planetarium Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 12/10 da lahko po znj urah najdes skrito sobo, ki jo 90% folka ne bo nikoli videlo, tudi ce radi raziskujejo 6/10 da v tisti sobi najdes skrinjo in noter pac ene cevlje, ki so ali niso ok. Ne najdes pa zanimive vsebine vezane na prostor. Pac soba je skrita. Zakaj? Zakaj je noter skrinja,... ni to Gothic ali Witcher, KCD,.. 10/10 svet v katerem se lahko zgubis, ker je tako lep. 6/10 zgodbe, ki ga polnijo so plitke. Pizda predstavljajte si da sredi nekega gozda v Kocevju najdete sredi nicesar jasek z lestvijo, ki vodi v podzemlje. Ni treba veliko, da stvar rata fascinanta, ampak rabis vsebino. Pizda kdo skriva skrinje za slapove. Zakaaaaaj? Je to skupina ljudi, sekta, posasti, bogovi, feministke, kdoooo? 4/10 voice acting in implementacija. Nevem ce ste opazili, ampak vsi s katerimi spregovoris vec kot en stavek, delajo pavze med vsako povedjo. Med vsako. Ce odstejemo da je vse overactano in spet plitko je to pomoje nek sistemski problem. Dvomim da so glumci snemali stavek po stavek. Tukaj je nekaj hudo narobe s to njihovo kodo. Zato tudi verjetno ni moznosti za preskok. 7/10 boj. Ajde ima svoje prednosti. Zadeva vlece, precej bolj kot sem mislil, igram. Ampak tukaj je potenciala precej vec, pa so ga zamenjali za velikost. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 -10/10 ker so zajebali oba dodatna lika. Damiane sem sprobal, imeli so tolk potenciala z njo. Dober in drugacen moveset, tona opcij za zgodbo z njo. Pomoje bi oba lika mogla bit v kakem kompetentnem story driven dlcju. Konc koncev, res upam, da je ta igra dober temelj in da bodo gradili na tem v pravi smeri. 1 Navedek Povezava do prispevka
Bumbar s kanglico Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 (urejano) Novi update je broken na linuxih. Tk, da ne updatat, če še niste 23. april 2026 uredilo bitje Bumbar s kanglico Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 Lih vletu še en 450mb patch. Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Fixed an issue where pets would eat wood or ore gathered with a logging axe or pickaxe. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Dotaknil se nisem bajte do vceraj, zdej sem že nafukal vse storage containerje not, uredil in nisem več klošar. Zdej, kako naj zrihtam tisti abyss nexus poleg bajte? Skurit veje, kaj pol? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 (urejano) V kamnolom po kamen doh, a ni očitno? /korean logic man 24. april 2026 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Btw morajo pa zrihtat še nekaj. Zdej tisti storage za materiale je zelo kul, ne rabim jih nosit okoli. Ampak če imam nek mission za dostavit material al craftat kaj, recimo tisti cooler, pol jih moram imet v inventoriju. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 27. april 2026 Share Objavljeno 27. april 2026 Sem koncno zajahal v Crimson puscavo in Delesyo. Kakih 150ur, malo še pa konec😂 2 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 29. april 2026 Avtor Share Objavljeno 29. april 2026 NAREDILI SO MOST MED KAMPOM IN HIŠO 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 My god, moram rečt, da me te posti medejo. Po eni strani screenshoti, ki jih lepite, delujejo res lepi ko svija, bi špilo v trenu oka, ampak pizda po drugi strani izpostavljate, da je dosti mehanik midder, pol pa ne vem, če čem toliko ur dedicirat v igro s toliko mid elementi. Problem je, da se mi ne zdi, da bi bila igra, kjer bi zašpilal 30 ur, dobil not un plačan denar in zadovoljen odšel. Ampak je igra, kjer moraš za proper filing vseeno ruknit ene 80 ur not Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Vsaka ura worth it tho Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Že ene pet let nisem igral tako dolge špile, v Tears of the Kingdom sem šel bossa prefukat pri ene 60 urah, pri Elden Ring pa je final boss tudi padel nekje tam Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Konec igre reče pred 37 minutami: Že ene pet let nisem igral tako dolge špile, v Tears of the Kingdom sem šel bossa prefukat pri ene 60 urah, pri Elden Ring pa je final boss tudi padel nekje tam Zdej te ze dovolj dobro poznam, in ti povem, tole ni zate glej slikice, beri zgodbice, ampak res ne it igrat 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Konec igre reče pred 45 minutami: Že ene pet let nisem igral tako dolge špile, v Tears of the Kingdom sem šel bossa prefukat pri ene 60 urah, pri Elden Ring pa je final boss tudi padel nekje tam fak 60 ur za ER? pa to si samo vžgal špuro čez vse main bosse al kako? pri meni je šlo gladko čez 100 ur v prvo Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Weraziel reče pred 30 minutami: fak 60 ur za ER? pa to si samo vžgal špuro čez vse main bosse al kako? pri meni je šlo gladko čez 100 ur v prvo Sem šel preverit, cca. 80 jih je bilo, tako da sem malo podcenil Dosti organsko igranje, pač nisem player tipa "vtaknit nos v vsak kot", oziroma sem, ampak se nekje vmes naveličam, tako da pol sem skipal že vse te random dungeone/rove ipd. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 29. april 2026 Avtor Share Objavljeno 29. april 2026 Konec igre reče pred 2 urama: Že ene pet let nisem igral tako dolge špile, v Tears of the Kingdom sem šel bossa prefukat pri ene 60 urah, pri Elden Ring pa je final boss tudi padel nekje tam Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Jaz sem na 140ur in chapter 9 😂 lepo u izi. Igra po enem mescu še vedno ima 100k concurent players na steamu. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 4. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 4. maj 2026 Sem hotel začet Sarosa, pa me je tale spet nazaj potegnila Raziskujem Pailune, našel čarovnico tko da zdej delam templje. Templji so moj type opravka, veš da bo chest zato se ti splača iskat, uganke so nekako predvidljive, pa prej ga moraš spucat. Lahko bi edin minibosse dodal v njih. So pa ful prilagodili to vstavljanje zadev (predmetov) v ugankah. Prej si mogu do milimetra naštimat, pa nisi vedu a je prav ali ne dokler nisi gor splezal in skočil. Zdej se mi zdi da samo gor fuknem, je približno prav (zelo postrani!) in že utripa zeleno znaći dobro je momak. Kr mal preveč imo. Pred tem sem udaril bigbossaTM, zalavfal youtube guide in si zrihtal lightning imbue. Gor v abyssu so te korejske uganke ki mi pa res ne sedejo in se ne mislim jebat, aint got time for that shit, že z guidom je en cajt trajal ker si rabu met še prave skille. I feel zero regret. Imbue pa ok zadeva, kr pridoda k uletiš v maso folka not. Feeling eksploracije isti kot je bil, še vedno vleče na pune bombe. Kar mi mal mori je to da imam še vedno isti armour, pač noro, to morajo v dvojki res zrihtat. Lahko bi dodali nekaj kar te motivira k menjavi, alpa mam tako nesrečo da ne dobim nobenega. Čevljev in rokavic na pune bombe, meče tudi skos dobivam ampak sem itak dojel da statsi skor nimajo veze, zgornjega dela aka puloverček pa ni šans da kej dobim, kar dobim je pa ološ. Kamp še zmeri razturava, zdej obnavjam Pailune, res noro doda k immerisonu. Tut sajenje dreves je kr kul narejeno. K sem plačal 65 eur za preorder Sarosa sem si mislil fak ker nateg za 15 ur v primerjavi s tem. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Jaz sem na 145 ur. Sem odprl tudi en del Crimson puščave. To kar Kemik pravi je tudi moja kritika. Malo preveč skrivajo zadeve. Recimo zdej ko delam side kveste, dobivam in armor in orozja in je ful bolj zabavno. Svet je prevelik, da bi skrivali stvari v random lokacijah. Sej je kul ko kaj najdes, ampak mal je tko tko. Kakorkoli, še zmeraj carska igra. Našel tudi bajto četrte čarovnice, ampak nimam blage kje se ona skriva. Also, side zadeve so zdaj veliko boljse in se koncajo z z boss fajti. Abyss mi je pa carski. Res uzivam se zajebavat z ugankami tam gor. Zdej mam mal več kot pol Abyssa rešenega. Tisti cloudcart na sliki pa deluje kot IRL balon. Hitrost nikakva, sediš gor in gledaš, to je to 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Jaz imam odprte vse 4 čarovnice. Kere nimaš? Peilune bitch moraš najt izgubljeno v snegu, desert gigahottie pa moraš najt nekega fantka v puščavi nad tistim mestecem Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Ta v puščavi mi manjka še, ja. Bom že naletel tudi na njo nekak. Mi je pa bilo kul, ko sem našel tisti spaceship, ga vžgal, in me peljal v abyss Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 kemik reče pred 2 urama: Sem hotel začet Sarosa, pa me je tale spet nazaj potegnila Raziskujem Pailune, našel čarovnico tko da zdej delam templje. Templji so moj type opravka, veš da bo chest zato se ti splača iskat, uganke so nekako predvidljive, pa prej ga moraš spucat. Lahko bi edin minibosse dodal v njih. So pa ful prilagodili to vstavljanje zadev (predmetov) v ugankah. Prej si mogu do milimetra naštimat, pa nisi vedu a je prav ali ne dokler nisi gor splezal in skočil. Zdej se mi zdi da samo gor fuknem, je približno prav (zelo postrani!) in že utripa zeleno znaći dobro je momak. Kr mal preveč imo. Pred tem sem udaril bigbossaTM, zalavfal youtube guide in si zrihtal lightning imbue. Gor v abyssu so te korejske uganke ki mi pa res ne sedejo in se ne mislim jebat, aint got time for that shit, že z guidom je en cajt trajal ker si rabu met še prave skille. I feel zero regret. Imbue pa ok zadeva, kr pridoda k uletiš v maso folka not. Feeling eksploracije isti kot je bil, še vedno vleče na pune bombe. Kar mi mal mori je to da imam še vedno isti armour, pač noro, to morajo v dvojki res zrihtat. Lahko bi dodali nekaj kar te motivira k menjavi, alpa mam tako nesrečo da ne dobim nobenega. Čevljev in rokavic na pune bombe, meče tudi skos dobivam ampak sem itak dojel da statsi skor nimajo veze, zgornjega dela aka puloverček pa ni šans da kej dobim, kar dobim je pa ološ. Kamp še zmeri razturava, zdej obnavjam Pailune, res noro doda k immerisonu. Tut sajenje dreves je kr kul narejeno. K sem plačal 65 eur za preorder Sarosa sem si mislil fak ker nateg za 15 ur v primerjavi s tem. Dej zrihtaj si še fire in ice imbue. Je zaporedje ugank, najprej ice pol pa fire, kar ista pot je, ne rabis kam skakat. Edino rabis Ice resistance vsaj 5 in stamine mal več za letenje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Jaz imam fire and ice, vem kje je lightning sam se mi ne da še iskat ker ne bom nucal. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Buzzkill reče pred 12 minutami: Jaz imam fire and ice, vem kje je lightning sam se mi ne da še iskat ker ne bom nucal. Lightning je fajn za pucat kampe, ker res kuri vse okoli zelo hitro. Dobit imbue lightning je zame bil najbolj zahteven del igre, omojbog Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 (urejano) Jaz sem po 140 urah končal glavno misijo in naredil kar veliko večino side stvari. Overall je igra res nekje 7/10, pa to niti ne pomeni nič slabega, samo igra ima momente, ki so gladko 10/10 in res uživaš, potem pa pride furstracija in je igra lahko 1/10. Nekaj kratkih vtisov - svet, ki kliče po raziskovanju, poln skrivnopsti in lepih vist. Seveda pa to ni na nivoju po mojem treh najboljših open world igrah zadnjih let: ER, BOTW in RDR2. Kdor dela primerjave s temi igrami je najbrž igro ravno začel ali pa je malo zbegan. - boj je zabaven in slab, nekako se malo random odloči kakšen bo. Neki random grunti pa en mini šefe je zadeva zelo zabavna, kjer lahko talaš diamond cutterje, elbow drope ipd.., ko pa prideš do bossa je pa zadeva zelo boring in res slabo izpeljana. Niti en boss mi ni vstal v spominu, pomojem sem imel občutek, da tepem istega bossa stokrat. - misije so večina slabe, glavne in stranske. Vse skupaj je kot nekakšen filer, da pač raziskuješ svet in delaš stvari po svojem tempu. Upam samo, da v naslednji igri, potem tudi dejansko tako oblikujejo challange in uganke, da ne bo potem vse skupaj zaklenjeno za progresom štorije,. - traversal je dobro narejen in da veliko možnosti, to da lahko plezaš vse okoli in uporabljaš različne mounte je dobro narejeno. Spoiler Razen zmaj, fak, kako lahko zajebaš zmaja - res sem se veselil, ko sem ga odklenil, potem pa videl, da je res sranje za upravljat. - grafika in performance: grafično je zadeva dobro narejena, art stil všečen ter raznolikost med biomi dovoljšna, da je vedno sveže, ampak performance (ps5 pro - performance način) je pa zelo random spet. Večina časa je lepo 60fps, potem pa prideš na določena iobmočja in zadeva resno pade. Mislim, da je celotna "zadnja" regija tekla na 20fsp, kar obup. Vsi večji boji so res komaj Držali fps-je na 30... Optimizacija je slaba. Igra, ki mi je drugače res všeč, ampak je pomojem ne priporočam nikomur . 4. maj 2026 uredilo bitje Hattori 2 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 4. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 4. maj 2026 Tole z zadnjim stavkov si ubil, res je Js mam enga frenda k bi mu lahko priporočal ker vem kaj mu je všeč, pa še to tko previdno. Ostalim jo pa turim v smislu "lej js jo mam, k se naveličam... če hočeš..." Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Pri meni je pa spet tko, nimam pojma kako je mozno, da je meni tale igra dobra. Ker čisto vse kritike kolege Hattorija so na mestu + igra je predolga zame. Po vsej logiki, bi mi že mogla dokurčit kakih 70ur nazaj Ampak smo tu kjer smo, zabavam se kot že dolgo ne. Jebat ga 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Enako. Ampak to je pri meni verjetno rezultat tega, da sem sucker na huge svetove in mmo vibe. Vsak mmo kerga sem igral sem 90% časa sovražil iz dna srca in še vedno zmetal mase ur. Tle sem na 140ish h, nisem niti blizu konca, in kljub temu da ni nič noter res res 10 level top, mi je igra dbest. Ni pa vsakemu za priporočat. MMO degenerikom k rehabajo? Šur. Skyrim fanom? Šur. Folku k rad ne vem raziskuje in viba? Absolutno. 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Hattori reče Dne, 4. 5. 2026 at 13:29: Jaz sem po 140 urah končal glavno misijo in naredil kar veliko večino side stvari. Overall je igra res nekje 7/10, pa to niti ne pomeni nič slabega, samo igra ima momente, ki so gladko 10/10 in res uživaš, potem pa pride furstracija in je igra lahko 1/10. Nekaj kratkih vtisov - svet, ki kliče po raziskovanju, poln skrivnopsti in lepih vist. Seveda pa to ni na nivoju po mojem treh najboljših open world igrah zadnjih let: ER, BOTW in RDR2. Kdor dela primerjave s temi igrami je najbrž igro ravno začel ali pa je malo zbegan. - boj je zabaven in slab, nekako se malo random odloči kakšen bo. Neki random grunti pa en mini šefe je zadeva zelo zabavna, kjer lahko talaš diamond cutterje, elbow drope ipd.., ko pa prideš do bossa je pa zadeva zelo boring in res slabo izpeljana. Niti en boss mi ni vstal v spominu, pomojem sem imel občutek, da tepem istega bossa stokrat. - misije so večina slabe, glavne in stranske. Vse skupaj je kot nekakšen filer, da pač raziskuješ svet in delaš stvari po svojem tempu. Upam samo, da v naslednji igri, potem tudi dejansko tako oblikujejo challange in uganke, da ne bo potem vse skupaj zaklenjeno za progresom štorije,. - traversal je dobro narejen in da veliko možnosti, to da lahko plezaš vse okoli in uporabljaš različne mounte je dobro narejeno. Skrij vsebine Razen zmaj, fak, kako lahko zajebaš zmaja - res sem se veselil, ko sem ga odklenil, potem pa videl, da je res sranje za upravljat. - grafika in performance: grafično je zadeva dobro narejena, art stil všečen ter raznolikost med biomi dovoljšna, da je vedno sveže, ampak performance (ps5 pro - performance način) je pa zelo random spet. Večina časa je lepo 60fps, potem pa prideš na določena iobmočja in zadeva resno pade. Mislim, da je celotna "zadnja" regija tekla na 20fsp, kar obup. Vsi večji boji so res komaj Držali fps-je na 30... Optimizacija je slaba. Igra, ki mi je drugače res všeč, ampak je pomojem ne priporočam nikomur . Super sm zadnje dni razmišljal, ampak mislim da mi bo shit. Tko da ko pride na ps plus, če lih ne bom imel česa za igrat Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.