Skoči na vsebino

[multi] Crimson Desert

kemik

Priporočeni prispevki

planetarium reče pred 5 minutami:

Z mano je nekaj narobe. Ljudje vidijo nekaj cesar jaz nikakor ne uspem videti v teh posnetkih. Ali pa sem se samo razvadil z KCD2

Ma kar se izgleda tiče res ne razumem tvoje skepse. Sicer se strinjam, da ima KCD2 še boljši izgled, ampak so mal hruške japke primerjava, ker imaš tam prvoosebni pogled, ki te ful bolj postavi v atmosfero narave in okolice. CD ima ta 3rd person z res širokim povom, kjer izgubiš ful detajlov. Se mi zdi, da gre bolj za stvar osebnega okusa, kjer imaš vso pravico bit salty tbh.

Povezava do prispevka

ne vem ce pogledas na hitro izgleda res bolj tako neki bv sploh nisem dal resnega pomena na to igro do zdaj

kao neki inde 

ampak zdaj vidim da iz tehnoloskega vidika res izgleda perspektivno celo to good to be true

bomo vidli

ampak zelo podpiram te nove igrice z novimi engini ala ARC riders in to

to so tej pravi ki pushajo meje

upam da jim uspe

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
planetarium reče pred 1 uro:

Cudno je da ne znam definirat kaj me moti. Verjetno res nima toliko veze z izgledom, kot s tem kar vidim. A ni vse tako umetno generirano? Mogoce mi je pa to problem, da se azijci nekaj poskusajo it srednji vek, pa vidis da ne stekajo zares obcutka. Prevec pospravljen srednji vek.

Verjetno je točno to, ja. Tle se kr strinjam s tabo. Sam po moje ni tolk fora v umetno generiranem (čeprav zdaj z AIjem in sekanjem ovinkov bi znalo tudi to kar igrati vlogo), ampak bolj v sterilnosti in že videnem (Kitajci reciklirajo vse živo :D). Pol pa še to mešanje vseh mogočih mehanik in konceptov (high fantasy, medieval, hi-tech/steampunk, starodavni templji v oblakih z magijo, številčne bitke, 1 na 1 fighti z razvejanim combatom, etc.) še bolj razvodeni vse skupaj. Varianta jack of all trades (upajmo, da bo res tako in ne pikov as lol), master of none.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
planetarium reče pred 2 urama:

Cudno je da ne znam definirat kaj me moti. Verjetno res nima toliko veze z izgledom, kot s tem kar vidim. A ni vse tako umetno generirano? Mogoce mi je pa to problem, da se azijci nekaj poskusajo it srednji vek, pa vidis da ne stekajo zares obcutka. Prevec pospravljen srednji vek.

KDC2 je srednji vek

Tole pa srednji vek s Temuja

Povezava do prispevka

Ves cas sem mislil, da so tole J Korejci. Ce so pa Kitajci, potem je pa jasno zakaj je PR tako agresiven. Verjetno cela komunisticna partija potiska to igro.

Saj so J Korjeci, saj tako sem videl eno informacijo. 

Ampak ja bomo videli kaj bo s tem špilom.. sicer cena na kakem konzolku, 60 evrov npr. ni pretirana, je pa res, da take igre so hitro znižane. 

Povezava do prispevka

Ves cas sem mislil, da so tole J Korejci. Ce so pa Kitajci, potem je pa jasno zakaj je PR tako agresiven. Verjetno cela komunisticna partija potiska to igro.

Ne sej, to sem pisal neki na pamet. Res so Korejci.

Ne glede na to, se ne morem znebiti občutka "Kitajske" reciklaže all over the place. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Meni to že zaradi sheer količine vsega izgleda kot day-1. Mislim, kolk je pa lahko combat shit? Če je AC level shit, pol je še skuz igrabilno. 

Dejansko edini razlog da ne kupim takoj je performance na BEASTU in grafika. Če bo to nek 480p laggy shit pol lahk odjebe, drgač pa harro kitajc! 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...