal naokoli, valda da sem zacel new game in zdej delam gige po mestu. Kr ujamem se da sem na nekem ovinku in gledam pločnike, izložbe in vodo. Svaka čast Poljaku, jaz dam Cyberpunk glede na to kolikokrat sem ga obrnil in kako mid je bila ta igra v Hall of Fame definitivno. Če nič druzga mesto. In Judy. 

Starfield: Eh, rekel sem da ne bom, da mam poln kurac Toada in njegove ekipo retardov, shit engine, nulo inspiracije in originalnosti in enega istega engina kerga sem mel poln kurac že v Oblivionu. In valda sem videl da je izšel za Plejko in valda da sem kupil in valda da sem glupi sucker spet. To ni nič od nič atm. Ne pravim da igrica ne more bit meni hit, konc koncev rpg, vesolje, raziskovanje, Colt 1911 in customizability, vse res. Ampak prvih 5 ur je GOVNO. Engine je zanič v pm. Grafika izgleda kot Sin iz 2002 al kolk, še posebej če prideš iz Cyberpunka, planeti kere sem do zdej videl so barren pustinje, liki so leseni, vse je sterilno. Še tisto kaj bi morali biti gritty izgleda presterilno. 

In problem je (ob temu seveda da igro dela Shithezda) kretenski engine. Ne govorimo tle o cute New Vegasu, kjer so jankiness in crashi vsakih 15 minut del cruical gameplay loopa in šarm odlične megaigrice. Tle maš shitty grd crashy engine v kao ful huge in dragi igri ki carrya franšizo. Pa ne samo to. Feel ob streljanju mi je mimo, loading screen na vsakih vratih, leseni NPCji, ajde vsaj da se izklopit glupi NPC dialogue zoom. Skratka, igrico mam, igrico bom sigurno igral, ampak če mi prodaš Skyrim v vesolju in imaš 40 let izkušenj delanj hueg RPGjev, dej pol mej uvod in onboarding vreden kurca. Ker če bi moral dat vtis Starfielda v prvih 5 urah, to ne gre čez 60. 

uredilo bitje Buzzkill
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 1 uro:

The Legend of Zelda: Wind Waker - naredil prvi dungeon ampak že vidim, da gre spet za eno Zelda mojstrovino.

Tak tip špila bi res pasal kot naslednja Zelda. Jadraš po morju in vmes stotine dobrih, vrednih raziskovanja otokov.

Po prvi izjavi deluje, kakor da to prvič igraš. Tole me pa res ful preseneča, glede na to, da si fan serije.

Če je tako, sem ti kr malo fouš. :D

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 minutama:

Po prvi izjavi deluje, kakor da to prvič igraš. Tole me pa res ful preseneča, glede na to, da si fan serije.

Če je tako, sem ti kr malo fouš. :D

Prvič ja.

Ma čakal sem predolgo Nintendo, da naredi eno izmed najbolj izi money zadev in da porta HD verzije iz WiiUja na Switcha. Pa so dali vse še jeben Xenoblade Chronicles 0 sam ti dve Zeldi ne. Tako, da sem se odločil GameCube verzija da okusim original, če slučajno pride HD verzija da še tisto odigram ter nabavim za polico.

Z mojo srečo je bila tale Ocarina remake fake news ter prideta WW ter TP HD :D  

Povezava do prispevka

Spreobrnil sem Silent Hill 2 remake. Kr fajn igrica,  grozna, prot koncu se mi je edin mal vlekla ze pocasi. Vsaka cast japoncem, da je teh 3 enih in istih monsterjev od zacetka do konca skos isto groznih 🤣. Pod crto, top igrica k se jo splaca zastojn na PSP lus preigrat

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...