Skoči na vsebino

[multi] Crimson Desert

kemik

Priporočeni prispevki

ke_kit reče Pravkar:

Ma tko kot maš recimo v Where Winds Meet. Vsega za vsakogar.

Sej to ni nujno objektivno slaba stvar. Je bolj stvar okusa posameznika.

aaaa ok. 

Res nimam nekih izkušenj s tem. Kar se Where winds meet tiče, jaz igram zgodbo + boss challenges in pvp. Vse ostalo v bistvu nima nobenega vpliva na to kar jaz počnem.

Pa zdi se mi, da je okej narejeno v WWM zaradi settinga. Dokler mi igra pusti, da delam kar jaz hocem, je vse ok. 

Povezava do prispevka

Če je igra vse kar kažejo in oglašujejo, je to lahko meni perfect igra. V praksi, če bo 75% tega kar obljubljajo je še skuz GOTY material lol. 

Dragon's Dogma + MMO + vse ostalo, nemogoče da vse klapa. Nobenmu še ni ratalo kaj takega. 

Čeprav, pravite da je tist žmoht od Winds kao ok, mogoče se pa le da nafukat vse živo v igrico. 

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
planetarium reče pred 43 minutami:

Ne no. Prosim ne, tole prav krici po tem da je treba pocakat

Ja sej nisem, ne upam, niti nisem preorder guy. 

Realno mislim da zna bit tole 7-8 špil (7 če bo zbugan, 8 če ne bo), dvomima da bo ful manj glede na scale in ambicije. Nebi bil pa presenečen niti če bo 9, če se jim izide tako kot so si zamislili. 

Alpa bo Dragons Dogma 2 varjanta, kjer ma score 6.5, user score pa 86. Objektivno all over the place, tistemu ki sede pa dogaja na pune. 

Povezava do prispevka

Svet tudi meni daje malo Dragons Dogma vibe. Ampak na prvi pogled je tako blend, 100x videno in brez duse, da se res ne morem navdusit

Nevem no gledal sem gameplay video neke bitke in gre vmes na katapulte brez problema da krogec na krogec ali nekaj takega in podira neke stolpe, preden se gre tja borit. Brezveze, nek opravek, ki napihuje vse skupaj, ni ne zanimiv, ne zahteven in po moznosti je se obvezen. Potem se pa sprasujem koliko bo tega bloata se v celotni igri, ki ima kao vse.

Plus trume genericnih sovraznikov, ki ti uletavajo od vsepovsod in se vse bliska.

Pa se zgleda grdo no. Mater graficno zgleda res grdo. 

uredilo bitje planetarium
Povezava do prispevka
planetarium reče pred 12 minutami:

Svet tudi meni daje malo Dragons Dogma vibe. Ampak na prvi pogled je tako blend, 100x videno in brez duse, da se res ne morem navdusit

Nevem no gledal sem gameplay video neke bitke in gre vmes na katapulte brez problema da krogec na krogec ali nekaj takega in podira neke stolpe, preden se gre tja borit. Brezveze, nek opravek, ki napihuje vse skupaj, ni ne zanimiv, ne zahteven in po moznosti je se obvezen. Potem se pa sprasujem koliko bo tega bloata se v celotni igri, ki ima kao vse.

Plus trume genericnih sovraznikov, ki ti uletavajo od vsepovsod in se vse bliska.

Pa se zgleda grdo no. Mater graficno zgleda res grdo. 

Glede na ta komentar, bi pricakoval, da mas vsaj 20 ur v igri in ves o cem govoris

Povezava do prispevka

Ne vem, jaz se kar strinjam z modelčkom. Vsak video v zadnjih treh mesecih mi je malo ubil hype za ta špil

Če bo boj hud pa questi tudi na nivoju KCD2/Witcher3, potem bland svet ne bo tok velik minus. Malo se tudi bojim kaki boss fighti bodo, tisti dragon fight ni izgledal baš nešto. Problem pri teh nekih glomaznih rpgjih je to, da je preveč bv opravil in premalo zanimivega, diversa contenta. To velja za DD2, to velja za vse Bethesda špile od Fallout3 dalje, to velja za te rpg assCreede

Sej bom z zanimanjem spremljal vse reviewe, ampak vse take stvari, ki me ponavadi privlečejo k igranju niso niti ble pokazane. Pa ne verjamem v "igraš po svoje in se imaš fajn", v časih kakega Okamija so se potrudli, da ni važno kaj počneš, bo nekaj zanimivega. Fallout New Vegas isto. Upam, da me Crimson Desert preseneti in bo bomba

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 uro:

Glede na ta komentar, bi pricakoval, da mas vsaj 20 ur v igri in ves o cem govoris

Gledam videe,... Saj ne recem, zna bit da se motim. Pravzaprav upam da se, ker mi je kvaliteten rpg vedno rajc.

ke_kit reče pred 54 minutami:

Misliš glede stila, al kako drugače? Kar se fidelityja tiče mi deluje ful dobro.

Ne znam niti definirat, mogoce je stil. Deluje mi kot da je prevec zrnato vse skupaj. Ne znam drugace opisat.

Povezava do prispevka

Ta model je scummy btw. Se spomnim ko je streamal diablo tko da se ti je avtomatsko vklopil stream k si sou na njegovo wikipedio in še na drugih straneh. 90% gledalcev sploh ni vedelo da gleda stream on pa pobiral ad revenue. Tudi večino buildov za igre ukrade od manjših youtuberjev.

Nazaj na temo ste videli system requirements? Zgleda skoraj sumljivo optimizirano. ŠE TU je vse idealno? Jebemo mater tole postaja vse preveč too good to be true. Na koncu bojo še najavili da bo igra 60€

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...