Vučko3 Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 Ne vem, men deluje kot zelo fun svet. Zdej, kaj bo iz tega izpadlo, nimam pojma. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 Jaz sem verjetno edini, ki verjame, da bo Gothic 1 Remake na koncu boljša izkušnja Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 Weraziel reče pred 1 uro: preveč mmorpgjevski svet Iste pomisleke mam. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 ke_kit reče pred 23 minutami: Iste pomisleke mam. Ej kaj to sploh pomeni? nekak nisem glih seznanjen s tem žanrom Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 Vučko3 reče pred 1 minuto: Ej kaj to sploh pomeni? nekak nisem glih seznanjen s tem žanrom Ma tko kot maš recimo v Where Winds Meet. Vsega za vsakogar. Sej to ni nujno objektivno slaba stvar. Je bolj stvar okusa posameznika. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 ke_kit reče Pravkar: Ma tko kot maš recimo v Where Winds Meet. Vsega za vsakogar. Sej to ni nujno objektivno slaba stvar. Je bolj stvar okusa posameznika. aaaa ok. Res nimam nekih izkušenj s tem. Kar se Where winds meet tiče, jaz igram zgodbo + boss challenges in pvp. Vse ostalo v bistvu nima nobenega vpliva na to kar jaz počnem. Pa zdi se mi, da je okej narejeno v WWM zaradi settinga. Dokler mi igra pusti, da delam kar jaz hocem, je vse ok. 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 12. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 12. februar 2026 (urejano) Js rabim samo tale printscreen da stisnen preorder edit: ok sem pogledal več kot 1 minuto videa, očitno si bom mogu kupit nov lajf da bom mel čas to igrat. 12. februar 2026 uredilo bitje kemik 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 14. februar 2026 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 kemik reče Dne, 12. 2. 2026 at 15:43: Js rabim samo tale printscreen da stisnen preorder Ne no. Prosim ne, tole prav krici po tem da je treba pocakat Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 (urejano) Če je igra vse kar kažejo in oglašujejo, je to lahko meni perfect igra. V praksi, če bo 75% tega kar obljubljajo je še skuz GOTY material lol. Dragon's Dogma + MMO + vse ostalo, nemogoče da vse klapa. Nobenmu še ni ratalo kaj takega. Čeprav, pravite da je tist žmoht od Winds kao ok, mogoče se pa le da nafukat vse živo v igrico. 14. februar 2026 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 14. februar 2026 planetarium reče pred 43 minutami: Ne no. Prosim ne, tole prav krici po tem da je treba pocakat Ja sej nisem, ne upam, niti nisem preorder guy. Realno mislim da zna bit tole 7-8 špil (7 če bo zbugan, 8 če ne bo), dvomima da bo ful manj glede na scale in ambicije. Nebi bil pa presenečen niti če bo 9, če se jim izide tako kot so si zamislili. Alpa bo Dragons Dogma 2 varjanta, kjer ma score 6.5, user score pa 86. Objektivno all over the place, tistemu ki sede pa dogaja na pune. 1 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 (urejano) Svet tudi meni daje malo Dragons Dogma vibe. Ampak na prvi pogled je tako blend, 100x videno in brez duse, da se res ne morem navdusit Nevem no gledal sem gameplay video neke bitke in gre vmes na katapulte brez problema da krogec na krogec ali nekaj takega in podira neke stolpe, preden se gre tja borit. Brezveze, nek opravek, ki napihuje vse skupaj, ni ne zanimiv, ne zahteven in po moznosti je se obvezen. Potem se pa sprasujem koliko bo tega bloata se v celotni igri, ki ima kao vse. Plus trume genericnih sovraznikov, ki ti uletavajo od vsepovsod in se vse bliska. Pa se zgleda grdo no. Mater graficno zgleda res grdo. 14. februar 2026 uredilo bitje planetarium Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 planetarium reče pred 12 minutami: Svet tudi meni daje malo Dragons Dogma vibe. Ampak na prvi pogled je tako blend, 100x videno in brez duse, da se res ne morem navdusit Nevem no gledal sem gameplay video neke bitke in gre vmes na katapulte brez problema da krogec na krogec ali nekaj takega in podira neke stolpe, preden se gre tja borit. Brezveze, nek opravek, ki napihuje vse skupaj, ni ne zanimiv, ne zahteven in po moznosti je se obvezen. Potem se pa sprasujem koliko bo tega bloata se v celotni igri, ki ima kao vse. Plus trume genericnih sovraznikov, ki ti uletavajo od vsepovsod in se vse bliska. Pa se zgleda grdo no. Mater graficno zgleda res grdo. Glede na ta komentar, bi pricakoval, da mas vsaj 20 ur v igri in ves o cem govoris Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 planetarium reče pred 43 minutami: Mater graficno zgleda res grdo. Misliš glede stila, al kako drugače? Kar se fidelityja tiče mi deluje ful dobro. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 Ne vem, jaz se kar strinjam z modelčkom. Vsak video v zadnjih treh mesecih mi je malo ubil hype za ta špil Če bo boj hud pa questi tudi na nivoju KCD2/Witcher3, potem bland svet ne bo tok velik minus. Malo se tudi bojim kaki boss fighti bodo, tisti dragon fight ni izgledal baš nešto. Problem pri teh nekih glomaznih rpgjih je to, da je preveč bv opravil in premalo zanimivega, diversa contenta. To velja za DD2, to velja za vse Bethesda špile od Fallout3 dalje, to velja za te rpg assCreede Sej bom z zanimanjem spremljal vse reviewe, ampak vse take stvari, ki me ponavadi privlečejo k igranju niso niti ble pokazane. Pa ne verjamem v "igraš po svoje in se imaš fajn", v časih kakega Okamija so se potrudli, da ni važno kaj počneš, bo nekaj zanimivega. Fallout New Vegas isto. Upam, da me Crimson Desert preseneti in bo bomba 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 Zanimivo meni ravno obratno. Prej sem bil mega skeptičen zdaj mi pa z vsakim videom izgleda bolje. Težko je vedet kako bo to v praksi ker mehanik je ogromno. Upam da bo goty contender. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 Vučko3 reče pred 1 uro: Glede na ta komentar, bi pricakoval, da mas vsaj 20 ur v igri in ves o cem govoris Gledam videe,... Saj ne recem, zna bit da se motim. Pravzaprav upam da se, ker mi je kvaliteten rpg vedno rajc. ke_kit reče pred 54 minutami: Misliš glede stila, al kako drugače? Kar se fidelityja tiče mi deluje ful dobro. Ne znam niti definirat, mogoce je stil. Deluje mi kot da je prevec zrnato vse skupaj. Ne znam drugace opisat. 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 Al bo to totalen fail al pa goty. Men se samo zdi, da je vsega preveč. Vsak video ki ga vidim je še nekaj dodatnega. Pa meni to letenje po mapah smrdi. Bomo vidli. Upam da bo slabo, ker je itak ful špilov na listi 😂 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 16. februar 2026 Share Objavljeno 16. februar 2026 Navedek Crimson Desert Won't Have Microtransactions, Developer Wants Players To "Enjoy The [Game] World" https://twistedvoxel.com/crimson-desert-wont-have-microtransactions/ Ok kaj? Noro Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. februar 2026 Share Objavljeno 17. februar 2026 95 ali 65. Nowhere in between. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. februar 2026 Share Objavljeno 17. februar 2026 Ma ne, pomoje bo ful bolš optimiziran kot je bil Dragon's Dogma 2, tako da 65 zih ne bo. Ostalo pa res odvisno od tega a so šli full content just for content sake al bo dejansko kul izvedba. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. februar 2026 Share Objavljeno 17. februar 2026 (urejano) Če bo pol konceptov delalo bo kul za preigrat. Ampak potencial je res ogromen. 17. februar 2026 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 18. februar 2026 Share Objavljeno 18. februar 2026 Mene bolj zanima performance za tako obširno igro. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 24. februar 2026 Share Objavljeno 24. februar 2026 (urejano) Lih pogledal tole hehe, mi je uletelo v yt feed Nisem še videl, da nekdo tko okrog ovinkov ter tako posrano in brez jajc pove, da mu špil ni všeč. Driska usrana ameriška. 24. februar 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 24. februar 2026 Share Objavljeno 24. februar 2026 Ta model je scummy btw. Se spomnim ko je streamal diablo tko da se ti je avtomatsko vklopil stream k si sou na njegovo wikipedio in še na drugih straneh. 90% gledalcev sploh ni vedelo da gleda stream on pa pobiral ad revenue. Tudi večino buildov za igre ukrade od manjših youtuberjev. Nazaj na temo ste videli system requirements? Zgleda skoraj sumljivo optimizirano. ŠE TU je vse idealno? Jebemo mater tole postaja vse preveč too good to be true. Na koncu bojo še najavili da bo igra 60€ 1 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 To bullshitanje si poglejte. Zdaj samo se en genialec fali, da naredi primerjavo tegale in GTA6. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Z mano je nekaj narobe. Ljudje vidijo nekaj cesar jaz nikakor ne uspem videti v teh posnetkih. Ali pa sem se samo razvadil z KCD2 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 planetarium reče pred 3 minutami: Z mano je nekaj narobe. Ljudje vidijo nekaj cesar jaz nikakor ne uspem videti v teh posnetkih. Ali pa sem se samo razvadil z KCD2 A ti mas kak beef z developerji Crimsona al kaj se dogaja😂 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.