Buzzkill Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Bom raj whinal in počakal na ios release. Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Weraziel reče pred 15 minutami: sem igral RDR2 tud na PCju pa res ne vidm očitne razlike (nb4 slab pc maš) se pri Bloodbornu bolj opazi 30fps, mogoče se gre pa bolj za to da je RDR2 tok spoliran, da ni dropov v performancu zanimivo, je pa res, da sem jaz rdr2 nabavil na ps4 in ga na ps5 pol nisem več inštaliral, ker sem samo pc verzijo še lahko igral. Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Vučko3 reče pred 4 minutami: Meni je bilo najbolj hecno, ko sem našel prvi Red room in piše extremely dangerous MILDLY, pobi. MILDLY dangerous. Jaz mam zdej kake 4 ure v igri. Sci fi artstyle mi paše, combat mi paše (tudi če je mal bolj easy trenutno). Nimam nekih kritik, vse je ok. Mogoče je pa ravno to kritika. Razen dobrega obcutka pri combatu, mi nic ni nadpovprečno hudo. V bistvu, zelo kompetentna igra. Combat ne bo postal nič bolj zahteven. Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 (urejano) Heretik reče pred 1 uro: No jaz sem ga pol zdej zbrisal. Se strinjam s tem kar praviš, ampak meni špil nima nobenega vzdušja. Pri SS2 sem prebral vsak log, se ustavljal v prostorih, si jih ogledoval in si predstavljal, kako so ljudje živeli tam, ko so pluli po vesolju. Vživel sem se v človeka, ki je sam na mrtvi vesoljski ladji, ki drsi čez vesolje in ki je nekoč gostila bogato življenje, sedaj je pa prepredena z monsterji in psihopatsko AI. Prey je pa pa kot da bi bil v nekem 3d editorju za fiziko. Res lahko delaš svašta, samo jaz ne vidim razloga, da bi delal svašta. Ja, sej je legit kritika. SS 2 je legenda z razlogom, Prey pa "legenda" pač ni. Ključno vprašanje je samo, a ti je to Delanje svašta v Preyu dovolj, da se zabavaš in da ti je špil hud, ali ti pa pač ni. Zelo podobno je IMO z Divine Divinity 2, zadnjim relativno low-key Larianovim špilom, predno so odlomili vse z BG 3. Top tier role playing, noro opcij za reševanje situacij, ful razvejan sistem odločitev in posledic... nalepljen na najbolj vanilla rpg, generično zgodbo in like, po Act 2 povrh vsega še tempo pade iz faking mont everesta, tko se vse sesuje. Pa evo, meni je bil še vedno tok cool roleplay (in combat), da sem ful užival 28. april 2026 uredilo bitje Galko 3 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 (urejano) Super primera si dal. Prey je naspram SS2 ali Deus Ex točno to, kaj je DD2 proti BG3. Saj če bi šel po checklisti bi blo vse več ali manj tam, razen tistega nekega Je ne sais quoi, kar pa ne moreš v resnici definirat. Pa tudi nič narobe če igra ne doseže ali preseže starih legend, saj tudi Goodfellas ne bo nihče dosegel, kaj a bojo zdej nehali delat mafijske filme? Tiste igre kjer čutim isto so fuzbalske, nihče ne zadane tistega nečesa kar je mel PESek, nihče mi ne zadane proper boomer shooter viba, in absolutno nihče razen masterja ne zadane popolnega Souls viba. Pa lahko zadanejo 4 od 5 kategorij, tistega nečesa extra se ne da emulirat, mora samo bit. Al pa 4x igre, Master Of Orion je še vedno vibe king, pravtako Alpha Centauri v Civ žanru. 28. april 2026 uredilo bitje Buzzkill 1 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Heretik reče pred 1 uro: Combat ne bo postal nič bolj zahteven. Pa sej ne rabim tega v vsaki igri. Tale mi paše ravno zato ker je lighthearted v vseh pogledih. In to je narejeno zelo dobro 2 Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Vučko3 reče pred 7 minutami: Pa sej ne rabim tega v vsaki igri. Tale mi paše ravno zato ker je lighthearted v vseh pogledih. In to je narejeno zelo dobro Ja sej je ok, razumem kaj praviš, samo mi tiste minimalne spremembe, ki jih dodajo moduli, upgrejdi in vsa ostala navlaka nimajo nekega smisla pol. Igra te sprasuje "a se boš specializiral v dmg od hekanja al od pištol", ti reče "izberi load glede na to, v kaki situaciji se boš znajdu" ipd., na koncu je dobesedno vseeno, ker je tok easy, da karkoli vzameš boš za đabe obrnu. Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Heretik reče pred 7 minutami: Ja sej je ok, razumem kaj praviš, samo mi tiste minimalne spremembe, ki jih dodajo moduli, upgrejdi in vsa ostala navlaka nimajo nekega smisla pol. Igra te sprasuje "a se boš specializiral v dmg od hekanja al od pištol", ti reče "izberi load glede na to, v kaki situaciji se boš znajdu" ipd., na koncu je dobesedno vseeno, ker je tok easy, da karkoli vzameš boš za đabe obrnu. Its Capcom. Loadout je pomemben samo v Monster Hunterju. Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Meni je všeč, da smo Heretika spet navlekli na igrice, thanks za mnenja. Also: Heretik reče pred 2 urama: Pa a je tudi kej vsebine al sam zna kire gumbke stiskat da dopaminski receptoriji delajo "juhuhu" Nope, samo dopaminski receptorji delajo juhuhu, pol zvečer pred spanjem pa udari anksioznost, kaj delaš s svojim lajfom 3 Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Ma ja pred sedmimi leti sem si rabu kupit nov računalnik in sem namenoma kupu non gaming laptop, da ne bom več zapravljal časa z igricami. Pol sem pa začel z novim hobijem - astrofotografijo, in sem si zarad tega kupu novega stacionarca, ki ga dejansko rabim za obdelovanje fotk, ki pa pač slučajno rabi dober procesor, veliko rama in hudo grafično. Oopsie. Valda sem vsa ta leta imel na skrivaj odprto beležko, kamor sem si zapisoval vse top naslove, ki si jih želim preigrat in evo nas. 3 2 Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Danes je bil zame delovni, ampak ker nisem imel deadlinov, sem okoli poldneva zalaufal Dark Souls 2 (Crimson Desert dal na pavzo, je preobesežen, pa še skoz dobiva nadgradnje). Tko, za pol urce. Zdaj pa vidim, da je ura že pet Ah, čas, da neham delat, ehm igrat ... No, sem pa vsaj konkretno premaknil štorijo, par bossov je padlo, in prišel do Harvest Valley. Lih fajn izhodišče za naslednji session. Hm, sem pa zdajle dojel, da še kar nosim začetni oklep (ki sem ga dobil kot knight) in prvi meč, ki sem ga našel (fire sword) ... lol. Ampak sploh se mi ni še nič dopadlo, kar sem našel do zdaj. Edinole shield sem pred kratkim od dragon riderja vzel. 8 Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 (urejano) Obrnu Pragmato, mnenje se ni kaj dosti spremenilo. Je veliko dodatnega contenta po igri, tudi težji način, ki bi mi verjetno bolj sedel ampak se mi prav ne da. En tak prazen filing imam po končanju igrce. Baba is you igram malo vmes, sede mi, da je neki tok lahkotnega, v sekundi si notri, hkrati je pa zajebano. Pa včasih je zajebano tko, da moraš ful razmišljat kombinacije, včasih je pa zajebano na čisto en drug način, da moraš razmišljat out of the box oz. se znajt in nikoli ne veš, na kir način bo level zdej zajeban. 28. april 2026 uredilo bitje Heretik Povezava do prispevka
catal Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Baba is you je nekaj posebnega. Also im too dumb for it. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Trenutna iteracija Arc Raidersov je lih dost prfuknjeno, da me spet vleče. Danes sem že 4 ure preždel za tvjem, pa dons je za razliko od včeraj kul folk, sem z randomi klatil velke arce brez nekih zahrbtnih scen. Tanovi itemi so fun, recimo blazina na katero lahko skočiš iz velke višine ali pa nek tesla coil, ki ga postaviš na tla, da prži arce. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Majek reče Dne, 28. 4. 2026 at 13:08: zanimivo, je pa res, da sem jaz rdr2 nabavil na ps4 in ga na ps5 pol nisem več inštaliral, ker sem samo pc verzijo še lahko igral. Evo zdej k sm iz Arcov šel direkt na RDR2 vidm pri premikanju kamere razliko. Drugače pa kot si rekel, špil je tok počasen da skrije vse to Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 (urejano) Spet par trenutkov na morčiju za RE0 [PS4pro] 30. april 2026 uredilo bitje Bessie 2 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Sem mal šel nazaj v Where winds meet, da vidim kaj dogaja. Dve novi coni in pure cinema boss fajt. 1 Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 (urejano) Sem po dolgem času nadaljeval malo CB2077 