Armando Objavljeno 14. december 2024 Share Objavljeno 14. december 2024 Po prikolicah zgleda igra fenomenalna in me mika, da v primeru, če bo igra res tak oh in sploh, da si lepo kar zamenjam računalnik. Seveda en velik mogoče . Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 14. december 2024 Share Objavljeno 14. december 2024 zasledovalec reče pred 3 urami: A Outward si probal kdaj? Sicer je precej jank baje, ampak mape so pa direkt tko narjene, da se po landmarkih orientiras. Nisem, ma poznam. Enkrat sem skoraj špilal, pol pa sem se odločil Kenshi kupit, ker sta bila dostikrat bok ob boku priporočani. Dobra odločitev, I guess, ker Kenshi je res top tier ghetto špil, dočim Outward pa morda kdaj sprobam. Predvsem sem bral, da je baje ful dober v MP, ma kje naj dobim kolega za igrat fucking Outward lepo vas prosim no Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. oktober 2025 Share Objavljeno 28. oktober 2025 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 špil ma dinozavre, GOTY confirmed 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Meli so me pri "Propietary Game Engine". Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Where winds meet ima marsikaj, ampak tale Crimson pa res ma vse. Ful me zanima kolk tega bo dejansko funkcioniralo. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Vučko3 reče pred 13 minutami: Where winds meet ima marsikaj, ampak tale Crimson pa res ma vse. Ful me zanima kolk tega bo dejansko funkcioniralo. Yep. Točno tole. Najbolj se bojim, da bo manjkal nek proper focus in bo stvar preveč all over the place. Že sedaj mi je jasno, da to ni igra za folk s completionist OCDjem. Razen, če se pripraviš na neko 300+ urno epopejo. V vsakem primeru pa imam feeling, da s tako premiso ni pogojev, da se izognejo tipičnemu Ubi slopu. Držim prekrižane prste do izida. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Meni so manjši open world špili (a la Kingdom Come) bolj pri srcu, pač špili kjer dobro spoznaš mapo in je več povdarka na player immersion kot pa content on content on content čez širne planjave. Ful se bojim, da bom kupil ta špil in bo preveč vsega in se mi ne bo dalo več igrati, isto kot je blo pri Tears of the Kingdom 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Words of wisdom. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Men zgleda AI na polno early alpha. Poglejte na 7:00-7:10. Kam oni vojscak zadej laufa? Zaleti se v nevidno steno pol pa se headbutta vidno steno. Pa nasploh vojscaki kr neki delajo in samo weird cakajo da dobijo komando za attack od systemov. Mam feeling da AI ne bo kej dost porihtana 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 (urejano) AI obnašanja likov je dost slab, res. AI galore development tole tudi drugač, ampak zgleda kot da bi znalo delat? Kinezi in Korejci so na polno začeli razvijat z umetno inteligenco v vsakem delu pipelina in takih iger bo vse več imo. Zakaj delat nek artsy slice igrco z repom in glavo, če lahk sam nafukaš noter vse, pa vsak bo našel kaj zase hehe. Pa zdej ko maš za vsakega deva lahk še 20 Claudov, ni razloga da ne bi mel contenta do oblakov. Mogoče je pa to next new thing. 2010-2025 je bil gaming estus + bonfire v vsaki igrci, zdej bo pa VSE V VSAKI IGRCI. Uno, sj je Fifa kul in vse, ampak sploh ne morš kuhat na hrbtu dinozavra, wtf is this shit. 20. januar 2026 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Mah eni developerji ne znajo gledat izven okvirjev in potem se fokusirajo na količino. BOTW in TOTK sta streli v steklenici, zdej bo en kup špilov prišlo, ki bodo verjetno večji špili ampak z manj novitetami. 2 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Tole je spet ena Temu verzija, k bi imela vse in še več. Pol pa pogrne na osnovah. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 (urejano) Buzzkill reče pred 1 uro: Zakaj delat nek artsy slice igrco z repom in glavo, če lahk sam nafukaš noter vse, pa vsak bo našel kaj zase hehe. Osebno mam raje stvari narejene od ljudi za ljudi. Konec dneva je to samo orodje jada jada, seveda, ampak pri ljudeh je želja po sekanju ovinkov in manj truda vedno zelo močna, predvsem pri corpotih. Corpotom pa pol kurca ne zaupam ali privoščim. Nikoli ne bom bolj cenil nekega izdelka narejenega z generativnim AIjem, kakor good old manufactured zadeve. Čisto isto kot pri hrani recimo. 20. januar 2026 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Jst sm bil kr hyped za ta spil, ampak zdej mi zgleda že mal preveč vsega. Ne tč ne mš 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Meni daje isti občutek kot "tuti fruti" okus sladoleda iz otroštva. Nekako te zanima kakšen je okus, samo pričakuješ pa bolj kot ne razočaranje... upam, da se motim. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 22. januar 2026 Share Objavljeno 22. januar 2026 Predvsem mene skrbi kako bo tole laufal na konzolah. So sploh že kdaj pokazal špil na njih? Sam ga itak nimam na radarju za day1 nakup tko da bom videl kako bo z opisi ter performancem na PS5. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2026 Share Objavljeno 22. januar 2026 (urejano) Buzzkillova britva "Stopnja etnične in kulturne homogenosti ekipe je premo sorazmerna s kvaliteto izdelka." je spet na preizkušnji. Score mam kr dober, tokrat ne bi lih dal roke v ogenj, ampak fak it, PRVI GOTY KANDIDAT CONFIRMED! 22. januar 2026 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 Ta nov gameplay zgleda men grozno. Vsega preveč. Zmaji, roboti, kr neki. Me prav zanima kakšen bo špil. Tisto letenje me pa spominja na where winds meet in me je že takoj minilo do špila Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 31. januar 2026 Share Objavljeno 31. januar 2026 Kaj pa vem? Upam, da je za zadnji gejmplej video kriv YT, ker jaz bi po 10ih minutah žokanja te igrice začel švasat z očmi. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 31. januar 2026 Share Objavljeno 31. januar 2026 Pomoje bom to preskočil pa šel še enkrat KCD2 1 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 Mater res zgleda genericno. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 7. februar 2026 Share Objavljeno 7. februar 2026 planetarium reče Dne, 5. 2. 2026 at 22:06: Mater res zgleda genericno. Meni pa izgleda zabavno, ker ni po standardu souls like špilov 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. februar 2026 Share Objavljeno 10. februar 2026 (urejano) Svet izgleda fenomenalno. Upam, da bo traversal res tako zabeven kot izgleda iz trailerjev. Na trenutke dobivam Forspoken vibes. Bomo vidli. 10. februar 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 10. februar 2026 Share Objavljeno 10. februar 2026 ke_kit reče pred 23 minutami: Forspoken 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. februar 2026 Share Objavljeno 10. februar 2026 (urejano) Ma to je predvsem zaradi teh over the top particle effects in poudarjenega širokega FOVa kamere. Vprašanje kak bo občutek inercije in hitrosti. Kombat mi še vedno deluje zelo floaty. Zame bo to definitivno mejkalo ali brejkalo igro. Ne morem se pa nikakor nehat sliniti nad izgledom sveta. 10. februar 2026 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 10. februar 2026 Share Objavljeno 10. februar 2026 Teli PE gredo tut meni na kurac. Že tako gre za MMO preoblečen v SP in tole igri ne dela nobene usluge. Pa zdaj, ko si omenil FOV. Nisem ventilator, ampak ga razumem zaradi fajtanja. Mi je pa ql, ker gre (se mi zdi), da za prvo igro, ki si jo zares želim igrati, ampak bom počakal na revjuje. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 meni pa izgleda to vedno slabše, preveč mmorpgjevski svet se mi zdi 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.