ke_kit Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 planetarium reče pred 5 minutami: Z mano je nekaj narobe. Ljudje vidijo nekaj cesar jaz nikakor ne uspem videti v teh posnetkih. Ali pa sem se samo razvadil z KCD2 Ma kar se izgleda tiče res ne razumem tvoje skepse. Sicer se strinjam, da ima KCD2 še boljši izgled, ampak so mal hruške japke primerjava, ker imaš tam prvoosebni pogled, ki te ful bolj postavi v atmosfero narave in okolice. CD ima ta 3rd person z res širokim povom, kjer izgubiš ful detajlov. Se mi zdi, da gre bolj za stvar osebnega okusa, kjer imaš vso pravico bit salty tbh. 1 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Cudno je da ne znam definirat kaj me moti. Verjetno res nima toliko veze z izgledom, kot s tem kar vidim. A ni vse tako umetno generirano? Mogoce mi je pa to problem, da se azijci nekaj poskusajo it srednji vek, pa vidis da ne stekajo zares obcutka. Prevec pospravljen srednji vek. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 (urejano) ne vem ce pogledas na hitro izgleda res bolj tako neki bv sploh nisem dal resnega pomena na to igro do zdaj kao neki inde ampak zdaj vidim da iz tehnoloskega vidika res izgleda perspektivno celo to good to be true bomo vidli ampak zelo podpiram te nove igrice z novimi engini ala ARC riders in to to so tej pravi ki pushajo meje upam da jim uspe 28. februar 2026 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 (urejano) planetarium reče pred 1 uro: Cudno je da ne znam definirat kaj me moti. Verjetno res nima toliko veze z izgledom, kot s tem kar vidim. A ni vse tako umetno generirano? Mogoce mi je pa to problem, da se azijci nekaj poskusajo it srednji vek, pa vidis da ne stekajo zares obcutka. Prevec pospravljen srednji vek. Verjetno je točno to, ja. Tle se kr strinjam s tabo. Sam po moje ni tolk fora v umetno generiranem (čeprav zdaj z AIjem in sekanjem ovinkov bi znalo tudi to kar igrati vlogo), ampak bolj v sterilnosti in že videnem (Kitajci reciklirajo vse živo ). Pol pa še to mešanje vseh mogočih mehanik in konceptov (high fantasy, medieval, hi-tech/steampunk, starodavni templji v oblakih z magijo, številčne bitke, 1 na 1 fighti z razvejanim combatom, etc.) še bolj razvodeni vse skupaj. Varianta jack of all trades (upajmo, da bo res tako in ne pikov as lol), master of none. 28. februar 2026 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 (urejano) BigBoss82 reče pred 28 minutami: ampak zelo podpiram te nove igrice z novimi engini ala ARC riders in to to so tej pravi ki pushajo meje upam da jim uspe Evo, to. Poln kurac imam devov, ki nimajo pravega talenta, ampak se samo šlepajo na UE. 28. februar 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 EU5 je ravno zato tolk uspešen, ker nobenemu se ne da programirat 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Po Arc Raiders so vsi ostali devi z UE5 pogoni izpadli nesposobni Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 28. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 28. februar 2026 planetarium reče pred 2 urama: Cudno je da ne znam definirat kaj me moti. Verjetno res nima toliko veze z izgledom, kot s tem kar vidim. A ni vse tako umetno generirano? Mogoce mi je pa to problem, da se azijci nekaj poskusajo it srednji vek, pa vidis da ne stekajo zares obcutka. Prevec pospravljen srednji vek. KDC2 je srednji vek Tole pa srednji vek s Temuja 2 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 (urejano) Ves cas sem mislil, da so tole J Korejci. Ce so pa Kitajci, potem je pa jasno zakaj je PR tako agresiven. Verjetno cela komunisticna partija potiska to igro. 1. marec 2026 uredilo bitje planetarium 1 Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 planetarium reče pred 2 urama: Ves cas sem mislil, da so tole J Korejci. Ce so pa Kitajci, potem je pa jasno zakaj je PR tako agresiven. Verjetno cela komunisticna partija potiska to igro. Saj so J Korjeci, saj tako sem videl eno informacijo. Ampak ja bomo videli kaj bo s tem špilom.. sicer cena na kakem konzolku, 60 evrov npr. ni pretirana, je pa res, da take igre so hitro znižane. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 (urejano) planetarium reče pred 2 urama: Ves cas sem mislil, da so tole J Korejci. Ce so pa Kitajci, potem je pa jasno zakaj je PR tako agresiven. Verjetno cela komunisticna partija potiska to igro. Ne sej, to sem pisal neki na pamet. Res so Korejci. Ne glede na to, se ne morem znebiti občutka "Kitajske" reciklaže all over the place. 1. marec 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 Sodeč po Digital foundry previewu zgleda da bomo igrali to v native 4k. Komaj čakam. Še dobra 2 tedna Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 Gapi182 reče pred 2 minutama: Sodeč po Digital foundry previewu zgleda da bomo igrali to v native 4k. Komaj čakam. Še dobra 2 tedna Saj so povedal da to teče na 7900XTX, tako da @BigBoss82 bo užival v 8K Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 PS5 Lover reče pred 10 minutami: Saj so povedal da to teče na 7900XTX, tako da @BigBoss82 bo užival v 8K Mo videli a bo delal nov DLSS ali je fokus bolj na AMD. Mislim da je prvi spil ki uporablja novo FSR tehnologijo. Upam da se bo dalo na kak dlss balanced na ~100fps to bi blo idealno Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 PS5 Lover reče pred 2 urama: Saj so povedal da to teče na 7900XTX, tako da @BigBoss82 bo užival v 8K Bomo vidli sploh cd bom igral ker poleg tega da je graficno in mehansko napredna more bit tudi dobra igrica :)) Sicee vidim da je nek ql sandbox Sam ce bo combat slab nkma smisla sploh instalirat 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 BigBoss82 reče pred 12 minutami: Sam ce bo combat slab nkma smisla sploh instalirat To. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Meni to že zaradi sheer količine vsega izgleda kot day-1. Mislim, kolk je pa lahko combat shit? Če je AC level shit, pol je še skuz igrabilno. Dejansko edini razlog da ne kupim takoj je performance na BEASTU in grafika. Če bo to nek 480p laggy shit pol lahk odjebe, drgač pa harro kitajc! 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Ni kvačkanja in jahanja na divjih prašičih? I'm fucking out. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Skoraj tolko pizdarij kot v Where winds meet. Če bo še combat vsaj pol tko dober, bo kul. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Če je kera igra kdaj rabila demo... Pa ne nek stari build, prav slice gold verzije, ker to čist možno da bomo nazaj gledli kot na najbolj overhyped prezentacijo igrice ever 4 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 2. marec 2026 Share Objavljeno 2. marec 2026 Brez dvoma Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 Black Desert je mel tud velik hajpa pred releasom, dejanski špil je bil pa bolj meh. Bi si prej upal trdit da bo za Crimson Desert podobna zgodba. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 Vse te napovedi, tko ali drugace, so tupave. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 (urejano) Preview mnenja 4. marec 2026 uredilo bitje Vučko3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Review embargo je 18.3. Torej dan prej. Še vedno ne vemo kak bo to na konzolah delalo. Vse ostalo je baje dobro. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Zelo spoštujem mnenje skillupa ampak včasih mi deluje kot da je nesposoben pri določenih igrah kar se tiče gameplaya 🤣 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Skillup je totalen scrub lol, mene bi blo sram tak footage objavit. Drgac 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Še zmeraj, kontrole so precej idiotske in puzzle solving ni ravno intuitiven. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 So pa poslali DF ps5 gameplay, da oni ocenijo, ker so rekli, da jim publika ne bo verjela, ce sami povejo😂 KAKA JAJCA JE BO TE 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Hmmm, pssr 4k@60? Ti korejci so full of shit al pa čarovniki. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.