in ga po dveh urah igranja uninštaliral. Svet je res fenomenalen in škoda, da niso uspeli nardit igrice, ki bi v njem bolje delovala. Predvsem ta strelski del mi je res tako zanič, ne morem razumet, da v nečem tako naprednem dajo nekaj tako nedodelanega notri. Enostavno ne paše mi skupaj. Zgodba, setup, režija, grafika, vzdušje, uno vse je top, res. Pol pa prideš v eno zgradbo in tam kot da bi prišli iz ene druge igrice neki možički, ki kakor da nimajo ničesar za opravit z zgodbo in vsem skupaj in te streljajo izza nekih palet. Pa ko smo pri streljanju - v to igro bi res pasal nek shooting realizem, ne pa da enemyja z magnumom od blizu trikrat zadanem direkt v glavo in šr kr skače naokoli ko Bambi po gozdu. Pa dejansko je čisto efektivno če se samo sprehajam med nasprotniki in jih šicam. Nobene motivacije za se skrivat, hekat in podobno. 29. april 2026 uredilo bitje Heretik Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 CP2077 igraš zaradi občutka moči in to izkoriščaš na kakršenkoli način želiš. To da ti špilu ne daš, da zadiha (tam enkrat po petih urah), je zgolj tvoj problem. 4 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Heretik reče pred 9 urami: Svet je res fenomenalen in škoda, da niso uspeli nardit igrice, ki bi v njem bolje delovala. As of November 2025, Cyberpunk 2077 has sold over 35 million copies worldwide Ma jaz bi rekel, da jim je uspelo. 1 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Uspelo tako iz vidika financ lokr iz vidika gayminga. Če ti vožnja skozi Night City v muscle caru, ob poljski hard tehnaži, z modificiranem uzijem v roki in sovraštvom do manjšin v srcu ni peak gayming, pol si mrtev zame in za starše. 2 6 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 (urejano) Najboljše mesto v igrcah, perfect cyberpunk vibe, ok štorija, ok liki, sick sidequesti, solid gunplay in build variety. Cyberpunk je hall of famer kakorkoli da obrneš. Also ena redkih iger, ce ne edina kjer raje igram ponoci ingame kot podnevi. Pešake lepo po mestu larpajoč. Ni jacega. 30. april 2026 uredilo bitje Buzzkill Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 a ma saibapunk VR mode? Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Galko reče pred 1 minuto: Uspelo tako iz vidika financ lokr iz vidika gayminga. Če ti vožnja skozi Night City v muscle caru, ob poljski hard tehnaži, z modificiranem uzijem v roki in sovraštvom do manjšin v srcu ni peak gayming, pol si mrtev zame in za starše. Ne vem kaj imajo finance veze kle. Ja, se strinjam s tem, sej to sem omenil, da je vrhunsko. Samo druga plat, ki je ključna, ne funkcionira, če si dovolj kritičen. Invejdam nek hidden underground tech lab in v njem so postavljeni random možički, ki vsak zase nekje stojijo in patruljirajo levo desno kot v commandosih. To me vrže ven iz čarovnije, ki so jo drugi aspekti uspeli ustvarit. Pa na enem računalniku je velik gumb, na katerem piše "explode generator", že malo komično. Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Meni je v Cyberpunku insane scaling. Pač stavbe res zgledajo in delujejo bolano oversized, ko pogledaš v nebo, se ti od prepleta stavb prav malo zvrti 2 Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Weraziel reče pred 19 urami: Trenutna iteracija Arc Raidersov je lih dost prfuknjeno, da me spet vleče. Danes sem že 4 ure preždel za tvjem, pa dons je za razliko od včeraj kul folk, sem z randomi klatil velke arce brez nekih zahrbtnih scen. Tanovi itemi so fun, recimo blazina na katero lahko skočiš iz velke višine ali pa nek tesla coil, ki ga postaviš na tla, da prži arce. Povej več, kako zdej zgleda gameplay? A je ful novih arcov, gameplay loop je isti, kok je novih bossov? Heretik reče pred 3 minutami: Invejdam nek hidden underground tech lab in v njem so postavljeni random možički, ki vsak zase nekje stojijo in patruljirajo levo desno kot v commandosih. To me vrže ven iz čarovnije, ki so jo drugi aspekti uspeli ustvarit. Ne štekam, a ni to tko like every igrica ever made 1 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki