Skoči na vsebino

Trenutno igram [04/2026]

Priporočeni prispevki

Je kdo tukaj igral The Mummy Demastered? Jaz sem jo včeraj nekaj igral in deluje kar fina metroidvanščina, edin kar me mot je, da ko umreš morš ubit "sebe" da dobiš nazaj stuff.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 9 urami:

se pravi fora pobrana iz najboljše metroidvanie Hollow Knight?

pojdi raje Hollow Knight igrat

mam tud to, sam tam me je mal zmotilo da rabš neke zadeve da označuješ kje si na mapi al kva je že blo. no sej nič takega, da neb zmogu. sm zdej je že pol leta odkar sm to igral in valda nam mel pojma kje sm ostal. to je moj major problem, ker me vmes kar mine iz nekega razloga in potem vrnit se nazaj v igrico je prav težko, ker se ne znajdm več. redke so igrice k jih od začetka do konca lepo obrnem, sploh ni vezano s kvaliteto igre same, ampak neki je not kar me vleče, nekje drugje pa me kar mine. naprimer uncharted 4 no v bistvu sm vse takoj obrnil, ta lost legacy al kaj je pa sm igral dobre pou ure in pozabil na to. 

to je moj nek character flaw

Povezava do prispevka

Starfield je drek od igrce fyi. Kolk ur rabi človek, da mu vleti štokholmski sindrom in mu začne stvar bit kul? Grafika mi je shit, npcji so dosadni in leseni, muzika je grozovita, gunplay je servicable at best, ship combat je slabši kot v WC1, mislim a razen tega da je kao vesolje ful hueg je sploh kaj dobrega tle al je to samo razvlečen še bolj mid F4?

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 4 urami:

Starfield je drek od igrce fyi. Kolk ur rabi človek, da mu vleti štokholmski sindrom in mu začne stvar bit kul? Grafika mi je shit, npcji so dosadni in leseni, muzika je grozovita, gunplay je servicable at best, ship combat je slabši kot v WC1, mislim a razen tega da je kao vesolje ful hueg je sploh kaj dobrega tle al je to samo razvlečen še bolj mid F4?

Tole mi je vletelo na jutubu😂

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

obrnil sekirota. 

demon of hatred mi je precej meh fight. se ga ne veselim ponovit in hvala bogu da je optional boss.

zadnji fight je pa mwa, chef's kiss. od tega da te na zacetku zlomijo kot zobotrebec do tega da naredis prvi dve fazi hitless (spear fazi mi ne gresta najbolje od rok in samo upam, da cimveckrat naredi napad, ki ga lahko mikiri counterjam.). fajt je tudi zelo tekoc, nonstop akcija, brez nekega bullshita vmes.

skratka odlicno. res najboljsa igrica.

• Račka +1 6
  • Na jagodo +1 2
Povezava do prispevka

neka pixle art igrica REPLACED je na poljanah

sem jo vocil par dni nazaj zaradi art designa

slabo urco sem igral sploh nvem ce je spil dober al ne

ampak art design in režija kadri in to mi je precej bomba

to je to 

kaj bi dal da mi imel dovolj kesa in da lah financiram en tak team, da mi je sposoben generirat eno tako girico s tem  sem jaz dev direktor in jih diktiram zgodbo in gameplaya pa naj traja razvoj dokler traja.. 

• Račka +1 2
Povezava do prispevka
BigBoss82 reče Dne, 16. 4. 2026 at 20:49:

neka pixle art igrica REPLACED je na poljanah

sem jo vocil par dni nazaj zaradi art designa

slabo urco sem igral sploh nvem ce je spil dober al ne

ampak art design in režija kadri in to mi je precej bomba

to je to 

kaj bi dal da mi imel dovolj kesa in da lah financiram en tak team, da mi je sposoben generirat eno tako girico s tem  sem jaz dev direktor in jih diktiram zgodbo in gameplaya pa naj traja razvoj dokler traja.. 

ke_kit reče Dne, 16. 4. 2026 at 20:58:

Glih se pripravljam, da sprobam to čudo. :D

Igral demo kak mesec nazaj, ko so ven dali. Ravno tako nek meh filing. Vsaj v demu ne zveš nič. Kakor sem bil zagret, zdaj komot počakam na neko pametno distanco, ko bojo reviewi folka uleteli...

Povezava do prispevka

Kokr napisano že v master topicu, po 12 urah tekočega gameplaya (v resnici raje 15, če šteješ ponavljanja) obrnil RE Requiem. Dober moderni Resi survival horror tobogan, taka solidna 87 ocena. Jaz sem sucker za Resi, priznam, težko mi zadeva ne bo cool, že 30 let igram te naslove. Mal streljanja, mal cvikanja, mal raziskovanja, mal upgrejdanja orožij, mal cheesa, to je to. Odkar so si ameriški AAA devi odrezali jajca, si pobarval čupe in nehali delati SP špile, je resi serija še edino, kar me fino popraska na tem mestu.

Zdej pa upam na kul remake RE Veronice, pač tko kot obrtniki pri Capcomu znajo. Si želim pa res extra presežek na nivoju revolucije, kakršni je bil oriđiđi RE 4, za dva projekta: če bodo šli delat še drugi remake RE 1 ali pa za RE 10. Oba sta iz vidika simbolike super pomembna in iskreno upam, da imajo devi dovolj skilla, strasti in želje, da naredijo neki posebnega. Pa da jim bratje v kravatah požegnajo idejo in budžet.

Pa v Fatal Frame 2 R še naprej furam suffer. Sem se navadil opresije in grozljivosti ter zdaj uživam v temačni, morbidni horror zgodbi preklete japonske vasice. Zares vrhunski j-horror špil, super se je postaral, sam proper kanto barve na faco je rabil. Samo tko, za 2 uri igranja na večer max. Se pa počas bližam 5 poglavju, mam občutek, da bodo zdele enkrat kmalu lutke zapokale. Yaaay. K da ni že dost creepy fantek ki vsake 10 metrov iz kje spusti looka, sestra ki ti vsake toliko prišepne "I dont want to kill anymore" in branje veselih dnevnikov od head priesta, kako je pomembno, da pri žrtvovanju dvojčic slednje čimbolj trpijo, da bodo vsi ostali lahko živeli bolje (pro hint - govori o lastnih hčerkah). Nice.

Igrano v 2026:

The Seance of Blake Manor

Blue Prince

A Way Out

Nioh 3 (Polica)

Resident Evil 9: Requiem (Polica)

uredilo bitje Galko
  • Račka +1 2
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Evo, chapter 5 odprt. Filma ko fuka, DMG levelan na max, healing itemov za poln pedertošl, cela beležka odprtih sidequestov. Na fotoaparat našraufana oba filtra, ki omogočata videnje oz odpiranje paranormal prehodov (Exposure in Radiant filter), tko da lahko raziščem večino stranskih skrivnosti in vsebin. 

Vprašanje je samo, ali imam živce za to :D 

Povezava do prispevka

ze petic grem skozi sekirota. mam ze vse bosse in endinge ampak hjao, nagrindat moram zadost xpja, da si lahk vse skille razvijem.

malo antiklimaticen zakljucek platine. do not like.

aja na yt sem videl, da se da HUD izklopit popolnoma. tko da zdaj na boss fajtih izklopim HUD in je res carsko. just you vs boss. mano a mano.

uredilo bitje drevored
  • Račka +1 5
  • Na jagodo +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...